BMW X1, F48, LCI, barva Storm Bay, tričetrtinski pogled od spredaj med vožnjo po gorski pokrajini
Cena33.300,00
Fuel consumption, combined7.7–1.7 l/100 km
Tip gorivaBencinDizelPriključni hibrid

THE X1

BMW X1.

Cena33.300,00
Fuel consumption, combined7.7–1.7 l/100 km
Tip gorivaBencinDizelPriključni hibrid
THE X1BMW X1.

Mejnik za prihodnost: BMW X1 je prišel, da bi postavil nove standarde. Njegova želja po akciji se kaže predvsem v atletski obliki. Da gre za polnokrvni model X, je jasno že na prvi pogled. Njegovo zunanjost zaznamujejo kratki previsi karoserije in dolga medosna razdalja, značilna za športne terence. Svoje ambicije jasno izraža s prepričljivo dinamiko in okretnostjo. Zaradi visoke vsestranskosti in prilagodljivosti v kombinaciji z inovativnimi tehnologijami pa zagotavlja največje udobje na vsakem metru vožnje.

Preberi več

OBLIKOVNE ZNAČILNOSTI BMW X1.

BMW X1 izžareva močno željo po udejstvovanju. Od velike ledvičke BMW in prilagodljivih LED-žarometov ter LED-luči za meglo, prek 19-palčnih aluminijastih platišč v obliki Y-krakov in pokrovov zunanjih ogledal z LED-projekcijo "X1", do zadnjih LED-luči in zaključkov izpušnih cevi. Ko vstopite, vas pričaka ambientalna razsvetljava, ki s prijetno svetlobo diskretno preplavi celotno notranjost. Armaturna plošča je dodatno okrašena z okrasnimi kontrastnimi šivi, ki jih boste prav tako našli na oblazinjenju iz usnja Dakota v barvi Oyster in talnih preprogah. Nastavljiva zadnja klop pa zagotavlja prilagodljivost z dodatno svobodo v zadnjem delu potniškega prostora ali več odlagalne zmogljivosti v prtljažniku, kadar jo potrebujete.
BMW X1, F48, LCI, pogled od blizu na prilagodljive LED-žaromete

BMW X1, F48, LCI, prilagodljivi LED-žarometi

Prilagodljivi LED-žarometi vključujejo zasenčen snop žarometov in neslepečega asistenta za dolge luči (BMW Selective Beam) ter smernike z LED-tehnologijo. Oprema zajema še luči, ki aktivno sledijo ovinku, dnevne luči in prilagodljivo uravnavanje svetlobnega snopa za osvetlitev ceste, ki je prilagojena voznim razmeram.
BMW X1, F48, LCI, pogled od blizu na 19-palčno platišče iz lahke zlitine

19-palčna lita alu. platišča Y-spoke 580 dvobarvna

19-palčna lita alu. platišča Y-spoke 580 dvobarvna Orbit Grey, stružena do sijaja, velikost 8 J x 19 s pnevmatikami 225/45 R19.
BMW X1, F48, LCI, poudarek na LED-projekciji "X1"

Zunanje ogledalo z LED-projekcijo "X1".

Zunanje ogledalo na voznikovi strani projicira dvobarvno LED-projekcijo "X1" ob vozilu, ko je odklenjeno. Pozdrav z dobrodošlico vključuje tudi osvetlitev vdolbine kljuke na vratih.
BMW X1, F48, LCI, notranjost z aktiviranim paketom luči

Paket luči.

Razpoloženjski paket luči vključuje številne LED-luči in daje notranjosti ambient pristne kakovosti. Šest izbirnih zasnov razsvetljave osvetljuje notranjost z elegantno kombinacijo neposrednih in posrednih luči. Poleg tega vas pozdravi impresivna dobrodošlica zunanjih LED-diod, vklj. z LED-projekcijo "X1".
BMW X1, F48, LCI, notranjost z nastavljivimi zadnjimi sedeži

Nastavljivi zadnji sedeži.

Uporaba prtljažnika je posebej prilagodljiva zaradi številnih načinov, na katere lahko zadnje sedeže prilagodite tako, da povečate prostor za noge potnikom zadaj ali nakladalni prostor v prtljažniku, odvisno od trenutnih potreb. Zadnjo sedežno klop, ki je deljiva v razmerju 60 : 40, lahko premikate naprej ali nazaj do 130 mm, naslonjala zadnjih sedežev pa lahko ločeno zlagate v razmerju 40 : 20 : 40.
BMW X1, F48, LCI, notranjost z oblazinjenjem v usnju Dakota s perforacijo ter poudarki v barvah Oyster in Grey

Usnje Dakota s perforacijo | Oyster in Grey.

Usnje Dakota PDOA s perforacijo ter poudarki v barvah Oyster in Grey.

PRIKLJUČNI HIBRID BMW X1 xDRIVE25e.

Raziščite prednosti in tehnične poudarke BMW X1 xDrive25e z inovativnim hibridnim pogonom.

Najboljše iz obeh svetov: z BMW X1 xDrive25e** boste doživeli trajnostno mobilnost in učinkovito vozno dinamiko. Raziščite številne prednosti tega inovativnega hibridnega vozila BMW in izvedite več o pogonskem konceptu, vozni dinamiki, programu BMW Charging in praktičnih digitalnih storitvah iz BMW ConnectedDrive.
BMW X1 xDrive25e, F48, LCI, priključni hibrid BMW, stranski pogled med polnjenjem z manekenko

Priključna hibridna tehnologija BMW X1 xDrive25e.

Priključni hibrid BMW X1 xDrive25e** združuje tehnologijo električnega pogona BMW eDrive z zmogljivim motorjem z notranjim zgorevanjem BMW. Obe pogonski enoti skupaj zagotovita vozno izkušnjo, ki združuje največjo učinkovitost z nepozabnim užitkom v vožnji. Sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive, ki je edinstven za priključne hibride v tem segmentu, pomeni dodatno zagotovilo za najboljšo dinamiko in brezhiben oprijem.
Več o priključnem hibirdnem pogonu BMW
BMW X1 xDrive25e, F48, LCI, priključni hibrid BMW, tričetrtinski stranski pogled med vožnjo po cesti

Načini vožnje BMW X1 xDrive25e.

Z električnim pogonom brez emisij na poti v službo ali zelo dinamično in z zadostnim dosegom na izlet ob koncu tedna – s priključnim hibridnim BMW X1 xDrive25e** imate odprte vse možnosti. Izkoristite prednosti inteligentnih načinov vožnje, ki zagotavljajo optimalno prepletanje motorja z notranjim zgorevanjem in elektromotorja za vsako situacijo.
Več o inteligentnih načinih vožnje
BMW X1 xDrive25e, F48, LCI, priključni hibrid BMW, tričetrtinski stranski pogled med polnjenjem

Polnjenje BMW X1 xDrive25e.

BMW Charging vam ponuja prilagojene rešitve za polnjenje vašega priključnega hibrida. Poleg standardnega polnilnega kabla za gospodinjske vtičnice tudi razpored polnjenja BMW X1 xDrive25e ** vključuje tudi polnilni kabel (način 3) za polnjenje na javnih mestih, pa tudi polnilno kartico BMW, ki vam ponuja privlačne pogoje za javno polnjenje*. * tržna ponudba
Več o BMW Charging
BMW X1 xDrive25e, F48, LCI, priključni hibrid BMW, navigacijski sistem, pogled od blizu

Digitalne storitve za BMW X1 xDrive25e.

BMW vam ponuja inovativne digitalne storitve, ki vam olajšajo vsakdanje življenje z vašim BMW X1 xDrive25e **. BMW Connected Charging vas zanesljivo usmeri do najbližjih javnih polnilnih postaj na vaši poti. Nadaljnje digitalne storitve, kot je aplikacija My BMW pa še dodatno popestrijo vaš vsakdan.
Več od digitalnih storitvah

MODELI BMW X1.

Model Advantage.

 • Park Distance Control (PDC), zadaj
 • Avtomatsko delovanje prtljažnih vrat
 • Tempomat s funkcijo prekinitve
 • 2-conska avtomatska klimatska naprava
BMW X1, F48, LCI, model Advantage, barva Cashmere Silver, tričetrtinski studijski posnetek sprednjega dela

Model xLine.

 • 18-palčna lita alu platišča Y-spoke 579; ostala platišča na voljo
 • Sprednji odbijač z ščitnikom in drugimi dizajnerskimi elementi v srebrno mat barvi
 • Sedeži v kombinaciji blago/usnje Cross Track v Granite Brown s poudarki v Black barvi, alternativna možnost usnje Dakota; ostala oblazinjenja na voljo
 • Notranje obloge v Pearl dark s poudarkom v Pearl Chrome; na voljo druge obloge
BMW X1, F48, LCI, model xLine, barva Mineral White, tričetrtinski studijski posnetek sprednjega dela

Model Sport Line.

 • 18-palčna lita alu platišča Double-spoke 578; ostala platišča na voljo
 • Sprednji odbijač s posebnimi oblikovnimi elementi v črni barvi visokega sijaja, ščitnik v barvi karoserije
 • Športni sedeži v blago/Sensatec kombinaciji v barvi Anthracite s poudarki v barvi Grey; ostala oblazinjenja na voljo
 • Športen usnjeni volan
BMW X1, F48, LCI, model Sport Line, barva Sunset Orange, tričetrtinski studijski posnetek sprednjega dela

Model M Sport.

 • M aerodinamični paket s sprednjim odbijačom, stranskimi spretnostmi, obrobami in oblogami kolesnih lokov v barvi karoserije, zadnji odbijač z vstavkom difuzorja v kovinski barvi Dark Shadow
 • Športni sedeži za voznika in sovoznika v blagu Micro Hexagon/Sensatec Black ali Anthracite blago/Sensatec s poudarki v barvi Grey: ostala oblazinjenja na voljo
 • 18-palčna lita alu M platišča Double-spoke 570 M; ostala platišča na voljo
 • M športno vzmetenje, nižje; na voljo tudi ostale možnosti nastavitve oblazinjenja
 • Usnjeni volan M
BMW X1, F48, LCI, model M Sport, barva M Misano Blue, tričetrtinski studijski posnetek sprednjega dela
 • Model Advantage.
 • Model xLine.
 • Model Sport Line.
 • Model M Sport.

POGONSKE TEHNOLOGIJE BMW X1.

Zmogljivost v vseh pogledih.

BMW X1 ponuja celoten spekter vrhunskih izdelkov, kot so tri- in štirivaljni motorji BMW TwinPower Turbo, menjalnik Steptronic, inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive, prilagodljivo podvozje in zavore M Sport.
BMW X1, F48, LCI, pogled od blizu na 4-valjni bencinski motor BMW TwinPower Turbo

4-valjni bencinski motor TwinPower Turbo.

2,0-litrski 4-valjni bencinski motor TwinPower Turbo nove generacije zagotavlja največji užitek v vožnji. Odlikuje se s temperamentnim razvojem moči in spontano odzivnostjo že v nizkem območju vrtilne frekvence, medtem ko je varčen in proizvaja malo škodljivih snovi.
BMW X1, F48, LCI, pogled od blizu na logotip BMW xDrive na zadku

BMW xDrive.

Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive brezhibno in spremenljivo porazdeli pogonski moment med sprednjo in zadnjo premo za največji možni oprijem, vozno dinamiko in varnost v vseh voznih razmerah. Za še boljšo okretnost pa na primer elektronsko nadzorovana porazdelitev moči izravna prekrmiljenje ali podkrmiljenje v ovinkih.
BMW X1, F48, LCI, tričetrtinski pogled od zadaj med vožnjo pred gorsko pokrajino

Prilagodljivo podvozje.

Prilagodljivo podvozje omogoča prilagoditev karakteristik blažilnikov, da ustrezajo vozni situaciji in združijo udobje vožnje in vozno dinamiko z najboljšo možno varnostjo. Prek stikala za uravnavanje vozne dinamike lahko izbirate med standardnim načinom COMFORT ali načinom SPORT.
BMW X1, F48, LCI, pogled od blizu na prestavno ročico na sredinski konzoli

Športni menjalnik Steptronic.

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic ponuja neverjetno športno pretikanje. Ali samodejno ali ročno z uporabo prestavne ročice ali prestavnih vzvodov na volanu – za udobno jadranje ali zelo dinamično vožnjo. V načinu SPORT in položaju prestavne ročice v levi stezi S/M so vklopi prestav nastavljeni za najboljšo zmogljivost.
BMW X1, F48, LCI, stranski pogled od blizu na 19-palčno platišče z zavoro M Sport

Zavore M Sport.

Zavore M Sport imajo štiribatna nepremična zavorna sedla spredaj in enobatna plavajoča zavorna sedla zadaj v modri barvi ter so opremljene z M oznako. Na voljo imajo velike zavorne kolute, kar zagotavlja izvrstno zmogljivost zaviranja.

INOVACIJE PRI BMW X1.

Vozite v koraku s časom.

BMW X1, ki je opremljen z inovacijami, kot so Apple CarPlay®, telefonija z brezžičnim polnjenjem, projektor BMW Head-Up in nadzorni prikazovalnik z 10,25-palčno diagonalo skupaj z inteligentnimi varnostnimi sistemi, vključno z Driving Assistant Plus in parkirnim asistentom, zagotavlja, da boste svoje cilje vedno dosegli udobno in varno.
BMW X1, F48, LCI, notranjost s poudarkom na Driving Assistant Plus s prikazi in upravljalnimi elementi

Driving Assistant Plus.

Oprema Driving Assistant Plus prinaša znatno izboljšanje varnosti in udobja. Vključuje opozorilo pred čelnim trkom in o zaznanem pešcu s funkcijo rahlega zaviranja v mestu, opozorilo za zapustitev voznega pasu, asistenta za dolge luči, informacije o omejitvi hitrosti in asistenta za uravnavanje hitrosti s s funkcijo Stop&Go na osnovi kamere.
BMW X1, F48, LCI, notranjost s poudarkom na Driving Assistant Plus s prikazi in upravljalnimi elementi

Parkirni asistent.

Parkirni asistent olajša vzporedno parkiranje. Sistem deluje tako, da med počasno vožnjo mimo meri potencialna parkirna mesta. Ko najde ustrezno parkirno mesto, prevzame krmiljenje vozila, medtem ko ste vi odgovorni za izbiro ustrezne prestave, dodajanje plina in zaviranje.
BMW X1, F48, LCI, notranjost s poudarkom na projektorju BMW Head-Up

Projektor BMW Head-Up.

Polnobarvni projektor BMW Head-Up projicira informacije, pomembne za vožnjo, neposredno v vaše vidno polje, zaradi česar se lahko popolnoma osredotočite na vožnjo. Prikažejo se informacije, kot so trenutna hitrost, navigacijski napotki, informacije o omejitvi hitrosti s prikazom prepovedi prehitevanja ter telefonski in razvedrilni seznami, odvisno od opreme.
BMW X1, F48, LCI, notranjost s poudarkom na Driving Assistant Plus s prikazi in upravljalnimi elementi

Telefonija z brezžičnim polnjenjem.

Telefonija z brezžičnim polnjenjem vključuje brezžično polnilno postajo in dodatni vmesnik USB. Povezava s strešno anteno izboljša sprejem mobilnega signala. Prek povezave Bluetooth lahko hkrati povežete dva mobilna telefona in avdio predvajalnik. Poleg tega pa je tukaj še Bluetooth Office.

TEHNIČNI PODATKI ZA BMW X1.

BMW X1 xDrive20i.

Najv. moč v kW (KM) pri vrt./min:

280 / 1350-4200

Pospešek 0 – 100 km/h v s:

7,3

Kombinirana poraba goriva v l/100 km:

7,7 – 6,9

Kombinirane emisije CO₂ v g/km:

158 - 175

BMW X1 xDrive20i, F48, LCI, BMW Individual, kovinska barva Storm Bay, vožnja po zimski pokrajini

CENE, FINANCIRANJE IN LIZING ZA BMW X1.

BMW X1, F48, LCI, barva Storm Bay, tričetrtinski pogled od zadaj med mirovanjem v naravi z ljudmi v ospredju

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW X1.

Pridite do cilja čim hitreje in prilagodljivo s finančnimi produkti po meri iz BMW Financial Services. Naj gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam. Izvedite več o privlačnih rešitvah financiranja ali ustrezni ponudbi lizinga za svoj BMW X1.

STORITVE BMW.

SERVIS IN ASISTENCA ZA BMW X1.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Vsestransko in brezskrbno potovanje za električna vozila: ta paket vam ponuja 100-% preglednost in možnost udobnega načrtovanja. Sami izberite trajanje ali 4 ali 6 let – ali pa 3 leta, če imate sklenjen lizing. Vsebina servisnega paketa:
 • Pregled vozila
 • Servis mikrofiltra
 • Servis zavorne tekočine
Izvedite več o BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Z inovativnimi Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašem prednostnem servisnem partnerju BMW posredujejo vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da ste registrirali svoje vozilo na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izbrali servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.
Izvedite več o BMW Teleservices
Pomoč na cesti BMW

Pomoč na cesti BMW

Brezplačna pomoč na cesti BMW je na voljo vsem voznikom BMW 24 ur na dan vse dni v letu. Le en klic in naši strokovnjaki vam bodo na voljo, bodisi po telefonu bodisi na samem kraju, če je potrebno.
Zaposleni pri BMW svetuje stranki

ŽELITE OSEBNO SVETOVANJE?

Če imate kakršna koli vprašanja, potrebujete dodatne informacije ali želite posebne ponudbe za BMW X1, se obrnite na trgovca z vozili BMW v svoji bližini. Naše strokovno servisno osebje BMW vam bo z veseljem svetovalo po telefonu ali neposredno na kraju samem.

Poraba goriva in emisije CO2.

 • BMW X1 xDrive20i:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirano): 7,7–6,9
  Emisije CO₂ v g/km (kombinirano): 158 - 175

  BMW X1 xDrive25e **:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirano): 1,9 - 1,7
  Emisije CO₂ v g/km (kombinirano): 40 - 44
  Poraba energije v kWh/100 km (kombinirano): 15,4 - 15

  Uradne številke porabe goriva, emisij CO₂, porabe električne energije in električnega dosega so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom in v skladu z Uredbo (EU) 715/2007. Številke WLTP upoštevajo morebitno dodatno opremo v primeru dosegov. Za vozila, ki so bila na novo homologirana od, 01.01.2021, uradne specifikacije obstajajo le v skladu z WLTP. Dodatne informacije o metodah merjenja NEDC in WLTP najdete na www.BMW.si/emisije.

  ** Pri temperaturah pod 0 stopinj Celzija izključno električni način vožnje tega priključnega hibrida ne bo na voljo, dokler se baterija po nekaj kilometrih vožnje ne segreje do obratovalnega stanja.