Originalni nadomestni deli BMW, zavorni koluti, preskusna naprava

ORIGINALNI NADOMESTNI DELI BMW.

ZAGOTAVLJAJO, DA VAŠ BMW OSTANE PRAVI BMW.

Želite svojemu BMW privoščiti le najboljše? Potem se odločite za originalne nadomestne dele BMW. Razviti, izdelani in temeljito preizkušeni po meri za vaš BMW. Izboljšujejo varnost, zanesljivost in trajnost vašega BMW, hkrati pa povečajo njegovo vrednost pri nadaljnji prodaji.

KORISTI ZA VAS

5 RAZLOGOV, ZAKAJ IZBRATI ORIGINALNE NADOMESTNE DELE BMW

Preizkušena kakovost BMW.

Privlačno razmerje med kakovostjo in ceno.

Trajno ohranjanje vrednosti.

Vrhunska strokovnost BMW.

Do 24-mesečno jamstvo.

ORIGINALNI NOVI NADOMESTNI DELI BMW

NOVI IN PRILAGOJENI VAŠEMU BMW.

V primeru obrabe ali poškodbe dela oziroma okvarjenega dela vam BMW ponuja natančno izdelan originalni novi del BMW za vsak sestavni del od začetka proizvodnje originalnega modela do najmanj dvanajst let po ukinitvi njegove proizvodnje. To zagotavlja varnost in ohranjanje vrednosti vašega BMW.

OBNOVLJENI NADOMESTNI DELI

NI VEDNO NUJNO, DA SO NOVI.

Originalni nadomestni deli BMW, 2023, obnova

Natančno preizkušeni in pripravljeni za uporabo. Za obnovljene originalne nadomestne deli BMW veljajo enake stroge smernice kakovosti kot za originalne nove nadomestne dele BMW. Zato so enako primerni za vaš BMW in hkrati prispevajo k ohranjanju okolja. BMW ponuja tudi 24-mesečno jamstvo na vse obnovljene nadomestne dele. Na ta način lahko popolnoma zaupate obnovljenim originalnim nadomestnim delom BMW. BMW ponuja naslednje obnovljene originalne nadomestne dele za izbrane modele:

  • avtomatski menjalniki,
  • razdelilna gonila,
  • krmilne naprave,
  • turbopolnilniki,
  • zaganjalniki, 
  • alternatorji,
  • glave valjev.

 

OBNOVA

5 KORAKOV DO NOVE KAKOVOSTI.

Originalni nadomestni deli BMW Classic, 2023, klasični nadomestni deli

ORIGINALNI NADOMESTNI DELI BMW CLASSIC

ORIGINALNI NADOMESTNI DELI BMW ZA STARODOBNIKE.

Ko gre za nadomestne dele, se izplača zanašati le na originalne nadomestne dele BMW, ki zagotavljajo dolgotrajnejši užitek v vožnji z vašim starodobnikom. Ne glede na to, ali gre za podvozje, elektroniko ali karoserijo, lahko nadomestne dele BMW Classic naročite pri svojem trgovcu z vozili BMW ali pridobite prek mreže certificiranih partnerjev BMW Classic po vsej Evropi. Strokovnjaki bodo nabavili dele, ki jih potrebujete, in jih strokovno namestili v vaše vozilo.

BMW Service

NAJBOLJŠI SERVIS Z ORIGINALNIMI NADOMESTNIMI DELI BMW.

Seveda pri vseh servisnih storitvah BMW uporabljamo tudi originalne nadomestne dele BMW. Zaupajte najvišji kakovosti ter strokovnemu znanju in izkušnjam pri vsakem servisnem terminu, vzdrževanju ali popravilu. Zanesljivost, varnost in užitek v vožnji se vedno ohranijo, ne glede na to, kaj se zgodi. #WhateverHappens

BMW Service Inclusive, BMW sredi poletja z manekenko

BMW Service Inclusive.

Plačajte fiksni znesek enkrat in v prihodnosti boste imeli krita vsa vključena servisna in vzdrževalna dela za obdobje, ki ste ga izbrali.

BMW Value Service, BMW je parkiran pred garažo z manekenkami

BMW Value Service.

Naša prvovrstna ponudba za vse modele BMW, starejše od pet let, saj starejše, kot je vaše vozilo, več koristi boste imeli od naših servisnih pogojev.

Popravilo in nega BMW. Popravilo žarometov BMW

Popravilo in nega BMW.

Ne glede na to, ali gre za popravilo po nesreči ali kozmetično popravilo. Lahko zaupate strokovnjakom v naših certificiranih karoserijskih delavnicah in lakirnicah BMW. Učinkovito odpravijo vsako poškodbo, bodisi večjo ali manjšo, v skladu z najvišjimi standardi kakovosti in popolnoma prilagojeno vašemu BMW.

BMW Service, moški in ženska stojita pred BMW iX pri servisnem partnerju BMW

Celoten nabor servisnih storitev BMW.

Raziščite tudi naše preostale privlačne servisne ponudbe in poiščite servis po meri – za svoj model BMW, svoje individualne potrebe in brezskrben užitek v vožnji.

Originalni nadomestni deli BMW | BMW.si

Originalni nadomestni deli BMW | BMW.si

Originalni nadomestni deli BMW | BMW.si

Originalni nadomestni deli BMW | BMW.si

POGOSTA VPRAŠANJA

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA O ORIGINALNIH NADOMESTNIH DELIH BMW.