Prodaja podjetjem BMW, za podjetja in pravne osebe, moški pred BMW

PRODAJA PODJETJEM BMW.

Poslovna prodaja za podjetja in mednarodne stranke.

Katerih prednosti se lahko veselite, ko združite moči s poslovno prodajo BMW? 
Razlog za veselje vam zagotavljajo sodobno zasnovana vozila z varčnimi in ekonomičnimi motorji ter zaposleni, ki jih motivira veselo pričakovanje dinamične vožnje in inovativnih tehnologij. Poleg tega pa ekipa skrbnikov ključnih strank v mednarodni prodaji ponuja strokovno, čezmejno podporo v več kot 150 državah po vsem svetu.

Preberi več
PRODAJA PODJETJEM BMW.Poslovna prodaja za podjetja in mednarodne stranke.
Poslovna prodaja BMW, svetovanje in izdelki, moški med pogovorom

PRODAJA PODJETJEM BMW: PONUDBA.

Najboljše avtomobilske rešitve v razredu za poslovne uporabnike.

BMW je vodilna blagovna znamka, ki v avtomobilski industriji že od samega začetka velja za sinonim prvovrstnega udobja, udarnih tehnoloških inovacij in čistega užitka v vožnji. Odločite se za BMW vozni park in močno okrepite podobo vašega podjetja ter optimizirajte mobilnost, saj si vaše podjetje ne zasluži nič manj, kot najveličastnejši vozni park, ki povzdigne njegov prestiž in ugled. Z nadstandardnim voznim parkom BMW ne boste le nagradili vaših zaposlenih, jih motivirali in poudarili njihovo profesionalno držo, temveč tudi povečali možnosti, da med vaše vrste pritegnete najboljše strokovnjake na trgu. Naj vaša vozila odsevajo vaše poslovne uspehe in vedno puščajo nepozaben vtis. Izkusite neustavljivo karizmo prefinjene dinamike, ki vas ponese v nove dimenzije užitka in suvereno zapelje novim zmagam naproti.

 Napišite svojo zgodbo o uspehu: z revolucionarnimi vozili BMW.

Preberi več

PRODAJA PODJETJEM BMW: PONUDBA.

Najboljše avtomobilske rešitve v razredu za poslovne uporabnike.

MODELI BMW ZA POSLOVNE STRANKE.

Naj gre za BMW serije 1 za mestno vožnjo, prostorni BMW serije 5 ali prestižni BMW serije 7 za sprejeme in uradne sestanke, ima BMW pravo vozilo za vsako priložnost. Da bi dosegli učinkovitost svojega voznega parka, široka ponudba izdelkov BMW vključuje tudi modele z zelo učinkovitimi motorji, ki izpuščajo v okolje manj kot 120 gramov CO2 na kilometer. Različni modeli, kot je npr. BMW serije 530e ali BMW i3/i3s, so še posebej varčni in se celo uvrščajo pod mejo 90 g CO2/km, kar privede do davčnih ugodnosti v mnogih državah. Poleg tega pa najsodobnejši sistemi za pomoč vozniku in osebno pomoč, kot je BMW Intelligent Personal Assistant, zagotavljajo še varnejšo in udobnejšo vožnjo.

Preberi več
Poslovna prodaja BMW za poslovne stranke, BMW serije 1

BMW serije 1.

Nakažite razpoloženje, živite za trenutek in osvojite ulice naših večjih mest z atletskimi obrisi in inovativno obliko. Poleg večjega užitka v vožnji je BMW serije 1 tudi zelo varčen.

Preberi več
Poslovna prodaja BMW za poslovne stranke, BMW serije 2

BMW serije 2.

Značilna dinamična oblika BMW, ki je tudi kompaktna, funkcionalna in prilagodljiva: spoznajte naše modele BMW serije 2, kot so BMW Active Tourer, BMW Gran Tourer ter BMW Coupé, Cabrio in Gran Coupé. Karkoli že načrtujete, naj gre za športno aktivnost, počitnice ali vsakodnevno vožnjo, boste vedno komaj čakali, da se začne.

Preberi več
Poslovna prodaja BMW za poslovne stranke, BMW serije 3

BMW serije 3.

Osupljiva dinamika, popolna sorazmerja, impresivna tehnologija in tri oblikovne izvedbe BMW Lines dajejo BMW serije 3 v karoserijskih izvedenkah, kot so Limuzina, Touring in Gran Turismo, absolutno značilen videz in mu omogočajo, da orje ledino pri učinkovitosti in zmogljivosti.

Preberi več
Poslovna prodaja BMW za poslovne stranke, BMW serije 4

BMW serije 4.

Športnost v kombinaciji z osupljivo estetiko. BMW serije 4 Gran Coupé pa odlično dopolnjuje razpon modelov in navdušuje s svojo naravno eleganco.

Preberi več
Poslovna prodaja BMW za poslovne stranke, BMW serije 5

BMW serije 5.

Izjemno izrazen in odlično prilagojen uresničevanju najvišjih zahtev z brezhibnim občutkom za slog. BMW serije 5 kaže moč in slog v vsem, kar počne, ne glede na to, ali imate raje BMW serije 5 Limuzina ali BMW serije 5 Touring.

Preberi več
Poslovna prodaja BMW za poslovne stranke, BMW serije 6

BMW serije 6.

Veličastna tradicija brezčasnega občudovanja: BMW serije 6 je edinstvena kombinacija okretne dinamike in ekskluzivne elegance.

Preberi več
Poslovna prodaja BMW za poslovne stranke, BMW serije 7

BMW serije 7.

BMW serije 7 je za tiste, ki so prispeli na cilj in še vedno želijo več. Doživite najsodobnejšo avtomobilsko tehnologijo, učinkovito visoko zmogljivost in udobje v lastnem razredu.

Preberi več
Poslovna prodaja BMW za poslovne stranke, BMW serije 8

BMW serije 8.

Pospešek po meri, ko poskoči srčni utrip: modeli BMW serije 8, kot so Coupé, Gran Coupé in Cabrio, združujejo značaj športnega avtomobila s pridihom luksuznega razreda BMW, pri tem pa izžarevajo novo obliko estetike.

Preberi več
Poslovna prodaja BMW za poslovne stranke, BMW serije X

BMW serije X.

Biti prilagodljiv pomeni ostati mobilen. Od BMW X1 do BMW X7 – izbira je vaša. BMW serije X ponuja neskončne možnosti v mestu in na brezpotju ter nadvse dramatično živahnost znotraj in zunaj. Izjemni značaji želijo, da imate vse.

Preberi več
Poslovna prodaja BMW za poslovne stranke, BMW serije i

BMW serije i.

Znamka BMW i s svojimi modeli BMW i3/i3s, BMW iX3 in BMW iX ponuja revolucionarna električna vozila in storitve prevoza za vozne parke ter se osredotoča na trajnost prek celotne vrednostne verige.

Preberi več
Poslovna prodaja BMW, modeli eDrive za poslovne stranke, modeli BMW na ulici

VEČ KOT 55 MODELOV Z EMISIJAMI CO₂ POD 120 G/KM.

Tehnologija BMW eDrive v priključnem hibridu združuje tri komponente za najčistejši in najučinkovitejši način vožnje: inovativen elektromotor, litij-ionsko baterijo visoke zmogljivosti in inteligentno upravljanje energije. Vedno bo izbrala idealen način vožnje za najboljšo učinkovitost, odvisno od napolnjenosti baterije, hitrosti in poti. Vožnja v izključno električnem načinu ali s popolnoma električnim BMW i3/i3s ali BMW iX3 je lokalno brez emisij in zagotavlja impresiven pospešek.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Poslovna prodaja BMW, BMW Efficient Dynamics, mestni promet

Da bi izpolnili visoke standarde novega, preglednejšega in individualiziranega preskusnega postopka WLTP, je tehnologija BMW EfficientDynamics postala pomembnejša kot kdaj prej. Kot del trajnostne, učinkovite in okoljsko odgovorne strategije vključuje varčne motorje, funkcijo Auto Start/Stop, izboljšano aerodinamiko, regeneracijo zavorne energije in še veliko več.

POSLOVNI PAKETI.

paket-business
paket-travel

PAKET BUSINESS TRAVEL.

PAKET BUSINESS TRAVEL ŽE ZA 281 €.

V avtomobilu preživimo veliko svojega časa, zato je pomembno, da se v njem počutimo udobno. V paketu Business vam ponujamo odlično kombinacijo BMW dodatne opreme, da bo vaš BMW izgledal odlično, obenem pa vam bo nudil udobje, ki ga potrebujete. Paket vsebuje:

  • Travel & Comfort univerzalni nosilec za tablico
  • Obešalnik za plašč

PAKET TRAVEL.

PAKET TRAVEL ŽE OD 335 €.

Z BMW dodatno opremo so potovanja tako zelo enostavna in aktivna. V paketu Travel najdete transportni in nosilni sistem ter izdelek za zaščito notranjosti, ki vam bodo v odlično pomoč pri izletih in športnih aktivnostih z modeli BMW X1, BMW X3, BMW serije 1 in BMW serije 3. Paket vsebuje:

  • Vse vremenski tepihi
  • Travel & Comfort univerzalni nosilec za tablico
Poslovna prodaja BMW, storitve za poslovne stranke, moški pred električnimi avtomobili BMW

PRODAJA PODJETJEM BMW: STORITVE.

Individualne rešitve BMW za vaše podjetje.

Pri BMW smo zavezani narediti vse, kar je v naši moči, da dolgoročno zadostimo vsem potrebam in zahtevam vaše organizacije. Zagotavljamo izdelke in storitve, prilagojene vašemu lokalnemu trgu. Imamo globalno mrežo prodajnih organizacij in zastopstev, ki bodo pripravili rešitev, prilagojeno vašemu podjetju. To vključuje dejavnike tipa vozila, financiranja in storitev mobilnosti, kot sta PARK NOW in SHARE NOW. 

Preberi več

PRODAJA PODJETJEM BMW: STORITVE.

Individualne rešitve BMW za vaše podjetje.

MOŽNOSTI FINANCIRANJA IN LEASINGA.

Poslovna prodaja BMW, storitve BMW, financiranje in leasing za poslovne stranke, moški se odpravlja v vozilo BMW

BMW Financial Services vam ponuja izbiro prilagodljivih možnosti financiranja avtomobila, ki vam olajšajo lastništvo ali zakup vozila BMW. V vsakem prodajnem salonu BMW boste našli strokovnjaka za finančne storitve, ki vam lahko pomaga pri zahtevah glede voznega parka. Ko ste izbrali možnost financiranja avtomobila, kot je zakup ali najem, lahko od nas z razlogom pričakujete nič manj kot celovito storitev. Naš cilj: čim hitreje spraviti vas in vaše zaposlene na cesto.

Poslovna prodaja BMW, storitve BMW, storitve mobilnosti za poslovne stranke, moški pri uporabi aplikacije BMW

STORITVE MOBILNOSTI.

Naš svet se spreminja – tako kot pričakovanja mobilnosti v mestih. NOW Services ponujajo idealne storitve za svet okoli nas – so preproste, intuitivne, udobne in prilagojene. Prizadevajo si olajšati življenje zaposlenih in so odlična rešitev za zelo zaseden urnik: Skupna raba premijskih vozil SHARE NOW omogoča spontane izposoje; PARK NOW omogoča digitalne rešitve za parkiranje na ulici in zunaj nje; CHARGE NOW pa strankam omogoča dostop do največje polnilne infrastrukture po vsem svetu. V ZDA in na Kitajskem lahko stranke uživajo tudi inovativne rešitve mobilnosti prek REACH NOW. V tem smislu vse NOW Services ustvarjajo celovite in povezane rešitve za prihodnost mobilnosti – in za vsakega uporabnika.

Poleg tega AlphaCity ponuja pametno in stroškovno učinkovito rešitev skupne rabe službenih avtomobilov, ki temelji na individualnih potrebah vaše družbe. Zagotavlja največje udobje 24 ur na dan in nudi dostop do vozil brez uporabe avtomobilskega ključa – vozila redno servisira in vzdržuje naš partner Alphabet.

Poslovna prodaja BMW, storitve BMW, Connected Drive za poslovne stranke, ženska voznica

BMW CONNECTED DRIVE.

BMW ConnectedDrive vam omogoča, da pisarniški prostor prenesete v svoje vozilo. Ta tehnološki sveženj je poln storitev, aplikacij in sistemov za pomoč vozniku, da ostanete povezani s svetom okoli sebe. Z BMW ConnectedDrive lahko prejemate, berete in odgovarjate na elektronska sporočila ali sinhronizirate svoje podatke, kot je imenik, s svojim vozilom. Med vsako vožnjo se lahko popolnoma zanesete na inteligentne sisteme za pomoč vozniku. Kot je recimo primer BMW Intelligent Personal Assistant, ki naredi vaš BMW še pametnejši in vas podpira v vsaki situaciji.  

PRODAJA PODJETJEM BMW: KONTAKT

Z veseljem smo vam voljo za vsa vprašanja v zvezi s ponudbo posebne prodaje BMW za poslovne uporabnike.

Prosimo, posredujte nam nekaj kratkih informacij v zvezi s svojim povpraševanjem in kmalu bomo stopili v stik z vami. Vse prejete informacije bodo obravnavane zaupno.
 

Preberi več
Andrej Dekleva

Andrej Dekleva

Avto Aktiv Kranj, ulica Mirka Vadnova 2, 4000 Kranj
Telefon / Phone number:+386 31 677 500
Elektronski naslov / e-Mail:
Matej Štirn

Matej Štirn

Wallis Motors Ljubljana, Celovška cesta 182, 1000 Ljubljana
Telefon / Phone number:+386 30 720 074
Elektronski naslov / e-Mail:
Dejan Boštjančič

Dejan Boštjančič

Selmar Celje, Mariborska cesta 119, 3000 Celje
---
Selmar Maribor, Ptujska cesta 83, 2000 Maribor
Telefon / Phone number:+386 40 387 736
Elektronski naslov / e-Mail:
Damjan Žičkar

Damjan Žičkar

Makoma Novo Mesto, Bršljin 2, 8000 Novo mesto
Telefon / Phone number:+386 41 412 070
Elektronski naslov / e-Mail:
Primož Marinšek

Primož Marinšek

Avto Aktiv Koper, Vojkovo nabrežje 32, 6000 Koper
Telefon / Phone number:+386 70 269 269
Elektronski naslov / e-Mail: