Prodaja podjetjem BMW, za podjetja in pravne osebe, moški pred BMW

BMW PRODAJA PODJETJEM.

Poslovna prodaja za podjetja in mednarodne stranke.

Katerih prednosti se lahko veselite, ko združite moči s poslovno prodajo BMW? 
Razlog za veselje vam zagotavljajo sodobno zasnovana vozila z varčnimi in ekonomičnimi motorji ter zaposleni, ki jih motivira veselo pričakovanje dinamične vožnje in inovativnih tehnologij. Poleg tega pa ekipa skrbnikov ključnih strank v mednarodni prodaji ponuja strokovno, čezmejno podporo v več kot 150 državah po vsem svetu.

Preberi več
BMW prodaja podjetjem.Poslovna prodaja za podjetja in mednarodne stranke.
Poslovna prodaja BMW, svetovanje in izdelki, moški med pogovorom

BMW PRODAJA PODJETJEM: PONUDBA.

Najboljše avtomobilske rešitve v razredu za poslovne uporabnike.

BMW je vodilna blagovna znamka, ki v avtomobilski industriji že od samega začetka velja za sinonim prvovrstnega udobja, udarnih tehnoloških inovacij in čistega užitka v vožnji. Odločite se za BMW vozni park in močno okrepite podobo vašega podjetja ter optimizirajte mobilnost, saj si vaše podjetje ne zasluži nič manj, kot najveličastnejši vozni park, ki povzdigne njegov prestiž in ugled. Z nadstandardnim voznim parkom BMW ne boste le nagradili vaših zaposlenih, jih motivirali in poudarili njihovo profesionalno držo, temveč tudi povečali možnosti, da med vaše vrste pritegnete najboljše strokovnjake na trgu. Naj vaša vozila odsevajo vaše poslovne uspehe in vedno puščajo nepozaben vtis. Izkusite neustavljivo karizmo prefinjene dinamike, ki vas ponese v nove dimenzije užitka in suvereno zapelje novim zmagam naproti.

 Napišite svojo zgodbo o uspehu: z revolucionarnimi vozili BMW.

Preberi več

BMW PRODAJA PODJETJEM: PONUDBA.

Najboljše avtomobilske rešitve v razredu za poslovne uporabnike.

MODELI BMW ZA POSLOVNE STRANKE.

Naj gre za BMW serije 1 za mestno vožnjo, prostorni BMW serije 5 ali prestižni BMW serije 7 za sprejeme in uradne sestanke, ima BMW pravo vozilo za vsako priložnost. Da bi dosegli učinkovitost svojega voznega parka, široka ponudba izdelkov BMW vključuje tudi modele z zelo učinkovitimi motorji, ki izpuščajo v okolje manj kot 120 gramov CO₂ na kilometer. Različni modeli, kot je npr. BMW serije 530e ali BMW i3/i3s, so še posebej varčni in se celo uvrščajo pod mejo 90 g CO₂/km, kar privede do davčnih ugodnosti v mnogih državah. Poleg tega pa najsodobnejši sistemi za pomoč vozniku in osebno pomoč, kot je BMW Intelligent Personal Assistant, zagotavljajo še varnejšo in udobnejšo vožnjo.

Preberi več
Poslovna prodaja BMW za poslovne stranke, BMW serije 1

BMW serije 1.

Nakažite razpoloženje, živite za trenutek in osvojite ulice naših večjih mest z atletskimi obrisi in inovativno obliko. Poleg večjega užitka v vožnji je BMW serije 1 tudi zelo varčen.

Preberi več
Poslovna prodaja BMW za poslovne stranke, BMW serije 2

BMW serije 2.

Tipično dinamična oblika BMW, ki je hkrati kompaktna, funkcionalna in prilagodljiva – spoznajte naše modele BMW serije 2, kot so BMW Active Tourer, BMW Gran Tourer ali BMW Coupé, Cabrio in Gran Coupé. Karkoli že načrtujete – športne aktivnosti, počitnice ali vsakodnevno vožnjo – vedno pripravljeni na vožnjo

Preberi več
Poslovna prodaja BMW za poslovne stranke, BMW serije 3

BMW serije 3.

Dih jemajoča dinamika, popolna razmerja, impresivna tehnologija in tri BMW linije dajejo BMW-ju serije 3 kot limuzini ali touringu popolnoma značilen videz in mu omogočajo, da vodi v učinkovitosti in zmogljivosti.

Preberi več
Poslovna prodaja BMW za poslovne stranke, BMW serije 4

BMW serije 4.

Športnost v kombinaciji z osupljivo estetiko. BMW serije 4 Gran Coupé pa odlično dopolnjuje razpon modelov in navdušuje s svojo naravno eleganco.

Preberi več
Poslovna prodaja BMW za poslovne stranke, BMW serije 5

BMW serije 5.

Nadvse izrazit in popolnoma prilagojen najvišjim zahtevam. BMW serije 5 prikazuje moč in slog v vsem, kar počne – ne glede na to, ali vam je ljubši novi BMW serije 5 Limuzina ali BMW serije 5 Touring.

Preberi več
Poslovna prodaja BMW za poslovne stranke, BMW serije 6

BMW serije 6.

Velika tradicija brezčasne fascinacije: BMW serije 6 Gran Turismo je edinstvena kombinacija agilne dinamike in ekskluzivne elegance.

Preberi več
Poslovna prodaja BMW za poslovne stranke, BMW serije 7

BMW serije 7.

BMW serije 7 je za tiste, ki so prispeli na cilj in še vedno želijo več. Doživite najsodobnejšo avtomobilsko tehnologijo, učinkovito visoko zmogljivost in udobje v lastnem razredu.

Preberi več
Poslovna prodaja BMW za poslovne stranke, BMW serije 8

BMW serije 8.

Utripni dirkalni pospešek po meri: bodisi kot coupé, kabriolet ali gran coupé, modeli BMW serije 8 združujejo značaje športnega avtomobila z duhom luksuznega razreda BMW in ustvarjajo novo obliko estetike.

Preberi več
Poslovna prodaja BMW za poslovne stranke, BMW serije X

BMW serije X.

Biti prilagodljiv pomeni ostati mobilen. Od BMW X1 do BMW X7 – izbira je vaša. BMW serije X ponuja neskončne možnosti v mestu in na brezpotju ter nadvse dramatično živahnost znotraj in zunaj. Izjemni značaji želijo, da imate vse.

Preberi več
Poslovna prodaja BMW za poslovne stranke, BMW serije i

BMW serije i.

BMW i s svojimi modeli BMW iX, BMW i4, BMW iX3 in BMW i3/i3s ponuja revolucionarna električna vozila idealne za prevozne storitve za vozne parke, s tem pa se osredotoča na trajnost v celotni vrednostni verigi.

Preberi več
Poslovna prodaja BMW, modeli eDrive za poslovne stranke, modeli BMW na ulici

VEČ KOT 60 MODELOV Z EMISIJAMI CO₂ POD 120 G/KM.

Tehnologija BMW eDrive v priključnem hibridu združuje tri komponente za najčistejši in najučinkovitejši način vožnje: inovativen električni pogon, litij-ionsko visoko zmogljivo baterijo in inteligentno upravljanje energije. Vedno bo izbral idealen način vožnje za najboljšo učinkovitost, odvisno od stopnje napolnjenosti baterije, hitrosti in poti. Vožnja v popolnoma električnem načinu in s popolnoma električnimi modeli, kot so BMW iX, BMW i4, BMW iX3 ali BMW i3/i3s, je lokalno brez emisij – obenem pa zagotavlja impresiven pospešek.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Poslovna prodaja BMW, BMW Efficient Dynamics, mestni promet

Da bi izpolnili visoke standarde novega, preglednejšega in individualiziranega preskusnega postopka WLTP, je tehnologija BMW EfficientDynamics postala pomembnejša kot kdaj prej. Kot del trajnostne, učinkovite in okoljsko odgovorne strategije vključuje varčne motorje, funkcijo Auto Start/Stop, izboljšano aerodinamiko, regeneracijo zavorne energije in še veliko več.

POSLOVNI PAKETI.

paket-business
paket-travel

PAKET BUSINESS TRAVEL.

PAKET BUSINESS TRAVEL ŽE ZA 281 €.

V avtomobilu preživimo veliko svojega časa, zato je pomembno, da se v njem počutimo udobno. V paketu Business vam ponujamo odlično kombinacijo BMW dodatne opreme, da bo vaš BMW izgledal odlično, obenem pa vam bo nudil udobje, ki ga potrebujete. Paket vsebuje:

  • Travel & Comfort univerzalni nosilec za tablico
  • Obešalnik za plašč

PAKET TRAVEL.

PAKET TRAVEL ŽE OD 335 €.

Z BMW dodatno opremo so potovanja tako zelo enostavna in aktivna. V paketu Travel najdete transportni in nosilni sistem ter izdelek za zaščito notranjosti, ki vam bodo v odlično pomoč pri izletih in športnih aktivnostih z modeli BMW X1, BMW X3, BMW serije 1 in BMW serije 3. Paket vsebuje:

  • Vse vremenski tepihi
  • Travel & Comfort univerzalni nosilec za tablico
BMW Corporate prodajne storitve za poslovne stranke na polnilni postaji

BMW PRODAJA PODJETJEM: STORITVE.

Individualne rešitve BMW za vaše podjetje.

Pri BMW-ju smo zavezani, da bomo naredili vse, kar je v naši moči, da dolgoročno izpolnimo potrebe in zahteve vaše organizacije. Nudimo izdelke in storitve, prilagojene vašemu lokalnemu trgu. Imamo globalno mrežo prodajnih organizacij in zastopnikov in skupaj bomo sestavili rešitev, ki je prilagojena vašemu podjetju. To vključuje dejavnike vrste vozila, financiranja in storitev mobilnosti – kot je ShareNow.

Preberi več

BMW PRODAJA PODJETJEM: STORITVE.

Individualne rešitve BMW za vaše podjetje.

MOŽNOSTI FINANCIRANJA IN LEASINGA.

Poslovna prodaja BMW, storitve BMW, financiranje in leasing za poslovne stranke, moški se odpravlja v vozilo BMW

BMW Financial Services vam ponuja izbiro prilagodljivih možnosti financiranja avtomobila, ki vam olajšajo lastništvo ali zakup vozila BMW. V vsakem prodajnem salonu BMW boste našli strokovnjaka za finančne storitve, ki vam lahko pomaga pri zahtevah glede voznega parka. Ko ste izbrali možnost financiranja avtomobila, kot je zakup ali najem, lahko od nas z razlogom pričakujete nič manj kot celovito storitev. Naš cilj: čim hitreje spraviti vas in vaše zaposlene na cesto.

Poslovna prodaja BMW, storitve BMW, storitve mobilnosti za poslovne stranke, moški pri uporabi aplikacije BMW

STORITVE MOBILNOSTI.

Naš svet se spreminja – prav tako se spreminjajo tudi pričakovanja o mestni mobilnosti. Storitve NOW ponujajo idealne storitve za ta svet – preproste, intuitivne, priročne in prilagojene. Prizadeva si olajšati življenje zaposlenih in se ujemati z najbolj obremenjenim urnikom: premium souporaba avtomobilov ShareNow omogoča spontane najeme; in ChargeNow strankam omogoča dostop do največje svetovne mreže javnih polnilnih postaj. V ZDA in na Kitajskem stranke uživajo v inovativnih rešitvah mobilnosti prek ReachNow. Na ta način vse storitve NOW ustvarjajo celovite in povezane rešitve za prihodnost mobilnosti – in za vsako stranko.


Poleg tega AlphaCity ponuja pametno in stroškovno učinkovito poslovno rešitev za souporabo avtomobilov, ki temelji na individualnih potrebah vaše korporacije. Zagotavlja maksimalno udobje 24 ur na dan in omogoča dostop brez ključa do vozil, ki jih v celoti servisira in vzdržuje naš partner Alphabet.

Poslovna prodaja BMW, storitve BMW, Connected Drive za poslovne stranke, ženska voznica

BMW CONNECTED DRIVE.

BMW ConnectedDrive vam omogoča razširitev pisarniškega prostora v vaše vozilo. Ta tehnološki paket je poln digitalnih storitev in aplikacij, da ostanete povezani s svetom okoli sebe. Z BMW ConnectedDrive lahko prejemate, berete in odgovarjate na e-pošto ali sinhronizirate svoje podatke, kot je imenik, z vozilom. Izkoristite tudi BMW Inteligentni Personal Assistant, ki naredi vaš BMW še pametnejši in vas podpira v vsaki situaciji.

BMW PRODAJA PODJETJEM: KONTAKT

Z veseljem smo vam voljo za vsa vprašanja v zvezi s ponudbo posebne prodaje BMW za poslovne uporabnike.

Prosimo, posredujte nam nekaj kratkih informacij v zvezi s svojim povpraševanjem in kmalu bomo stopili v stik z vami. Vse prejete informacije bodo obravnavane zaupno.
 

Preberi več
Andrej Dekleva

Andrej Dekleva

Avto Aktiv Kranj, ulica Mirka Vadnova 2, 4000 Kranj
Kontaktna mobilna številka:+386 31 677 500
Elektronski naslov / e-Mail:
Jure

Jure Lukežič

Wallis Motors Ljubljana, Celovška cesta 182, 1000 Ljubljana
Kontaktna mobilna številka:+386 30 722 059
Elektronski naslov / e-Mail:
Dejan Boštjančič

Dejan Boštjančič

Selmar Celje, Mariborska cesta 119, 3000 Celje
---
Selmar Maribor, Ptujska cesta 83, 2000 Maribor
Kontaktna mobilna številka:+386 40 387 736
Elektronski naslov / e-Mail:
Damjan Žičkar

Damjan Žičkar

Makoma Novo Mesto, Bršljin 2, 8000 Novo mesto
Kontaktna mobilna številka:+386 41 412 070
Elektronski naslov / e-Mail:
Primož Marinšek

Primož Marinšek

Avto Aktiv Koper, Vojkovo nabrežje 32, 6000 Koper
Kontaktna mobilna številka:+386 70 269 269
Elektronski naslov / e-Mail: