BMW Service, 2024, pregled

BMW SERVICE.

SPROSTITE SE. SKRBIMO ZA VAS.

#WhateverHappens. S servisnim partnerjem BMW ste vi in vaše vozilo v najboljših rokah. Naša servisna zaobljuba BMW Proaktivna skrb zagotavlja, da vas ohranimo mobilne ves čas. Zato se udobno namestite in uživajte v naših prilagojenih paketih BMW Service Inclusive. Ali pa izkoristite naše privlačne all-inclusive cene z BMW Service 5+. Za vas smo pripravili idealno ponudbo. Za vse vaše potrebe, za vsak model BMW in za mnoge brezskrbne kilometre, ki jim imate pred seboj.

PREDNOSTI

VAŠE PREDNOSTI NA KRATKO.

BMW Service, 2024, ikona proaktivno

PROAKTIVNO.

BMW Service, 2024, ikona najboljše kakovosti

KAKOVOST IN STROKOVNOST.

BMW Service, 2024, ikona obsežne servisne mreže

OBSEŽNA SERVISNA MREŽA.

BMW Service, 2024, ikona originalnih nadomestnih delov BMW

ORIGINALNI NADOMESTNI DELI BMW.

BMW Service, 2024, ikona obsežne ponudbe servisnih storitev

OBSEŽNA PONUDBA SERVISNIH STORITEV

BMW Proaktivna skrb

NAŠA SERVISNA ZAOBLJUBA DO VAS.

BMW Proaktivna skrb, 2024

Poskrbimo za vaše težave, še preden se pojavijo. Servis BMW proaktivno skrbi za zgodaj zaznano potrebo po ukrepanju, od vzdrževanja ali obrabe do tehničnih težav. Prejeli boste strokovno podporo naših strokovnjakov, prilagojeno vašim osebnim željam. Poskrbimo, da boste med vožnjo varni.

PREGLED IN SERVIS BMW

VRHUNSKA KAKOVOST IN OHRANJANJE VREDNOSTI VAŠEGA VOZILA.

BMW Service Inclusive, 2024

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Plačajte enkrat in vozite brezskrbno. BMW Service Inclusive vam omogoča, da se odločite glede trajanja ali prevoženih kilometrov po lastni izbiri in plačate enkratno fiksno ceno. V paketu so nato zajeta vsa vključena servisna dela. Vaš BMW bo v najboljših rokah. Na voljo pri vseh sodelujočih servisnih partnerjih BMW po vsem svetu.

BMW Service 5+, 2024

BMW SERVICE 5+.

Je vaš BMW starejši od 5 let? Izkoristite ugodne cene in ekskluzivne storitve BMW ter uživajte v varnosti, ohranjanju vrednosti in neokrnjenem užitku v vožnji. Naše privlačne cene vključujejo uporabo originalnih nadomestnih delov BMW za zavore, filtre za gorivo in mikrofiltre, pa tudi čas, ki ga naši strokovnjaki porabijo za delo.

Podaljšano jamstvo BMW, 2024

PODALJŠANO JAMSTVO BMW.

Ostanite zavarovani. S podaljšanim jamstvom BMW lahko dvoletno zakonsko jamstvo podaljšate na obdobje od 3 do 5 let ali razdaljo 200.000 kilometrov. V tem času boste imeli koristi od obsežnega nabora storitev, vključno s hitrim popravilom z originalnimi nadomestnimi deli BMW.

DODATNE SERVISNE STORITVE BMW

PRAVA STORITEV ZA VSAKO SITUACIJO.

Kozmetična popravila, menjava pnevmatik ali pomoč na cesti – vašo varnost vedno postavljamo na prvo mesto.

APLIKACIJA MY BMW

NEPOSREDNA POVEZAVA Z VAŠIM BMW.

Aplikacija My BMW vas ves čas povezuje z vašim BMW in vam omogoča, da na enem mestu dobite vse pomembne informacije. Obveščali vas bomo, ko je potreben servis, ko se prikaže sporočilo o napaki ali če želite izvedeti več o naših obsežnih ponudbah servisnih storitev.

POGOSTA VPRAŠANJA.