Spletne storitve in povezljivost iz BMW ConnectedDrive

BMW CONNECTED DRIVE.

Tako povezani, da ste svobodni.

Kaj lahko vaš BMW naredi za vas? Vas pravočasno pripelje do cilja? Priskrbi odgovore na vsa vprašanja? Ali pa vas ves čas zabava? Digitalne storitve iz BMW ConnectedDrive vam ponujajo širok nabor uporabnih funkcij. Z inteligenco in inovacijami vam olajšajo življenje ter vsako potovanje spremenijo v nepozabno doživetje.

Preberi več
BMW CONNECTED DRIVE.Tako povezani, da ste svobodni.

PAMETNE FUNKCIJE.

Inovativni digitalni izdelki in storitve iz BMW ConnectedDrive zagotavljajo, da bo vaša mobilnost kar najbolj sproščena in udobna.

Ženska uporablja aplikacijo My BMW iz BMW ConnectedDrive na pametnem telefonu pred BMW X5 bele barve

APLIKACIJA My BMW.

Vaša neposredna povezava do vozila in sveta BMW.

Od praktičnih nadzornih funkcij prek inteligentnega načrtovanja poti do posodobitve programske opreme vašega vozila: z aplikacijo My BMW boste imeli koristi tako od sodobnega in intuitivnega koncepta upravljanja kot od nabora pametnih funkcij, ki bodo znatno izboljšale vašo vsakodnevno mobilnost.

Ženska uporablja Intelligent Personal Assistant iz BMW ConnectedDrive v svojem BMW

INTELIGENTEN OSEBNI ASISTENT.

Pozna vse podrobnosti vašega BMW in vas podpira v številnih okoliščinah.

Z BMW Intelligent Personal Assistant vam na krovu ves čas stoji ob strani vaš osebni asistent. Komunicirajte s svojim BMW in udobno nadzirajte funkcije svojega vozila z glasovnim ukazom. Če želite, vam bo BMW Intelligent Personal Assistant pojasnil vse o vašem BMW in vam pomagal, da ga bolje spoznate.

Ženska čaka, da BMW Remote Software Upgrade posodobi programsko opremo njenega BMW X5

POSODOBITEV PROGRAMSKE OPREME.

Zagotovite, da bo vaš BMW vedno najsodobnejši.

Remote Software Upgrade zagotavlja, da ima vaš BMW nameščeno najnovejšo programsko opremo. Zaradi prenosa podatkov po zraku boste programsko opremo vozila posodobili preprosto in hitro. Poleg tega lahko z Remote Software Upgrade namestite tudi nove funkcije vozila.

PRED MOJIM POTOVANJEM.

Načrtujte svoja potovanja lažje z aplikacijo My BMW.

Dobro načrtovanje olajša življenje: izkoristite inovativne funkcije aplikacije My BMW, še preden se odpravite na pot. Preverite stvari, kot npr., ali ima vaš BMW zadosten doseg, ali pa ga udobno prezračite z daljinskim upravljalnikom. V aplikaciji My BMW lahko poiščete tudi nove cilje in jih s pametnega telefona pošljete neposredno v BMW.

Moški uporablja aplikacijo My BMW iz BMW ConnectedDrive na pametnem telefonu, medtem ko polni svoj priključni hibrid BMW X5

APLIKACIJA My BMW.

Pametno, prefinjeno in vedno z vsem na tekočem: z novo zasnovo in intuitivnim vodenjem uporabnika vas aplikacija My BMW popelje skozi povsem novo izkušnjo mobilnosti. Načrtujte naslednje potovanje, preverite stanje svojega BMW, rezervirajte naslednji servisni termin ali uporabite eno od številnih funkcij upravljanja na daljavo, vse v največjem udobju s pomočjo pametnega telefona.
Izvedite več o aplikaciji My BMW
Moški uporablja aplikacijo My BMW iz BMW ConnectedDrive na pametnem telefonu pred BMW serije 4 Coupé

Preverite stanje vozila.

Z aplikacijo My BMW boste vedno imeli pregled nad vsem, ne da bi bila s tem pogojena vaša prisotnost v BMW. Ali trenutni doseg zadostuje za spontan izlet? Ali vaš BMW potrebuje servis? Je programska oprema posodobljena? Pred odhodom na pametnem telefonu udobno preverite informacije, povezane z vožnjo, in se veselite sproščenega potovanja v svojem BMW.
Izvedite več o aplikaciji My BMW
Moški pošilja cilj v svoj BMW prek aplikacije My BMW iz svojega doma

Pošljite cilj v vozilo.

Kam se boste odpravili zdaj? Poiščite nove cilje s pomočjo aplikacije My BMW in jih pošljite neposredno v navigacijski sistem svojega BMW. Ko boste vstopili v vozilo, lahko med svojimi sporočili poiščete cilj in zaženete neposredno vodenje do cilja z enim klikom.
Izvedite več o aplikaciji My BMW
Daljinsko upravljanje funkcij vozila prek aplikacije My BMW, ženska se potaplja pod ledom

Nadzirajte vozilo na daljavo.

Aplikacija My BMW vam ponuja širok nabor funkcij daljinskega upravljanja za vaše vozilo. Če bi radi na primer prezračili notranjost svojega BMW še pred odhodom, lahko to preprosto storite vnaprej s pomočjo pametnega telefona. Niti ni treba, da ga vidite.
Izvedite več o aplikaciji My BMW
Iskanje vozila prek aplikacije My BMW, funkcija Car Finder na pametnem telefonu

Poiščite vozilo prek pametnega telefona.

Niste povsem prepričani, kje ste parkirali na neznanem kraju? Ali pa je kdo drug zadnji uporabljal vaš avtomobil in ne veste, kje je zdaj? Ni problema, če boste uporabili funkcijo Car Finder v aplikaciji My BMW: na zemljevidu prikaže natančno lokacijo vašega BMW. Za največje udobje in več časa za tiste stvari, ki so za vas pomembne.
Izvedite več o aplikaciji My BMW
Odprite vozilo prek pametnega telefona z BMW Digital Key in aplikacijo My BMW

BMW DIGITAL KEY.

Spremenite pametni telefon v digitalni ključ: BMW Digital Key lahko ustvarite prek aplikacije My BMW in ga shranite v aplikaciji Wallet svojega iPhona, če je združljiv. Omogoča vam, da zaklenete in odklenete svoj BMW ter ga celo zaženete brez fizičnega ključa. Za uporabo BMW lahko pooblastite do pet drugih oseb.

MED MOJIM POTOVANJEM.

Uživajte v sproščenem potovanju s številnimi pametnimi funkcijami in storitvami iz BMW ConnectedDrive.

BMW ConnectedDrive vam ponuja širok izbor digitalnih izdelkov in storitev za izboljšanje vaše vsakodnevne mobilnosti, s čimer bo vožnja v vašem BMW še udobnejša. Odkrijte inteligentne asistente in inovativne storitve za največje udobje in zabavo.

BMW iDrive, pionirski koncept upravljanja iz BMW ConnectedDrive

BMW iDrive.

Izkusite, kako stalen razvoj BMW iDrive omogoča popolnoma novo in inovativno doživetje vožnje – celovit koncept upravljanja, ki združuje sodobno obliko z inteligentno tehnologijo in s tem ustvarja občutek za volanom, ki je tako udoben kot navdušujoč. S kombinacijo senzorske tehnologije in umetne inteligence BMW iDrive zagotavlja intuitivno in poglobljeno interakcijo med voznikom in vozilom, ki naznanja novo obdobje vožnje.
Ženska uporablja Intelligent Personal Assistant iz BMW ConnectedDrive med vožnjo v svojem BMW

BMW Intelligent Personal Assistant.

»Hej, BMW. Kdo si?« Ali ne bi bilo čudovito, če bi bil BMW tudi vaš osebni avtomobilski strokovnjak? Komunicirajte s svojim vozilom prek BMW Intelligent Personal Assistant. Izgovarjajte naravne ukaze za upravljanje številnih funkcij vozila. Asistent lahko pojasni teme o vašem vozilu in vam pomaga, da se bolje seznanite s svojim BMW.
Izvedite več o Intelligent Personal Assistant
Par sproščeno sedi v BMW s Concierge Service iz BMW ConnectedDrive

Concierge Service

Ali bo jutri v Rimu sončno? Kdaj imam let? Storitev Concierge Service vam pomaga med potovanjem in vam lahko nudi podporo pri kakršnikoli zahtevi s pritiskom gumba. Ali je to rezervacija v restavraciji, hotelu ali kinu. Lahko jo uporabite tudi za plačila. Kjerkoli že ste, karkoli potrebujete, vam storitev Concierge Service vedno stoji ob strani.
Ženska se sprošča med vožnjo v svojem BMW z In-Car Experiences

In-Car Experiences.

Vaš BMW bo poskrbel za vas. Ko ste utrujeni, vas poživi, po stresnem dnevu vas sprosti in prilagodi notranjost vašega vozila, da popolnoma ustreza vašemu razpoloženju. Z In-Car Experiences, ki vključuje programa Caring Car in Experiences Modes, bo vaše vozilo poskrbelo, da se boste počutili kar najbolje.
Osebni profil voznika na nadzornem prikazovalniku BMW

Osebni profil voznika.

Počutite se kot doma. BMW vam zaželi dobrodošlico in takoj, ko odprete vrata, boste ugotovili, da so sedež, zunanja ogledala ali navigacija že nastavljeni po vaši meri. Vse, kar morate storiti, je, da programirate svoj profil voznika in ga povežete z avtomobilskim ključem. Po želji lahko svoj profil prenesete tudi v drug BMW. Pogoj za uporabo vašega profila voznika je BMW z operacijskim sistemom BMW različice 7 ali novejšim. Na vozilo je mogoče programirati do tri profile.
Ženska se med vožnjo v svojem BMW pogovarja z Amazon Alexa

AMAZON ALEXA.

»Alexa, kakšno vreme nas čaka danes?« Za volanom svojega BMW lahko Amazonovo digitalno glasovno asistentko uporabljate prav tako udobno, kot ste navajeni doma. Recite Alexi, naj predvaja vaše priljubljene skladbe na Amazon Music, ustvari sezname opravil ali naj vam na glas prebere vnos v koledar. Zaradi širokega nabora funkcij Amazon Alexa bo vožnja z vašim BMW še zabavnejša. * Amazon, Alexa in vsa povezana imena blagovnih znamk so blagovne znamke Amazon.com, Inc. ali njegovih podružnic.
BMW Maps, navigacijski zemljevid na nadzornem prikazovalniku BMW

BMW MAPS.

Popoln spremljevalec na vsakem potovanju: BMW Maps s svojimi inovativnimi storitvami pomaga prilagoditi potovanje v vašem BMW in ga narediti še udobnejšega. Izkoristite prednosti Connected Navigation in njenih natančno izračunanih predvidenih časov prihoda, izjemno hitrega izračuna poti ter poenostavljenega vnosa cilja. Pametna funkcija Connected Parking vam prihrani sitnosti iskanja parkirnega prostora in vas zanesljivo vodi do najbližjega parkirišča v bližini vašega cilja. Kot voznik električnega ali priključnega hibridnega BMW lahko uporabite funkcijo Connected Charging, ki vas usmeri naravnost do najbližje javne polnilne postaje na poti. In seveda boste vnaprej prejeli informacije o njihovi razpoložljivosti in zmogljivostih napajanja, ki jih ponujajo.
Integracija pametnega telefona z Apple CarPlay iz BMW ConnectedDrive, nadzorni prikazovalnik

APPLE CARPLAY©.

Se ne želite odreči funkcijam iPhona, ko ste v svojem BMW, ampak bi jih radi še naprej uporabljali kot običajno? Potem izberite Apple CarPlay, ki vam omogoča inteligenten in varen način uporabe pametnega telefona med vožnjo. CarPlay je podprt brezžično in ponuja dostop do funkcij, kot so Apple Music, iMessage, telefonija, Siri, Apple Maps in izbrane aplikacije tretjih ponudnikov, vključno s Spotify ali Google Maps. Vsebina je v celoti prikazana na zaslonu v vašem kokpitu. To pomeni, da imate napotke za navigacijo iz Apple Maps vedno pred očmi – tudi na projektorju BMW Head-Up.
Integracija pametnega telefona v vozilu z Android Auto iz BMW ConnectedDrive, nadzorni prikazovalnik

ANDROID AUTO.

Android Auto v vašem BMW je preprost in enostaven način za uporabo funkcij pametnega telefona, kot so glasba, mediji ali aplikacije za pošiljanje sporočil med vožnjo. Brezžično omrežje zagotavlja, da je povezava med vašim vozilom in napravami Android zelo udobna. Android Auto je neposredno integriran v lasten, popolnoma digitalen kokpit vozila. Na projektorju BMW Head-Up vam posreduje celo napotke za navigacijo iz Google Maps. Google Assistant, integrirani Googlov digitalni glasovni asistent, je prav tako enostaven za uporabo v vašem BMW. Preprosto govorite z njim, naj poskrbi za opravila, narekujte cilje za navigacijo ali izberite glasbo po svojem okusu, pri tem pa bodite vedno pozorni na cesto.
BMW Teleservices, ženska s pametnim telefonom stoji pred svojim BMW

TELESERVICES.

Zdaj vam ni več treba misliti na servisne termine. S funkcijo Teleservices vaš BMW samodejno ve, kdaj je potrebno redno ali nenačrtovano vzdrževanje, in pošlje vse potrebne podatke vašemu servisnemu partnerju BMW. Nato bo ta takoj stopil v stik z vami, da se boste dogovorili za termin.

PO MOJEM POTOVANJU.

BMW ConnectedDrive in aplikacija My BMW vas podpirata z inovativnimi storitvami in funkcijami tudi po koncu potovanja.

Z aplikacijo My BMW in digitalnimi storitvami iz BMW ConnectedDrive bo vaša mobilnost lažja in udobnejša kot kdaj prej, tudi potem, ko boste dosegli svoj cilj. Zaradi prenosa podatkov po zraku boste hitro in enostavno posodobili svoj BMW z Remote Software Upgrade. S pametno aplikacijo My BMW lahko počnete stvari, kot je preverjanje nadzornih funkcij oken, da se prepričate, ali je vse v redu, ali pa po potrebi zaklenete vrata za nazaj.

Ženska pije iz lončka in čaka, da BMW Remote Software Upgrade posodobi programsko opremo njenega BMW X5

Remote Software Upgrade.

Na krovu imejte vedno najnovejšo različico programske opreme. Z Remote Software Upgrade bo vaš BMW vedno posodobljen. Nadgradnje lahko preprosto prenesete prek aplikacije My BMW ali kartice SIM, nameščene v vozilu, in jih nato namestite. S tem boste aktivirali tudi druge razpoložljive funkcije v BMW.
Izvedite več o Remote Software Upgrade
Par prejme dostop do funkcij BMW prek aplikacije My BMW in Remote Services

Nadzirajte vozilo s pametnim telefonom.

Sem zaklenil vozilo in kje točno sem parkiral? Z Remote Services lahko dostopate do vozila na daljavo s pomočjo aplikacije My BMW. Prezračite svoj BMW, preden se odpravite na pot, ali pa ga zaklenite od koderkoli s pametnim telefonom.
Izvedite več o aplikaciji My BMW
BMW Maps, Connected Charging prikazuje električni doseg kot modri krog na zemljevidu na nadzornem prikazovalniku

Connected Charging.

Connected Charging ponuja množico inovativnih funkcij za izboljšanje vaše elektromobilnosti in še lažje polnjenje popolnoma električnega BMW i ali priključnega hibrida BMW. S to funkcijo lahko na primer v aplikaciji My BMW programirate čas polnjenja svojega vozila in prejmete potisno sporočilo, ko je popolnoma napolnjeno. Prav tako lahko spremljate zgodovino polnjenja svojega BMW ali si ogledate postopek polnjenja v teku, vključno s porabljeno energijo, postanki za polnjenje, predvidenimi stroški polnjenja in prihranki pri stroških.
Izvedite več o Connected Charging

BMW CONNECTED DRIVE: DODATNE INFORMACIJE IN POVEZAVE.

BMW ConnectedDrive Store, moški s pametnim telefonom sedi na kavču

BMW CONNECTED DRIVE STORE.

Obiščite spletno trgovino BMW ConnectedDrive in zakupite nove digitalne storitve za svoj BMW, ki jih lahko nato takoj uporabite za naslednje potovanje.
Portal BMW ConnectedDrive, ženska s pametnim telefonom

PORTAL BMW CONNECTED DRIVE.

Vaši podatki, vaše storitve in vaše nastavitve – BMW ConnectedDrive jih poveže z vašim BMW in zunanjim svetom. Registrirajte se zdaj za več udobja, varnosti in zabave.
BMW ConnectedDrive, FAQ, pogosto zastavljena vprašanja, ženska s pametnim telefonom ob oknu

FAQ.

Naš razdelek FAQ vam ponuja odgovore na pogosta vprašanja o storitvah in izdelkih BMW ConnectedDrive.