BMW CONNECTED DRIVE DIGITALNE STORITVE.

Tako povezani, da ste svobodni.

BMW CONNECTED DRIVE DIGITALNE STORITVE.

Tako povezani, da ste svobodni.

BMW CONNECTED DRIVE DIGITALNE STORITVE.Tako povezani, da ste svobodni.

Kaj lahko vaš BMW naredi za vas? Vas pravočasno pripelje na cilj? Vedno pozna odgovor na vaša vprašanja? Ali pa vas v vsakem trenutku dobro zabava? Digital Services iz BMW ConnectedDrive vam ponujajo številne uporabne storitve. Pametno in inovativno olajšajo vaše življenje in vsako potovanje spremenijo v nepozabno izkušnjo.

Preberi več
Lorem ipsum

BMW CONNECTED DRIVE PREDNOSTI.

BMW CONNECTED DRIVE PREDNOSTI.

MOJ ASISTENT.

V najboljši družbi na poti. Vedno.

Kjerkoli ste, karkoli želite, karkoli potrebujete: izjemne storitve iz BMW ConnectedDrive vam na najboljši način pomagajo pred in med vsako vožnjo. Iščete najboljšo italijansko restavracijo v mestu ali dežurno lekarno ob koncu tedna? Storitve, kot je Concierge Service, so vam na voljo s pritiskom gumba in vam pomagajo pri vseh vaših željah in zahtevah. Z aplikacijo BMW Connected pa lahko načrtujete naslednje potovanje kar iz udobja svojega doma in imate tudi oddaljen dostop do pomembnih funkcij svojega vozila BMW.

Preberi več
Concierge Services se prikaže na zaslonu BMW

Storitve Concierge

Ali bo jutri v Rimu sijalo sonce? Kdaj imam let? In kje je najboljša restavracija v mestu? Storitve Concierge vam stojijo ob strani, ko ste na poti, in vam pomaga pri vseh željah in zahtevah s pritiskom gumba – individualno, osebno, hitro. Kjerkoli ste, karkoli potrebujete.

Preberi več
Moški v BMW in ženska zunaj vozila uporabljata BMW Connected na pametnem telefonu

BMW Connected.

Povežite se s svojim vozilom BMW. Aplikacija BMW Connected je digitalna pomočnica mobilnosti, ki skrbi za vaše potrebe pred in med vožnjo. Dostopajte do svojega vozila s pametnim telefonom, pametno uro ali Amazon Echo, pošljite cilje v navigacijski sistem ali si nastavite opomnike za sestanke, da boste nanje vedno prišli pravočasno.

Preberi več
Moški in ženska sedita na kavču in uporabljata Remote Services svojih pametnih telefonih

Storitve Remote

Ali sem zaklenil svoje vozilo in kje točno je parkirano? Storitve Remote vam omogočajo oddaljen dostop do vašega vozila prek aplikacije BMW Connected. Aktivirajte svetlobni signal, uravnavajte notranjo temperaturo ali zaklenite svoje vozilo BMW od koderkoli s pomočjo pametnega telefona.

Preberi več

MOJA POT

Vsako potovanje postane edinstveno.

Vsako potovanje je drugačno, vendar ste lahko vedno prepričani, da boste svoj cilj dosegli udobno in pravočasno. Z Real Time Traffic Information imate vedno pregled nad trenutnim stanjem na cesti, cilj pa dosežete hitreje in neposredno. Brez stresa, kajti, kje boste našli parkirni prostor, vam pove pomočnik za parkirni prostor.

Preberi več
Moški uporablja Real Time Traffic Information na zaslonu v BMW

Real Time Traffic Information.

Ste obtičali v prometni konici ali zapravljate dragocen dopustniški čas v prometnem zastoju? Z Real Time Traffic Information pridete hitreje do cilja. Storitev pozna trenutno stanje na cestah skoraj v realnem času in samodejno izračuna alternativne poti. Dodatna funkcija lokalnega opozarjanja na nevarnosti pa vas opozarja na neugodne prometne razmere ali nesreče na vaši poti.

Preberi več
Dva moška v restavraciji uporabljata funkcijo "Upravljaj svoje najljubše cilje" na pametnem telefonu

Upravljaj svoje najljubše cilje.

Kaj pa dostop do vaše najljubše kavarne ali telovadnice prek navigacijskega sistema BMW? S funkcijo "Upravljaj svoje najljubše cilje" imate osebne zanimive točke vedno ob sebi, bodisi v vozilu, v aplikaciji BMW Connected ali na portalu za stranke ConnectedDrive. Te lahko upravljate na vseh stičnih točkah in se samodejno sinhronizirajo.

Preberi več
Ženska uporablja funkcijo "Deli cilje iz drugih aplikacij" doma na svojem pametnem telefonu

Deli cilje iz drugih aplikacij.

Kaj pa neposredna povezava med vašo prednostno kartografsko aplikacijo in vozilom BMW? Funkcija "Deli cilje iz drugih aplikacij" vam to omogoča. Z njo lahko prenesete cilje iz kartografskih aplikacij, ki podpirajo funkcijo skupne uporabe, neposredno v svoje vozilo BMW. Po prenosu je naslov na voljo tudi v aplikaciji BMW Connected na vašem pametnem telefonu za kasnejšo ponovno uporabo.

Preberi več
Ženska je na poti in uporablja "Time to Leave Notification" na pametni uri

Obvestilo o odhodu

Vedno pridite pravočasno na svoj naslednji sestanek. Obvestilo o odhodu aplikacije BMW Connected vas na pametnem telefonu ali združljivi pametni uri vnaprej spomni, kdaj morate oditi. S pomočjo prometnih informacij v realnem času se izračuna optimalni čas, ko morate odpeljati, da bi prišli pravočasno na cilj.odhodu

Preberi več
Ženska sedi pred oknom in uporablja Share Live Trip Status na pametnem telefonu

Deli status poti

S funkcijo Deli status poti je vprašanje, kdaj pridete domov, odveč. Neposredno iz vozila ali prek aplikacije Connected lahko izbrane osebe obvestite o svoji točni lokaciji, cilju in času prihoda. Informacije vaše vožnje pa lahko prejemniki spremljajo v živo.

Preberi več
Mladenič gre skozi mesto in uporablja Navigate Door-to-Door na svojem pametnem telefonu

Navigacija od vrat do vrat

Pridite pravočasno in sproščeno. Navigacija od vrat do vrat vas vodi prve in zadnje metre od vozila do cilja in nazaj. Prejmite hiter dostop do navigacije za pešce na svojem pametnem telefonu, ki jo podpirajo podatki povezanega zaslona v vozilu in potisna obvestila iz aplikacije BMW Connected.

Preberi več
Moški in ženska sedita v dnevni sobi in uporabljata funkcijo Send to Car na pametnem telefonu

Pošlji v vozilo

Kam naprej? Poiščite nove cilje znotraj aplikacije BMW Connected in jih pošljite neposredno v navigacijski sistem svojega vozila BMW. Takoj, ko ste v avtomobilu in povezani s svojim pametnim telefonom prek povezave Bluetooth, lahko zaženete vodenje do cilja z enim klikom.

Preberi več
Map Update: mestna obvoznica in veliko mesto ponoči

Posodobitev zemljevidov

BMW je prvi proizvajalec avtomobilov, ki ponuja tri možne postopke posodobitve kartografskega materiala: USB Full Map Update prek trgovca z vozili ali ConnectedDrive Portal.

Preberi več

MOJE VOZILO

Ker je vaš BMW več kot samo vozilo.

V vozilu BMW se lahko popolnoma osredotočite na svojo vožnjo, saj je za drugo poskrbljeno. Preprosto dostopajte do svojega vozila z Digital Key na svojem pametnem telefonu, medtem ko Remote Software Upgrade „Over-The-Air" zagotavlja, da je programska oprema vašega vozila BMW vedno posodobljena, kar vam prihrani pot do trgovca z vozili BMW.

Preberi več
Automate my Habits

Avtomatiziraj moje navade

Ali ogrevanje sedeža vedno aktivirate na tretjo stopnjo, ko je mraz? Avtomatiziraj moje navade je inteligentna funkcija, ki na zahtevo avtomatizira vaše prednostne nastavitve in se jih uči. Zdaj lahko uživate v potovanju, medtem ko vaš BMW skrbi za vaše dobro počutje. V prihodnosti bo dodanih še več možnosti za avtomatizacijo.

Preberi več
Connected Command

Connected Command.

Bi se radi popolnoma osredotočili na potovanje? Potem pa prepustite ukaze svojim potnikom. S Connected Command je to čisto enostavno. Z aplikacijo BMW Connected lahko potniki, pod pogojem, da ste jim omogočili skupno rabo, dostopajo do razvedrilnega in navigacijskega sistema ter v vašem imenu upravljajo pomembne funkcije klimatske naprave.

Preberi več
Moški odpre BMW z Digital Key na pametnem telefonu

Digital Key.

Z digitalnim ključem lahko zaklenete in odklenete svoje vozilo BMW in celo zaženete motor. Vaš digitalni ključ je vsebovan na pametni kartici, na voljo pa bo tudi na vašem pametnem telefonu, kamor si ga boste lahko prenesli preko aplikacije BMW Connected in ga delili s prijatelji in družino.

Preberi več
Ženska uživa kavo doma, medtem ko se Remote Software Upgrade izvaja na pametnem telefonu

Nadgradnja programske opreme na daljavo

Bi moralo biti vaše vozilo BMW posodobljeno in opremljeno z najnovejšo programsko opremo? Z nadgradnjo programske opreme na daljavo je vaše vozilo BMW vedno posodobljeno. Udobno, varno in brez stresa, ne da bi morali obiskati svojega trgovca z vozili BMW. Posodobitve se namestijo prek radijskih valov, kot jih poznate s pametnega telefona.

Preberi več
BMW CarData. osvetljena mestna obvoznica in veliko mesto ponoči

BMW CarData.

Z BMW CarData si lahko kadar koli ogledate pomembne podatke o vozilu svojega BMW in, če želite, jih lahko delite tudi s tretjimi osebami. Sami se odločite, komu boste zaupali svoje podatke. Svoje telematske podatke vedno hranite pod nadzorom in imejte koristi od objave podatkov tretjim osebam o prilagojenih ponudbah za servisne storitve, ki prej niso bile možne.

Preberi več

Servis in pomoč na cesti.

S servisnimi funkcijami v aplikaciji Connected lahko preprosto skrbite za servis in vzdrževanje svojega vozila BMW. Ko bo avtomobil potreboval servis, boste prejeli priročno potisno obvestilo in se boste lahko neposredno prek aplikacije dogovorili za obisk izbranega pooblaščenega servisa BMW. V primeru okvare vas bo aplikacija povezala neposredno z asistenco BMW in ji posredovala vaš trenutni položaj ter podatke o vozilu za optimalno pomoč in podporo.

Preberi več

MOJE ŽIVLJENJE

Ne odpovejte se ničemur. Imejte vse.

Zakaj bi delali kompromise, ko ste na poti? Uživajte v digitalnemu življenjskemu stilu tudi v svojemu vozilu BMW. Sodelujte v poslovnjih srečanjih preko programa Skype, narekujte e-poštna sporočila in upravljajte svoje sestanke. Z aplikacijo Apple CarPlay® imate med potovanjem dostop do ključnih funkcij vašega iPhone-a.

Preberi več
Apple CarPlay® se prikaže na zaslonu BMW

Apple CarPlay®.

Zakaj bi delali kompromise, ko ste na poti? Uživajte v digitalnemu življenjskemu stilu tudi v svojemu vozilu BMW. Sodelujte v poslovnjih srečanjih preko programa Skype, narekujte e-poštna sporočila in upravljajte svoje sestanke. Z aplikacijo Apple CarPlay® imate med potovanjem dostop do ključnih funkcij vašega iPhone-a.

Preberi več

VEDNO POSODOBLJENO.

BMW Software Update

VEDNO POSODOBLJENO.

BMW Software Update prek USB.

Sistemi za pametne telefone, predvajalnike glasbe in tablične računalnike se neprestano razvijajo. Da bi lahko kadarkoli uporabljali mobilne naprave v svojem vozilu, BMW Software Update zagotavlja, da so vaše aplikacije in vaš BMW vedno v koraku z najnovejšim napredkom.