Diplomatska prodaja BMW, pregled

DIPLOMATSKA PRODAJA BMW.

Posebna storitev za posebne stranke.

Ker vsak dan opravljate zelo posebno funkcijo, ste za nas zelo posebna stranka. Uživajte privilegije diplomatske prodaje BMW in imejte korist od številnih prednosti, kamor sodijo tudi: posebni pogoji in davčne olajšave, osebna skrb za stranke preko naše mreže trgovcev in ekipe diplomatske prodaje BMW, celotna ponudba vozil BMW po meri vašim individualnim potrebam in servis po celem svetu.

Dovolite, da doživetje čistega užitka v vožnji vstopi v vaše življenje – s storitvijo diplomatske prodaje BMW.

Preberi več
DIPLOMATSKA PRODAJA BMW.Posebna storitev za posebne stranke.

DIPLOMATSKA PRODAJA BMW: VAŠE UGODNOSTI.

Diplomatska prodaja BMW, ugodnosti za diplomate

Ugodnosti diplomatske prodaje BMW so na voljo ekskluzivno za zaposlene iz diplomatsko-konzularnih predstavništev in članom mednarodnih organizacij. Med številnimi prednostmi so:

 

 • Posebni pogoji in davčne olajšave,
 • Osebna skrb za stranke preko naše mreže trgovcev po celem svetu in ekipe diplomatske prodaje BMW,Celotna paleta vozil BMW, prilagojenih vašim individualnim potrebam
 • Celotna ponudba vozil BMW po meri vaših individualnih potreb,
 • Servis po celem svetu.

 

 • Za potrditev vašega statusa diplomata potrebujemo eno od naslednjega:
  • Diplomatski potni list zunanjega ministrstva z akreditacijskim potrdilom države gostiteljice,

  • Uradni potni list, ki ga izda zunanje ministrstvo, z akreditacijskim potrdilom države gostiteljice,
  • Prepustnica/uradni potni list, ki za izda OZN ali pridružena organizacija,
  • Ministrski potni list,
  • Osebna izkaznica organizacije ali službeni potni list,
  • Izpolnjen in ožigosan certifikat o statusu diplomata ali ambasade,

  • Potrdilo za neposredno oprostitev davkov ki ga izda Finančni urad Republike Slovenije na naslovu: davčna ulica 1, 1000 Ljubljana (vse podrobne informacije so na voljo na spletni strani PISRS.
 • Institucije, ki so upravičene do sodelovanja v programu diplomatske prodaje BMW:

  Slovenija: Vse organizacije ki so v lasti države, npr. vladne organizacije, ministrstva, policija, vojska.

  OZN:

  • Glavna organizacija s svojimi službami in uradi
  • Specializirane agencije in institucije, npr. ILO, UNESCO, ITU
  • Skupina Svetovne banke (IBRD) in Mednarodni denarni sklad (MDS)


  EU:

  • Evropska komisija, Evropski parlament, Evropsko sodišče
  • Njihovi izvršni organi in institucije, npr. ECB, ESC, EPO
  • Njihove agencije, npr. EMEA, Europol


  Mednarodno usklajene organizacije:

  • NATO (Organizacija Severnoatlantske pogodbe)
  • OECD (Organizacija za gospodarsko sodelovanje in razvoj)
  • ESA (Evropska vesoljska agencija)
  • WEU (Zahodnoevropska unija)
  • Svet Evrope


  Druge mednarodne organizacije, na primer:

  • CERN (Evropska organizacija za jedrske raziskave)
  • Interpol (Mednarodna organizacija kriminalistične policije)
  • OVSE (Organizacija za varnost in sodelovanje v Evropi)
  • GTZ (Nemško združenje za tehnično sodelovanje)

STORITEV, PRILAGOJENA VAŠIM DIPLOMATSKIM POTREBAM.

Diplomatska prodaja BMW, ugodnosti za diplomate, moški stoji pred svojim diplomatskim vozilom BMW

Velik pomen pripisujemo osebni storitvi in individualnemu svetovanju. Ker  kolikor več vemo o vas in vaših zahtevah, toliko lažje vam bomo ponudili paket, ki natančno ustreza vašim potrebam. Posebno usposobljeno osebje diplomatske prodaje BMW vam bo pred naročilom zagotovilo vse potrebne informacije in vso podporo. 

Diplomatska prodaja BMW, izdelki in storitve, modeli BMW

DIPLOMATSKA PRODAJA BMW: PONUDBA IN STORITVE.

Naj gre za BMW serije 1 za mestno vožnjo, prostorni BMW serije 5 ali prestižni BMW serije 7 za sprejeme in uradne sestanke – BMW ima pravo vozilo za vse priložnosti.


Pri diplomatski prodaji BMW lahko izbirate med vsemi modeli BMW in različicami opreme, kjerkoli že ste.

Preberi več

DIPLOMATSKA PRODAJA BMW: PONUDBA IN STORITVE.

IZDELKI IN STORITVE.

Posebne ponudbe in optimalna storitev – kjerkoli že ste.

Kot diplomat se nenehno soočate z novimi izzivi – zato je pomembno, da vaš BMW ne postane eden izmed njih. Ne glede na to, kje boste prevzeli svoje dolžnosti, se lahko vedno zanesete na svetovno mrežo več kot 4000 trgovcev in na osebno storitev naših strokovnjakov BMW, da vam stvari, ki se tičejo vašega BMW, ne bodo povzročale skrbi.

Preberi več
Diplomatska prodaja BMW, izdelki in storitve, BMW eDrive, vozni park
Diplomatska prodaja BMW, izdelki in storitve, BMW eDrive, polnjenje BMW

BMW eDRIVE.

Modeli BMW z eDrive združujejo tri komponente za najčistejši in najučinkovitejši način vožnje: inovativen elektromotor, litij-ionsko baterijo visoke zmogljivosti in pametno upravljanje energije. Sistem bo vedno izbral idealen način eDrive za najboljšo učinkovitost glede na napolnjenost baterije in hitrost. Z BMW eDrive je mogoče vse – od dih jemajočega pospeška do lokalne vožnje povsem brez emisij.

BMW i.

Diplomatska prodaja BMW, izdelki in storitve, BMW i

Pri BMW i je načelo BMW EfficientDynamics – manj emisij, več užitka v vožnji – preneseno v revolucionarne koncepte vozil in storitve mobilnosti, s poudarkom na dodani vrednosti in trajnosti. Obstoječe tehnologije BMW EfficientDynamics so združene z alternativnimi pogonskimi koncepti in klasičnimi značilnostmi BMW, da dobimo vizionarske avtomobile, kot je BMW i3.

ZAŠČITNA VOZILA BMW ZA DIPLOMATE.

Diplomatska prodaja BMW, izdelki in storitve, varnostna vozila BMW X

Ljudje, ki nosijo največ odgovornosti, bi se morali zanašati na največjo mogočo zaščito – ne da bi morali pri tem žrtvovati edinstveno vozno izkušnjo, ki jo lahko nudi le zaščitno vozilo BMW. BMW že več kot 40 let postavlja nove standarde na področju oblikovanja in izdelave blindiranih vozil. Naša trenutna paleta modelov nadaljuje to tradicijo v impresivnem slogu. Vstopite in se udobno namestite, vedoč, da ne bi mogli biti v varnejšem ali bolj sproščujočem okolju. Vsako zaščitno vozilo je narejeno po meri naročnika, da se zlije z okolico in obenem izstopa iz množice, vsaka faza postopka pa poteka z največjo pozornostjo do podrobnosti. Rezultat je vozilo, ki izpolnjuje najvišje standarde balistične zaščite, hkrati pa uresničuje tudi najbolj individualne zahteve.

Diplomatska prodaja BMW, izdelki in storitve, BMW Service

BMW STORITVE.

Kakovost, učinkovitost in inovacije: trije temeljni kamni strokovnega znanja o vzdrževanju vozil, ki jih zagotavlja BMW Service – danes in jutri. Še preden se začne izdelava novega modela BMW, naši inženirji razvijejo inovativne, udobne in k vozniku usmerjene servisne funkcije, ki zagotavljajo, da je zmogljivost vsakega avtomobila BMW iz leta v leto na najvišji ravni. Zavezani smo načelu, da vam nudimo prvovrstni servis, ki zagotavlja najboljšo nego za vaše vozilo v razredu in brezkompromisno vozno izkušnjo.

 • Svetovna mreža trgovcev in servisov

  Naredili bomo vse, da vam zagotovimo varnost. In da dobite popolno storitev. Redno vzdrževanje in popravila varnostnih sestavnih delov lahko na izbranih lokacijah po vsem svetu izvajajo posebej usposobljeni strokovnjaki ob podpori predane ekipe specialistov BMW.

 • Polno jamstvo BMW

  Seveda so vozila diplomatske prodaje BMW na voljo z enako obsežnim jamstvom kot standardni modeli BMW. Če kupite novi BMW, boste upravičeno zahtevali zagotovljen užitek v vožnji. Zato vam pooblaščeni servis BMW ponuja 12-letno jamstvo na prerjavenje karoserije in 3-letno jamstvo za lak. Za celoten avtomobil (razen zamenjave obrabljivih delov), originalne dele BMW in originalno opremo BMW je na voljo 2-letno jamstvo ne glede na kilometrino. Servis, na katerega se lahko zanesete – to vam zagotavljamo.

DIPLOMATSKA PRODAJA BMW: FAQ.

 • Kako izpolnjujem pogoje?

  Da bi bili upravičeni do našega diplomatskega programa, nam morate predložiti diplomatski potni list ali službeno izkaznico priznane mednarodne organizacije, država gostiteljica pa bi vam morala izdati akreditacijo za vsaj eno leto.

 • Do kakšne cene sem upravičen, če izpolnjujem pogoje za diplomatski program?

  Diplomatski program temelji na politiki posebnih prodajnih pogojev, ki so na voljo ekskluzivno za zaposlene iz diplomatsko-konzularnih predstavništev in članom mednarodnih organizacij. 

 • Koliko avtomobilov lahko kupim v okviru diplomatskega programa BMW?

  Vsak imetnik diplomatskega potnega lista ali službene izkaznice, ki ga je država gostiteljica akreditirala, je v okviru diplomatskega programa upravičen do nakupa dveh vozil BMW letno.

 • Ali lahko moji družinski člani koristijo shemo?

  Vsi člani vaše družine, ki uživajo diplomatski status, so upravičeni do nakupa vozila v okviru diplomatskega programa, pod pogojem, da jim država gostiteljica izda akreditacijo.

 • Kakšen je čas proizvodnje in dobave?

  Ker bo vaše vozilo prilagojeno vašim zahtevam in specifikacijam, prosimo, upoštevajte rok dobave od tri do pet mesecev. Rok se lahko razlikuje glede na model in čas prevoza. Mogoče pa je tudi, da bomo pravi avtomobil za vas našli iz takoj razpoložljive zaloge.

 • Kako bo moje vozilo odpremljeno?

  Vaše vozilo bo dobavil izbrani BMW trgovec v Sloveniji. V primeru, da boste vozilo registrirali v tujini pa vam je za vse potrebne informacije na voljo naše posebno usposobljeno osebje za diplomatsko prodajo.

 • Ali lahko kupim avtomobil brez davka?

  Diplomatski program je namenjen tistim, ki so upravičeni do posebnih pogojev in spodbud. Vendar pa vam bo vse potrebne podatke glede statusa brez davka lahko posredovala vaša protokolarna služba v okviru vaše misije ali organizacije. V primeru, da boste uveljavljali davčno olajšavo za vozilo, ki bo registrirano v Republiki Sloveniji, bomo potrebovali potrdilo za neposredno oprostitev davkov, ki ga izda Finančna uprava Republike Slovenije.

 • Kakšni so plačilni pogoji?

  Plačilni pogoji glede začetnega in končnega plačila so odvisni od posameznega izbranega BMW trgovca.

 • Kako sem lahko prepričan, da bo moje vozilo skladno z vsemi pravili in predpisi končne države?

  Pomembno je, da natančno opredelite državo, ki bo končna za uporabo vozila, in državo, kjer trenutno opravljate svojo službo. Te informacije so za nas pomembne, da zagotovimo, da je konfiguracija vašega BMW skladna z vsemi potrebnimi pravili in predpisi prve in končne države.

 • Kateri dokumenti so potrebni?

  Da bi lahko obdelali vaše naročilo, nam morate predložiti overjeno kopijo svojega diplomatskega ali službenega potnega lista ter izpolnjeno in žigosano kopijo našega obrazca o potrdilu statusa vaše misije ali organizacije. V primeru, da boste uveljavljali tudi davčno olajšavo za vozilo, ki bo registrirano v Republiki Sloveniji, bomo potrebovali potrdilo za neposredno oprostitev davkov, ki ga izda Finančna uprava Republike Slovenije.

 • Ali lahko avtomobil financiram s posojilom?

  Za vaše vozilo so vam na voljo naše storitve BMW Financial services: Izvedite več

 • Katere so tehnične možnosti in podrobnosti o vozilu?

  Posebno usposobljeno osebje diplomatske prodaje BMW vam bo pred naročilom zagotovilo vse potrebne informacije in vso podporo. 

 • Kateri dodatni stroški lahko nastanejo z dobavo?

  V izbranih državah lahko nastanejo dodatni stroški iz naslova prevoza, registracije, carinjenja ali pristaniških pristojbin, ki jih mora poravnati stranka.

DIPLOMATSKA PRODAJA BMW: KONTAKT

Za vsa vprašanja v zvezi z diplomatsko prodajo BMW smo vam z veseljem na voljo.

Prosimo, posredujte nam nekaj kratkih informacij v zvezi s svojim povpraševanjem, in kmalu bomo stopili v stik z vami. Vse prejete informacije bodo obravnavane zaupno.

Preberi več
Andrej Dekleva

Andrej Dekleva

Avto Aktiv Kranj, ulica Mirka Vadnova 2, 4000 Kranj
Telefon / Phone number: +386 31 677 500
Elektronski naslov / e-Mail:
Matej Štirn

Matej Štirn

Wallis Motors Ljubljana, Celovška cesta 182, 1000 Ljubljana
Telefon / Phone number: +386 30 720 074
Elektronski naslov / e-Mail:
Dejan Boštjančič

Dejan Boštjančič

Selmar Celje, Mariborska cesta 119, 3000 Celje
---
Selmar Maribor, Ptujska cesta 83, 2000 Maribor
Telefon / Phone number: +386 40 387 736
Elektronski naslov / e-Mail:
Damjan Žičkar

Damjan Žičkar

Makoma Novo Mesto, Bršljin 2, 8000 Novo mesto
Telefon / Phone number: +386 41 412 070
Elektronski naslov / e-Mail:
Primož Marinšek

Primož Marinšek

Avto Aktiv Koper, Vojkovo nabrežje 32, 6000 Koper
Telefon / Phone number: +386 70 269 269
Elektronski naslov / e-Mail: