Originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje, BMW X1, U11, parkiran na pesku pred obalo z dvema osebama

USTVARJEN ZA PUSTOLOVŠČINE.

#whateverhappens. Originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje.

USTVARJEN ZA PUSTOLOVŠČINE.#whateverhappens. Originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje.

Naj bo to poletje vaše. Z originalno dodatno opremo BMW, letnimi platišči in pnevmatikami BMW, servisnimi storitvami BMW in BMW Charging.

Poletje je končno tu in s sončnim vremenom prihajajo nove priložnosti za raziskovanje podeželja. Nestrpno že čaka, da ga odkrijete. Uživajte na ovinkastih cestah, v svežem zraku in ob pogledu na podeželje z originalno dodatno opremo BMW. Platišča in pnevmatike BMW zagotavljajo optimalno izkušnjo vožnje. Skupaj s servisnimi storitvami BMW in BMW Charging so zagotovilo, da boste svoje poletne cilje dosegli v popolni varnosti. Naj bo to poletje vaše, kjer boste vsak trenutek uživali brez neprijetnih presenečenj.

Preberi več

ORIGINALNA DODATNA OPREMA BMW ZA POLETJE IN IZDELKI ZA NEGO.

»Vedno smo pripravljeni na sončne žarke.«

Če želite, da bo to poletje vaše, se morate dobro pripraviti. Skrbno načrtujte potovanje in zagotovite dovolj prostora za prevoz opreme za svojo najljubšo poletno dejavnost. Uživajte v veliki raznolikosti naše originalne dodatne opreme BMW za notranjost in zunanjost, ki se odlično prilega vašemu BMW, da bo to poletje za vas nepozabno.
Originalna dodatna oprema BMW za poletje in izdelki za nego, BMW X1, U11, parkiran s tremi ženskami na soncu
Notranjost BMW, G07, držalo za tablični računalnik BMW Pro za sistem Travel & Comfort

Držalo za tablični računalnik BMW Pro za sistem Travel & Comfort.

Držalo za tablični računalnik BMW Pro je pritrjeno na opcijski sistem Travel & Comfort ali ločeno dobavljiv osnovni nosilec. Prilagodljivo ga je mogoče poravnati v različnih položajih, nagniti in zavrteti za 360 stopinj. Držalo je opremljeno z iztegljivo sponko za varno držanje tabličnih računalnikov z zaščitnim etuijem BMW velikosti od 7 do 13 palcev.

Notranjost BMW, U11, zaščitni etui BMW za 11-palčni Apple iPad Pro za sistem Travel & Comfort

Zaščitni etui BMW za 11-palčni Apple iPad Pro za sistem Travel & Comfort.

Zaščitni etui BMW nudi optimalno zaščito za vse 11-palčne naprave Apple iPad™ Pro. Črn silikonski ovitek zanesljivo ščiti tablični računalnik pred praskami in udarci, če pa na zaslon nanesete tudi priloženo zaščitno folijo, ščiti tudi pred škropljenjem vode. Če ga uporabljate skupaj z univerzalnim držalom sistema Travel & Comfort, ki je na voljo posebej, ga je mogoče v notranjosti vozila pritrditi na prilagodljiv in priročen način, medtem ko ostane trdno na svojem mestu tudi v primeru trka.

Notranjost BMW, U11, obešalnik BMW za sistem Travel & Comfort

Obešalnik BMW za sistem Travel & Comfort.

Obešalnik BMW omogoča obešanje oblačil na hrbtni strani naslonjala. Zahvaljujoč vtični spojki ga je mogoče enostavno in varno pritrditi na ločeno dobavljiv osnovni nosilec ali izbirno razpoložljivo opremo Travel & Comfort. S pomočjo hotelske funkcije (kot standardni obešalnik) pa ga lahko uporabljate tudi zunaj avtomobila.

Notranjost BMW, U11, zložljiva mizica BMW za sistem Travel & Comfort

Zložljiva mizica BMW za sistem Travel & Comfort.

Zložljivo mizico sistema Travel & Comfort, ki je opremljena z zaščito pred preobremenitvijo, je mogoče enostavno pritrditi na osnovni nosilec, ki je na voljo posebej, ali na dodatno opremo Travel & Comfort na naslonjalih sprednjih sedežev s pomočjo priključne spojke. Njena višina in nagib sta nastavljiva, na voljo pa ima tudi zložljivo držalo za pijačo.

Notranjost BMW, U11, vsevremenski preprogi BMW spredaj

Vsevremenski preprogi BMW spredaj.

Po meri narejeni, trpežni vsevremenski preprogi BMW z dvignjenim obodnim robom elegantne oblike varujeta prostor za noge spredaj pred vlago in umazanijo. Po meri narejeni, trpežni vsevremenski preprogi BMW varujeta prostor za noge spredaj pred vlago in umazanijo. Črne barve z napisom BMW.

Notranjost BMW, U11, dvostranska preproga za prtljažnik BMW s pritrdilnimi točkami za prtljago

Dvostranska preproga za prtljažnik BMW s pritrdilnimi točkami za prtljago.

Dvostransko preprogo za prtljažnik BMW s pritrdilnimi točkami za prtljago je mogoče uporabljati, kakor koli želite. Kose prtljage lahko stabilno pritrdite, medtem ko umazanije na prvi pogled skoraj ne boste opazili. Druga stran preprogo je primerna za prevoz mokrega in umazanega tovora.  Zato je zasnovana za enostavno spiranje z vodo.

Notranjost BMW, G20, etui za ključ BMW Crystal Clarity

Etui za ključ BMW Crystal Clarity

Etui za ključ BMW visoke kakovosti iz napa usnja z bleščečimi kristali spremeni ključ vašega BMW v nadvse privlačen dodatek. Vsi funkcijski gumbi ključa ostajajo zlahka dostopni. Če morate ključ odstraniti iz kakršnega koli razloga, kot je npr. zamenjava baterije, boste to enostavno storili zahvaljujoč praktičnemu traku.

Notranjost BMW, G20, kljukica za zaklepanje vrat BMW Crystal Clarity

Kljukica za zaklepanje vrat BMW Crystal Clarity.

Kljukica za zaklepanje vrat Crystal Clarity daje piko na i notranjosti visoke kakovosti vašega vozila. Vdelani kristal Swarovski, ki je lepo viden tudi od zunaj, povzroči, da kljukica za zaklepanje vrat postane prava paša za oči. Kakovostno komponento iz eloksiranega aluminija temno sive barve boste namestili v le nekaj preprostih korakih.

Zunanjost BMW, U11, ICE, strešni kovček BMW 520 v črni/Titanium Silver barvi

Strešni kovček BMW 520 v črni/Titanium Silver barvi.

Sodoben črn strešni kovček z bočnimi stranicami v barvi Titanium Silver ima prostornino 520 litrov in je združljiv z vsemi strešnimi nosilnimi sistemi BMW. Ker ga lahko odpirate z obeh strani in ima trojno centralno zaklepanje na vsaki strani, omogoča zelo enostavno natovarjanje in odlično zaščito proti kraji.

Zunanjost BMW, G20, strešni kovček BMW 420 v črni/Titanium Silver barvi

Strešni kovček BMW 420 v črni/titan srebrni barvi.

Sodoben strešni kovček BMW črne barve z bočnimi stenami v barvi Titanium Silver ima prostornino 420 litrov in je združljiv z vsemi strešnimi nosilnimi sistemi BMW. Ker se lahko odpira z obeh strani in ima trojno centralno zaklepanje na vsaki strani, omogoča zelo enostavno natovarjanje in odlično zaščito proti kraji.

Zunanjost BMW, G20, LED-projektorji na vratih BMW

LED-projektorji na vratih BMW

Inovativni LED-projektorji na vratih BMW se samodejno aktivirajo, ko odprete vrata, in s pomočjo izmenljive diaprojekcije projicirajo sliko na tla tik ob vozilu. Na izbiro imate več motivov za popolno osvetlitev območje vstopa v individualnem slogu.

Zunanjost BMW, U11, zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0

Zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0.

Zadnji prtljažnik za kolesa Pro 2.0 znamke BMW je lahek, vendar zelo stabilen z nosilnostjo do 60 kg. Je izjemno enostaven za uporabo in lahko prevaža dve običajni ali električni kolesi (z namestitvijo razširitve pa sprejme tri kolesa). Njegova funkcija nagiba omogoča enostaven dostop do prtljažnika v vsakem trenutku.

Zunanjost BMW, razširitveni komplet BMW za zadnji prtljažnik za kolesa Pro 2.0.

Razširitveni komplet BMW za zadnji prtljažnik za kolesa Pro 2.0.

Razširitveni komplet BMW dopolnjuje zadnji prtljažnik za kolesa Pro 2.0 za namestitev na vlečno kljuko in omogoča prevoz tretjega kolesa. Transportni sistem je sestavljen iz dodatnega profila za kolo in podporne ročice, ki poveže okvirja drugega in tretjega kolesa.

Elektronika BMW, adapterski kabel BMW za Apple iPhone/iPod

Adapterski kabel BMW za Apple iPhone/iPod.

Za prilagojen glasbeni užitek lahko združljivi Apple iPod™ ali iPhone™ vključite v operacijski sistem vozila in ga hkrati polnite z adapterskim kablom BMW. Napravo lahko upravljate prek upravljalnika iDrive, multifunkcijskih gumbov na volanu ali radia.

Elektronika BMW, dvojni polnilni adapter USB tipa A in C

Dvojni polnilni adapter USB tipa A in C

Dvojni polnilni adapter USB lahko preprosto vstavite v avtomobilski vžigalnik. S tem lahko hkrati enostavno in udobno polnite dve zunanji mobilni napravi. Visok tok omogoča hitro polnjenje naprav, kot so pametni telefoni ali tablični računalniki.

BMW Care Products, komplet za ponovno polnjenje osvežilca zraka BMW z dišavo Relaxing Ocean

Komplet za ponovno polnjenje osvežilca zraka BMW z dišavo Relaxing Ocean.

S kompletom za ponovno polnjenje osvežilca zraka BMW iz linije dišav Relaxing Ocean lahko uživate v prijetnem vonju v notranjosti vozila kadarkoli med potovanjem. Dišava Relaxing Ocean ponuja harmonijo pomirjujoče oceanske zvočne krajine in osvežujočih citrusnih cvetov. Embalaža zajema tri ločeno zavite dišave za ponovno polnjenje.

BMW Care Products, krpica za čiščenje zaslonov BMW

Krpica za čiščenje zaslonov BMW.

Brezhibna nega za vašo notranjost. S posebej razvito krpico za čiščenje zaslonov BMW boste očistili zaslone in površine visokega sijaja, ne da bi vas skrbelo za praske, proge ali ostanke vlaken. Umazanijo in prstne odtise lahko nežno odstranite brez uporabe čistil. Vizualni poudarek: logotip BMW na krpici in praktična torbica za shranjevanje.

BMW Care Products, Koncentrat čistila za pranje vetrobranskega stekla BMW

Koncentrat čistila za pranje vetrobranskega stekla BMW.

Koncentrat čistila za pranje vetrobranskega stekla BMW učinkuje kot visokokoncentriran čistilni pripravek za napravo za pranje vetrobranskega stekla in žarometov. Zanesljivo in brez madežev odstranjuje umazanijo, ostanke insektov, voske za pranje in mastno umazanijo.

Začetni komplet osvežilca zraka BMW z dišavo Mountain View

ZAČETNI KOMPLET OSVEŽILCA ZRAKA BMW.

Z začetnim kompletom osvežilca zraka BMW lahko uživate v prijetnem vonju v notranjosti vozila kadarkoli med potovanjem. Komplet je sestavljen iz nastavljivega držala za dišavo in zamenljive dišavne palčke iz osvežujoče linije dišav Mountain View. Držalo za dišavo preprosto pritrdite na režo zračnika svojega vozila.

ORIGINALNA LETNA PLATIŠČA IN PNEVMATIKE BMW TER DODATNA OPREMA BMW.

»Moja kolesa, prilagojena visokim temperaturam.«

Tako, kot vam je všeč: Naš široki nabor originalnih letnih kompletov koles BMW ponuja ekskluzivne možnosti oblikovanja v vseh velikostih. Vaš BMW tako ne bo deležen le izjemne vizualne nadgradnje, ampak bo imel tudi koristi od višje vrednosti pri nadaljnji prodaji. Odvisno od izbranih koles boste uživali v izboljšanju dinamičnega odziva zaradi najsodobnejših proizvodnih procesov, zmanjšanja mase in preskusov, prilagojenih zadevnemu modelu, glede varnosti in vozne dinamike.
Originalna letna platišča in pnevmatike BMW ter dodatna oprema, ženska s psom se naslanja na BMW na plaži
BMW, G20, 19-palčna M Performance lita alu. platišča Y-spoke 898 M Frozen Gunmetal Grey, set letnih kompletov koles

19-palčna M Performance lita alu. platišča Y-spoke 898 M Frozen Gunmetal Grey, set letnih kompletov koles.

Zelo kakovostna 19-palčna M Performance lita alu. platišča Y-spoke 898 M so zasnovana v barvi Frozen Gunmetal Grey in imajo napis M Performance. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v praznovoznih pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 8 J x 19 s pnevmatikami 225/40 R19 93Y XL spredaj in velikost platišč 8,5 J x 19 s pnevmatikami 255/35 R19 96Y XL zadaj.

BMW, G20, 19-palčna BMW lita alu. platišča Double-spoke 793 dvobarvna (Night Gold, stružena do sijaja), set letnih kompletov koles

19-palčna BMW lita alu. platišča Double-spoke 793 M dvobarvna (Night Gold, stružena do sijaja), set letnih kompletov koles.

Zelo kakovostna 19-palčna BMW lita alu. platišča Double-spoke 793 M so dvobarvnega videza Night Gold in stružena do sijaja. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v praznovoznih pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 8 J x 19 s pnevmatikami 225/40 R19 93Y XL RSC spredaj in velikost platišč 8,5 J x 19 s pnevmatikami 255/35 R19 96Y XL RSC zadaj.

BMW, G20, 18-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 796 M Jet Black mat, set letnih kompletov koles

18-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 796 M Jet Black mat, set letnih kompletov koles.

Zelo kakovostna 18-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 796 M so zasnovana v barvi Jet Black mat in imajo barvni M logotip. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v praznovoznih pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 7,5 J x 18 s pnevmatikami 225/45 R18 95Y spredaj in velikost platišč 8,5 J x 18 s pnevmatikami 255/40 R18 99Y zadaj.

BMW, U11, 21-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 877 M dvobarvna (Jet Black, stružena do sijaja) set letnih kompletov koles

21-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 877 M dvobarvna (Jet Black, stružena do sijaja) set letnih kompletov koles.

Zelo kakovostna 21-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 877 M so dvobarvnega nekovinskega videza Jet Black in stružena do sijaja. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 8 J x 21 s pnevmatikami 245/35 R21 96Y XL.

BMW, G70, 20-palčna M Performance lita alu. platišča Y-spoke 911 M Jet Black mat, set letnih kompletov koles

20-palčna M Performance lita alu. Platišča Y-spoke 911 M Jet Black mat, set letnih kompletov koles.

Zelo kakovostna 20-palčna M Performance lita alu. platišča Y-spoke 911 M so zasnovana v barvi Jet Black mat. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 9 J x 20 s pnevmatikami 255/45 R20 105Y XL spredaj in velikost platišč 10,5 J x 20 s pnevmatikami 285/40 R20 108Y XL zadaj.

Platišča in pnevmatike BMW, dodatki, nepremični pokrov kolesnega pesta BMW

Nepremični pokrov kolesnega pesta BMW.

Nepremični pokrov kolesnega pesta BMW je sestavljen iz logotipa BMW, ki se ne vrti skupaj s kolesom, ampak ostane poravnan vodoravno med vožnjo. Pokrov pesta je mogoče namestiti na vsa platišča iz lahke zlitine BMW s premerom delilnega kroga 112 mm.

Platišča in pnevmatike BMW, dodatki, torbe za kolesa M Performance

Torbe za kolesa M Performance.

Ekskluziven občutek dirkanja v garaži: torbe za pnevmatike M Performance ščitijo tako voznika kot vozilo pred umazanijo. Močnejši ročaj zagotavlja udobno prenašanje koles. Zaradi posebne oznake je mogoče posamezne pnevmatike hitro razporediti na ustrezna mesta. Torbe pa vas bodo navdušile tudi s športno zasnovo M Performance.

Platišča in pnevmatike BMW, dodatki, kapice za ventile z logotipom BMW

Kapice za ventile z logotipom BMW.

Kakovostne kapice za ventile BMW iz aluminija učinkovito ščitijo aluminijaste ventile s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) pred umazanijo in vlago. Hkrati pa izboljšajo videz pnevmatike. Komplet je sestavljen iz štirih kapic za ventile. Z logotipom BMW.

Platišča in pnevmatike BMW, dodatki, kapice za ventile z M logotipom

Kapice za ventile BMW z M logotipom.

Kakovostne kapice za ventile BMW iz aluminija učinkovito ščitijo aluminijaste ventile s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) pred umazanijo in vlago. Hkrati pa izboljšajo videz pnevmatike. Komplet je sestavljen iz štirih kapic za ventile. Z M logotipom.

Platišča in pnevmatike BMW, Service BMW, X1, U11, dve osebi v BMW s soncem v ozadju

SERVIS PLATIŠČ IN PNEVMATIK BMW.

Ne samo, da zamenjamo vaše zimske za letne pnevmatike, koristi boste imeli tudi od pregleda globine profila in zavor. Ponujamo vam menjavo koles in pnevmatik (vključno z uravnoteženjem) ter prvovrstno vrednost za denar. Pregled in vzdrževanje izvajamo z največjo skrbnostjo in popolno usposobljenostjo. Z našim strokovnim skladiščenjem koles (vključno s pranjem in uravnoteženjem) pa se boste izognili stresu in prihranili prostor.

ORIGINALNA DODATNA OPREMA BMW CHARGING.

»Moje potovanje, napajano s poletnimi občutki.«

Če želite biti pripravljeni na poletje, morate poleg dobre zaloge z dodatki imeti tudi popolnoma napolnjeno vozilo. Preverite našo ponudbo originale opreme BMW Charging, ki je odlično prilagojena potrebam vašega elektrificiranega vozila. Naj bo to poletje vaše.

Preberi več
Originalni dodatna oprema BMW Charging, BMW, G20, BMW Wallbox

BMW Wallbox.

Kot bi imeli bencinsko črpalko doma. S trajno nameščeno BMW Wallbox boste svoj BMW napolnili hitro, zanesljivo in udobno z največjo zmogljivostjo do 22 kW. Imate tudi možnost upravljanja dostopa do BMW Wallbox z aplikacijo My BMW.

Preberi več
Originalni dodatna oprema BMW Charging, G20, začetni komplet prilagodljivega hitrega polnilnika BMW

Začetni komplet prilagodljivega hitrega polnilnika BMW.

Prilagodljivi hitri polnilnik BMW je mobilna domača napajalna naprava za vsa električna vozila. S tem kompletom lahko na gospodinjskih vtičnicah dosežete najv. zmogljivost polnjenja do 2,3 kW (tipa E in F, vtičnica schuko, 10 A). Hitro polnjenje zagotavljajo opcijski adapterski kabli, ki jih lahko uporabljate za polnjenje na industrijskih vtičnicah z najv. zmogljivostjo do 11 kW.

Preberi več
Originalni dodatna oprema BMW Charging, U11, polnilni kabel BMW (način 3, enofazni)

Polnilni kabel BMW (način 3, enofazni).

5-metrski polnilni kabel BMW omogoča hitro in enostavno polnjenje na javnih polnilnicah, ki podpirajo način 3. Električna in hibridna vozila BMW boste z enofaznim tokom polnili bistveno hitreje kot s priloženim standardnim polnilnim kablom. Zaradi standardiziranega vtiča tipa ECE je to mogoče po vsej Evropi.

Preberi več

BMW M PERFORMANCE DODATKI ZA VAŠO POMLAD IN POLETJE.

»Moj posebni poudarek za letošnje poletje.«

To poletje bo vaše in napočil je čas, da zablestite. Dodatki iz programa BMW M Performance vam omogočajo*, da svojemu BMW zagotovite najvišjo stopnjo individualnosti in pristen značaj motošporta. Naj bo torej to poletje vaše in spremenite svoj BMW v pravo pašo za oči brez sklepanja kompromisov.

 

* Vsi dodatki na vozilu na sliki niso na voljo v času prihoda na trg. Folija na sliki ni del programa M Performance.

Preberi več
BMW M Performance Parts, BMW, G87, karbonski sprednji podaljšek odbijača M Performance, levi

Karbonski sprednji podaljšek odbijača M Performance, levi.

Pustite močan vtis. Sprednji podaljšek odbijača M Performance, izdelan iz karbonskih vlaken, poudarja privlačen videz vozila na zelo ekskluziven način.

Preberi več
BMW M Performance Parts, BMW, G87, izpušni sistem M Performance iz titana

Izpušni sistem M Performance iz titana.

sistem glušnika M Performance navdušuje z brezkompromisnim zvokom motošporta. Izpušni lonec in modul športnih končnih izpušnih cevi sta v celoti izdelana iz titana.

Preberi več
BMW M Performance Parts, BMW, G87, karbonski podaljšek za bočni prag M Performance, desni

Karbonski podaljšek za bočni prag M Performance, desni.

Ko se dinamična eleganca združi z visoko zmogljivostjo po meri. Karbonski podaljšek za bočni prag M Performance izrazito poudarja športni videz vozila. Ponaša pa se še z nizko maso, visoko dimenzijsko stabilnostjo in odličnim prileganjem.

Preberi več
BMW M Performance Parts, BMW, G87, volan Pro M Performance

Volan Pro M Performance.

Z natančnimi vogali in koti je čudovito zaokrožen: Volan Pro M Performance ustvarja nezamenljiv občutek motošporta v kokpitu. Njegova izrazita oblika in značilno območje oprijema iz Alcantare nista občudovanja vredna le vizualno, ampak zagotavljata tudi bolj neposredno izkušnjo krmiljenja. Na vrhu je opremljen s trakom po vzoru motošporta v svetlo modrem usnju.

Preberi več

SERVISNE STORITVE BMW.

CELOTEN NABOR SERVISNIH STORITEV BMW.

BMW Service, zaposleni pri BMW svetuje stranki

Raziščite tudi naše preostale privlačne servisne ponudbe in poiščite servis po meri – za svoj model BMW, svoje individualne potrebe in brezskrben užitek v vožnji.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW Service Inclusive, BMW, G26, moški stoji na kamnitem robu z BMW v ozadju

Prilagojene ponudbe za dolgoročne storitve vzdrževanja po fiksni ceni.

BMW SERVICE 5+

BMW Value Service, BMW X2, G05, moški in ženska stojita poleg BMW na dovozu garaže

Privlačne ponudbe za modele BMW, stare pet let ali več.

Aplikacija My BMW.

Aplikacija My BMW, BMW iX, i20, ženska hodi pred BMW s pametnim telefonom v roki

Preprost način za upravljanje vzdrževalnih in servisnih terminov z aplikacijo My BMW.

Dodatki BMW za pomlad in poletje, vozila BMW pred zgradbo s servisnim svetovanjem BMW

SERVISNE STORITVE BMW.

S servisnim partnerjem BMW boste vi in vaš BMW v najboljših možnih rokah. Od dolgoročnih servisnih paketov, kot je BMW Service Inclusive, prek privlačnih all inclusive cen BMW Service 5+, do naših brezstičnih storitev ali originalnega motornega olja BMW in številnih drugih prilagojenih storitev, imamo za vas vedno optimalno rešitev – za vsak model BMW, po meri vaših osebnih potreb in za mnoge brezskrbne kilometre, ki jih še imate pred seboj.

IMAMO ODGOVORE NA VAŠA VPRAŠANJA O PNEVMATIKAH.

  • Kakšen je pravilen tlak v pnevmatikah?
  • Kdaj in kako pogosto naj preverim tlak v pnevmatikah?
  • Kaj so pnevmatike BMW z oznako zvezde?
  • Kako najdem ustrezne pnevmatike za svoje vozilo?
  • Kdaj je čas za letne pnevmatike?
  • Ali naj obdržim ali zamenjam pnevmatike?

* Vsi prikazani deli vozila niso na voljo v času lansiranja na trg. Prikazana folija ni del programa M Performance Parts.

Preberi več