Originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje, nameščena na BMW i5 eDrive40 s strešnim kovčkom BMW, prtljažnikom za kolesa BMW in setom letnih kompletov koles BMW

Poletna izkušnja.

Originalna dodatna oprema in servisne storitve BMW.

Poletna izkušnja.Originalna dodatna oprema in servisne storitve BMW.

 

 

Odkrijte lepoto toplih dni z originalno dodatno opremo BMW.

Broşura digitală

USTVARJENO ZA RAZISKOVANJE. Doživite pomlad in poletje v vsem svojem sijaju - z dodatno opremo BMW je vaš BMW popolnoma pripravljen. Sedaj lahko raziščete tudi širok izbor originalnih letnih kompletov koles in servisnih storitev BMW. Prelistajte našo digitalno brošuro in se pripravite na tople mesece. #KarKoliSeZgodi.

ORIGINALNA DODATNA OPREMA BMW. ZUNANJOST.

Odkrivanje novih krajev je še toliko bolj zabavno, ko sije sonce. Prilagodljive možnosti shranjevanja in prevoza vam omogočajo, da odkrivate skrite kotičke vsak dan znova in uživate v toplih mesecih v letu.
BMW i5 eDrive40 s strešnim kovčkom in 21-palčnimi M Performance litimi alu. platišči Cross-spoke 943 M pod sončnim nebom, parkiran na zelenem travniku pod drevesom
Strešni kovček BMW, originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje

Strešni kovček BMW s 520-litrsko prostornino za shranjevanje.

Črn strešni kovček s stranskima stranicama v barvi Titanium Silver s ključavnico je dostopen z obeh strani in ima prostornino 520 litrov. Združljiv je z vsemi strešnimi nosilnimi sistemi BMW.

Zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0 za dve kolesi, originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje

Varno prevažajte svoja kolesa.

Lahek, a zelo stabilen zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0 omogoča prevoz dveh običajnih ali električnih koles. Omogoča največjo obremenitev do 60 kg ter se hkrati kompaktno zloži.

Prilegajoča se preproga za prtljažnik BMW, originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje

Prilegajoča se preproga za prtljažnik BMW prinaša dodatno zaščito.

Natančno prilegajoča se, protizdrsna in vodoodporna preproga za prtljažnik ščiti prtljažni prostor pred umazanijo in vlago. Na voljo v črni barvi z vložkom iz nerjavečega jekla, ki se ujema z notranjostjo.

Kovček BMW zadaj, originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje

300 litrov aerodinamičnega prostora za shranjevanje.

Potujte udobneje s kovčkom BMW zadaj: izkoristite prednosti nakladalne prostornine 300 litrov ter lažjega natovarjanja in raztovarjanja v primerjavi s strešnim kovčkom.

ORIGINALNI LETNI KOMPLETI KOLES IN DODATNA OPREMA BMW.

Po poletni nevihti lahko ceste postanejo spolzke. Originalni letni kompleti koles BMW se hitro namestijo in izboljšajo vašo izkušnjo vožnje, kar zagotavlja, da boste varno prispeli na cilj, ne glede na vreme.
21-palčna M Performance lita alu. platišča Cross-spoke 943 M, dvobarvna Jet Black, polirana.

21-palčna M Performance lita alu. platišča Cross-spoke 943 M, dvobarvna.

21-palčna M Performance lita alu. platišča Cross-spoke 943 M, dvobarvna Jet Black, rezkana do sijaja. Letni kompleti koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah.

21-palčna M Performance lita alu. platišča Cross-spoke 943 M, Frozen Midnight Grey, letni kompleti koles

21-palčna M Performance lita alu. platišča Cross-spoke 943 M.

21-palčna M Performance lita alu. platišča Cross-spoke 943 M, Frozen Midnight Grey. Letni kompleti koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah.

19-palčna M Performance lita alu. platišča Y-spoke 942 M, Jet Black mat, letni kompleti koles

19-palčna M Performance lita alu. platišča Y-spoke 942 M.

19-palčna M lita alu. platišča Y-spoke 942 M, Jet Black mat. Letni kompleti koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah.

Kapice za ventile z logotipom BMW, originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje

Kapice za ventile z logotipom BMW.

Kakovostne kapice za ventile zagotavljajo učinkovito zaščito aluminijastih ventilov s senzorji za nadzor tlaka v pnevmatikah. Z logotipom BMW.

Nepremični pokrov kolesnega pesta BMW, originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje

Nepremični pokrovi kolesnih pest BMW.

Nepremični pokrovi kolesnih pest imajo logotip BMW, ki se ne vrti več s kolesom, ampak ostane vodoraven.

SERVISNE STORITVE BMW ZA POMLAD IN POLETJE.

Nič ni boljšega, kot se odpraviti na izlet ali potovanje spomladi in poleti. Naj gre za krajši izlet ali družinske počitnice, naši servisni partnerji BMW vam bodo pomagali najbolje pripraviti vaš BMW in poskrbeti za vse pomembne stvari po vaših željah.

Preberi več
Zamenjava koles BMW, servis koles in pnevmatik, originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje

SERVIS KOLES IN PNEVMATIK BMW.

Zamenjamo kolesa, da vam zagotovimo varno vožnjo. Hitro, učinkovito in po ugodni ceni. Seveda je preverjanje globine profila pnevmatik in zavor del paketa. Kaj pa vaša zimska kolesa? Po želji jih bomo ustrezno shranili. To vam prihrani čas in dragocen prostor.
Pregled pred dopustom, originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje

PREGLED PRED DOPUSTOM BMW.

Najbolje se pripravite na tople poletne dni: po temeljitem pregledu vozila z diagnostičnimi sistemi BMW ter obsežnem vizualnem pregledu in preverjanju delovanja se boste zagotovo počutili sproščeno na svojem potovanju do počitniškega cilja.
Spomladanski pregled, originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje

SPOMLADANSKI PREGLED BMW.

Naši servisni strokovnjaki BMW bodo temeljito preverili vaše vozilo s pomočjo diagnostičnega sistema BMW. Karoserija, pnevmatike, zavore, osvetlitev, sistem brisalnikov vetrobranskega stekla in še več bodo skrbno pregledani in po potrebi vrnjeni v brezhibno stanje. Rezultat: vaš BMW je popolnoma pripravljen na pomladne in poletne mesece.
Pregled klimatske naprave, originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje

PREGLED KLIMATSKE NAPRAVE BMW.

Servisni strokovnjaki BMW bodo pregledali tudi vse pomembne sestavne dele klimatske naprave vašega BMW, da zagotovijo prijetno vožnjo v vročih dneh. Po potrebi bodo zamenjali obrabljene dele. Tako bo vaša klimatska naprava še naprej delovala zmogljivo in učinkovito. Na cilj pa boste vedno prispeli sveži in sproščeni.

ORIGINALNA DODATNA OPREMA BMW. NOTRANJOST.

Zlati poletni dnevi so kot nalašč za raziskovanje. Kam vas bo popeljalo vaše naslednje potovanje? S praktično originalno dodatno opremo BMW za notranjost boste zagotovo potovali udobneje, varneje in bolj individualno.
BMW Advanced Car Eye 2.0 Pro, originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje

Dodaten par oči v vašem vozilu.

Kameri QHD in Full-HD sistema BMW Advanced Car Eye 2.0 Pro samodejno posnameta dogajanje pred in za vozilom, ko se zgodi izredni dogodek.

Držalo za tablični računalnik BMW Pro za sistem Travel & Comfort, originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje

Držalo za tablični računalnik BMW Pro za sistem Travel & Comfort.

Varna opora za tablične računalnike z zaščitnim etuijem BMW. Držalo, ki ga je mogoče prilagoditi različnim položajem in kotom, je pritrjeno na opcijski sistem Travel & Comfort ali osnovni nosilec.

Univerzalna kljuka za sistem Travel & Comfort, originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje

Obešalniki BMW: svoja oblačila obesite s klikom.

Obešalnik lahko pritrdite na osnovni nosilec ali opcijski sistem Travel & Comfort, uporabljate pa ga lahko tudi zunaj avtomobila.

Univerzalna kljuka za sistem Travel & Comfort, originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje

Univerzalna kljuka za sistem Travel & Comfort.

Univerzalno kljuko za prevoz oblačil ali lažjih torb/vrečk lahko pritrdite na osnovni nosilec ali opcijski sistem Travel & Comfort.

Vsevremenske preproge BMW, originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje

Čisto in urejeno: vsevremenske preproge BMW.

Natančno prilegajoča se zaščita pred vlago in umazanijo v prostoru za noge spredaj. Na voljo v črni barvi z vložkom iz nerjavečega jekla se popolnoma prilegajo notranjosti.

BMW CARE ORIGINALNI IZDELKI ZA NEGO VOZILA.

Je čas za spomladansko čiščenje? Originalni izdelki za nego BMW so zasnovani posebej za ta namen. Izdelani iz visokokakovostnih materialov, nežni, a učinkoviti, ohranjajo vaš BMW v najboljšem stanju, kar vam zagotavlja, da boste vstopili v poletje sveži in urejeni.

Preberi več
Polnilo za osvežilec zraka BMW Natural Air Limited Edition z vonjem Tropical Forest, originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje

Polnilo za osvežilec zraka BMW Natural Air Limited Edition z vonjem Tropical Forest.

S polnilom za osvežilec zraka BMW Natural Air Limited Edition z vonjem Tropical Forest lahko na svojih potovanjih uživate v prijetnem vonju v notranjosti vozila.

Preberi več
Krpica za čiščenje zaslonov BMW, originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje

Kot nalašč za čiščenje občutljivih površin.

S krpico za čiščenje zaslonov BMW boste očistili zaslone in površine visokega sijaja, ne da bi vas skrbelo za praske, sledi ali ostanke vlaken.

Preberi več
Koncentrat za pranje stekel BMW, originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje

Jasen pogled v vseh vremenskih razmerah.

Koncentrat za pranje stekel BMW deluje kot visoko koncentrirano čistilno sredstvo za napravo za pranje vetrobranskega stekla in žarometov.  

Preberi več
Originalna dodatna oprema BMW Charging

ORIGINALNA DODATNA OPREMA BMW CHARGING.

Polnite svojo baterijo preprosto, hitro in varno. Konec koncev se lahko poleti odpravite proti obzorju. BMW Charging vam ponuja širok nabor prilagodljivih rešitev za polnjenje, ki ustrezajo vašim posebnim potrebam. 
Originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje

ORIGINALNA DODATNA OPREMA BMW. CELOTNA PONUDBA.

Iščete posebne dodatke? Pri naših pooblaščenih partnerjih boste našli širok nabor originalne dodatne opreme BMW za vse vremenske razmere. Od koles in transportnih rešitev do izdelkov za nego. In še veliko več.

BMW SERVISNE STORITVE.

#KARKOLISEZGODI.

Ker se lahko vedno zgodi nepričakovano, je dober občutek biti pripravljen. Kamorkoli vas vodijo vaše poti, je BMW tam, da vas v vsaki situaciji podpre s širokim naborom servisnih storitev.
Servisni partner BMW, originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje

Celotna ponudba servisnih storitev BMW.

S servisnim partnerjem BMW boste vi in vaš BMW v najboljših možnih rokah. Njegova široka in raznovrstna ponudba vključuje dolgoročne pakete servisnih storitev, privlačne cene in vrsto drugih individualnih storitev.

Izvedite več
Kolesa in pnevmatike BMW, originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje

Kolesa in pnevmatike BMW.

Gladke asfaltne, makadamske ali mokre ceste po poletnem nalivu – originalna kolesa BMW vam zagotavljajo največji oprijem in zmogljivost.

Izvedite več
Popravilo in nega BMW, originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje

Popravilo in nega BMW.

Naj gre za popravilo po nesreči ali kozmetično popravilo, certificirane kleparsko-ličarske delavnice BMW izvajajo popravila večjih in manjših poškodb po najvišjih standardih kakovosti, pri tem pa delo optimalno prilagodijo vašemu BMW.

Izvedite več