Vedno na voljo.

VEDNO NA VOLJO.

1.000 EUR bonusa na izbrana vozila iz zaloge.

VEDNO NA VOLJO.1.000 EUR bonusa na izbrana vozila iz zaloge.

1.000 BONUSA NA IZBRANA VOZILA IZ ZALOGE.

Ste pripravljeni?

Ste pripravljeni, da pustite pečat?

Odpeljite se z enim od vrhunskih jeklenih konjičkov, ki obračajo vse poglede in slišijo na ime BMW. Za vse, ki boste nakup financirali pri BMW Financial Services, smo pripravili tudi posebno ugodno ponudbo:

 • Dodatni bonus v višini 1.000 EUR pri nakupu izbranih vozil BMW iz zaloge
 • Atraktivno 3,99% letno obrestno mero
 • 100 EUR strošek odobritve


Več informacij o ponudbi je na voljo pri vašem najbližjem pooblaščenem trgovcu z novimi vozili BMW. Ponudba je
veljavna ob sklenitvi pogodbe o financiranju nakupa vozila z  BMWFi nancial Services, katerega ekskluzivna partnerja v Sloveniji sta družbi GB d,d, in GB Leasing d.o.o..

Preberi več

PREVERITE AKCIJSKO PONUDBO NOVIH VOZIL.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Ponudba velja do 30.6.2021 oziroma do preklica veljavnosti.

  Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in  na https://www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html