Popravilo in nega BMW, zaposleni v servisni delavnici

KO VESTE, DA JE VAŠ BMW V NAJBOLJŠIH ROKAH.

#WHATEVERHAPPENS. POPRAVILO IN NEGA BMW.

KO VESTE, DA JE VAŠ BMW V NAJBOLJŠIH ROKAH.#WHATEVERHAPPENS. POPRAVILO IN NEGA BMW.

KO GRE ZA POPRAVILO IN NEGO, STAVITE NA KAKOVOST

Ne glede na to, ali gre za manjšo prasko ali večjo škodo po nezgodi, lahko vsakdanja raba pusti veliko sledi. Kakorkoli se zgodi, vam naše karoserijske in lakirne delavnice BMW ponujajo najboljše strokovnjake, ki poskrbijo, da bo vaše vozilo čim hitreje spet v brezhibnem stanju. Ker nihče ne pozna vašega BMW tako kot mi.

Preberi več

VAŠE PREDNOSTI NA KRATKO.

  • 01 Ohranjanje vrednosti zaradi certificiranega postopka popravila.
  • 02 Vozilo prestane vse varnostne preglede.
  • 03 Brezhibno delovanje funkcij.
  • 04 Hitra in tekoča obravnava.
  • 05 Dober občutek, ko veš, da si v najboljših rokah.

CERTIFICIRANE KAROSERIJSKE IN LAKIRNE DELAVNICE BMW.

Certificirane karoserijske in lakirne delavnice BMW, popravilo in nega BMW

Izberite popravila z najsodobnejšo tehnologijo preskušanja in diagnostike. Naši standardi podpirajo tako neodvisne karoserijske in lakirne delavnice kot tudi tiste, ki so v lasti BMW, ter varujejo naše visoke zahteve po kakovosti. Visoko usposobljeni strokovnjaki zagotavljajo ohranjanje vrednosti vašega BMW z originalnimi nadomestnimi deli BMW ali sistemom BMW ColorSystem. Enaki standardi valjajo za vozila BMW z motorji z notranjim zgorevanjem in za naša električna vozila.

POPRAVILA V PRIMERU NEZGODE BMW.

Popravilo in nega BMW, popravila v primeru nezgode BMW, pogled od blizu na zamenjavo ledvičke BMW

Nezgode se dogajajo. Vendar nikar ne skrbite, saj so vam naši strokovnjaki ves čas na voljo s hitro in strokovno pomočjo. Tudi po nezgodi s kompleksnimi poškodbami karoserije, laka, elektronike ali varnostnih sistemov. S strokovnim znanjem, originalnimi nadomestnimi deli BMW ali deli enakovredne kakovosti in najsodobnejšim postopkom popravila v vsakem posameznem primeru. Pristop, ki zagotavlja tako brezhiben videz kot tudi popolno delovanje vseh funkcij v vašem vozilu.

Preberi več
Popravilo in nega BMW, popravila poškodb karoserije, zaposleni v servisni delavnici

Popravila poškodb karoserije BMW.

Karoserija je najpomembnejša za varnost potnikov v vozilu. Če pride do nezgode, ki povzroči veliko škodo, ki presega zgolj udrtine, naši strokovnjaki najprej določijo njen obseg z najsodobnejšimi analitičnimi in diagnostičnimi orodji ter nato ponovno vzpostavijo prvotno stanje vašega vozila. Tako zagotavljamo, da ne sklepamo nobenih kompromisov v smislu videza, predvsem pa varnosti.

Popravilo in nega BMW, popravila poškodb laka, zaposleni v servisni delavnici

Popravila poškodb laka BMW.

Pri spoprijemanju z obsežnimi popravili poškodb laka naši strokovnjaki stavijo na najnovejše tehnologije poliranja laka in okolju prijazen sistem BMW ColorSystem na vodni osnovi. Natančnost določanja barvnega odtenka in natančna izvedba, skladna z najstrožjimi standardi lakiranja in popravila BMW, vodita do vrhunskega rezultata, ki je obstojen in ohranja vrednost vašega BMW.

KOZMETIČNA POPRAVILA BMW.

Popravilo in nega BMW, kozmetična popravila BMW, zaposleni v servisni delavnici

Tudi manjša nezgoda zahteva precejšno mero spretnosti. Zato imamo za vas kozmetična popravila BMW. Ne glede na to, ali gre za manjšo prasko na laku ali raztrganino na oblazinjenju, bodo naši strokovnjaki z inovativnimi tehnologijami popravila hitro in enostavno odpravili manjše nevšečnosti. In poskrbeli bodo, da vaš BMW ostane originalen BMW.

Preberi več
Popravilo in nega BMW, popravila vetrobranskega stekla BMW

Popravila stekla BMW.

Kamenček na cesti lahko povzroči precejšno škodo. Na videz majhen okrušek zaradi udarca kamna se lahko hitro razvije v razpoko na vetrobranskem steklu, ki terja drago zamenjavo novega stekla. Če okrušek ni neposredno v voznikovem vidnem polju, ga lahko naši strokovnjaki hitro in enostavno odpravijo z vbrizgom polnila.

Popravilo in nega BMW, popravila udrtin BMW, zaposleni v servisni delavnici

Popravila udrtin BMW.

Je vaše zadnje potovanje terjalo svoj davek? Naši strokovnjaki vam priskočijo na pomoč in odstranijo udrtine premera do 60 mm na karoseriji. Sodobne tehnike za popravilo udrtin zagotavljajo, da se lak med postopkom ne poškoduje.

Popravilo in nega BMW, popravila pik BMW, zaposleni v servisni delavnici

Popravila pik BMW.

Naši strokovnjaki hitro in z največjo natančnostjo odstranijo majhne poškodbe laka premera do 25 mm na karoseriji in v bližini robov ter praske dolžine do 100 mm. Zaradi posebnega postopka obdelave med popravilom ni treba razstaviti zadevnega dela.

Popravilo in nega BMW, popravila plastike BMW, zaposleni v servisni delavnici

Popravila plastike BMW.

Zaradi popravil plastike BMW je mogoče manjše poškodbe plastičnih delov na zunanjosti premera do 25 mm, kot je na primer majhna razpoka na odbijaču, hitro in enostavno odpraviti. Naši strokovnjaki bodo praske in druge znake obrabe odpravili z največjo skrbnostjo.

Popravilo in nega BMW, popravila platišč BMW, zaposleni v servisni delavnici

Popravila platišč BMW.

Samo trenutek nezbranosti med parkiranjem lahko povzroči poškodbo na platišču. Naši strokovnjaki popravijo poškodbo platišča do največje globine 1 mm na razdalji največ 5 cm od roba platišča z inovativnim polnilom in ga nato polakirajo, da mu povrnejo prvotni videz.

Popravilo in nega BMW, popravila notranjosti BMW, zaposleni v servisni delavnici

Popravila notranjosti BMW.

Vsakodnevna raba pusti vidne sledi. Ne glede na to, ali gre za raztrganino ali luknjo na oblazinjenju ali manjše odrgnine, kot na primer na upravljalnih gumbih, brez težav odstranimo vizualne napake do premera 15 mm ali dolžine do 40 mm. Odpravimo pa lahko tudi moteče sledi umazanije ali razbarvanja.

POPRAVILO IN NEGA BMW: NAJPOMEMBNEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI.

  • Kako lahko pokličem dežurno telefonsko številko v primeru nezgode BMW?
  • Kaj mi lahko ponudi popravilo v primeru nezgode BMW?
  • Katere poškodbe zajema kozmetično popravilo BMW?
  • Kaj je BMW ColorSystem?

SERVISNE STORITVE BMW.

Popravilo in nega BMW, servisni partner BMW, servisni svetovalec BMW svetuje stranki

Celoten nabor servisnih storitev BMW.

S servisnim partnerjem BMW boste vi in vaš BMW v najboljših možnih rokah. Njegova široka in raznolika ponudba vključuje dolgoročne pakete servisnih storitev, privlačne cene in celo vrsto drugih individualnih storitev.

Izvedite več
Popravilo in nega BMW, pomoč pri okvari in nezgodi BMW, moški telefonira

Pomoč pri okvari in nezgodi BMW.

Servisna storitev, ki jo zagotavlja pomoč pri okvari in nezgodi BMW, vam je na voljo brezplačno, 24 ur na dan, vse dni v letu. Stopite v stik z nami po telefonu ali prek aplikacije My BMW ali neposredno iz svojega vozila.

Izvedite več
Jamstvo trgovca z vozili BMW, popravilo in nega BMW, ženska sedi s katalogom BMW v roki

Jamstvo trgovca z vozili BMW.

Če pride do najhujšega, izkoristite celovit nabor storitev, kot so hitra popravila z originalnimi nadomestnimi deli BMW, in bodite pomirjeni, ker ste pripravljeni na vse.

Izvedite več
Popravilo in nega BMW, aplikacija My BMW, ženska s pametnim telefonom v roki se naslanja na BMW

Aplikacija My BMW.

Preprost način za upravljanje vzdrževalnih in servisnih terminov z aplikacijo My BMW.

Izvedite več