430i xDrive Gran Coupe

SHOP THE LOOK

430i xDrive Gran Coupe

BMW 430i xDrive Gran Coupé

THE NEW

4

NOVI BMW SERIJE 4 GRAN COUPÉ.

BMW 430i xDrive Gran Coupé[1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 7,9–7,1; emisije CO2, kombinirani WLTP v g/km: 179–162


[1]Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

UŽITEK V VOŽNJI.

Novi BMW serije 4 Gran Coupé združuje športno zmogljivost z elegantno zasnovo in dinamično vozno izkušnjo. Sodobno zasnovani poudarki, ki lepšajo zunanjost, vključujejo mrežasto mrežo hladilnika BMW večjih dimenzij in nov videz športnih zadnjih luči. Uživajte v inovativni tehnologiji, stilskem oblazinjenju in izjemnem udobju notranjosti. Odkrijte vse modelne različice novega BMW serije 4 Gran Coupé, njegove možnosti opreme in tehnične podatke, pa tudi številne možnosti lizinga in financiranja.

TEHNIČNI PODATKI

RAZLIČICE.

   430i xDrive Gran Coupe
   430i xDrive Gran Coupe

   Najv. moč[1]

   180 kW (245 KM)

   Navor[1]

   400 Nm

   0–100 km/h[1]

   6,1 s

   Najv. hitrost[1]

   250 km/h

   BMW 430i xDrive Gran Coupé[1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 7,9–7,1; emisije CO₂, kombinirani WLTP v g/km: 179–162


   [1]Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

   Zunanjost BMW serije 4 Gran Coupé (G26) v oblikovnem jeziku

   ZA STILSKI VIDEZ. TRAJNI VTIS.

   Izjemna strešna linija poudarja eleganten videz novega BMW serije 4 Gran Coupé. Impresivne čiste linije zunanjosti so poudarjene z dvojno mrežo hladilnika, uokvirjeno v mat kromirani barvi, natančno optiko zadnjih luči in okroglimi okrasnimi nastavki za izpušno cev. V notranjosti navdušujejo ponovno zasnovan kokpit vozila z volanom z dvema naperama in mrežni zračniki. Dinamični pogon modela BMW 430i xDrive Gran Coupé zagotavlja nepozabne trenutke na vsaki poti.

   VAŠ NOVI BMW SERIJE 4 GRAN COUPÉ.

    Označba mesta za vsebino InfoI

    OBLIKA ZUNANJOSTI.

    DINAMIČNOST V VSAKEM POGLEDU.

    Shadowline visokega sijaja v BMW serije 4 Gran Coupé (G26)

    NEKOLIKO TEMNEJŠI. NEKOLIKO BOLJ SOFISTICIRAN.

    Zunanja dekorativna obloga Shadowline visokega sijaja M se sklada s katero koli barvo, ki jo izberete za vaš BMW. Črna barva okrog oken in ogledal poudarja njegov obris.

    NOTRANJOST

    KOMBINACIJA UDOBJA IN ELEGANCE.

    BMW serije 4 Gran Coupé (G26), nova zasnova kokpita in instrumentne plošče

    VEČ MOČI, VEČ FUNKCIJ, VEČ JASNOSTI.

    Vstopite in se sprostite. Kombinacija mrežnih zračnikov in oblikovane instrumente plošče ustvarja prostor za edinstveno vozno izkušnjo. Uživajte v izkušnji ozračja sistema razsvetljave z dinamično kaskadno razsvetljavo.

    TEHNOLOGIJE

    PAMETNA POMOČ.

    BMW serije 4 Gran Coupé (G26), BMW iDrive OS 8.5

    DO VSEH FUNKCIJ DOSTOPAJTE ŠE BOLJ NEPOSREDNO.

    Nov začetni zaslon s hitrim seznamom QuickSelect. Z operacijskim sistemom BMW 8.5 so vam razvedrilo in stiki oddaljeni samo en dotik.

    SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU IN POVEZLJIVOST.

    Vaš pozorni pomočnik.

    Driving Assistant Professional vas aktivno ohranja na voznem pasu pri hitrostih do 210 km/h in na varni razdalji. Po potrebi bo vaš BMW zaviral do popolnega mirovanja in nato samodejno znova speljal. Prava pomoč, zlasti v počasi premikajočem se prometu.

    Več kamer za lažje parkiranje.

    Parkirni asistent Plus zagotavlja obsežen pregled med parkiranjem. Dodatne kamere oddajajo 3D-pogled okolice vozila na nadzorni zaslon. Tako takoj vidite, koliko manevrskega prostora imate na voljo.

    Vozite tako, da so vaše dolge luči stalno vklopljene.

    Vaš model BMW s pomočjo funkcije BMW Selective Beam samodejno zagotovi, da drugi udeleženci v cestnem prometu niso zaslepljeni zaradi vaših dolgih luči. Ni vam treba ročno preklapljati žarometov. Vi pa imate vedno optimalen pogled na cesto pred vami.

    Svoje avtomobilske ključe pustite doma.

    Združljive mobilne naprave postajajo vaš BMW Digital Key. Vaš BMW je mogoče odkleniti in zagnati bodisi s pametnim telefonom bodisi pametno uro. Digitalni ključ je mogoče deliti z do pet ljudmi.

    Naenkrat lahko vidite več.

    Projektor BMW Head-Up projicira navigacijske napotke in podatke o vožnji neposredno v vaše vidno polje. Nadgrajeni pogled prikazuje informacije glede vodenja po poti prek slik videa v živo na nadzornem zaslonu in kombiniranem instrumentu.

    Financiranje in lizing BMW serije 4 Gran Coupé

    FINANCIRANJE IN SERVISNE STORITVE

    VAŠ NOVI BMW SERIJE 4 GRAN COUPÉ

    Naj gre za financiranje ali lizing – vsaka naša ponudba je individualno prilagojena vašim potrebam in željam.

     

    Vse skupaj. Enostavno pametno. BMW Financial Services

    POGOSTA VPRAŠANJA O BMW SERIJE 4 GRAN COUPÉ.

    DODATNE MOŽNOSTI OPREME

    MORDA VAM BO VŠEČ.

    Poraba goriva in emisije CO₂.

    BMW 430i xDrive Gran Coupé[1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 7,9–7,1; emisije CO2, kombinirani WLTP v g/km: 179–162


    [1]Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

    Podatki o zmogljivosti bencinskih motorjev veljajo za vozila, ki uporabljajo gorivo z oktanskim številom 98 (ROŠ). Podatki o porabi goriva veljajo za vozila, ki uporabljajo referenčna goriva v skladu z Uredbo EU 715/2007. Dovoljena je tudi uporaba neosvinčenega bencina z oktanskim številom 91 (ROŠ) z največjim deležem etanola 10 odstotkov (E10). BMW priporoča gorivo z oktanskim številom 95 (ROŠ). Za visokozmogljive avtomobile BMW priporoča gorivo z oktanskim številom 98 (ROŠ).

    Uradni podatki o porabi goriva, emisijah CO2, porabi električne energije in električnem dosegu so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom in ustrezajo Uredbi (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Pri dosegu podatki, določeni v skladu z WLTP, upoštevajo kakršno koli dodatno opremo (ki je v tem primeru na voljo na nemškem trgu). Pri vozilih, ki so bila na novo homologirana od 1. januarja 2021, obstajajo le uradni podatki po WLTP. Poleg tega se vrednosti NEDC z Uredbo ES 2022/195 črtajo iz potrdil o skladnosti s 1. januarjem 2023. Za več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP obiščite www.bmw.si/emisije.


    Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije.