i4 eDrive40 Gran Coupe

SHOP THE LOOK

i4 eDrive40 Gran Coupe

i4 eDrive40 Gran Coupe

THE NEW

i4

BMW i

NOVI BMW i4 GRAN COUPÉ.

i4 eDrive40 Gran Coupe[1][2]: Poraba električne energije (kombinirana po WLTP) v kWh/100 km: 18,6 - 15,4; e-domet, WLTP v km: 491 - 600

 

[1] Doseg je odvisen od različnih dejavnikov, zlasti od osebnega sloga vožnje, značilnosti poti, zunanje temperature, ogrevanja/klimatizacije in predkondicioniranja.

UŽITEK V VOŽNJI.

Na cesto se boste podali s športnim videzom in 100-% močjo baterije v novem BMW i4 Gran Coupé. Pustite trajni vtis, ne emisije. Ponovno zasnovan sprednji del poudarja športno naravo vozila. Elegantne zadnje luči nudijo prijetno estetiko na zadku vozila. Sodobno ozračje je posredovano prek nove zasnove volana in razsvetljave v slogu slapa v notranjosti vozila. Odkrijte vse modelne različice novega BMW serije 4 Gran Coupé, njegove možnosti opreme in tehnične podatke, pa tudi številne možnosti lizinga in financiranja.

Tehnični podatki

RAZLIČICE.

   i4 eDrive40 Gran Coupe
   i4 eDrive40 Gran Coupe

   Najv. moč[2]

   250 kW (340 KM)

   0–100 km/h[2]

   5,6 s

   Najv. hitrost[2]

   190 km/h

   doseg[1][2]

   491 - 600 km

   i4 eDrive40 Gran Coupe[1][2]: Poraba električne energije (kombinirana po WLTP) v kWh/100 km: 18,6 - 15,4; e-domet, WLTP v km: 491 - 600

    

   [1] Doseg je odvisen od različnih dejavnikov, zlasti od osebnega sloga vožnje, značilnosti poti, zunanje temperature, ogrevanja/klimatizacije in predkondicioniranja.

   Zunanjost BMW i4 Gran Coupé v oblikovnem jeziku

   ELEKTRIČNO. EDINSTVENO. ELEGANTNO.

   Vsak predel novega i4 eDrive40 Gran Coupe razkriva njegov športni značaj. Njegov zmogljiv električni pogon pospeši od 0 do 100 km/h v 5,6 sekundah[2]. Njegov doseg 491 - 600 km pa vam omogoča udobno doseganje vašega cilja[1][2]. Zasnova platišča z dvema odtenkoma in sprednje luči slimline zagotavljajo, da izstopa v množici. V notranjosti športni sedeži M PerformTex v črni barvi zagotavljajo podporo, medtem ko ponovno zasnovani zračniki ohranjajo ozračje prijetno in sveže. Ostanite povezani na poti s pomočjo digitalnih storitev, ko npr. BMW Intelligent Personal Assistant.

   i4 eDrive40 Gran Coupe[1][2]: Poraba električne energije (kombinirana po WLTP) v kWh/100 km: 18,6 - 15,4; e-domet, WLTP v km: 491 - 600

    

   [1] Doseg je odvisen od različnih dejavnikov, zlasti od osebnega sloga vožnje, značilnosti poti, zunanje temperature, ogrevanja/klimatizacije in predkondicioniranja.

    

   [2] Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

   VAŠ NOVI BMW i4 GRAN COUPÉ.

    Označba mesta za vsebino InfoI

    DOSEG IN POLNJENJE

    100-% ELEKTRIČNI UŽITEK V VOŽNJI.

    PREPROSTO POLNJENJE. KADARKOLI.

    Izvedite več

     Doseg od

    Potrebni so postanki za polnjenje

    To je verjetno število postankov za polnjenje, ki jih boste potrebovali na svoji poti.

     

    Upoštevajo se samo dejansko obstoječe polnilne postaje (od 25. aprila 2023) z najkrajšimi možnimi preusmeritvami in začetno napolnjenostjo 100 %.

     

    Visokozmogljive polnilne postaje (npr. iz polnilnega omrežja IONITY) so najprimernejše, ker polnijo vaše vozilo z največjo zmogljivostjo.

    Skupni čas polnjenja

    To je skupni čas, ki ga boste verjetno potrebovali za polnjenje na poti. Upoštevajo se samo dejansko obstoječe polnilne postaje (od 25. aprila 2023) z najkrajšimi možnimi preusmeritvami in začetno napolnjenostjo 100 %.

     

    Visokozmogljive polnilne postaje (npr. iz polnilnega omrežja IONITY) so najprimernejše, ker polnijo vaše vozilo z največjo zmogljivostjo.

    Ikona z informacijami za naslov

    Ikona z informacijami za besedilo

    Skupni čas vožnje, vklj. s polnjenjem

    Navedeni čas potovanja je vsota predvidenega časa vožnje in časa polnjenja, če morate na svoji poti vključiti postanke za polnjenje.

     

    Predpostavlja se, da potujete po najhitrejši poti brez zastojev v prometu ali drugih zamud.

    Ikona z informacijami za naslov

    Ikona z informacijami za besedilo

    Zmogljivost polnjenja je odvisna od ravni napolnjenosti, temperature okolice, posameznega profila vožnje, uporabe pomožnih porabnikov električne energije in izbranega modela vozila. Čas polnjenja velja za temperaturo okolice 23 °C po predhodni vožnji in lahko odstopa glede na način uporabe. Prikazane vrednosti so primeri za osnovno konfiguracijo izbranega modela. Vrednosti se lahko razlikujejo, če ima isto vozilo različne možnosti opreme.

     

    Z aplikacijo My BMW boste ves čas in od kjerkoli obveščeni o dosegu in stanju polnjenja. Preprosto načrtujte poti, optimizirane za polnjenje, in jih pošljite svojemu vozilu. Prenesite aplikacijo zdaj in jo doživite v predstavitvenem načinu.

     

    Kako so bile izračunane te vrednosti?

     

    Te predlagane poti vam nudijo oceno pričakovanega časa vožnje, vključno s potrebnimi postanki za polnjenje, z začetno napolnjenostjo baterije 100 %. Predvidevajo, da so polnilne točke brezplačne in delujejo pravilno ter vam pokažejo najhitrejšo možnost poti brez prometnih ovir ali drugih zastojev. Informacije o postankih za polnjenje in njihovem trajanju predpostavljajo, da se na te postanke vozite s preostalo zmogljivostjo vsaj 10 %.

     

    Pomembno je tudi upoštevati, da je moč polnjenja odvisna od stanja napolnjenosti, temperature okolice, individualnega voznega profila in vaše uporabe postranskih porabnikov. Časi polnjenja veljajo za temperaturo okolice 23 stopinj Celzija po predhodni vožnji in se lahko razlikuje glede na vedenje pri uporabi.

     

    Na kakšnih predpostavkah temelji ta izračun?

     

    Rezultati kalkulatorja dosega so samo smernica in jih ni dovoljeno jemati kot zanesljivo informacijo. Dejanski doseg in časi polnjenja so odvisni od drugih dejavnikov, vključno s stanjem napolnjenosti, starostjo in temperaturo baterije, temperaturo okolice, stabilnostjo napetosti, slogom vožnje ipd.)

     

    Vsi izračuni temeljijo na teoretičnih vrednostih, povprečnih vrednostih in domnevah ter so namenjeni samo kot smernice. Številke v zvezi z dosegom temeljijo na vrednostih WLTP, ki so bolj realne.

    Izvedite več

     Časi polnjenja

    Čas polnjenja za

    Javno polnjenje

    Visokozmogljiva polnilna postaja

    Vaš BMW i4 Gran Coupé lahko še posebej hitro polnite na visokozmogljivi polnilni postaji (npr. v polnilnem omrežju IONITY). Enosmerna napetost (DC), ki jo zagotavljajo te postaje, ponuja bistveno večje zmogljivosti polnjenja kot izmenična napetost (AC), kot jo na primer zagotavlja gospodinjska vtičnica. Zato so visokozmogljive polnilne postaje, kot so te, še posebej primerne za polnjenje med potovanjem. Na zaslonu si lahko ogledate najkrajši čas, potreben za polnjenje od 10- do 80-odstotne napolnjenosti baterije z največjo zmogljivostjo polnjenja vozila. V tem razponu je polnjenje najhitrejše in ohranja baterijo. Oglejte si zemljevid, ki prikazuje vse visokozmogljive polnilne postaje v omrežju BMW Charging. (Velja od 22. 03. 2023) (Velja od 22. 03. 2023)

    Hitra polnilna postaja

    Če morate hitro ukrepati v mestu ali med potovanjem, je hitra polnilna postaja prava izbira. To je zato, ker enosmerna napetost (DC), ki jo zagotavljajo te postaje, ponuja bistveno večje zmogljivosti polnjenja kot izmenična napetost (AC), kot jo na primer zagotavlja gospodinjska vtičnica. Zato so hitre polnilne postaje še posebej primerne za polnjenje med potovanjem. Na zaslonu si lahko ogledate najkrajši čas, potreben za polnjenje od 10- do 80-odstotne napolnjenosti baterije z največjo zmogljivostjo polnjenja do 50 kW. V tem razponu je polnjenje najhitrejše in ohranja baterijo. Oglejte si zemljevid, ki prikazuje vse hitre polnilne postaje v omrežju BMW Charging. (Velja od 22. 03. 2023) (Velja od 22. 03. 2023)

    Polnilna postaja AC

    Javno polnilno postajo z izmeničnim tokom (AC) boste našli skoraj povsod. Še posebej so primerne za redno polnjenje v daljšem časovnem obdobju, na primer čez noč ali med delovnim časom. Diagram podaja minimalni čas polnjenja baterije od 0 do 100 % z največjo močjo 11 kW. Oglejte si zemljevid in odkrijte vse polnilne postaje z izmeničnim tokom (AC) v omrežju BMW Charging. (Velja od 22. 03. 2023.)

    Polnjenje doma

    Wallbox/prilagodljivi hitri polnilnik

    Doma lahko vaš BMW i4 Gran Coupé udobno polnite s stensko polnilno postajo Wallbox ali prilagodljivim polnilnikom (način 2). Za oba način se uporablja izmenični tok (AC). Stenska polnilna postaja Wallbox nudi največjo moč polnjenja 22 kW, odvisno od vozila, izbirne opreme in trga, prilagodljivi polnilnik (način 2) pa nudi največ 11 kW. Diagram podaja minimalni čas polnjenja baterije od 0 do 100 % z 11 kW moči.

    Gospodinjska vtičnica

    Vozilo lahko kadarkoli udobno napolnite prek vtičnice doma. Uporablja se izmenični tok (AC). Na zaslonu si lahko ogledate najkrajši čas, potreben za polnjenje od 0- do 100-odstotne napolnjenosti baterije z zmogljivostjo polnjenja 2,3 kW. Uporabite BMW Wallbox, da boste hitro, varno in priročno napolnili svoje vozilo doma, kadar koli želite.

     Filtrirajte polnilne postaje

    Moč polnjenja je odvisna od napolnjenosti, temperature okolice, posameznega profila vožnje, uporabe pomožnih porabnikov električne energije in izbranega vozila. Časi polnjenja veljajo za temperaturo okolice 23 stopinj Celzija po predhodni vožnji in se lahko razlikuje glede na vedenje pri uporabi. Prikazane številke predstavljajo predlagane številke za osnovno konfiguracijo izbranega modela. Te številke se lahko razlikujejo za vozila z drugačno različico opreme.

     

    Aplikacija My BMW vam hitro sporoča doseg in stanje napolnjenosti v katerem koli trenutku, kjer koli se nahajate. Poleg tega lahko enostavno načrtujete poti s postanki za polnjenje in jih pošljete v vaše vozilo. Prenesite aplikacijo zdaj in jo preizkusite v predstavitvenem načinu.

    POLNITE. KADARKOLI IN KJERKOLI ŽELITE.

    OBLIKA ZUNANJOSTI.

    DINAMIČNOST V VSAKEM POGLEDU.

    RAZKOŠJE OPREME. RAZKOŠJE M.

    Paket M Sport daje vašemu BMW bolj dirkalni videz in tudi njegova vožnja je bolj natančna. Združuje paket M Aerodynamics z razločno športno opremo M.

    NOTRANJOST

    SEDITE V STILU NA VSAKEM SEDEŽU.

    0:00
    0:00 /  0:00
    BMW i4 Gran Coupé, vrata prtljažnika in prtljažnik

    JASNA ORGANIZACIJA ZA DOBER PREGLED.

    Vse je shranjeno in hitro pri roki. Inovativen dodatek odlagalnih predalov v prtljažniku je popolna rešitev za shranjevanje dodatkov. S takšno urejeno razporeditvijo nikoli več ne boste ničesar izgubili.

    TEHNOLOGIJE

    INOVATIVNA POMOČ VOZNIKU.

    BMW i4 Gran Coupé BMW iDrive OS 8.5

    DO VSEH FUNKCIJ DOSTOPAJTE ŠE BOLJ NEPOSREDNO.

    Nov začetni zaslon s hitrim seznamom QuickSelect. Z operacijskim sistemom BMW 8.5 so vam razvedrilo in stiki oddaljeni samo en dotik.

    BODITE BOLJ POVEZANI.

    Vaš pozorni pomočnik.

    Driving Assistant Professional vas aktivno ohranja na voznem pasu pri hitrostih do 210 km/h in na varni razdalji. Po potrebi bo vaš BMW zaviral do popolnega mirovanja in nato samodejno znova speljal. Prava pomoč, zlasti v počasi premikajočem se prometu.

    Več kamer za lažje parkiranje.

    Parkirni asistent Plus zagotavlja obsežen pregled med parkiranjem. Dodatne kamere oddajajo 3D-pogled okolice vozila na nadzorni zaslon. Tako takoj vidite, koliko manevrskega prostora imate na voljo.

    Vozite tako, da so vaše dolge luči stalno vklopljene.

    Vaš BMW izvzame druge udeležence v prometu iz svetlobnega snopa z asistentom za dolge luči brez bleščanja. Za najboljšo osvetlitev temnih cest.

    Svoje avtomobilske ključe pustite doma.

    Združljive mobilne naprave postajajo vaš BMW Digital Key. Vaš BMW je mogoče odkleniti in zagnati bodisi s pametnim telefonom bodisi pametno uro. Digitalni ključ je mogoče deliti z do pet ljudmi.

    Naenkrat lahko vidite več.

    Projektor BMW Head-Up projicira navigacijske napotke in podatke o vožnji neposredno v vaše vidno polje. Nadgrajeni pogled prikazuje informacije glede vodenja po poti prek slik videa v živo na nadzornem zaslonu in kombiniranem instrumentu.

    Financiranje in lizing BMW serije 4 Gran Coupé

    FINANCIRANJE IN SERVISNE STORITVE

    VAŠ NOVI BMW i4 GRAN COUPÉ.

    Naj gre za financiranje ali lizing – vsaka naša ponudba je individualno prilagojena vašim potrebam in željam.

     

    Vse skupaj. Enostavno pametno. BMW Financial Services

    POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA O BMW i4.

    DODATNE MOŽNOSTI OPREME

    MORDA VAM BO VŠEČ.

    Poraba in emisije CO₂.

    i4 eDrive40 Gran Coupe[1][2]: Poraba električne energije (kombinirana po WLTP) v kWh/100 km: 18,6 - 15,4; e-domet, WLTP v km: 491 - 600

     

    [1] Doseg je odvisen od različnih dejavnikov, zlasti od osebnega sloga vožnje, značilnosti poti, zunanje temperature, ogrevanja/klimatizacije in predkondicioniranja.

    [2] Zmogljivost polnjenja je odvisna od napolnjenosti, temperature okolice, posameznega profila vožnje in uporabe pomožnih porabnikov električne energije. Prikazani dosegi temeljijo na merilnem postopku WLTP. Časi polnjenja veljajo za temperaturo okolice 23 stopinj Celzija po predhodni vožnji in se lahko razlikuje glede na način uporabe.

     

    Uradni podatki o porabi goriva, emisijah CO₂, porabi električne energije in električnem dosegu so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom in ustrezajo Uredbi (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Pri dosegu podatki, določeni v skladu z WLTP, upoštevajo kakršno koli dodatno opremo (ki je v tem primeru na voljo na nemškem trgu). Pri vozilih, ki so bila na novo homologirana od 1. januarja 2021, obstajajo le uradni podatki po WLTP. Poleg tega se vrednosti NEDC z Uredbo ES 2022/195 črtajo iz potrdil o skladnosti s 1. januarjem 2023. Za več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP obiščite www.bmw.si/emisije.

     

    Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO₂ za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije.