THE NEW

4

BMW M

NOVI BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

BMW M440i xDrive Gran Coupé [1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,5 - 8; emisije CO₂, kombinirani WLTP v g/km: 193 - 181

[1] Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

UŽITEK V VOŽNJI.

BMW M440i xDrive Gran Coupé nudi zmogljivost M znotraj štirivratnega kupeja z ekskluzivno zunanjostjo. Odkrijte vse modelne različice novega BMW serije 4 Gran Coupé, njegove možnosti opreme in tehnične podatke, pa tudi številne možnosti lizinga in financiranja.

TEHNIČNI PODATKI

RAZLIČICE.

   BMW M440i xDrive Gran Coupé
   BMW M440i xDrive Gran Coupé

   Najv. moč[1]

   275 kW (374 KM)

   Navor[1]

   500 Nm

   0–100 km/h[1]

   4,7 s

   Najv. hitrost[1]

   250 km/h

   BMW M440i xDrive Gran Coupé [1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,5 - 8; emisije CO₂, kombinirani WLTP v g/km: 193 - 181

   [1] Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

   Zunanjost BMW M440 Gran Coupé (G26) v novem oblikovnem jeziku

   NEZAMENLJIVA ZASNOVA, M, KI SE MU NI MOČ UPRETI.

   Novi BMW M440i xDrive Gran Coupé zagotavlja visoko zmogljivost v vsakem pogledu. 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo z 275 kW (374 KM)[1] in zmogljivimi športnimi zavorami M zagotavljajo značilno zmogljivost M. Od zunaj mreža hladilnika M BMW z vodoravnimi mrežnimi palicami in izjemen zadek poudarjata športen videz.

   BMW M440i xDrive Gran Coupé [1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,5 - 8; emisije CO₂, kombinirani WLTP v g/km: 193 - 181

   [1]Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

   KONFIGURACIJA

   VAŠ BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

    Označba mesta za vsebino InfoI

    ZMOGLJIVOST

    KOT VOŽNJA Z M.

    BMW M440 Gran Coupé (G26), paket M Technology

    NADGRAJENA ZMOGLJIVOST VAŠEGA BMW.

    Paket M Engineering vključuje večje zavorne kolute in impresivne športne pnevmatike.

    OBLIKA

    VIDETI JE KOT M.

    BMW M440 Gran Coupé (G26), zasnova zadnjih luči

    PUSTITE TRAJNI VTIS.

    Laserske zadnje luči z delikatnimi laserskimi vlakni. Natančne linije na zadnjih lučeh dajejo vašemu modelu BMW razločen videz.

    OBČUTI SE KOT M.

    BMW M440 Gran Coupé (G26), športna sedeža za voznika in sopotnika spredaj

    PRIROČNO. ŠPORTNO. INDIVIDUALNO.

    Sprednji športni sedeži podpirajo telo in so popolnoma prilagojeni obliki telesa. Z bogatimi nastavitvami zagotavljajo intenzivno vozniško izkušnjo.

    TEHNOLOGIJE

    BODITE BOLJ POVEZANI.

    Vedno na pravem voznem pasu in na varni razdalji.

    Driving Assistant Professional vaše vozilo varno ohranja na voznem pasu in na razdalji do vozil pred vami pri hitrostih do 210 km/h. Dodatna prednost – zlasti v prometu z veliko zaustavljanja in speljevanja. V nujnem primeru bo vaš BMW zaviral vaše vozilo do mirovanja in samodejno znova speljal.

    Več kamer za lažje parkiranje.

    Parkirni asistent Plus zagotavlja obsežen pregled med parkiranjem. Dodatne kamere oddajajo 3D-pogled okolice vozila na nadzorni zaslon. Tako takoj vidite, koliko manevrskega prostora imate na voljo.

    Vozite tako, da so vaše dolge luči stalno vklopljene.

    Vaš BMW izvzame druge udeležence v prometu iz svetlobnega snopa z asistentom za dolge luči brez bleščanja. Za najboljšo osvetlitev temnih cest.

    Svoje ključe pustite doma.

    Združljive mobilne naprave postajajo BMW Digital Key. Lahko odklenete in zaženete vaš model BMW na svojem pametnem telefonu ali pametni uri. Vaš Digital Key lahko tudi delite z do pet osebami.

    Naenkrat lahko vidite več.

    Projektor BMW Head-Up projicira navigacijske napotke in podatke o vožnji neposredno v vaše vidno polje. Nadgrajeni pogled prikazuje informacije glede vodenja po poti prek slik videa v živo na nadzornem zaslonu in kombiniranem instrumentu.

    DIGITALNI POUDARKI.

    Financiranje in lizing BMW M440 Gran Coupé

    FINANCIRANJE IN SERVISNE STORITVE

    VAŠ BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

    Naj gre za financiranje ali lizing – vsaka naša ponudba je individualno prilagojena vašim potrebam in željam.


    Vse skupaj. Enostavno pametno. BMW Financial Services

    BMW M PERFORMANCE DELI IN DODATNA OPREMA.

    POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA O BMW M440i xDRIVE GRAN COUPÉ.

    DODATNE MOŽNOSTI OPREME

    MORDA VAM BO VŠEČ.

    Poraba goriva in emisije CO₂.

    BMW M440i xDrive Gran Coupé [1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,5 - 8; emisije CO₂, kombinirani WLTP v g/km: 193 - 181

    [1] Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

     

    Informacije o zmogljivosti za bencinske motorje se nanašajo na delovanje z gorivom z oktanskim številom 98 (ROŠ). Informacije o porabi goriva se nanašajo na delovanje z referenčnim gorivom v skladu z Uredbo (EU) št. 715/2007. Dovoljena je tudi uporaba neosvinčenega bencina z oktanskim številom 91 (ROŠ) in več z največjo vsebnostjo etanola 10 % (E10). BMW priporoča gorivo z oktanskim številom 95 (ROŠ). Za visokozmogljive avtomobile BMW priporoča gorivo z oktanskim številom 98 (ROŠ).


    Uradni podatki o porabi goriva, emisijah CO₂, porabi električne energije in električnem dosegu so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom in ustrezajo Uredbi (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Pri dosegu podatki, določeni v skladu z WLTP, upoštevajo kakršno koli dodatno opremo (ki je v tem primeru na voljo na nemškem trgu). Pri vozilih, ki so bila na novo homologirana od 1. januarja 2021, obstajajo le uradni podatki po WLTP. Poleg tega se vrednosti NEDC z Uredbo ES 2022/195 črtajo iz potrdil o skladnosti s 1. januarjem 2023. Za več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP obiščite www.bmw.si/emisije.


    Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO₂ za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije.