NAVDIHNJENI S PRIHODNOSTJO. NAREJENI ZA SEDANJOST.

Novi vozili BMW i3 in BMW i3s.

NAVDIHNJENI S PRIHODNOSTJO. NAREJENI ZA SEDANJOST.

NAVDIHNJENI S PRIHODNOSTJO. NAREJENI ZA SEDANJOST.Novi vozili BMW i3 in BMW i3s.
BMW i

Pospešek 0-100 km/h v s (BMW i3s)

6,9**

Največja hitrost v električnem režimu v km/h (BMW i3s)

160**

Kombinirane emisije CO2 v g/km (BMW i3s)

0

Poraba električne energije v kWh/100 km (BMW i3s)

16.2 / 16.5

Vsakodnevni električni doseg v km (BMW i3s)

284.0 / 279.0

Vstopite in doživite prihodnost od blizu. Vozilo BMW i3 vključuje množico inovativnih tehnologij, s katerimi suvereno opravi z vsakodnevnimi potrebami. Poveže vas z zunanjim svetom, vas obvešča o novostih, skrbi za vašo organiziranost in vas popelje, kamorkoli želite. Vedno je pripravljeno za cestne podvige in nove poti. V slogu in z revolucionarno obliko za naelektren užitek v vožnji.

BMW i3s Edition RoadStyle, Fluid Black s poudarki E-Copper, tričetrtinski pogled od spredaj
20-palčna lita alu. platišča Double-spoke v barvi Jet Black, BMW i3s Edition RoadStyle, zunanjost
BMW i3s Edition RoadStyle, Fluid Black s poudarki E-Copper, tričetrtinski pogled od zadaj
Kombinacija naravnega usnja Stellaric v barvi Dalbergia Brown, BMW i3s Edition RoadStyle, notranjost

BMW i3s EDITION ROADSTYLE.

Naelektren užitek v vožnji: BMW i3s Edition RoadStyle dopolnjuje individualnost vozila s posebnim lakom, ki krasi vložek ledvičke, vstopne odprtine za zrak v sprednjem podaljšanem odbijaču in bočna pragova. Impresivna 20-palčna platišča iz lahke zlitine oblike Double-spoke v barvi Jet Black in varnostna zasteklitev še močneje poudarjajo značilen videz. Električno vozilo omejene posebne izdaje vas ob vstopu pozdravi s finimi in trajnostnimi materiali, kot so kombinacija naravnega usnja Stellaric v barvi Dalbergia Brown in površine iz plemenite vrste lesa Oak Dark mat. Posebna podrobnost in nezamenljivo znamenje ekskluzivne izdaje: naslona za glavo prednjih sedežev z vezenim "Edition RoadStyle" – naziv posebne izdaje.

NAPREDEK V DVEH NAELEKTRENIH RAZLIČICAH.

NOVO VOZILO BMW i3.

NOVO VOZILO BMW i3s.

VIZIONARSKO IZ VSAKEGA ZORNEGA KOTA.

VIZIONARSKO IZ VSAKEGA ZORNEGA KOTA.

Vozilo BMW i3 ne sledi nobenemu trendu, je izraz samozavestnega življenjskega sloga. Oblikovano je v progresivnem oblikovnem jeziku in odraža jasnost navzven ter salonski značaj navznoter. Opremljeno je z lahkostjo, ki navdušuje s trajnostnimi materiali in funkcionalnimi podrobnostmi. Vozilo, ki s svojo individualnostjo določa trende.

Preberi več

SPROŠČENA MOBILNOST.

»Alexa*, vklopi luči v dnevni sobi.« Uživajte v udobju Amazonove glasovne pomočnice Alexe* v svojem BMW, tako kot doma.Storitev bo kmalu na voljo. * Amazon, Alexa in vsi povezani logotipi so blagovne znamke Amazon.com, Inc. ali njegovih podružnic.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Poraba električne energije in emisije CO2 pri BMW i3:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 0.0
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 0.0
  Poraba električne energije v kWh/100 km: 15.3 / 16.3
  Električni doseg v km (kombiniran): 308.0 / 285.0

  Poraba električne energije in emisije CO2 pri BMW i3s:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 0.0
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 0.0
  Poraba električne energije v kWh/100 km: 16.2 / 16.5
  Električni doseg v km (kombiniran): 284.0 / 279.0

  Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html