BMW M

BMW M135i xDrive postavlja standarde v kompaktnem segmentu. Opremljen s 4-valjnim bencinskim motorjem M TwinPower Turbo z visokim številom vrtljajev, BMW M 135i xDrive ponuja čisti užitek v vožnji že od prve sekunde. Interakcija popolnoma uglašenih tehnologij podvozja, kot so M športni diferencial, BMW xDrive, športni menjalnik Steptronic in M športno krmiljenje, omogočajo visoko okretnost in najboljšo možno izkušnjo pri vožnji skozi ovinek. Zunanjost poudarja atletski značaj z značilnimi podrobnostmi, kot so posebna dvojna ledvička M135i xDrive mrežaste zasnove, M zadnji spojler in dve izpušni cevi s 100 mm zaključkoma.

BMW M235i xDrive Gran Coupé navduši iz vsakega zornega kota. Močnejša razmerja sprednjega, bočnega in zadnjega dela skupaj z elegantno linijo kupeja ustvarjajo značaj, ki mu ni para. V notranjosti prevladuje športen in moderen ambient z značilnimi ekskluzivnimi M oblikovnimi podrobnostmi. Pod pokrovom motorja BMW M235i xDrive je na delu močan 4-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo. Med ostalimi lastnostmi velja omeniti agregat z visokimi vrtljaji, ki nudi optimizirano napeljavo za zrak, visokozmogljiv paket hlajenja in M-izpušni sistem s krmiljenjem ventilov. Skupaj z xDrive, inteligentnim sistemom štirikolesnega pogona, je rezultat izjemna vozna dinamika z vrhunskim oprijemom cestišča.
 

Zasnova in zamisel Coupé M-avtomobilov BMW serije 2 Coupé izvirata iz zgodovinskih korenin družbe BMW M GmbH. Vozila združujejo visoko zmogljivost in klasičen zadnji pogon z natančnostjo in okretnostjo sodobnih M avtomobilov. Značilna odbijača spredaj in zadaj optimizirata pretok zraka in aerodinamiko. Športno uglašeno podvozje in močan vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo pa zagotavljata zmogljivost, ki jemlje dih.

Oblika, ki požene adrenalin že ob samem pogledu nanj. Moč, ki vam zleze pod kožo že od vsega začetka. V kombinaciji z absolutno natančnostjo in odlično okretnostjo, ki na novo opredeljujeta športno vozno doživetje, je BMW M550d xDrive Touring odraz popolnega sloga, vsestranskosti in moči.

BMW M240i Coupé je idealen kompromis med športnostjo in priročno vsakodnevno uporabnostjo. Njegov 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo razvije izjemnih 250 kW (340 KM) moči. Športna zmogljivost, ki zaradi medsebojnega delovanja z M-športnim podvozjem in 8-stopenjskim športnim menjalnikom Steptronic zagotavlja dinamičen užitek v vožnji. Dodatna varnost in stabilnost sta posledica izbirno razpoložljivega inteligentnega sistema štirikolesnega pogona BMW xDrive.
 

BMW M2 Competition navdušuje z izjemno kombinacijo zmogljivosti, okretnosti in natančnosti. Atletski M-avtomobil ima zelo zmogljiv 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo z visoko vrtilno frekvenco, ki razvije 302 kW (410 KM) in 550 Nm navora. Motor z dvojnim turbinskim polnjenjem in optimizirano maso zagotavlja največji razvoj moči in dinamiko. M-posebno podvozje z aktivnim M-diferencialom zagotavlja izjemno vozno dinamiko in okretnost, ekskluzivne M-posebne oblikovne značilnosti za zunanjosti in notranjost pa poudarjajo izjemen športni značaj vozila.
 

BMW M2 CS je najmočnejši predstavnik M-avtomobilov BMW serije 2 Coupé – z impresivnim motorjem, ki je v vsaki podrobnosti sistematično zasnovan za visoko zmogljivost in vožnjo na dirkališču. 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo visoke zmogljivosti razvije ogromnih 331 kW (450 KM) s 550 Nm navora, medtem ko M-športni izpušni sistem zagotavlja značilen zvok, tako prepoznaven za vozila M. Dovršeno razvite in popolnoma uglašene funkcije, kot so prilagodljivo M-podvozje, močne M-športne zavore ali bliskovit 7-stopenjski M-menjalnik z dvojno sklopko s funkcijo Drivelogic, zagotavljajo adrenalinski užitek v vožnji na cesti in dirkališču. Ekskluzivne podrobnosti v notranjosti iz karbona (CFRP) optimizirajo porazdelitev mase in aerodinamiko, kar ustvarja vtis vrhunske športnosti.

Vozi se po svojih pravilih. Zahvaljujoč značilni zasnovi, mogočni zmogljivosti in nepremagljivi vozni dinamiki BMW M440i xDrive Coupé skrbi za to, da je nivo adrenalina nenehno visoko. Učinkovit 6-valjni bencinski motor BMW M TwinPower Turbo, paket M aerodinamike in ekskluzivno oblikovni poudarki v barvi Cerium Grey zagotavljajo kurjo polt na prvi pogled in poudarjajo neodvisnost tega živahnega športnega kupeja.
 

Tudi ko miruje, BMW M4 Coupé uteleša vse, kar razlikuje M-avtomobile od drugih: močno dinamiko, okretno športnost in razburljivo DNK iz sveta motošporta. Opremljen s paketom Competition in z vrstnim 6-valjnim bencinskim motorjem M TwinPower Turbo s 331 kW (450 KM) moči, 7-stopenjskim M-menjalnikom z dvojno sklopko in Drivelogic ter orodji za največjo natančnost, kot so M Servotronic, aktivni M-diferencial in prilagodljivo M-podvozje, je pripravljen za vstop v ring. V nasprotnem kotu: fizikalne zakonitosti. Njegov adut: vozni značaj, ki združuje človeka in stroj, kot še nikoli prej.

Odprt za največjo intenzivnost. BMW M4 Cabrio, ki je opremljen z izbirnim paketom M Competition in vrstnim 6-valjnim bencinskim motorjem M TwinPower Turbo z največjo močjo do 450 KM kot tudi z novostmi iz sveta motošporta, zagotavlja najbolj neposredno povezavo med adrenalinsko visoko zmogljivostjo in užitkom v vožnji. Medtem ko M-motor po zaslugi 7-stopenjskega M-menjalnika z dvojno sklopko pospeši vozilo s svojo potisno silo brez prekinitve do mejnega območja, omogočajo aktivni M-diferencial, prilagodljivo M-podvozje in M Servotronic zmogljivo in natančno vožnjo. Izkušnja, ki je brez konkurence, ne le pri odprti trdi strehi. In katapultira M-vozno navdušenje na povsem novo raven.

 

Navdušujoče in elegantno oblikovan. Močnejši kot kdajkoli prej. Nova generacija BMW M5 z M xDrive je dokaz vrhunske inženirske spretnosti in inovativne vozne inteligence. Za doslej nepredstavljive dimenzije vozne dinamike do omejitev.
 

Izjemna moč, posebna nastavitev podvozja, ki vključuje tudi vse ustrezne krmilne sisteme in značilne poudarke v barvi Black z visokim sijajem - s temi lastnostmi ima BMW M5 Competition samo en cilj: določiti največjo oddaljenost od konkurence.


BMW M550i xDrive Sedan navdušuje s športnostjo, udobjem in resnično primernostjo za vsakodnevno uporabo. Opremljen s 390 kW (530 KM), BMW M550i ustvarja veliko dinamičnih voznih izkušenj. Odlično opremljeni sestavni deli, kot sta pametni sistem pogona na vsa štiri kolesa BMW xDrive in prilagodljivo vzmetenje Adaptive M Professional, zagotavljajo optimalno raven stabilnosti in okretnosti vožnje.


Novi BMW M760Li xDrive Limuzina z zmogljivim 12-valjnim bencinskim motorjem BMW TwinPower Turbo združuje eleganco in športnost. V kombinaciji s paketom M Sport, kot tudi ekskluzivno opremo M Performance in številnimi oblikovnimi elementi kaže strast do dinamike.


Vrhunec razkošne vožnje: BMW M8 Competition Coupé z M xDrive je najmočnejše in najbolj ekstravagantno vozilo serije BMW M8 Coupé. Njegov 8-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo razvije izjemnih 460 kW (625 KM) moči. V kombinaciji s številnimi zelo naprednimi komponentami pogona in podvozja, ki izvirajo iz motošporta, zagotavlja edinstveno vozno izkušnjo. Z DNK iz sveta motošporta predstavlja bistvo inženirske dovršenosti oddelka BMW M in zagotavlja najvišjo raven adrenalinskega užitka v vožnji.

 

BMW M8 Coupé z M xDrive nudi razkošno vzdušje s poudarjenim občutkom motošporta in premika meje dinamične vožnje. 8-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo razvije mogočnih 441 kW (600 KM) največje moči in 750 Nm navora. Izpušni zbiralnik nad vrsto valjev optimizira odzivnost, medtem ko dva dvostopenjska turbopolnilnika na izpušne pline povečata moč motorja. M-motor, ki se v podobni zasnovi uporablja tudi v motošportu, zagotavlja odlično zmogljivost in popolno interakcijo z 8-stopenjskim menjalnikom M Steptronic z Drivelogic, prilagodljivim M-podvozjem in aktivnim M-diferencialom – ter prinaša vrhunski M-užitek v vožnji vsako sekundo.
 

BMW M850i xDrive Coupé nudi izjemno sintezo udobja, zmogljivosti in učinkovitosti. Njegov močan 8-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo s prostornino 4,4 litra, 390 kW (530 KM) in 750 Nm navora v vsakem trenutku zagotavlja vozne užitke z navdihom. Sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive s športnim M diferencialom, prilagodljivim M podvozjem in elektromehansko aktivno bočno stabilizacijo prinaša izjemno vozno dinamiko, idealen oprijem podlage in optimalno stabilnost vozila na cesti. Slednje omogoča še posebej dinamično vožnjo skozi ovinke – in v kombinaciji z ostalimi zmogljivimi komponentami vodi do večjih adrenalinskih užitkov.
 

Vrhunec BMW serije 8 Cabrio M predstavlja model BMW M8 Competition Cabrio z M xDrive. Izjemni visokozmogljivi kabriolet nudi optimalno kombinacijo udobne vsakodnevne uporabe in motošportne moči motorja, edinstvenih oblikovnih poudarkov in razkošne notranjosti. Opremljen je z visokozmogljivim 8-valjnim bencinskim motorjem M TwinPower Turbo s 460 kW (625 KM) in optimiziranimi visokozmogljivimi komponentami, ki izvirajo iz motodirkanja in vožnjo ob odprti strehi v razkošnem športnem kabrioletu popeljejo na povsem novo raven z izjemno zmogljivostjo. Hkrati ima tudi številne inovativne tehnologije, s katerimi je vsako potovanje skrajno udobno.
 

Poln adrenalina proti soncu: z brezkompromisno zmogljivostjo in neustavljivo razkošnim vzdušjem je BMW M8 Cabrio z M xDrive športni avtomobil visoke zmogljivosti, ki simbolizira izjemni užitek v vožnji z odprto streho. Poleg visokozmogljivega 8-valjnega bencinskega motorja M TwinPower Turbo s 441 kW (600 KM) to zagotavljajo tudi številne komponente pogonskega sklopa in vozne dinamike, ki črpajo navdih iz motošporta, kot so 8-stopenjski menjalnik M Steptronic s funkcijo Drivelogic, prilagodljivo M-podvozje in aktivni M-diferencial. Športni avtomobil z odprto streho ima izjemen potencial ter je izjemno okreten in vodljiv – kot nalašč za hitre sprinte in ostre ovinke najlepših cest na svetu. Opremljen je tudi z revolucionarno povezljivostjo in sistemi za pomoč vozniku, ki zagotavljajo sodobno in zelo udobno mobilnost.
 

BMW M850i xDrive Cabrio ima avantgardno obliko, visoko raven ekskluzivnosti ter sijajno uravnoteženo udobje, dinamično moč in učinkovito zmogljivost. Njegov močan 8-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo z delovno prostornino 4,4 litra, 390 kW (530 KM) največje moči in 750 Nm navora nudi izvrsten razvoj moči. Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive z M-športnim diferencialom, prilagodljivim M-podvozjem in 20-palčnimi visokozmogljivimi pnevmatikami zagotavlja razburljiv užitek v vožnji in visoko raven udobja vožnje. Uravnotežen celotni koncept BMW M850i xDrive Cabrio zaokrožajo številne inovativne tehnologije in sistemi za pomoč vozniku, s katerimi postane vsaka vožnja čisti užitek.

M-avtomobili BMW serije 8 Gran Coupé so izjemni športni avtomobil s štirimi bočnimi vrati, ki združujejo vrhunsko dinamiko in okretnost, športen in eleganten oblikovalski jezik ter skrajno razkošno notranjost v vsakem modelu.
 

Vodilni model ekskluzivne serije je BMW M8 Competition Gran Coupé, izjemno močan športni avtomobil. Njegov visokozmogljivi 8-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo dosega 460 kW moči (625 KM), ki vozilo pospeši od 0 do 100 km/h v hitrih 3,2 sekunde. Z natančno umerjenimi motošportno navdihnjenimi komponentami, ki jih spremlja M xDrive kot del standardne opreme, ta M-avtomobil nudi vozno dinamiko in okretnost na najvišji ravni.
 

BMW M8 Gran Coupé z M xDrive je razkošno športno vozilo, ki zagotavlja vrhunsko delovanje in adrenalinski užitek v vožnji. Poleg visokozmogljivega 8-valjnega bencinskega motorja M TwinPower s 441 kW (600 KM) to jamčijo tudi številne komponente pogonskega sklopa in vzmetenja, ki črpajo navdih iz motošporta, kot so 8-stopenjski menjalnik M Steptronic s funkcijo Drivelogic, prilagodljivo M-podvozje in aktivni M-diferencial.
 

BMW M850i xDrive Gran Coupé ponuja optimalno kombinacijo športnosti in vsakodnevne uporabnosti. Njegov zmogljiv 8-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo z delovno prostornino 4,4 litra razvije moč 390 kW (530 KM) in 750 Nm navora. Končni rezultat vzajemnega delovanja optimalno prilagojenih komponent pogonskega sklopa in podvozja je izkušnja okretne in zelo dinamične vožnje – ki jo idealno dopolnjuje kabina po meri voznika in športen, a razkošen koncept notranjosti.


Avtomobili BMW X3 M združujejo pustolovski duh BMW X3 z ekskluzivno športno naravnanostjo BMW M. BMW X3 M s svojo DNK iz sveta motošporta ponuja vozno dinamiko najvišjega kalibra – BMW X3 M Competition pa gre še korak višje, kar se kaže s preprosto vznemirljivostjo na vseh cestah in dirkališčih z najvišjo ravnjo zmogljivosti in ekskluzivnosti. Modela BMW X3 M40i in BMW X3 M40d zagotavljata impresivno ravnovesje zmogljivosti, udobja in učinkovitosti.

BMW X3 M Competition poganja izredno močan in visokozmogljiv 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo. S 375 kW (510 KM) in 600 Nm navora pospeši vozilo od 0 do 100 km/h v osupljive 4,1 sekunde. Vzajemno delovanje med M xDrive in aktivnim M-diferencialom, M značilnim podvozjem in krmiljenjem M Servotronic skupaj z 8-stopenjskim menjalnikom M Steptronic zagotavlja največjo vozno dinamiko vožnje in okretnost.


BMW X3 M ima vgrajen visokozmogljiv 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo, ki razvije impresivnih 353 kW (480 KM). 600 Nm navora omogoča bliskovito pospeševanje do znamke 100 km/h v le 4,2 sekunde. Opremljen z M xDrive in aktivnim M diferencialom, M specifičnim podvozjem in krmiljenjem M Servotronic ter 8-stopenjskim menjalnikom M Steptronic, BMW X3 M ponuja vozno dinamiko najvišjega kalibra.


BMW X3 M40i poganja močan 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo. Agregat razvije 260 kW (354 KM) in zagotavlja največji navor 500 Nm. Interakcija med prilagodljivim M podvozjem, spremenljivim športnim krmiljenjem, standardnimi zavorami M Sport, BMW xDrive in 8-stopenjskim športnim menjalnikom Steptronic optimizira prečne in vzdolžne dinamične lastnosti ter zagotavlja intenziven športni užitek.


V osrčju BMW X3 M40d je 6-valjni dizelski motor M TwinPower Turbo z dvema turbopolnilnikoma TwinScroll in neposrednim vbrizgavanjem prek skupnega voda. Motor razvije 240 kW (326 KM) in izjemen navor 680 Nm. Nastavitev, ki vključuje prilagodljivo M podvozje, spremenljivo športno krmiljenje, standardne zavore M Sport, BMW xDrive in 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic, pomeni zagotavljanje optimalnih rezultatov vozne dinamike.


Modeli BMW X4 M imajo močan značaj. So kombinacija atletskih vozil M in izrazitega temperamenta modela BMW X4. Rezultat: štirje izjemno vznemirljivi modeli z največjo mero strasti in adrenalina. Model BMW X4 M s svojim športnim DNA nudi vozno dinamiko največjega kalibra. Hkrati model BMW X4 M Competition vozno dinamiko še izboljšuje z največjo zmogljivostjo in ekskluzivnostjo vožnje na vsaki cesti ali dirkališču. Modela BMW X4 M40i in BMW X4 M40d nudita odlično ravnotežje zmogljivosti, udobja in učinkovitosti.


BMW X4 M Competition poganja izredno močan in visokozmogljiv 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo. Agregat z visoko vrtilno frekvenco razvije 375 kW (510 KM) in pospeši vozilo od 0 do 100 km/h s približno 600 Nm navora v samo 4,1 sekunde. V tem procesu popolno medsebojno delovanje M xDrive in aktivnega M-diferenciala, M značilnega podvozja in krmiljenja M Servotronic skupaj z 8-stopenjskim menjalnikom M Steptronic zagotavlja največjo vozno dinamiko in okretnost.


BMW X4 M ima vgrajen visokozmogljiv 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo, ki razvije impresivnih 353 kW (480 KM). 600 Nm navora omogoča bliskovito pospeševanje do znamke 100 km/h v le 4,2 sekunde. Opremljen z M xDrive in aktivnim M diferencialom, M specifičnim podvozjem in krmiljenjem M Servotronic ter 8-stopenjskim menjalnikom M Steptronic, BMW X4 M ponuja vozno dinamiko najvišjega kalibra.


BMW X4 M40i poganja močan 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo. Agregat razvije 260 kW (354 KM) in zagotavlja največji navor 500 Nm. Interakcija med prilagodljivim M podvozjem, spremenljivim športnim krmiljenjem, standardnimi zavorami M Sport, BMW xDrive in 8-stopenjskim športnim menjalnikom Steptronic optimizira prečne in vzdolžne dinamične lastnosti ter zagotavlja intenziven športni užitek.


V osrčju BMW X4 M40d je 6-valjni dizelski motor M TwinPower Turbo z dvema turbopolnilnikoma TwinScroll in neposrednim vbrizgavanjem prek skupnega voda. Motor razvije 240 kW (326 KM) in izjemen navor 680 Nm. Nastavitev, ki vključuje prilagodljivo M podvozje, spremenljivo športno krmiljenje, standardne zavore M Sport, BMW xDrive in 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic, pomeni zagotavljanje optimalnih rezultatov vozne dinamike.

Modela M-avtomobilov BMW X5 M in BMW X6 M izražata umerjeno vodilno vlogo z močnimi razmerji, ekskluzivno M-obliko in izvrstno zmogljivostjo.

BMW X5 M Competition in BMW X6 M Competition poganja izredno močan in visokozmogljiv 8-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo. Agregat z visoko vrtilno frekvenco razvije 460 kW (625 KM) in pospeši vozilo od 0 do 100 km/h s 750 Nm navora v samo 3,8 sekunde. V tem procesu popolno medsebojno delovanje M xDrive in aktivnega M-diferenciala, M značilnega podvozja in sistema M Servotronic skupaj z 8-stopenjskim menjalnikom M Steptronic zagotavlja največjo vozno dinamiko in okretnost.

BMW X5 M in BMW X6 M imata vgrajen visokozmogljiv 8-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo, ki razvije izjemnih 441 kW (600 KM). Močan navor 750 Nm omogoča bliskovito pospeševanje od 0 do 100 km/h v le 3,9 sekunde. Opremljena z M xDrive in aktivnim M-diferencialom, M značilnim podvozjem in krmiljenjem M Servotronic ter 8-stopenjskim menjalnikom M Steptronic, BMW X5 M in BMW X6 M ponujata vozno dinamiko najvišjega kalibra.

BMW X5 M50i in BMW X6 M50i poganja močan 8-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo. Njegova največja moč znaša 390 kW (530 KM) pri največjem navoru 750 Nm. Vzajemno delovanje prilagodljivega M podvozja, integralnega aktivnega krmiljenja, 8-stopenjskega menjalnika Steptronic Sport in sistema BMW xDrive optimizira bočne in vzdolžne dinamične lastnosti ter zagotavlja intenziven športni užitek.

BMW X5 M50d in BMW X6 M50d sta opremljena z vrstnim 6-valjnim dizelskim motorjem M TwinPower Turbo, ki zagotavlja do 750 Nm navora za vrhunsko moč v vseh voznih razmerah. Optimalna kombinacija moči in učinkovitosti se kaže tudi skozi izbor opreme, v katerem je prilagodljivo M podvozje, integralno aktivno krmiljenje, BMW xDrive in 8-stopenjski menjalnik Steptronic Sport.

S svojo osupljivo obliko, atletskimi sorazmerji športnih avtomobilov in M-značilnimi oblikovnimi poudarki, BMW M850i xDrive Gran Coupé odraža brezkompromisno dinamiko in dokazuje potencial tega luksuznega športnega avtomobila s štirimi bočnimi vrati. Njegov zmogljivi 8-valjni bencinski motor BMW TwinPower Turbo z delovno prostornino 4,4 litra, največjo močjo 390 kW (530 KM) in največjim navorom 750 Nm pospeši od 0 do 100 km/h v 3,9 sekunde. Ob spremljavi polnega zvoka osemvaljnika, ki povzroča kurjo polt.


Nova oblika razvoja moči – nova BMW X6 M50i in M50 navdušujeta z doslej nedosegljivo avtoriteto. Posebne M-značilne podrobnosti in funkcije odlično dopolnjujejo že tako izjemno športno, dominantno obliko. Avtomobila, ki ju poganjata izjemno močna motorja BMW TwinPower Turbo v kombinaciji z izvrstno vozno dinamiko in tehnologijami, usmerjenimi v prihodnost, sta idealna vodilna sila, ki utira lastno pot.


Popolnoma novi BMW M340i xDrive Touring* popestri vaše vsakdanje življenje z razburljivim občutkom motošporta. Njegov močan vrstni 6-valjni motor BMW M TwinPower Turbo, ki zagotavlja do 375 KM (275 kW), in M-komponente podvozja, ki so zasnovane za največjo dinamiko, zagotavljajo izjemno vlečno silo. In v nekaj sekundah oživijo strast do motošporta. V kombinaciji z impresivno prostornino prtljažnega prostora do 1510 litrov in številnimi inovativnimi rešitvami za shranjevanje prtljage, BMW M340i xDrive Touring* nesporno dokazuje svoje sposobnosti ali na prehitevalnem pasu ali dolgih potovanjih.

* Na voljo od 11/2019. Podatki so predhodni.

M-avtomobili BMW X7 združujejo terensko zmogljivost, značilno za vozila X, z ekskluzivnostjo luksuznega razreda BMW in športnimi ambicijami oddelka BMW M. Rezultat sta dve zelo dinamični luksuzni izvedenki SAV, ki sta pripravljeni na samozavesten osvajalni pohod novega terena.

BMW X7 M50d navdušuje z elegantno obliko, izjemno vozno dinamiko in uravnoteženo kombinacijo udobja, razkošja in učinkovitega razvoja moči. Močan vrstni 6-valjni dizelski motor M TwinPower Turbo zagotavlja osupljivo vlečno silo z 294 kW (400 KM) in 760 Nm navora. Visoko zmogljivost pa odlično dopolnjujejo podvozje z M-posebno uglasitvijo, M-športni diferencial in spremenljivo športno krmiljenje.

BMW X7 M50i se odlikuje z največjo močjo, natančnostjo in okretnostjo. Za zagotavljanje teh izjemnih lastnosti pa ni odgovoren le 8-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo s 530 KM in 750 Nm navora, ampak svoje prispevajo tudi 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic, natančno uglašeno podvozje in M-športne zavore zavore, ki so del standardne opreme. Notranjost je prav tako brez konkurence: razkošno vzdušje in najsodobnejše tehnologije.

BMW Z4 M40i pomeni športnost in odprt užitek v vožnji: dolg pokrov motorja, nizka držala na cesti, klasična platnena streha in kratki previsi kažejo značilno silhueto roadsterja. M TwinPower Turbo 3,0-litrski linijski 6-valjni bencinski motor navdušuje s svojo vrhunsko močjo in brezžičnim učinkom. Zahvaljujoč dvojnim VANOS, Valvetronic, visoko natančnim vbrizgom in TwinScroll turbopolnilnikom ponuja 250 kW (340 KM) in impresivni največji navor 500 Nm.

Ali iščete novo ali rabljeno vozilo BMW M – tukaj boste našli vse informacije, testna poročila ter ponudbe za financiranje in zakup trenutnih modelov BMW X. In seveda tudi trgovca z vozili BMW za testno vožnjo.

Preberi več