BMW M240i xDrive Coupé, 2021, kovinska barva Black Sapphire, tričetrtinski pogled od spredaj med vožnjo
Cena57.450,00
zmogljivost motorja374 hp (275 kW)
Tip gorivaBencinDizel

THE 2

BMW M240i xDrive Coupé, 2021, kovinska barva Black Sapphire, tričetrtinski pogled od spredaj med vožnjo

POPOLNOMA NOVI BMW M240i xDRIVE COUPÉ

Cena57.450,00
zmogljivost motorja374 hp (275 kW)
Tip gorivaBencinDizel
THE 2POPOLNOMA NOVI BMW M240i xDRIVE COUPÉ

Radikalno športen. Revolucionaren in neodvisen. Novi BMW M240i xDrive Coupé s svojo osupljivo dinamiko in nadvse živahno okretnostjo sprosti neprekosljivo zmogljivost. Predvsem jo boste občutili v smislu pristnega in preprostega užitka v vožnji. Ne glede na to, ali dodajate plin, ga priganjate skozi ostre zavoje ali se spustite v dir na ravnem odseku, bodo odčitki na merilniku vrtljajev naraščali s takšno hitrostjo kot naval adrenalina. Hkrati prefinjena tridelna zasnova, ki zajema motor, potniški prostor in prtljažnik, poudarja brezkompromisno športne ambicije z vsako potezo, s čimer BMW M240i xDrive Coupé dosega najboljši možni učinek.

BMW M240i xDrive Coupé:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,8 – 8,1
Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 200 – 185

 

Preberi več

ZMOGLJIVOST BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Pogonski sklop, podvozje in zmogljivost.

BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Vznemirljiva vozna dinamika in okretnost s popolno primernostjo za vsakdanjo rabo.
 • Vrstni 6-valjni bencinski motor BMW M TwinPower Turbo s 374 KM
 • M Sport vzmetenje, M Sport diferencial in M ​​Sport serijske zavore
 • Inteligentni pogon na vsa kolesa BMW xDrive
 • 275 kW (374 KM), 500 Nm, 0–100 km / h v 4,3 sek
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, kovinska barva Black Sapphire, tričetrtinski pogled od spredaj

BMW M240i xDRIVE COUPÉ – POUDARKI IZDELKA.

Vozna dinamika in oblikovne značilnosti BMW M240i xDrive Coupé.

Ko se vznemirljiva zmogljivost združi z osupljivim videzom: BMW M240i xDrive Coupé z vrstnim 6-valjnim bencinskim motorjem BMW M TwinPower s 374 konjskimi močmi (275 kW) in športno zasnovanimi tehnološkimi funkcijami, kot so prilagodljivo M podvozje, diferencial M Sport ali spremenljivo športno krmiljenje, zagotavlja dinamično izkušnjo vožnje, suveren razvoj moči in okretnosti, v kombinaciji z izjemno natančnimi voznimi lastnostmi. Jasne športne ambicije še nadalje okrepita paketa M Aerodynamics in M Technology. Atletski videz pa lepo zaokrožijo M posebni oblikovni v barvi Cerium Grey na zunanjosti in ekskluzivni poudarki v notranjosti.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, kovinska barva Black Sapphire, tričetrtinski pogled od zadaj med vožnjo
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, pogled od blizu na vrstni 6-valjni bencinski motor BMW M TwinPower Turbo

Vrstni 6-valjni bencinski motor BMW M TwinPower Turbo.

Vrhunski športnik, ki zagotavlja čisti užitek v vožnji. Vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo se odlikuje z izvrstnim razvojem moči in izrazito prepoznavnim zvokom M motorja. Z dvojnim VANOS, Valvetronic, neposrednim visokotlačnim vbrizgavanjem goriva in dvostopenjskim turbopolnilnikom zagotavlja odlično moč.
Spremenljivo športno krmiljenje, prilagodljivo M podvozje, BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021

Prilagodljivo M podvozje in spremenljivo športno krmiljenje.

Prilagodljivo M podvozje se lahko kadarkoli električno prilagodi, da ustreza pogojem na cesti in voznim razmeram. S pomočjo stikala za uravnavanje vozne dinamike lahko prav tako prilagodite karakteristike podvozja, kar vam omogoča želeni slog vožnje – od udobnega do izredno športnega z izrazito okretnim obnašanjem vozila. Spremenljivo športno krmiljenje s sistemom Servotronic omogoča neposredno in okretno odzivanje krmiljenja ter zagotavlja manj fizičnega napora, ki je potreben za zasuk volana. Na premikanje volana se odziva z različno velikimi prestavnimi razmerji. S tem se izboljša obnašanje vozila pri bolj dinamični vožnji in zmanjša napor, ki je potreben za krmiljenje pri parkiranju in obračanju.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, podvozje BMW, diferencial M Sport

Diferencial M Sport.

Diferencial M Sport optimizira oprijem in vozno stabilnost pri dinamičnem menjavanju voznega pasu, pospeševanju iz ovinka, vožnji skozi ovinek z veliko hitrostjo in različnih razmerah na cesti. Oprijem se optimizira s pomočjo elektronsko krmiljene lamelne zapore, ki zmanjšuje razliko vrtilne frekvence med zadnjima kolesoma.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, kovinska barva Black Sapphire, tričetrtinski stranski pogled, športni menjalnik Steptronic

Športni menjalnik Steptronic.

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic nudi neverjetno športno pretikanje. Ali samodejno ali ročno z uporabo prestavne ročice ali prestavnih vzvodov na volanu – za udobno jadranje ali zelo dinamično vožnjo. V načinu SPORT PLUS in s prestavno ročico v levi stezi S/M so vklopi prestav nastavljeni za največjo zmogljivost.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, pogled od blizu na zavoro M Sport z zavornim sedlom v kovinski barvi Dark Blue

Zavore M Sport.

Zavore M Sport imajo štiribatna nepremična zavorna sedla spredaj in enobatna plavajoča zavorna sedla zadaj v kovinski modri barvi, opremljene pa so z M oznako. Na voljo imajo večje zavorne kolute, kar zagotavlja odlično zmogljivost zaviranja. Prilagojene so zelo visokemu dinamičnemu potencialu vašega BMW ter omogočajo bistveno športnejši slog vožnje in odlično zaviranje na mokrih površinah.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, kovinska barva Black Sapphire, oblika prednjega dela

Oblika prednjega dela.

Sprednji del BMW M240i xDrive Coupé zaznamujeta brezkompromisen športni pridih in suverena avtoriteta, medtem ko izboklina na pokrovu motorja govori sama zase. Izrazna maska hladilnika v obliki ledvičke ima okvir v barvi Cerium Grey, namesto prečk pa nove lopute, ki se odpirajo ali zapirajo glede na trenutno povpraševanje po zraku. Prepoznavni žarometi posnemajo bogato tradicijo znamenitih kupejev BMW, kot je ikonični 2002, medtem ko M poseben podaljšan sprednji odbijač, ki je del standardnega paketa M Aerodynamics, z jasno oblikovanima, trikotnima bočnima odprtinama za dovod zraka v barvi Cerium Grey lepo poudarja impresivno dinamiko M modela.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, kovinska barva Black Sapphire, oblika zadka

Oblika zadka.

Zadek BMW M240i xDrive Coupé se ponaša z izjemno atletskim videzom. Kompaktni enoti zadnjih luči, nameščeni na skrajnem zunanjem delu, poudarjata njegovo široko držo, medtem ko standardni zadnji spojler v barvi karoserije izboljša vozne lastnosti zaradi optimizirane aerodinamike, hkrati pa prinaša vizualne športne poudarke. K športnemu učinku prispeva tudi M poseben podaljšan zadnji odbijač, ki navdušuje z osupljivim difuzorjem v črni barvi visokega sijaja in prepoznavnim vložkom v obliki šesterokotnika. Splošni dinamični videz pa lepo zaokrožita zaključka izpušnih cevi v barvi Cerium Grey.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, kovinska barva Black Sapphire, stranski pogled

Oblika boka.

Stranski pogled na BMW M240i xDrive Coupé razkrije silhueto radikalno športnega kupeja. Okretna tridelna karoserijska zasnova z raztegnjenim pokrovom motorja, kratkimi previsi in nazaj pomaknjenim potniškim prostorom vzbudi izjemno dinamičen vtis. Hkrati navpično nameščen sklop ledvičke, znan kot nos morskega psa, podarja obliki bokov dodatno mero dinamike. M pokrova zunanjih ogledal v barvi Cerium Grey in natančni ramenski liniji, ki segata od prednjih žarometov do zadnjih luči, pa poudarjajo nedvoumne športne ambicije vozila.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, sedeži M Sport

Sedeži M Sport.

Večkratno nastavljiva sedeža M Sport s školjkasto obliko in delno integriranim naslonom za glavo zagotavljata izvrstno bočno oporo za vas in sovoznika. Hkrati je mogoče individualno nastaviti tudi širino naslonjala. Njuna posebna oblika s črnim M logotipom pa poudarja atletske zmožnosti vozila.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, M usnjen volan

M usnjen volan

M usnjen volan z multifunkcijskimi gumbi, M značko in integrirano zračno blazino za voznika se ponaša s trikrako zasnovo. Volanski obroč, oblečen v črno usnje Walknappa s črnimi šivi in izoblikovanima oporama za palec, pa zagotavlja neposreden, športen občutek krmiljenja.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, M notranje obloge, pogled od blizu na obloge na vratih

M notranje obloge.

Osvetljene M notranje obloge na neponovljiv način kažejo M barve za notranjost, ki bo gotovo pritegnila vašo pozornost. Obloge na vratih, osvetljene v M barvah, poudarjajo ekskluziven, športni značaj vozila, medtem ko učinek pojemanja poudarja dinamiko, po kateri slovi najmočnejša črka na svetu.

VOZNIKOV KOKPIT IN TEHNOLOGIJE.

Koncept upravljanja, digitalne storitve in sistemi za pomoč vozniku v BMW M240i xDrive Coupé.

Popolnoma osredotočeni in brezkompromisno povezani: v kokpitu BMW M240i xDrive Coupé, ki je dosledno prilagojen vozniku, vas obdaja najsodobnejša tehnologija. Uživajte prednosti inteligentnih sistemov za pomoč vozniku med vožnjo in parkiranjem ali komunicirajte s svojim BMW prek BMW Intelligent Personal Assistant. Poleg tega imate na voljo številne možnosti povezljivosti in digitalne storitve, ki vam zagotavljajo brezhibno povezavo z BMW in zunanjim svetom za sodobno mobilnost na najvišji možni ravni.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional z navigacijsko funkcijo vključuje dva zelo kakovostna zaslona, sestavljena iz 10,25-palčnega nadzornega prikazovalnika visoke ločljivosti z upravljanjem na dotik in iz popolnoma digitalne 12,3-palčne instrumentne plošče. Operacijski sistem BMW različice 7 pa lahko upravljate tudi s pomočjo upravljalnika iDrive Touch.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant.

Ali ne bi bilo čudovito, če bi bil BMW tudi vaš osebni avtomobilski strokovnjak? Komunicirajte s svojim vozilom prek BMW Intelligent Personal Assistant. Izgovarjajte naravne ukaze za upravljanje številnih funkcij vozila. Asistent lahko pojasni teme o vašem vozilu in vam pomaga, da se še bolje seznanite s svojim BMW.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, Driving Assistant

Driving Assistant.

Varnostni paket Driving Assistant vključuje opozorilo pred čelnim trkom s funkcijo zaviranja, Speed Limit Assist, vklj. s prikazom omejitve hitrosti s prikazom prepovedi prehitevanja in vnaprejšnjim opozorilom ter opozorilo pred prečnim prometom zadaj. Opozorilo za zapustitev voznega pasu, opozorilo pred menjavo voznega pasu z aktivnim vračanjem na vozni pas in opozorilo za preprečitev trka v zadek pa dopolnjujejo nabor funkcij.
BMW M240i xDrive Coupé, G42 ,2021, parkirni asistent Plus

Parkirni asistent Plus

Parkirni asistent Plus olajša parkiranje in manevriranje vozila. Med drugim vključuje sistem Surround View, vključno s Top View, Panorama View, Remote 3D View, pa tudi pomoč pri bočnem parkiranju, funkcijo zaviranja v sili aktivnega nadzora razdalje pri parkiranju, parkirnega asistenta z vzdolžnim in prečnim vodenjem in asistenta za vzvratno vožnjo.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, integracija pametnih telefonov

INTEGRACIJA PAMETNIH TELEFONOV.

Zakaj v svojem BMW ne bi uporabljali funkcij pametnega telefona, če ga lahko uporabljate kot običajno? Z integracijo pametnih telefonov vaše vozilo podpira Apple CarPlay® in Android Auto® s pomočjo brezžične povezave med vašim pametnim telefonom in vozilom. To vam omogoča udobno uporabo znanih funkcij in različnih aplikacij v vozilu.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Na krovu imejte ves čas najnovejšo različico programske opreme. Z Remote Software Upgrade bo vaš BMW vedno posodobljen. Nadgradnje preprosto prenesite prek aplikacije My BMW ali kartice SIM, nameščene v vozilu, in jih nato namestite. S tem boste aktivirali tudi druge razpoložljive funkcije v BMW.
BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, Amazon Alexa Car Integration

Amazon Alexa Car integration.

»Alexa, dodaj čajne vrečke na moj nakupovalni seznam.« »Alexa, kakšno je vreme v Münchnu?« Z Amazon Alexa Car Integration je uporaba glasovne storitve v avtomobilu povsem preprosta, tako kot ste je vajeni doma. Odgovori Alexe so prikazani tudi kot vizualne povratne informacije na nadzornem prikazovalniku vašega vozila.
Najv. moč v kW (KM) pri vrt./min:

275 (374)/5.500 – 6.500
Najv. navor (Nm) pri vrt./min:

500/1.900 – 5.000
Pospešek 0 – 100 km/h v s:

4,3

Kombinirana poraba goriva v l/100 km:

8,8 – 8,1

BMW M240i xDrive Coupé, G42, 2021, kovinska barva Black Sapphire
Platišča in pnevmatike BMW, oznaka EU za pnevmatike, pogled od blizu

PLATIŠČA IN PNEVMATIKE BMW.

Naše pnevmatike so povržene strogim postopkom preskušanja, ki zajemajo do 50 različnih meril kakovosti, kar je precej več od predpisanih zahtev enotne uredbe o označevanju pnevmatik, ki velja po vsej Evropi. Tukaj boste našli vse informacije o lastnostih pnevmatik, ki se uporabljajo pri BMW.

M PERFORMANCE PARTS IN ORIGINALNA DODATNA OPREMA BMW ZA BMW M2 COUPÉ.

BMW M240i xDrive Coupé zagotavlja dinamični užitek v vožnji in množico športne opreme. Za zadostitev posebnih potreb je na voljo originalna oprema BMW. Ponujamo vam bogat izbor posameznih dodatkov in pripomočkov, ki so popolnoma prilagojeni temu izjemnemu športnemu kupeju v smislu kakovosti, oblikovanja in delovanja ter vam nudijo najboljšo možno dodano vrednost – karkoli že imate v mislih.

BMW serije 2 Coupé, G42, 2021, karbonska ledvička M Performance

Karbonska ledvička M Performance.

Pokažite svoj slog: okvir ledvičke M Performance je izdelan iz karbonskih vlaken premijske kakovosti. Za posebej eleganten, športen in individualen videz.
Na izdelek
BMW serije 2 Coupé, G42, 2021, karbonski zadnji spojler M Performance

Karbonski zadnji spojler M Performance.

Zadnji spojler M Performance iz karbonskih vlaken izboljšuje premijsko kakovost in dinamičen videz vozila ter zagotavlja optimizirano aerodinamiko.
Na izdelek
BMW serije 2 Coupé, G42, 2021, karbonski zadnji difuzor M Performance

Karbonski zadnji difuzor M Performance.

Zadnji difuzor M Performance iz karbonskih vlaken povzroči še sodobnejši videz in krepi športni značaj vozila.
Na izdelek
BMW serije 2 Coupé, G42, 2021, 20-palčna M Performance kovana platišča Y-spoke 795 M Jet Black mat

20-palčna M Performance kovana platišča Y-spoke 795 M Jet Black mat.

20-palčna M Performance kovana platišča Y-spoke 795 M Jet Black mat. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) s praznovoznimi pnevmatikami.
Na izdelek
BMW serije 2 Coupé, G42, 2021, volan M Performance

Volan M Performance.

Oprijemljiva dejstva: volan s prevleko iz Alcantare zagotavlja odličen občutek in oprijem za športnejši občutek krmiljenja.
Na izdelek
BMW serije 2 Coupé , G42, 2021, prevleka naslonjala M Performance iz Alcantare/karbonskih vlaken

Prevleka naslonjala M Performance iz Alcantare/karbonskih vlaken.

Naslonjalo sedeža M Performance iz karbonskih vlaken odprtoporne strukture in Alcantare daje sedežem visokokakovosten videz motošporta.
Na izdelek
BMW serije 2 Coupé, G42, 2021, strešni kovček BMW 320 v črni/Titanium Silver barvi

Strešni kovček BMW 320 v črni/Titanium Silver barvi.

Črn strešni kovček z bočnima stranicama v barvi Titanium Silver s ključavnico je dostopen z obeh strani in ima prostornino 320 litrov. Združljiv je z vsemi strešnimi nosilnimi sistemi BMW.
Na izdelek
BMW serije 2 Coupé, G42, 2021, zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0

Zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0.

Lahek, a zelo stabilen zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0 omogoča prevoz dveh običajnih ali električnih koles. Njegova najv. obremenitev je 60 kg in ga je mogoče kompaktno zložiti.
Na izdelek
BMW serije 2 Coupé, G42, 2021, vsevremenski preprogi BMW spredaj

Vsevremenski preprogi BMW spredaj.

Po meri narejeni, trpežni vsevremenski preprogi BMW varujeta prostor za noge spredaj pred vlago in umazanijo. Na voljo v črni barvi z vložkom iz nerjavečega jekla.
Na izdelek
BMW serije 2 Coupé, G42, 2021, preproga za prtljažnik BMW

Preproga za prtljažnik BMW.

Trpežna, po meri narejena in protizdrsna preproga črne barve ščiti prtljažnik pred umazanijo in mokroto.
Na izdelek
BMW serije 2 Coupé, G42, 2021, 19-palčna M Performance lita alu. platišča Y-spoke 898 M Frozen Gunmetal Grey

19-palčna M Performance lita alu. platišča Y-spoke 898 M Frozen Gunmetal Grey.

19-palčna M Performance lita alu. platišča Y-spoke 898 M Frozen Gunmetal Grey. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS).
Na izdelek
BMW serije 2 Coupé, G42, 2021, BMW Advanced Car Eye 2

BMW Advanced Car Eye 2.

V primeru nenavadnega dogajanja nadvse občutljiva kamera Full HD samodejno posname situacijo pred in za avtomobilom.
Na izdelek
BMW serije 2 Coupé, G42, 2021, kovinska barva Thundernight, tričetrtinski pogled od spredaj med mirovanjem pred skladiščem

BMW SERIJE 2 COUPÉ.

Športen in eleganten BMW serije 2 Coupé navdušuje s svojo živahno dinamiko po zaslugi zadnjega pogona, pa tudi s sodobnim udobjem v notranjosti visoke kakovosti.

CENE, FINANCIRANJE IN LIZING ZA BMW M2 COUPÉ.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

BMW serije 2 Coupé, G42, 2021, kovinska barva Thundernight, tričetrtinski stranski pogled med mirovanjem pred skladiščem

Prilagojeni finančni produkti iz BMW Financial Services vam prisluhnejo in vas hitro pripeljejo do cilja. Ali gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam. Izvedite več o privlačnih rešitvah financiranja ali ustrezni ponudbi lizinga za svoj novi BMW M240i xDrive Coupé.

SERVIS IN ASISTENCA ZA BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

BMW Service, zaposleni pomaga stranki

ŽELITE OSEBNO SVETOVANJE?

Če imate kakršnakoli vprašanja, potrebujete dodatne informacije ali želite posebne ponudbe za BMW BMW M240i xDrive Coupé, se obrnite na trgovca z vozili BMW v svoji bližini. Naše strokovno servisno osebje BMW vam bo z veseljem svetovalo po telefonu ali neposredno na kraju samem.

BMW SERVICE INCLUSIVE ZA BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Zaposleni pri BMW Service pozdravi stranko

#whateverhappens. Vsestransko in brezskrbno potovanje: ta paket vam ponuja 100-% preglednost in preprosto načrtovanje za izbrano obdobje trajanja ali število prevoženih kilometrov.

 • Servisni pregled vozila skladno s smernicami BMW
 • Servis mikrofiltra
 • Servis zavorne tekočine

Poraba goriva in emisije CO2 za BMW M240i xDrive Coupé.

BMW M240i xDrive Coupé:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,8 – 8,1
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 200 – 185

Uradni podatki o porabi goriva in emisijah CO2 so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti WLTP, ki se uporabljajo kot osnova za odmero davkov in drugih dajatev v zvezi z vozili, se izračunajo in temeljijo na novem merilnem postopku WLTP ter stopijo v veljavo z dnem 01. 01. 2021. Več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije

Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂ za BMW M240i xDrive Coupé.

 • BMW M240i xDrive Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,8 – 8,1
  Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 200 – 185

  Uradni podatki o porabi goriva in emisijah CO₂ so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti WLTP, ki se uporabljajo kot osnova za odmero davkov in drugih dajatev v zvezi z vozili, se izračunajo in temeljijo na novem merilnem postopku WLTP ter stopijo v veljavo z dnem 01. 01. 2021. Več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije