NOVA SERIJA 7

LUKSUZNI RAZRED NOVE SERIJE 7.

Pri novem BMW serije 7 zablesti nezamenljiva oblika in mu podarja pridih odličnosti.

LUKSUZNI RAZRED NOVE SERIJE 7.Pri novem BMW serije 7 zablesti nezamenljiva oblika in mu podarja pridih odličnosti.

 

 

IZJEMNO UČINKOVITA VOŽNJA.

Polnjenje nove serije 7 PHEV

Priključni hibrid lahko vnese veliko spremembo v vsakdanje življenje in postane prva stopnica do popolnoma električnih vozil. Ko jo prestopimo v novem BMW serije 7, se ne bomo nikoli več želeli vrniti. V povsem električnem načinu ima doseg do 89 km, kar ga uvršča med najučinkovitejše priključne hibride. Ker je baterije mogoče polniti do največje zmogljivosti 7,4 kW, boste izpraznjeno komponento v celoti napolnili v približno treh urah. V kombinaciji s tehnologijo eDrive BMW in kartico BMW Charging se zdi električna vožnja ne le boljša, ampak tudi priročnejša. Dandanes inovativnost ni brez odgovornosti. Zato se med proizvodnjo novega BMW serije 7 v obratu Dingolfing v Nemčiji dosledno uporabljajo trajnostni procesi, ki ohranjajo dragocene vire. To je le nekaj pozitivnih utrinkov, popoln seznam pa je mnogo daljši.

ZASIJE, KJERKOLI SE POJAVI

Novega BMW serije 7 ne gre spregledati. Izjemne lastnosti, natančno oblikovanje mojstrske dovršenosti in materiali, izbrani z največjo skrbnostjo glede kakovosti in trajnosti, ga uvrščajo med najprestižnejša vozila daleč naokoli.

Precej prepoznavnejši videz novega BMW serije 7 je razviden tudi v najmanjših podrobnostih vozila, kot so dvodelni žarometi. Ta vtis je mogoče nadalje okrepiti z opcijskim lesketajočim učinkom bleščečih kristalov Swarovski ali ledvičko Iconic Glow, da si ga bodo drugi udeleženci v prometu še močneje zapomnili. Najboljše je preprosto treba poudariti. Novi BMW serije 7 je najsodobnejše vozilo za izbrance, ki iščejo izkušnjo vožnje, prilagojeno njihovemu slogu, razpoloženju in okusu, hkrati pa ohranijo tako cenjeno neponovljivost.
Oblika prednjega dela nove serije 7

PREPOZNAVNA SPREDNJA STRAN

Prepoznaven in nezamenljiv – videz novega BMW serije 7 se trajno vtisne v spomin. Velika, pokončna rešetka hladilnika, osvetljen okvir ledvičke in dvodelni žarometi dajejo BMW serije 7 sedme generacije prepoznaven videz novega oblikovalskega jezika BMW.

Prostorna notranjost nove serije 7 spredaj

VEČ PROSTORA ZA RAZKOŠJE

Razkošje pri BMW serije 7 daleč prekaša številna druga vozila, medtem ko za 131 milimetrov presega tudi svoje predhodnike. Okenska površina pred C-stebričkom je brez okvirja, kromirani del pa med odpiranjem vrat ostane na svojem mestu, zaradi česar vozilo vizualno deluje večje.

BMW serije 7

INTERACTION BAR

Osrednji del inovativne notranjosti je BMW Interaction Bar, ki je videti kot kos kristalnega nakita. Tu lahko funkcije, kot sta klimatska naprava in ogrevanje zadnjega stekla, zdaj upravljate z dotikom. Skupaj z ambientalno razsvetljavo in ukrivljenim zaslonom BMW vsekakor oddaja visokotehnološki šarm.

31,3-palčni BMW Theatre Screen z ločljivostjo 8K v novi seriji 7

KINEMATOGRAFSKO DOŽIVETJE

Notranjost novega BMW serije 7 osupne z inovacijami, začenši od premijske razvedrilne izkušnje 31,3-palčnega BMW Theatre Screen z ločljivostjo 8K in integriranega vmesnika Amazon Fire TV do nadzornih plošč BMW Touch Command na zadnjih vratih ali med vrstama sedežev, ki vam omogočajo upravljanje funkcij, kot so informativno-razvedrilne vsebine na BMW Theatre Screen, My Modes in funkcije sedežev. 

BMW My Modes

RAZPOLOŽENJE PO MERI

Smisel razkošja je v tem, da lahko o vzdušju odločate glede na trenutno razpoloženje. V novem BMW serije 7 vam opcija My Modes ne omogoča le izbire zvoka, ki predstavlja ali spremeni vaše trenutno stanje duha, temveč tudi izbiro razsvetljave, temperature, nastavitev podvozja in funkcij sedežev. Vse z namenom prilagoditi vožnjo vašemu počutju.

Sistemi za pomoč vozniku v novi seriji 7

PARKIRNI ASISTENT

Novi BMW serije 7 ponuja najnaprednejši nabor standardnih in opcijskih sistemov za pomoč vozniku na trgu. Med vožnjo in parkiranjem se lahko zanesete na najnaprednejše sisteme pomoči za največje udobje in varnost. S standardno osebno kartico eSIM 5G, BMW Maps, ConnectedDrive Upgrades, Remote Software Upgrade itd. pa postane še priročnejši.

Ukrivljeni zaslon BMW in BMW Interaction Bar

PROST DOSTOP

Kar je bilo prej opcijsko, je v novem BMW serije 7 standardno: osebna kartica eSIM 5G, BMW Maps, ConnectedDrive Upgrades, Remote Software Upgrade ali celo pretakanje videoposnetkov z YouTuba na nadzornem prikazovalniku. Razširjen je tudi nabor funkcij za aplikacijo My BMW.

Remote Software Update

NADGRADNJA PROGRAMSKE OPREME NA DALJAVO

Z nadgradnjo programske opreme na daljavo bo vaš BMW serije 7 posodobljen. Pridobivanje vaše nadgradnje je intuitivno in enostavno z My BMW ali SIM kartico avtomobila.

Doživite novo interpretacijo razkošja z BMW serije 7.

Discover the outstanding driving comfort in the magnificent BMW 7 Series!

BMW 000 model

BMW 000 model

BMW 7 Series
from 56.000,00
 • M Sportpaket
 • Driving Assistant
 • Komfortzugang 2.0

*Terms and Conditions apply. BMW 5 Series Saloon models must be ordered between 01/10/20 and 31/12/20 and registered by 31/03/21. Available M Sport 5 Series vehicles will be offered at their equivalent SE price. Standard M Sport features vary depending on the model/engine selected. Please ask your Retailer for details.

BMW 000 model

BMW 000 model

BMW 7 Series
from 69.000,00
 • Head-Up Display
 • Cocktail Leather Seats
 • Ambient Light Package

*Terms and Conditions apply. BMW 5 Series Saloon models must be ordered between 01/10/20 and 31/12/20 and registered by 31/03/21. Available M Sport 5 Series vehicles will be offered at their equivalent SE price. Standard M Sport features vary depending on the model/engine selected. Please ask your Retailer for details.

BMW 000 model

BMW 000 model

BMW 7 Series
from 71.000,00
 • Leather Interieur
 • 19" Alloy Wheels
 • Laser LED Lights

*Terms and Conditions apply. BMW 5 Series Saloon models must be ordered between 01/10/20 and 31/12/20 and registered by 31/03/21. Available M Sport 5 Series vehicles will be offered at their equivalent SE price. Standard M Sport features vary depending on the model/engine selected. Please ask your Retailer for details.

ODKRIJTE VEČ MOŽNOSTI

Motorji za novo serijo 7

Vsi modeli serije 7 še naprej navdušujejo s svojim pristopom k ponovni interpretaciji sodobnega razkošja. Spoznajte jih.

Izjava o omejitvi odgovornosti

 • Prikazane vrednosti emisij CO2 se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici. Prikazane vrednosti temeljijo na vrednostih porabe goriva, vrednostih CO2 in energijski učinkovitosti, ki so bile določene na podlagi certifikacijskega protokola NEDC.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2)«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.