Družina BMW Vision Neue Klasse

NEUE KLASSE

PODAJAMO SE V NOVO DOBO.

MOBILNOST JUTRIŠNJEGA DNE JE ŽE TUKAJ.

Mobilnost nas premika – na več ravneh. V tem videoposnetku boste pridobili informacije o dveh pionirjih modela "Neue Klasse". Modela BMW Vision Neue Klasse X in BMW Vision Neue Klasse čakata, da vas premakneta in navdahneta.

0:00
0:00 /  0:00

PREHOD V PRIHODNOST MOBILNOSTI. ULTIMATIVNI VOZNI STROJ.

Z BMW Vision Neue Klasse smo ponovno razmislili o mobilnosti: postala je električna, digitalna in krožna. In ljudi postavili v osrčje vsega. Kako želimo voziti v prihodnosti? Kaj si želimo od prihodnje generacije vozil? Rezultat vsega je okolje polno inovativnih tehnologij, ki bogatijo vozno izkušnjo. Istočasno pa želimo delovati tudi odgovorno in trajnostno. In zato se sprašujemo česa si prihodnost želi od nas. Izvedite več o zasnovi, tehnologiji in učinkovitosti konceptov povsem električne vožnje BMW Vision Neue Klasse.

Zasnova družine BMW Vision Neue Klasse

ZASNOVA NOVE DOBE.

Progresivno, vendar brezčasno. Čisto, vendar elegantno. Zmanjšano na bistvo – vendar še vedno tipični BMW. Zasnova BMW Vision Neue Klasse prikazuje kako bi lahko bila videti prihodnost mobilnosti. Glede zunanjosti se natančne linije skladajo z velikimi površinskimi območji. Notranjost vozila vas vabi s prostornim udobjem in digitalno tehnologijo.

Družina BMW iDrive BMW Vision Neue Klasse

TAKO DIGITALNO KOT EMOCIONALNO.

Notranjost vozila, virtualni in resnični svet se združujejo v novem operacijskem sistemu BMW iDrive. Digitalne funkcije ustvarjajo povsem novo izkušnjo notranjosti vozila. Usmerjeno na voznika, prilagojeno in po meri dodelano natančno po vašem okusu.

Družina BMW eDrive BMW Vision Neue Klasse

POVSEM ELEKTRIČNO, POPOLNO UDOBJE, POPOLN UŽITEK V VOŽNJI.

Prihodnost je električna. In bolj priročna kot kadar koli prej. S 30 odstotki večjim dosegom, 30 odstotki hitrejšim polnjenjem in 25 odstotki večjo učinkovitostjo. Uživajte v brezskrbni vožnji, ki je pripravljena na prihodnost, s šesto generacijo BMW eDrive.

Dvosmerno polnjenje družine BMW Vision Neue Klasse

VOZILO JE NAPRAVA ZA SHRANJEVANJE ENERGIJE. Z DVOSMERNIM POLNJENJEM Z NEUE KLASSE.

Baterija najnovejše generacije je sposobna več kot samo napajanja vašega vozila. Uporabite baterijo Neue Klasse kot vmesno shranjevalno enoto za elektriko med dvosmernim polnjenjem. Vaš dom lahko oskrbuje z elektriko ali dovaja napajanje nazaj v omrežje. Ali pa enostavno uporabite vaše vozilo kot mobilno napajalno enoto, za delovanje vaše opreme za kampiranje ali za polnjenje vašega e-kolesa – kadar koli, kjer koli, za vsako dogodivščino.

VISION NEUE KLASSE.

INOVATIVNOST. TUDI V PROIZVODNJI.

Z BMW Vision Neue Klasse je v zgodbo proizvodnje dodano novo poglavje. Tovarna BMW Group v Debrecenu na Madžarskem je bila načrtovana in razvita kot iFACTORY. Ko bo BMW Vision Neue Klasse leta 2025 šel v proizvodnjo, bo to prva avtomobilska proizvodna lokacija, ki bo delovala v celoti brez fosilne energije.

ZDAJ ODKRIJTE NAŠE ELEKTRIČNE MODELE BMW.