Sedež podjetja BMW Group

PODJETJE BMW GROUP – MEDNARODNO USPEŠNO.

Podjetje.

S svojimi blagovnimi znamkami BMW, MINI, Rolls-Royce in BMW Motorrad je podjetje BMW Group vodilni svetovni proizvajalec avtomobilov in motornih koles ter ponudnik premijskih finančnih in mobilnih storitev. Podjetje zaposluje okrog 125.000 ljudi po vsem svetu.

Odnosi z vlagatelji.

Finančna poročila podjetja BMW Group, druge pomembne termine in publikacije ter najnovejše informacije o delnicah, dividendah in obveznicah BMW najdete na spletni strani BMW Group v poglavju odnosov z vlagatelji.

Preberi več

Odgovornost.

Dolgoročno razmišljanje in odgovorno ravnanje sta bila vedno temelj gospodarskega uspeha podjetja BMW Group. Podjetje ima v svoji strategiji trdno zasidrano okoljsko in družbeno trajnost vzdolž celotne vrednostne verige, celovito odgovornosti za izdelke in jasno zavezanost ohranjanju virov.

Preberi več

Kariera.

Strast za premikanje meja, napredno razmišljanje in preučevanje novih načinov je naša skupna težnja v podjetju BMW Group. Zato iščemo nove sodelavke in sodelavce, ki prinašajo skupinski duh in samoiniciativnost – ter se želijo nenehno učiti.


Želite deliti svojo strast in narediti kariero v podjetju BMW Group? Odkrijte naše trenutne ponudbe za delo po vsem svetu na:

Preberi več