BMW-korpo

BMW BUSINESS EDITION.

Izjemna poslovna ponudba vozil BMW.

BMW BUSINESS EDITION.

Izjemna poslovna ponudba vozil BMW.

BMW BUSINESS EDITION.Izjemna poslovna ponudba vozil BMW.

BMW je vodilna blagovna znamka, ki v avtomobilski industriji že od samega začetka velja za sinonim prvovrstnega udobja, udarnih tehnoloških inovacij in čistega užitka v vožnji. Odločite se za BMW vozni park in močno okrepite podobo vašega podjetja ter optimizirajte mobilnost, saj si vaše podjetje ne zasluži nič manj, kot najveličastnejši vozni park, ki povzdigne njegov prestiž in ugled. Z nadstandardnim voznim parkom BMW, ne boste le nagradili vaših zaposlenih, jih motivirali in poudarili njihovo profesionalno držo, temveč tudi povečali možnosti, da med vaše vrste pritegnete najboljše strokovnjake na trgu. Naj vaša vozila odsevajo vaše poslovne uspehe in vedno puščajo nepozaben vtis. Izkusite neustavljivo karizmo prefinjene dinamike, ki vas ponese v nove dimenzije užitka in suvereno zapelje novim zmagam naproti.
Napišite svojo zgodbo o uspehu: z revolucionarnimi vozili BMW.

Preberi več

Modeli BMW X.

BMW X1

BMW X1

že za 26.990 EUR.
Več o ponudbi.
BMW X2

BMW X2

že za 27.490 EUR.
Več o ponudbi.
BMW X3

BMW X3

že za 46.990 EUR.
Več o ponudbi.
BMW X4

BMW X4

že za 48.990 EUR.
Več o ponudbi.
BMW X5

BMW X5

že za 60.990 EUR.
Več o ponudbi.

Službena vozila BMW.

F45

BMW serjie 2 Active Tourer

že za 21.490 EUR.
Več o ponudbi.
f46

BMW serije 2 Gran Tourer

že za 23.990 EUR.
Več o ponudbi.
f34

BMW serije 3 Gran Turismo

že za 31.990 EUR.
Več o ponudbi.

Poslovna vozila BMW.

F36

BMW serije 4 Gran Coupé

že za 31.990 EUR.
Več o ponudbi.
G30

BMW serije 5 Limuzina

že za 39.990 EUR.
Več o ponudbi.
G31

BMW serije 5 Touring

že za 41.990 EUR.
Več o ponudbi.

IZJEMNA PONUDBA POSLOVNIH PAKETOV BMW DODATNE OPREME.

paket-business

PAKET BUSINESS ŽE ZA 355 €.

V avtomobilu preživimo veliko svojega časa, zato je pomembno, da se v njem počutimo udobno. V paketu Business vam ponujamo odlično kombinacijo BMW dodatne opreme, da bo vaš BMW izgledal odlično, obenem pa vam bo nudil udobje, ki ga potrebujete. Paket vsebuje:

 • Travel & Comfort obešalnik za plašč
 • Zaščita za prtljažni prostor
 • BMW M letalski kovček
 • BMW M dežnik
Preberi več
paket-travel

PAKET TRAVEL ŽE ZA 399 €.

Z BMW dodatno opremo so potovanja tako zelo enostavna in aktivna. V paketu Travel najdete transportni in nosilni sistem ter izdelek za zaščito notranjosti, ki vam bodo v odlično pomoč pri izletih in športnih aktivnostih. Paket vsebuje:

 • Osnovni strešni nosilci
 • Strešni nosilec za kolo
 • Travel & Comfort univerzalni nosilec za tablico
 • Zaščita za prtljažni prostor
Preberi več

BMW FINANCIAL SERVICES.

bmw-financial-services

FINANCIRANJE PO MERI.

Ob nakupu novega vozila vam BMW nudi pregledne rešitve financiranja s finančnim lizingom ali poslovnim najemom, v katerega lahko vključimo tudi pripadajoče stroške.

Preberi več
servisne-storitve-bmw

ZAVAROVANJE BREZ TVEGANJ.

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti, kasko zavarovanje z obsežnimi zavarovalnimi kritji in strokovno popravilo v pooblaščeni mehanični delavnici BMW v primeru škode tvorijo osnovo naših rešitev zavarovanja.

Preberi več
registracija

REGISTRACIJA.

Želimo vam zagotoviti, da boste lahko v vožnji s svojim novim vozilom BMW uživali, ne da bi vas moralo karkoli skrbeti. Zato lahko za vas uredimo tudi registracijo vozila in to vse na enem mestu.

Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Kombinirana poraba goriva za vozila BMW: od 0 do 11,6 l/100 km. Emisije CO2: 0 do 236g/km. Emisijska stopnja: Euro6. Emisije NOx: od 0,0034 do 0,063 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.


  Ponudbe veljajo za pravne osebe. Za več informacij glede možnosti spremembe motorne različice ali dodatne opreme, povprašajte vašega pooblaščenega BMW trgovca. Ponudbe ne vključujejo stroškov priprave in transporta vozila. Uvoznik si pridržuje pravico do spremembe cen in specifikacije opreme. Cene so v EUR in vključujejo vse zakonsko predpisane dajatve. Slike vozil so simbolne.


  Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na  globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti.  Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES,  Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.
  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v  »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije.

   

  Na porabo goriva, emisije CO2 in emisije onesnaževal zunanjega zraka posameznega osebnega avtomobila poleg njegove učinkovitosti pri porabi goriva vplivajo tudi način vožnje in drugi ne tehnični dejavniki. Vrednosti so določene na podlagi osnovne konfiguracije, ki upošteva izbrano opremo vozila ter določeno velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe vkonfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti. Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj