Z NAPREDNO TEHNOLOGIJO DO IZJEMNIH USPEHOV.

Poslovni užitki sveta BMW.

BMW je vodilna blagovna znamka, ki v avtomobilski industriji že od samega začetka velja za sinonim prvovrstnega udobja, udarnih tehnoloških inovacij in čistega užitka v vožnji. Z več kot stoletno tradicijo drzno preizkuša naravne zakone in odločno utira nove poti. Zato se z izbiro vozil BMW odločite za brezkompromisen napredek, prežet z vznemirljivim občutkom svobode, in jasno vizijo,ki odpira nove priložnosti ter s presunljivimi inovacijami ustvarja boljši jutri. Naj vaša vozila odsevajo vaše poslovne uspehe in vedno puščajo nepozaben vtis. Izkusite neustavljivo karizmo prefinjene dinamike, ki vas ponese v nove dimenzije užitka in suvereno zapelje novim zmagam naproti. Napišite svojo zgodbo o uspehu: z revolucionarnimi vozili BMW.

Preberi več
Z napredno tehnologijo do izjemnih uspehov.Poslovni užitki sveta BMW.

PREDNOSTI VOZIL BMW.

EfficientDynamics

BMW EFFICIENTDYNAMICS.

Inovativni bencinski in dizelski motorji BMW TwinPower Turbo po zaslugi tehnologije BMW EfficientDynamics omogočajo opazno bolj temperamenten razvoj moči in bolj spontano odzivnost že v območju nizkega števila vrtljajev. Gre za izredno varčne in okolju prijazne motorje, ki z večjo učinkovitostjo in optimalno dinamiko jamčijo občutno intenzivnejši užitek v vožnji.
Preberi več
Connected Drive

BMW CONNECTEDDRIVE.

BMW sistem za klic v sili. Trajno vgrajena SIM kartica, povezana z mobilnim omrežjem, v vozilu omogoča BMW sistem za klic v sili, ki se sproži avtomatsko ali ročno. Klic se sproži na center za varnost in reševanje (112). Uporaba je brezplačna. Storitve BMW teleservices. Vaš BMW vas bo o potrebi po servisu obvestil sam, servisne podatke o vozilu pa bo samodejno prenesel vašemu izbranemu servisnemu partnerju. V primeru okvare vozila, se boste lahko s klicem BMW Teleservice povezali z mobilno asistenco. Sistem omogoča tudi posodobitve programske opreme. Za edinstveno vozno izkušnjo, prilagojeno vašim potrebam, preverite tudi možnosti dodatne opreme, ki med zadovoljnimi strankami žanjejo največ navdušenja.
Preberi več
xDrive

BMW xDRIVE.

Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive se optimalno prilagaja zahtevnim razmeram na cesti in tako nudi najboljši možen oprijem. Z xDrive in dinamičnim nadzorom stabilnosti (DSC) ostane vozilo BMW na svojem voznem pasu in ohranja smer vožnje. xDrive predčasno porazdeli pogonsko moč – krmiljeno preko senzorjev DSC – med premama tako, da se prekrmiljenje ali podkrmiljenje pravočasno odpravi in s tem poveča stabilnost ohranjanja smeri vožnje. DSC mora v kritičnih razmerah na cesti posegati manj pogosto. BMW xDrive učinkovito združuje prednosti vsekolesnega pogona – oprijem, stabilnost ohranjanja smeri vožnje in varna vožnja – z značilno agilnostjo vozil BMW za še več užitka v vožnji.
Preberi več
iPerformance

BMW iPERFORMANCE.

Tehnologija BMW iPerformance pri priključnih hibridnih vozilih združuje najboljše iz dveh svetov: povsem električno lokalno vožnjo brez emisij in dinamično hitrost vožnje z velikim dosegom. Inteligentno upravljanje z energijo uravnava součinkovanje elektromotorja in motorja z notranjim izgorevanjem ter oba zalaga z izvrstno učinkovitostjo.
Preberi več
BMW i vozila

VOZILA BMW i.

Odkrijte inovacije, ki z napredno tehnologijo oblikujejo prihodnost in ustvarjajo nove oblike užitka. Vozila BMW i s popolnoma električnim pogonom predstavljajo trajnostno mobilnost, ki dokazuje, da se lahko odgovornost in užitek v vožnji združita v popolni zmogljivosti. BMW i dosledno spodbuja razvoj trajnostne mobilnosti in jo še bolj prilagaja vsakdanji uporabi. Poleg preizkušenega BMW i3 s 60 Ah je na voljo tudi model z večjim dosegom in kapaciteto baterije 94 Ah. Z BMW i3 (94 Ah) dosežete cilje z oddaljenostjo do 200 km (NEDC: 300 km).
Preberi več

BMW FINANCIAL SERVICES.

Svet BMW na enem mestu.

Paket BMW Financial Services* vključuje:

  • Financiranje po meri.

Ob nakupu novega vozila vam BMW nudi pregledne rešitve financiranja s finančnim lizingom ali poslovnim najemom, v katerega lahko vključimo tudi pripadajoče stroške.

 

  • Zavarovanje brez tveganj.

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti, kasko zavarovanje z obsežnimi zavarovalnimi kritji in strokovno popravilo v pooblaščeni mehanični delavnici BMW v primeru škode tvorijo osnovo naših rešitev zavarovanja.

 

  • Registracijo.

Želimo vam zagotoviti, da boste lahko v vožnji s svojim novim vozilom BMW uživali, ne da bi vas moralo karkoli skrbeti. Zato lahko za vas uredimo tudi registracijo vozila in to vse na enem mestu.

  • Financiranje po meri.
  • Zavarovanje brez tveganj.
  • Registracijo.

SERVISNE STORITVE BMW.

Vaš užitek v vožnji v središču.

  • SERVISNE STORITVE BMW.
  • SERVISNE STORITVE BMW.
  • STORITVE SERVICE INCLUSIVE.
  • PODALJŠANO JAMSTVO REPAIR INCLUSIVE.

DODATNA OPREMA BMW.

Za še več navdušenja za volanom nudimo širok spekter originalne dodatne opreme BMW. Z dodatno opremo BMW bodo vaše poti še bolj udobne, saj ta vključuje tako rešitve za infozabavo kot uporabne pripomočke za odlaganje v potniški kabini in prtljažniku. Učinkovite transportne rešitve bodo olajšale vaše prostočasne aktivnosti, oprema M Performance pa bo poskrbela za še bolj privlačen izgled celotnega vozila BMW.

ZIMSKA KOLESA BMW.

Na voljo so tudi različni modeli kompletov koles, ki so posebej prilagojeni izbranemu vozilu in zagotavljajo optimalno usklajenost ter najboljšo varnost v vseh letnih časih. 

Preberi več

KOLEKCIJA BMW LIFESTYLE.

Kolekcije BMW Lifestyle zajemajo visokokakovostne izdelke v znamenju BMW, med katerimi lahko vsakdo najde nekaj zase – od igrač in koles za malčke, do športne obutve, golf opreme ter elegantnih modnih dodatkov in potovalne opreme za poslovna srečanja.

Preberi več