PO MERI ZA VAŠE VOZILO BMW.

Originalna oprema BMW.

Prepustite se navdihu naše raznolike ponudbe originalne opreme BMW in poskrbite, da bo vaše vozilo odlično opremljeno za vsako potovanje. Veselite se inteligentnih rešitev za transport, informativno-zabavne vsebine in notranjost, kakor tudi naše super športne ponudbe opreme M Performance. Vsa originalna oprema BMW je narejena po meri za vaše vozilo BMW in s tem oblikovana tako, da je vaše potovanje kar najbolj udobno in zabavno. V nadaljevanju si oglejte nekaj izdelkov iz naše bogate ponudbe originalne opreme BMW - za več informacij se obrnite na svojega trgovca z vozili BMW, ki vam z veseljem svetuje.

PO MERI ZA VAŠE VOZILO BMW.Originalna oprema BMW.

Prepustite se navdihu naše raznolike ponudbe originalne opreme BMW in poskrbite, da bo vaše vozilo odlično opremljeno za vsako potovanje. Veselite se inteligentnih rešitev za transport, informativno-zabavne vsebine in notranjost, kakor tudi naše super športne ponudbe opreme M Performance. Vsa originalna oprema BMW je narejena po meri za vaše vozilo BMW in s tem oblikovana tako, da je vaše potovanje kar najbolj udobno in zabavno. V nadaljevanju si oglejte nekaj izdelkov iz naše bogate ponudbe originalne opreme BMW - za več informacij se obrnite na svojega trgovca z vozili BMW, ki vam z veseljem svetuje.

Preberi več

TRANSPORTNI SISTEMI.

Ni važno, kam ste namenjeni ob koncu tedna ali na dopust - s svojim BMW lahko s seboj vzamete karkoli želite. Smuči ali snežna deska, prtljaga ali celo vaše kolo se lahko prevažajo s pomočjo različnih transportnih rešitev BMW, kot je npr. strešni kovček ali zadnji nosilec za kolo.

 • Osnovni strešni nosilni sistem BMW.
  BMW Base Support

  Osnovni strešni nosilni sistem BMW z zaščito proti kraji izpolnjuje najvišje varnostne standarde. Na voljo za številne modele in vozila s in brez strešnih letev.

 • Strešni kovček BMW.
  Strešni kovček BMW

  Originalni strešni kovček BMW nudi dovolj prostora za shranjevanje za udoben transport. Po zaslugi praktičnega sistema odpiranja je dovolj že en korak, da varno shranite svojo prtljago. S trojnim centralnim zaklepanjem. Na voljo s prostornino 460 l, 350 l ali 320 l.

 • Nosilec za običajno/električno kolo z montažo na vlečno kljuko.
  Nosilec za običajno/električno kolo z montažo na vlečno kljuko

  Zadnji nosilni sistem za prevoz kolesa z enostavno montažo. Nosilec za kolo se namesti na kroglasto glavo vlečne kljuke. Poleg prevažanja običajnih koles, nosilec omogoča tudi montažo in prevoz električnih koles. Pri standardni konfiguraciji se lahko prevažata do 2 kolesi. Na voljo je tudi montažni dodatek za 3. kolo.

 • Nastavek za smuči in snežne deske.
  Nastavek za smuči in snežne deske

  Primeren za montažo do dveh snežnih desk in enega para smuči ali do šestih parov smuči. Na montažni nastavek se lahko namestijo tudi smučarske palice. Na voljo za številne modele BMW. Potreben je osnovni strešni nosilni sistem BMW.

BMW M PERFORMANCE.

Blagovna znamka BMW predstavlja dinamiko, inovativne tehnologije in desetletja izkušenj iz sveta motošporta. Deli BMW M Performance prenašajo to znanje z dirkališča na cesto: z nadgradljivimi komponentami v kategorijah dinamike, pogonskega sklopa, kokpita in podvozja, lahko poudarite brezkompromisno športnost svojega vozila BMW.

Le najboljše je dovolj dobro: vsi deli iz ponudbe opreme BMW M Performance, ki je navdahnjena z motošportom, navdušijo z vrhunsko funkcionalnostjo in obliko. Vsak izdelek izpolnjuje visoke standarde, ki jih določi BMW, in nudi neprekosljivo kakovost in dolgo življenjsko dobo. To se doseže z združitvijo najboljših razpoložljivih materialov z zelo sofisticiranim razvojnim in proizvodnim procesom ter obsežnim preizkusom kakovosti. Da se zagotovi odlično součinkovanje med funkcijo in obliko, so vse komponente precizno uglašene vsakemu posameznemu modelu BMW. V nadaljevanju si oglejte nekaj izdelkov iz naše ponudbe delov BMW M Performance - za več informacij stopite v stik s svojim trgovcem z vozili BMW in odkrijte izjemno pestrost ponudbe opreme BMW M Performance na spletu. Prenesite brošuro M Performance tukaj

 • BMW M Performance Power Kit.
  BMW M Performance Power Kit

  BMW M Performance Power Kit zagotovi izpopolnjeno povečanje moči (podrobni podatki so odvisni od modela BMW). Vsebuje novo posodobitev podatkov za izboljšanje moči motorja. M Performance Power Kit je prestal obsežna testiranja s strani BMW, vključno dolgoročne preskuse za maksimalno varnost. Z uporabo BMW M Performance Power Kit zato jamstvo ostane nespremenjeno v veljavi. Na voljo za številne modele BMW.

 • Podpora za stopalo in pokrovi pedal BMW M Performance iz nerjavnega jekla.
  Karbonska ohišja zunanjih ogledal BMW M Performance

  Podpora za stopalo in pokrovi pedal BMW M Performance so precizno izdelani za odličen videz. Zelo kakovostna kovina visok sijaj prinaša čist in visokotehnološki videz, poudari športnost ter oplemeniti pogled na prostor za noge. Na voljo za številne modele BMW.

 • Karbonska ohišja zunanjih ogledal BMW M Performance.
  Karbonska ohišja zunanjih ogledal BMW M Performance

  Karbonska ohišja zunanjih ogledal BMW M Performance so rezultat mojstrskega ročnega dela. Visokotehnološki material je ekstremno lahek in čvrst. Poudarja individualnost in ekskluzivnost vozila. Na voljo za številne modele BMW.

 • Volan II BMW M Performance iz alkantare s karbonsko masko.
  Volan II BMW M Performance iz alkantare s karbonsko masko

  Alkantara je popoln material za športne volane: zagotavlja optimalen oprijem volana v ekstremnih voznih situacijah. Na sredini ima okrasno masko iz lakiranih karbonskih vlaken. Športna oblika z ročnim šivom in srebrno-sivim križnim vbodom se čudovito ujema z videzom M Performance. Na voljo za številne modele BMW.

 • Sistem glušnika BMW M Performance.
  Sistem glušnika BMW M Performance

  Sistem glušnika M Performance izboljša akustične značilnosti vozila. Vsi deli so izdelani iz zelo kakovostnega nerjavnega jekla. To zagotavlja dolgo življenjsko dobo in dolgotrajno odpornost proti koroziji. Samo v kombinaciji z zaključki končnih izpušnih cevi BMW M Performance. Na voljo za številne modele BMW.

 • Okrasne črte BMW M Performance.
  Okrasne črte BMW M Performance

  Okrasne črte M Performance ustvarjajo dodaten poudarek na karoseriji. Narejene so po meri vsakega modela BMW, kot je npr. BMW serije 4 Coupé (F32), in dajejo vozilu individualen in zelo športen značaj. Na voljo za številne modele BMW v različnih oblikah. Vaš trgovec z vozili BMW vas bo z veseljem seznanil o razpoložljivih oblikah za vaš model.

 • Zadnje luči Black Line iz BMW M Performance.
  Zadnje luči Black Line iz BMW M Performance

  Sijajna estetika v kombinaciji temno rdeče in črne barve. Zadnje luči Black Line iz M Performance se brezhibno zlijejo v profil zadka, medtem ko odražajo še bolj izrazit značaj in nezamenljiv videz. Prav tako so odlično prilagojene električnemu sistemu. Če je vozilo opremljeno s halogenskimi žarometi, so zadnje luči dopolnjene z LED diodami.

 • Zadnji spojler BMW M Performance.
  Zadnji spojler BMW M Performance

  Dodatno poudari športen videz vašega vozila. Zadnji spojler je na voljo grundiran za želeno lakiranje ali iz ekskluzivnih karbonskih vlaken.

ORIGINALNI KOMPLETI KOLES BMW.

Najpomembnejša vez med vašim vozilom BMW in cesto - z originalnimi kompleti koles BMW ste lahko gotovi, da ta zveza deluje odlično. Najvišji kakovostni standardi in obsežna testiranja jamčijo odličnost.

OPREMA NOTRANJOSTI BMW.

Biti na poti s svojim vozilom BMW in se veseliti užitka v vožnji - kaj sploh še lahko potrebujete? Za odlično kombinacijo oblike in funkcionalnosti v notranjosti vašega vozila BMW odkrijte raznoliko opremo za notranjost.

 • Sistem Travel & Comfort.
  Sistem Travel & Comfort

  Osnovni nosilec sistema Travel & Comfort se namesti med prečnika naslona za glavo sprednjega sedeža in omogoča varno pritrditev za vse komponente modularnega sistema Travel & Comfort. Obešalnik, zložljiva mizica, univerzalna kljuka ali držalo za Apple iPad ali Samsung Galaxy Tab se lahko enostavno namesti na svoje mesto po zaslugi priključne povezave.

 • Predpražniki za vse letne čase.
  Predpražniki za vse letne čase

  Vodoodporni predpražniki, ki preprečujejo umazanijo, ščitijo prostor za noge pred umazanijo in vodo. Na voljo tudi v barvah različnih izvedb.

 • Talna preproga za prtljažnik.
  Talna preproga za prtljažnik

  Talna preproga za prtljažnik je izdelana iz vzdržljive plastike, ki ne drsi. V sprednjem delu ima všita žepa na levi in desni strani, kamor se lahko shranjujejo manjši predmeti. Vložki iz zelo kakovostnega nerjavnega jekla z okrašenim logotipom BMW so prava paša za oči.

 • Torba za naslonjalo.
  Torba za naslonjalo

  Po meri narejena torba z različno velikimi žepi in predelki se lahko enostavno pritrdi na hrbtno stran voznikovega ali sovoznikovega sedeža. Za shranjevanje majhnih pripomočkov. Torba za naslonjalo je zložljiva in se zato lahko uporablja tudi kot torba za nošenje izven vozila. Na voljo v barvah različnih izvedb.

 • Torba za zadnji sedež.
  Torba za zadnji sedež

  Pritrditev na zadnji sedež s pomočjo srednjega varnostnega pasu. Spakira se lahko v udobju doma. Na voljo s praktičnimi dodatnimi odlagališči, vključno dve zunanji držali za pijačo. Izdelana iz robustnega materiala. Na voljo v barvah različnih izvedb.

REŠITVE ZA INFOZABAVO.

Uživajte dobro povezano življenje: originalna oprema BMW za povezano mobilnost in infozabavo odpira svet neštetih možnosti. BMW je eden vodilnih avtomobilskih proizvajalcev na področju integracije vozila s spletnimi storitvami in mobilnimi napravami za končnega uporabnika. Doživite udobje v družbi izdelkov za nadgradnjo, kot je tablični sistem BMW z DVD pogonom ali BMW snap-in adapter s svojo zelo kakovostno obliko, ki se čudovito poda notranjosti vašega vozila. Z ustreznimi rešitvami opreme si lahko infozabavni sistem prilagodite čisto po svojem okusu.

 • Sistem BMW Click & Drive.
  Sistem BMW Click & Drive

  Sistem BMW Click & Drive omogoča enostavno in varno pritrditev ter polnjenje vašega pametnega telefona v vozilu. Držalo se lahko pritrdi na vetrobransko steklo s pomočjo lepljive blazinice in se odlično zlije z notranjostjo vašega vozila BMW. Zaradi modularnega koncepta pritrditve držala in različnih sponk je primeren za široko ponudbo različnih modelov pametnih telefonov.

 • Enojni tablični sistem z DVD.
  Enojni tablični sistem z DVD

  Enojni tablični sistem z DVD pogonom je polno opremljen mobilni razvedrilni sistem, ki nudi pestre možnosti uporabe. Vključuje prenosni zaslon z integriranim DVD predvajalnikom, ki predvaja in prikazuje videe, glasbo in slikovne datoteke iz različnih tipov medijskih nosilcev. Na voljo tudi kot set z dvema zaslonoma.

 • Snap-in adapter.
  Snap-in adapter

  Ta snap-in adapter oživi komunikacijo mobilnega telefona in razvedrilne funkcije v vozilu. Poleg hitrega polnjenja baterije mobilnega telefona, snap-in adapter prav tako nudi varno in stabilno odlagališče. Induktivna povezava z zunanjo anteno zagotavlja najboljši možen sprejem omrežja, tudi na območjih s slabo pokritostjo omrežja. Na voljo za številne modele pametnih telefonov, kot je Apple iPhoneTM ali Android.

BMW CARE PRODUCTS.

Bleščeč lak, brezhibno usnje in sijajen videz.
S premium izdelki za nego BMW lahko svojemu vozilu BMW zagotovite posebno nego. Originalni izdelki iz programa BMW Care Products so optimalno razviti za zelo kakovostne materiale vašega vozila – za nežno nego in odporno zaščito. Zunaj ali znotraj, za platišča ali vetrobransko steklo, ta ponudba izdelkov vam nudi pravo izbiro za vsako opravilo.