Moški in ženska stojita pred BMW v gozdu

»VREME SE SPREMINJA. NAŠI NAČRTI OSTAJAJO.«

Odkrijte dodatno opremo BMW za jesen in zimo, zimske komplete koles BMW in BMW Service.

Ko se drugi zvijajo na kavču z izgovori, vi vozite dalje. Ali vožnja čez gorski prelaz, preživet dan v mestu ali izlet, kamorkoli vas mika – za vas je vse v najlepšem redu. Kaj pa veter in vremenske razmere? Za vas to sploh ni nobena težava. Ker ste odlično pripravljeni na vsak izziv: z originalno dodatno opremo BMW za jesen in zimo. Odkrijte nepozabne trenutke sezone ter izkusite BMW Service, zimske komplete koles BMW ter izdelke dodatne opreme BMW za jesen in zimo, ki so popolnoma prilagojeni vašemu BMW.

Preberi več
»VREME SE SPREMINJA. NAŠI NAČRTI OSTAJAJO.«Odkrijte dodatno opremo BMW za jesen in zimo, zimske komplete koles BMW in BMW Service.

»VARNOST IN SLOG ZA ZIMO.«

Zelo kakovostna originalna platišča iz lahke zlitine in seti zimskih kompletov koles BMW velikosti 18, 19 ali 20 palcev.

Vreme se spreminja in z obdobjem nizkih temperatur prihajajo nove priložnosti za raziskovanje podeželja. Če ste dobro opremljeni, poledenele ceste in spolzki ovinki ne bodo preprečili vaših užitkov v naravi. Zato se zanašajte le na originalna platišča in pnevmatike BMW. Pnevmatike BMW, označene z zvezdo, ki so zasnovane v sodelovanju z vodilnimi proizvajalci pnevmatik, kot so Bridgestone, Michelin in Pirelli, zagotavljajo brezhibno vožnjo, optimalen oprijem in največjo varnost. Torej ena stvar je jasna: originalna zimska platišča in pnevmatike BMW niso kompromis glede sloga, ampak izražajo jasno stališče.

Preberi več
20-palčna M Performance platišča Y-spoke 795 M Jet Black mat, set letnih kompletov koles

20-palčna M Performance platišča Y-spoke 795 M.

Zelo kakovostna 20-palčna M Performance kovana platišča Y-spoke 795 M so zasnovana v barvi Jet Black matiranega videza ter imajo barvni M-logotip in rezkan napis M Performance. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) in praznovoznimi pnevmatikami, velikost platišč 8 J x 20 s pnevmatikami 225/35 R20 90Y XL RSC spredaj in velikost platišč 8,5 J x 20 s pnevmatikami 255/30 R20 92Y XL RSC zadaj.

Preberi več
20-palčna M Performance platišča Y-spoke 863 M Ferric Grey mat, set letnih kompletov koles

20-palčna M Performance platišča Y-spoke 863 M.

Zelo kakovostna 20-palčna M Performance kovana platišča Y-spoke 863 M so zasnovana v barvi Ferric Grey mat in opremljena z barvnim M-logotipom, kar daje vozilu posebno športen videz. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 9,5 J x 20 s pnevmatikami 275/35 ZR20 (102Y) XL spredaj in velikost platišč 10,5 J x 20 s pnevmatikami 285/35 ZR20 (104Y) XL zadaj.

Preberi več
20-palčna M Performance platišča Double-spoke 669 M Orbit Grey, set letnih kompletov koles

20-palčna M Performance platišča Double-spoke 669 M.

Zelo kakovostna 20-palčna M Performance lita alu. platišča, ki so kovana in zasnovana v dvobarvni izvedbi Orbit Grey, odlikujeta ekskluzivna kombinacija rezkanih in visokosijajnih površin na vidni strani ter logotip BMW M. Set kompletov koles s praznovoznimi kombiniranimi pnevmatikami. Velikost platišč 8 J x 20 s pnevmatikami 245/35 R20 95Y XL RSC spredaj in velikost platišč 9 J x 20 s pnevmatikami 275/30 R20 97Y XL RSC zadaj.

Preberi več
20-palčna M Performance platišča Multi-spoke 732 M Night Gold/diamantno rezkana, set letnih kompletov koles

20-palčna M Performance platišča Multi-spoke 732 M.

Zelo kakovostna 20-palčna M Performance kovana platišča Multi-spoke 732 M so zasnovana v dvobarvni izvedbi Jet Black mat, hkrati pa so stružena in rezkana do visokega sijaja ter imajo barvni M-logotip. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) in praznovoznimi pnevmatikami, velikost platišč 8 J x 20 s pnevmatikami 245/35 R20 95Y XL RSC spredaj in velikost platišč 9 J x 20 s pnevmatikami 275/30 R20 97Y XL RSC zadaj.

Preberi več
19-palčna M Performance platišča Double-spoke 555 M Jet Black mat/diamantno polirana, set letnih kompletov koles

19-palčna M Performance platišča Double-spoke 555 M.

Zelo kakovostna 19-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 555 M imajo optimizirano maso in so zasnovana v dvobarvni izvedbi Jet Black matiranega videza, hkrati pa so stružena do visokega sijaja, imajo brušene dele krakov in poudarjajo športnost vse do najmanjše podrobnosti. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 8 J x 19 s pnevmatikami 235/35 R19 91Y XL.

Preberi več

»MOJA KOLESA – MOJ NAJLJUBŠI KOS OPREME.«

Dodatki za platišča in pnevmatike BMW.

Dež in sneg vam ne bosta v napoto. Zahvaljujoč originalnim dodatkom za platišča in pnevmatike BMW, boste odlično pripravljeni tudi v jesenskem in zimskem obdobju. Izbirate lahko med različnimi možnostmi, da bo zimski videz vašega BMW odražal vaš slog. Zavzemite elegantno stališče brez ogrožanja varnosti.

Dodatki BMW za jesen in zimo, nepremični pokrov kolesnega pesta BMW

Nepremični pokrov kolesnega pesta BMW.

Nepremični pokrov kolesnega pesta BMW je sestavljen iz logotipa BMW, ki se ne vrti skupaj s kolesom, ampak ostane poravnan vodoravno med vožnjo. Pokrov pesta je mogoče namestiti na vsa platišča iz lahke zlitine BMW s premerom delilnega kroga 112 mm.
Dodatki BMW za jesen in zimo, kapice za ventile z logotipom BMW

Kapice za ventile z logotipom BMW.

Kakovostne kapice za ventile BMW iz aluminija učinkovito ščitijo aluminijaste ventile s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) pred umazanijo in vlago. Hkrati pa izboljšajo videz pnevmatike. Komplet je sestavljen iz štirih kapic za ventile. Vključno z logotipom BMW.
Dodatki BMW za jesen in zimo, kapice za ventile z M logotipom

Kapice za ventile z M logotipom.

Kakovostne kapice za ventile BMW iz aluminija učinkovito ščitijo aluminijaste ventile s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) pred umazanijo in vlago. Hkrati pa izboljšajo videz pnevmatike. Komplet je sestavljen iz štirih kapic za ventile. Vključno z M logotipom.
Dodatki BMW za jesen in zimo, snežne verige BMW

Snežne verige BMW.

Snežne verige so lahko nepogrešljiv pripomoček v zimskem času, ker vašemu BMW zagotavljajo prepotreben oprijem v globokem snegu in na poledenelih cestah.
Dodatki BMW za jesen in zimo, sistem za zaklepanje kolesnih vijakov BMW

Sistem za zaklepanje kolesnih vijakov BMW.

Izjemno zanesljiv sistem za zaklepanje kolesnih vijakov premijske kakovosti s štirimi ključavnicami ima posebno kodiranje BMW. Vijake je mogoče odviti le s posebnim orodjem, vključenim v obsegu dobave, s čimer nudijo največjo možno zaščito pred krajo koles.

SERVIS PLATIŠČ IN PNEVMATIK BMW.

Servis platišč in pnevmatik BMW v mehanični delavnici BMW

Dobro je vedeti, da so pomembne stvari v najboljših rokah.

Prave pnevmatike za hladno sezono: vabimo vas na servis pnevmatik BMW – ne le, da vam zamenjamo pnevmatike, ampak preverimo tudi globino njihovega profila in zavore. Naša ponudba za največje udobje: vaše letne pnevmatike očistimo in jih shranimo za vas do pomladi.

ORIGINALNE PNEVMATIKE BMW Z OZNAKO ZVEZDE.

Originalne pnevmatike BMW z oznako zvezde

Kakovost, izkušnje in varnost so glavne prednostne naloge, ko gre za platišča in pnevmatike.

Oznaka zvezde pomeni, da je bila pnevmatika izdelana posebej za BMW – in skladno z najvišjimi standardi BMW. Razvoj pnevmatik se prav tako začne v zgodnji fazi razvoja vozila in lahko traja do tri leta, na koncu pa se zaključi z obsežnim testiranjem. Pnevmatike, označene z zvezdo, so preizkušene na splošnih področjih, kot so varnost, obraba, udobje, učinkovitost, pa tudi na dveh področjih užitka v vožnji, ki je značilnost blagovne znamke BMW, kot sta slog vožnje in športno obnašanje. Poleg tega so razvite v sodelovanju z izbranimi vrhunskimi proizvajalci, kot so Bridgestone, Michelin in Pirelli. Preprosto povprašajte svojega servisnega partnerja BMW glede pnevmatik, označenih z zvezdo, ki so natančno prilagojene vozilu, preizkušene in varne.

Ženska se smeji pred BMW

ORIGINALNI BMW SERVICE TER DODATNA OPREMA ZA JESEN IN ZIMO.

Najboljša rešitev za vsak izziv.

ORIGINALNI BMW SERVICE TER DODATNA OPREMA ZA JESEN IN ZIMO.

Najboljša rešitev za vsak izziv.

»VSE, KAR POTREBUJEM ZA POPOLNO ZIMO, JE DOBRA OPREMA.«

Dodatna oprema BMW za jesen in zimo. Veliko pametnih idej za zunanjost in notranjost.

Najsi gre za izlet z otroki, sprehod s psom ali obisk smučišča ob koncu tedna – če želite zares uživati v zimskem vremenu, morate biti dobro opremljeni. Ni problema z originalno opremo BMW. Izkoristite še več voznega udobja in odkrijte široko paleto možnosti, zasnovanih tako, da bo vaš BMW popoln spremljevalec pri uresničevanju vaših zimskih načrtov.

BMW X3 na snegu, tričetrtinski pogled od spredaj
Dodatki BMW za jesen in zimo, etui za brezžično polnjenje BMW za iPhone

Etui za brezžično polnjenje BMW za iPhone.

Etui za brezžično polnjenje BMW omogoča induktivno polnjenje naprav Apple iPhone™ 5/5S, 6/6S in 7/7Plus. Inovativni etui za mobilne telefone, ki je združljiv z vsemi certificiranimi polnilniki Qi, služi tudi kot zaščitni ovitek.
Dodatki BMW za jesen in zimo, univerzalna brezžična polnilna postaja BMW

Univerzalna brezžična polnilna postaja BMW.

Brezžično polnjenje, kadarkoli in kjerkoli: zaradi univerzalne brezžične polnilne postaje BMW lahko pametni telefon polnite udobno in učinkovito brez kabla v vozilu. Mobilni telefon je tako shranjen na stabilen in varen način. Posebej pametna rešitev: vgrajen prenosni akumulator lahko odstranite in si zagotovite brezžično polnjenje tudi zunaj vozila.
Dodatki BMW za jesen in zimo, BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 je izjemno občutljiva kamera Full-HD, ki zajema dogodke pred in za vozilom, tudi ko je parkirano. V primeru motenj in nenavadnega premikanja zunaj vozila kamera samodejno posname stanje, da bi dokumentirala morebitne nesreče ali (poskuse) vlomov.
Dodatki BMW za jesen in zimo, vsevremenski preprogi BMW spredaj

Vsevremenski preprogi BMW spredaj.

Po meri narejeni, trpežni vsevremenski preprogi BMW z dvignjenim obodnim robom elegantne oblike varujeta prostor za noge spredaj pred vlago in umazanijo. Na voljo sta v črni barvi in imata zelo kakovosten vložek iz nerjavnega jekla.
Dodatki BMW za jesen in zimo, zaščitni etui BMW za 10,5-palčni Apple iPad Pro, univerzalno držalo BMW za tablične računalnike z zaščitnim etuijem BMW

Univerzalno držalo BMW za tablične računalnike in zaščitni etui BMW za 10,5-palčni Apple iPad Pro.

Univerzalno držalo je nastavljivo po velikosti in je pritrjeno na ločeno razpoložljiv osnovni nosilec ali sistem "Travel & Comfort" iz nabora dodatne opreme. Nudi varno oporo za široko paleto tabličnih računalnikov Apple ali Samsung z zaščitnim etuijem BMW velikosti od 7 do 11 palcev. Možno ga je tudi zasukati za 360 stopinj in zakleniti v poljubnem položaju. Zaščitni etui nudi optimalno zaščito za vse 10,5-palčne naprave Apple iPad™ Pro. Črn silikonski ovitek zanesljivo ščiti tablični računalnik pred praskami in udarci, če pa na zaslon nanesete tudi priloženo zaščitno folijo, ščiti tudi pred škropljenjem vode. Če ga uporabljate skupaj z univerzalnim držalom sistema Travel & Comfort, ki je na voljo posebej, ga je mogoče v notranjosti pritrditi na prilagodljiv in priročen način, medtem ko ostane trdno na svojem mestu tudi v primeru trka.
Dodatki BMW za jesen in zimo, strešni prtljažnik BMW

Strešni prtljažnik BMW.

Strešni prtljažnik, ki je izjemno enostaven za namestitev in ga je mogoče kombinirati z vsemi strešnimi nosilci in kovčki BMW, je neverjetno stabilen in ga lahko zaklenete, da preprečite krajo.
Dodatki BMW za jesen in zimo, strešni kovček BMW 420 v črni/titan srebrni barvi

Strešni kovček BMW 420 v črni/titan srebrni barvi.

Sodoben strešni kovček BMW črne barve z bočnimi stenami v barvi Titanium Silver ima prostornino 420 litrov in je združljiv z vsemi strešnimi nosilnimi sistemi BMW. Ker se lahko odpira z obeh strani in ima trojno centralno zaklepanje na vsaki strani, omogoča zelo enostavno natovarjanje in odlično zaščito proti kraji.
Dodatki BMW za jesen in zimo, LED-projektorji na vratih BMW

LED-projektorji na vratih BMW.

Inovativni LED-projektorji na vratih BMW se samodejno aktivirajo, ko odprete vrata, s pomočjo izmenljivih diapozitivov pa projicirajo sliko na tla tik ob vozilu. Na izbiro imate več motivov za popolno osvetlitev območja vstopa v individualnem slogu.
Dodatki BMW za jesen in zimo, držalo za smuči in snežne deske BMW, raztegljivo na strani

Držalo za smuči in snežne deske BMW, raztegljivo na strani.

Držalo za smuči in snežne deske BMW s ključavnico, ki ga je mogoče raztegniti na straneh, zagotavlja varno prevažanje do petih parov smuči ali snežnih desk in omogoča lažje natovarjanje na višja vozila. Kombinirate ga lahko s katerimkoli strešnim prtljažnikom BMW, poleg tega lahko nanj pritrdite tudi smučarske palice.

»NAŠ NAČIN ZIMSKEGA UŽITKA.«

BMW Service. Bodite sproščeni na poti s prilagojenimi servisnimi paketi BMW.

Priprava je ključ do zimskega užitka. Ne le za vas, ampak tudi za vaš BMW. Da bi se lažje soočili z vsemi izzivi obdobja nizkih temperatur, izkoristite odličen BMW Service, in naj naši strokovnjaki poskrbijo za vas ter potrebe vašega avtomobila. Zagotavljamo vam, da bo odlično stanje vašega BMW z lahkoto kos tudi najbolj ekstremnim pogojem.

Preberi več
Ženska pred prodajnim salonom BMW

BMW Service Inclusive.

Sprostite se in se osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno – užitek v vožnji. Z BMW Service Inclusive lahko počnete prav to. Z enkratnim plačilom dobite vse vključene servisne storitve in vzdrževalna dela za obdobje, ki ga izberete sami.

Vaše prednosti:

  • prihranjen denar v primerjavi z nakupom posameznih storitev.
  • Popoln nadzor nad stroški in preglednost.
  • Različni paketi za različne potrebe ter za nove in rabljene avtomobile.
  • Servisni strokovnjaki s strokovnim znanjem BMW in originalni nadomestni deli BMW.
  • Samodejna prenosljivost na nove lastnike poveča vrednost pri nadaljnji prodaji.
  • Veljavnost pri vseh sodelujočih servisnih partnerjih BMW po vsem svetu.
Preberi več
Ženska s pametnim telefonom stoji pred vrati svojega BMW

BMW Teleservices.

Z inovativnimi Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašemu prednostnemu servisnemu partnerju BMW posredujejo vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da registrirate svoje vozilo na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izberete servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.

Preberi več