BMW M PERFORMANCE DELI IN DODATNA OPREMA.

Zaradi BMW M Performance dodatne opreme bo vaš BMW izstopal na način, ki je hkrati čustven in edinstven. Širok izbor dodatne opreme zaokroži videz, krepi zvok in povzroči, da je vaš BMW še dinamičnejši.

THE i5 z BMW M Performance dodatki.

BMW i5, G60, 2023, BMW M Performance dodatki, oblika zunanjosti

Prvi BMW i5 postavlja nova merila: elegantno udobje poslovne limuzine s športno zmogljivostjo električnega pogona. Ekskluzivni BMW M Performance dodatki, vključno z lahkimi karbonskimi komponentami, zavorami s prisilnim zračenjem ali preprogami z logotipom BMW M, dvigujejo športni značaj novega BMW i5 na novo raven.

Preberi več

ZNAČAJ: ELEKTRIČEN. VIDEZ: DINAMIČEN.

BMW i5, G60, 2023, karbonski sprednji podaljšek odbijača M Performance, na sredini, BMW M Performance dodatki

Karbonski sprednji podaljšek odbijača M Performance, na sredini.

Pristop z močnim sporočilom: karbonski sprednji podaljšek odbijača M Performance na sredini poudarja mišičast videz vozila na izjemno ekskluziven način. Edinstven videz v slogu motošporta za vse, ki se nočejo podrejati.

Preberi več
BMW M Performance dodatki, BMW i5, G60, vložek zadnjega difuzorja M Performance, 2023, aramidna vlakna

Vložek zadnjega difuzorja M Performance iz aramidnih vlaken.

100-odstotna visoka tehnologija. 100-odstotni značaj motošporta. 100-odstotno navdušenje. Vložek zadnjega difuzorja M Performance iz aramidnih vlaken povzroči še sodobnejši videz in zelo všečno izboljša športni videz vozila. Brezkontaktno odpiranje vrat prtljažnika je mogoče uporabljati nemoteno.

Preberi več
BMW M Performance dodatki, 2023, BMW i5, G60, karbonski podaljšek za bočni prag M Performance, leva stran

Karbonski podaljšek za bočni prag M Performance, leva stran.

Ko se dinamična eleganca združi z visoko zmogljivostjo po meri. Karbonski podaljšek za bočni prag M Performance izrazito poudarja športni videz vozila. Ponaša se tudi z majhno težo, visoko dimenzijsko stabilnostjo in popolnim prileganjem.

Preberi več
BMW M Performance dodatki, 2023, BMW i5, G60, 20-palčni zavori sistem M Performance

20-palčni zavori sistem M Performance.

Za kratke zavorne razdalje, tudi pri visoki toplotni obremenitvi: 20-palčni zavorni sistem M Performance vključuje lahke športne zavorne kolute s prisilnim hlajenjem. Opremljen je s štiribatnimi pritrjenimi aluminijastimi zavornimi sedli spredaj in premičnimi aluminijastimi zavornimi sedli z enim batom zadaj. Zavorna sedla M Performance so v rdeči barvi in imajo barvni M logotip.

Preberi več
 BMW i5, G60, 2023, 21-palčna M Performance lita alu. platišča Cross-spoke 943 M, dvobarvna

21-palčna M Performance lita alu. platišča Cross-spoke 943 M.

Visokokakovostna 21-palčna M Performance lita alu. platišča Cross-spoke 943 M so zasnovana v dvobarvni izvedbi Jet Black, rezkana do sijaja in imajo logotip M Performance. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 8,5 J x 21 s pnevmatikami HL 255/35 R21 101Y XL spredaj in velikost platišč 9,5 J x 21 s pnevmatikami HL 285/30 R21 103Y XL zadaj.

Preberi več
BMW M Performance dodatki, 2023, BMW i5, G60, preproge M Performance

Preproge M Performance.

Eleganten videz, odličen oprijem: preproge M Performance prinašajo individualno športno noto v prostor za noge, vozilu pa dajejo bolj dinamičen videz. Z všitim napisom M Performance. Premijsko oblikovanje čudovito zaokrožajo obrobe usnjenega videza z okrasnimi šivi v kontrastnih barvah in trak v M barvah.

Preberi več

THE M2 z BMW M Performance deli in dodatno opremo.

BMW M Performance deli in dodatna oprema, BMW M2 Coupé, G87, videoposnetek

Novi BMW M2 Coupé [1] je nepremagljiva kombinacija osupljive dinamike, moči in okretnosti, ki vedno ponuja radostno doživetje vožnje. Ekskluzivni BMW M Performance dodatki so odlična dopolnitev, ki še dodatno poudarjajo športni značaj in užitek v vožnji. Še en poudarek je izjemno športno oblikovanje zaklepnega pesta v slogu motošporta, ki dobesedno prenaša dirkaški občutek s steze na cesto.

Preberi več
BMW M Performance Parts, vozilo BMW, tričetrtinski pogled od spredaj med mirovanjem

ODKRIJTE BMW M PERFORMANCE DODATKE.

Deli BMW M Performance prinašajo vznemirljiv občutek motošporta na cesto. Z ekskluzivno dodatno opremo lahko svoj BMW oblikujete povsem po svojem okusu. Vsi izdelki BMW M Performance zagotavljajo vrhunsko kakovost za optimalno zmogljivost in izrazito športno zasnovo skupaj z največjo varnostjo in brezkompromisno vzdržljivostjo.

THE M3 Competition Touring z BMW M Performance deli in dodatno opremo.

BMW M Performance deli in dodatna oprema, BMW M3 Touring, G81, videoposnetek

Prvi BMW M3 Competition Touring z M xDrive združuje vrhunsko zmogljivost BMW M3 s prilagodljivostjo in funkcionalnostjo karoserijske izvedenke BMW Touring. Izkoriščanje prednosti tehnologij, ki izvirajo iz sveta motošporta, zagotavlja visoko zmogljivost in dinamiko. Ekskluzivni izdelki BMW M Performance, natančno prilagojeni vašemu BMW, pa so češnja na vrhu. 

Preberi več

BMW M Performance deli in dodatna oprema za druge modele.

Od motošporta do vsakdanjega življenja.

BMW X7, G07, BMW M Performance deli in dodatna oprema, oblika zunanjosti

THE X7.

Fascinacija BMW X7 je kombinacija moči, razkošnega udobja in drznega oblikovanja. Skupaj z BMW M Performance deli in dodatno opremo visoke kakovosti, ki so v nekaterih primerih rezultat dovršene ročne spretnosti, dobimo velik športni terenec z nadvse zmogljivim značajem. 

Karbonski pokrov zunanjega ogledala M Performance, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

Karbonski pokrov zunanjega ogledala M Performance.

Pokrova zunanjih ogledal M Performance prefinjene ročne izdelave iz karbonskih vlaken poudarjata visokotehnološko poreklo vozila. Njuna dinamična oblika pa zagotavlja privlačen premijski videz ter prispeva zelo športen in individualen pridih.

Zaključki izpušnih cevi M Performance v črni mat barvi, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

Zaključki izpušnih cevi M Performance v črni mat barvi.

Izraziti poudarki na zadku. Zaradi nerjavečega jekla visoke kakovosti, obdelanega v črnem kromu matiranega videza, zaključki izpušnih cevi M Performance poskrbijo, da bo pogled od zadaj še bolj atletski. 

Ledvička M Performance v črni barvi, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

Ledvička M Performance v črni barvi.

Močan značaj. M ledvička je sestavljena iz prečk in okvirja v črni barvi visokega sijaja. Sprednjemu delu vozila podarja še zmogljivejši in odločnejši pridih. Za edinstven videz, ki pusti trajen vtis. 

22-palčna M lita alu. platišča V-spoke 755 M Jet Black mat, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

22-palčna M lita alu. platišča V-spoke 755 M.

Športna 22-palčna M lita alu. platišča V-spoke 755 M v barvi Jet Black mat zagotavljajo še posebej športen videz. Set zimskih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 9,5 J x 22 s pnevmatikami 275/40 R22 107V XL spredaj in velikost platišč 10,5 J x 22 s pnevmatikami 315/35 R22 111V XL zadaj.

21-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 754 M, dvobarvna, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

21-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 754 M.

Zelo kakovostna 21-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 754 M dvobarvnega videza Orbit Grey, ki so stružena do sijaja, dajejo vozilu zelo športen videz s svojo ekskluzivnostjo. Set zimskih kompletov koles s senzorji za nadzor tlaka v praznovoznih pnevmatikah, velikost platišč 9,5 J x 21 s pnevmatikami 285/45 R21 113V XL RSC.

Volan M Performance, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

Volan M Performance.

Oprijemljiva dejstva: zaradi površine oprijema, prevlečene iz Alcantare, volan M Performance zagotavlja odličen otip in oprijem – za neposrednejši občutek krmiljenja. Njegova značilna oblika in trak iz rdečega usnja na sredini pa poudarjata slog motošporta.

BMW M8 Gran Coupé, F93, BMW M Performance deli in dodatna oprema, oblika zunanjosti

THE M8.

BMW M8 Gran Coupé združuje M gene z največjo ekskluzivnostjo. Poteze naprednega oblikovanja opredeljujejo novi videz luksuznih športnih avtomobilov s štirimi vrati. Natančno prilagojeni sestavni deli iz karbonskih vlaken in drugih prvovrstnih materialov pa čudovito zaokrožijo ekskluzivni videz.

Karbonska M bočna reža za zrak, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

Karbonska M bočna reža za zrak.

Športna na eni. Individualna na drugi strani. M bočna reža za zrak je izdelana iz karbonskih vlaken premijske kakovosti. Je eleganten vizualni poudarek na boku vozila.

Karbonski sprednji nastavek M Performance, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

Karbonski sprednji nastavek M Performance.

Ustvari močan vtis. M sprednji spojler, izdelan iz 100-odstotnih karbonskih vlaken, poudarja mišičasto zunanjost vozila na zelo ekskluziven način. Edinstven videz motošporta za vse, ki ne želijo sprejemati kompromisov. 

Karbonska ledvička M Performance, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

Karbonska ledvička M Performance.

Pokažite svoj slog. Okvir ledvičke M Performance je iz 100-odstotno ročno izdelanih karbonskih vlaken premijske kakovosti, okrasne prečke pa so sestavljene iz izjemno robustne plastike. Vizualni poudarek na sprednji strani vozila za izjemno eleganten, športen in individualen videz. Z logotipom M8.

Karbonska ledvička M Performance, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

Karbonski M zadnji spojler.

Še markantnejši. Karbonski M zadnji spojler poudarja premijsko kakovost in dinamičen videz vozila. Zaradi visokotehnološkega materiala je izredno lahek, obenem pa izredno robusten. Z dovršeno ročno izdelavo iz karbonskih vlaken visoke kakovosti popolnoma ustreza oblikovanju vozila, pa tudi drugim M komponentam iz karbonskih vlaken.

Karbonski M pokrov zunanjega ogledala, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

Karbonski M pokrov zunanjega ogledala.

Poskrbite za pravo razpoloženje z najsodobnejšo tehniko. M pokrov zunanjega ogledala iz 100-odstotnih karbonskih vlaken je rezultat dovršene ročne spretnosti. Dinamično, premijsko oblikovanje jasno oznanja: individualnost je vse.

20-palčna M Performance kovana platišča Y-spoke 863 M Ferric Grey mat, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

21-palčna M Performance kovana platišča Y-spoke 863 M.

Zelo kakovostna 20-palčna M Performance kovana platišča Y-spoke 863 M so zasnovana v barvi Ferric Grey mat in opremljena z barvnim M logotipom, kar daje vozilu posebno športen videz. Set letnih kompletov koles s senzorji za nadzor tlaka v pnevmatikah, velikost platišč 9,5 J x 20 s pnevmatikami 275/35 ZR20 (102Y) XL spredaj in velikost platišč 10,5 J x 20 s pnevmatikami 285/35 ZR20 (104Y) XL zadaj.

BMW M Performance Parts, servisni partner BMW, svetovanje

VAŠ SERVISNI PARTNER BMW VAM BO Z VESELJEM SVETOVAL.

Servisni partner BMW vam bo z veseljem osebno svetoval glede vseh izdelkov, storitev in M Performance dodatkov za vaš BMW. Vzemite si več časa za prijetne stvari v življenju in se takoj obrnite na servisnega partnerja BMW v bližini!

Poraba goriva in emisije CO2.

BMW i5 eDrive40:

Poraba električne energije (kombinirana po WLTP) v kWh/100 km: 18,9–15,9

Električni doseg (po WLTP) v km: 497–582
 

BMW M2 Coupé:

Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 10,2–9,6

Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 231–218
 

BMW M3 Competition Touring:

Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 10,4–10,1

Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 235–229
 

BMW X7 M60i:

Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 12,9–12,1

Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 292–273
 

BMW M8 Gran Coupé:

Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 11,6–11,2

Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 265–256

 

Uradne številke o porabi goriva, emisijah CO₂, porabi električne energije in električnem dosegu so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom in ustrezajo Uredbi (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti WLTP upoštevajo vso dodatno opremo v primeru izmerjenih dosegov. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 dalje, obstajajo uradne specifikacije samo v skladu z WLTP. Več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na spletni strani www.bmw.si/emisije.

Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW M2 Coupé[3]:
  Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 10,2 – 9,6
  Emisije CO2 (kombinirane po WLTP) v g/km: 231 – 218

  BMW M3 Competition Touring:
  Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 10,4 – 10,1
  Emisije CO2 (kombinirane po WLTP) v g/km: 235 – 229

  BMW serije 3 Limuzina:
  Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,5 – 1,3
  Emisije CO2 (kombinirane po WLTP) v g/km: 192 – 29

  BMW serije 3 Touring
  Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,8 – 1,4
  Emisije CO2 (kombinirane po WLTP) v g/km: 197 – 31

  BMW X7:
  Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 12,9 – 7,7
  Emisije CO2 (kombinirane po WLTP) v g/km: 292 – 203

  BMW serije 7 Limuzina:
  Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 6,8 – 1,0
  Emisije CO2 (kombinirane po WLTP) v g/km: 178 – 22

  BMW M8 Gran Coupé:
  Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 11,0 – 6,7
  Emisije CO2 (kombinirane po WLTP) v g/km: 251 – 174

  Uradne številke o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti WLTP upoštevajo vso dodatno opremo v primeru izmerjenih dosegov. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 uradne specifikacije obstajajo samo v skladu z WLTP. Dodatne informacije o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije.

  [1] Vsi deli vozila na sliki niso na voljo v času prihoda na trg. Folija na sliki ni del programa M Performance deli in dodatna oprema.

  [2] Platišča na sliki bodo predvidoma na voljo v drugi polovici leta 2023.

  [3] Začasne številke. V času objave niso bili na voljo nobeni manjkajoči podatki.