BMW M PERFORMANCE DELI IN DODATNA OPREMA.

Zaradi BMW M Performance dodatne opreme bo vaš BMW izstopal na način, ki je hkrati čustven in edinstven. Širok izbor dodatne opreme zaokroži videz, krepi zvok in povzroči, da je vaš BMW še dinamičnejši.

Preberi več

THE M2 z BMW M Performance deli in dodatno opremo.

BMW M Performance deli in dodatna oprema, BMW M2 Coupé, G87, videoposnetek

Novi BMW M2 Coupé[1] je neustavljiva kombinacija osupljive dinamike, moči in okretnosti, ki vedno ponuja radostno doživetje vožnje. Ekskluzivni izdelki BMW M Performance so idealno dopolnilo, ki poudarja atletski značaj in užitek v vožnji še intenzivneje.

Preberi več
BMW M Performance Parts, vozilo BMW, tričetrtinski pogled od spredaj med mirovanjem

ODKRIJTE BMW M PERFORMANCE DODATKE.

Deli BMW M Performance prinašajo vznemirljiv občutek motošporta na cesto. Z ekskluzivno dodatno opremo lahko svoj BMW oblikujete povsem po svojem okusu. Vsi izdelki BMW M Performance zagotavljajo vrhunsko kakovost za optimalno zmogljivost in izrazito športno zasnovo skupaj z največjo varnostjo in brezkompromisno vzdržljivostjo.

THE M3 Competition Touring z BMW M Performance deli in dodatno opremo.

BMW M Performance deli in dodatna oprema, BMW M3 Touring, G81, videoposnetek

Prvi BMW M3 Competition Touring z M xDrive združuje vrhunsko zmogljivost BMW M3 s prilagodljivostjo in funkcionalnostjo karoserijske izvedenke BMW Touring. Izkoriščanje prednosti tehnologij, ki izvirajo iz sveta motošporta, zagotavlja visoko zmogljivost in dinamiko. Ekskluzivni izdelki BMW M Performance, natančno prilagojeni vašemu BMW, pa so češnja na vrhu. 

Preberi več

Odkrijte THE 3.

BMW serije 3 Limuzina, G20, BMW M Performance deli in dodatna oprema, oblika zunanjosti
BMW serije 3 Touring, G21, BMW M Performance deli in dodatna oprema, oblika zunanjosti

V trenutku, ko ju zagledate na cesti, vas bosta BMW serije 3 Limuzina in BMW serije 3 Touring navdušila s športno obliko in vozno dinamiko na najvišji ravni v kombinaciji z vsakodnevno praktičnostjo. BMW M Performance deli in dodatna oprema so odlično ujemajo z genskim zapisom obeh športnikov in optimizirajo njune aerodinamične lastnosti.

THE 3 z BMW M Performance deli in dodatno opremo.

Doživite občutek motošporta.

Karbonski zadnji difuzor M Performance, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

Karbonski zadnji difuzor M Performance.

100-odstotna visoka tehnologija. 100-odstotni značaj motošporta. 100-odstotno navdušenje. Zadnji difuzor M Performance iz karbonskih vlaken se ponaša z dovršeno ročno izdelavo. Povzroči še sodobnejši videz in športnejšo zunanjost vozila.

Preberi več
Zadnji spojler na nosilcih M Performance, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

Karbonski zadnji spojler na nosilcih M Performance.

Kljubuje zračnemu toku. Zadnji spojler M Performance z aerodinamičnim rezom je izdelan iz 100-odstotnih karbonskih vlaken visoke kakovosti in ustvarja prepoznaven videz motošporta na zadku vozila. Zahvaljujoč optimizirani aerodinamiki povzroča opazno večjo atletsko vozno zmogljivost. Dinamika v svoji najbolj edinstveni obliki.

Preberi več
Strešni spojler M Performance, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

Strešni spojler M Performance v črni barvi visokega sijaja.

Oblika, ki vas ne pusti ravnodušne. Strešni spojler M Performance, ki je izdelan iz poliuretana v črni barvi visokega sijaja, je eleganten športni poudarek za zadnji del vozila. Hkrati pa pripomore k optimizirani aerodinamiki. Spojler je popolnoma prilagojen obliki vozila in ga je mogoče naročiti v barvi karoserije.

Preberi več
19-palčna M Performance lita alu. platišča 898 M, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

19-palčna M Performance lita alu. platišča Y-spoke 898 M Frozen Gunmetal Grey, set zimskih kompletov koles.

Športna 19-palčna M Performance lita alu. platišča Y-spoke 898 M so zasnovana v barvi Frozen Gunmetal Grey z napisom M Performance. Set zimskih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v praznovoznih pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 8 J x 19 s pnevmatikami 225/40 R19 93H XL RSC spredaj in velikost platišč 8,5 J x 19 s pnevmatikami 255/35 R19 96H XL RSC zadaj.

Preberi več
19-palčna M lita alu. platišča 791 M, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

19-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 791 M, dvobarvna (Jet Black, stružena do sijaja), set letnih kompletov koles.

Zelo kakovostna 19-palčna BMW lita alu. platišča Double-spoke 791 M so dvobarvnega videza Jet Black in stružena do sijaja. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v praznovoznih pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 8 J x 19 s pnevmatikami 225/40 R19 93Y XL spredaj in velikost platišč 8,5 J x 19 s pnevmatikami 255/35 R19 96Y XL zadaj.

Preberi več
20-palčna M Performance kovana platišča 795 M, BMW M Performance Parts, pogled od blizu

20-palčna M Performance kovana platišča Y-spoke 795 M, dvobarvna (Ferric Grey mat, rezkana do sijaja), set letnih kompletov koles.

Zelo kakovostna 20-palčna M Performance kovana platišča Y-spoke 795 M so zasnovana v dvobarvni izvedbi Ferric Grey mat in rezkana do sijaja ter imajo barvni M logotip in rezkan napis M Performance. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v praznovoznih pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 8 J x 20 s pnevmatikami 225/35 R20 90Y XL RSC spredaj in velikost platišč 8,5 J x 20 s pnevmatikami 255/30 R20 92Y XL RSC zadaj.

Preberi več
18-palčna M Performance lita alu. platišča 796 M, BMW M Performance Parts, pogled od blizu

18-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 796 M Jet Black mat, set zimskih kompletov koles.

Zelo kakovostna 18-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 796 M so zasnovana v barvi Jet Black mat, imajo barvni M logotip in so združljiva s snežnimi verigami. Set zimskih kompletov koles s senzorji za nadzor tlaka v praznovoznih pnevmatikah, velikost platišč 7,5 J x 18 s pnevmatikami 225/45 R18 95H XL.

Preberi več
Naslonjalo M Performance, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

Naslonjalo M Performance.

Prevleka naslonjala M Performance daje sedežem visokokakovosten videz motošporta. Karbonski element v predelu naslona za glavo je obdelan s poliuretansko barvo in poliran do visokega sijaja. Preostala prevleka naslonjala je iz prefinjene Alcantare. Na voljo z aluminijasto značko M Performance.

Preberi več

BMW M Performance deli in dodatna oprema za druge modele.

Od motošporta do vsakdanjega življenja.

BMW X7, G07, BMW M Performance deli in dodatna oprema, oblika zunanjosti

THE X7.

Fascinacija BMW X7 je kombinacija moči, razkošnega udobja in drznega oblikovanja. Skupaj z BMW M Performance deli in dodatno opremo visoke kakovosti, ki so v nekaterih primerih rezultat dovršene ročne spretnosti, dobimo velik športni terenec z nadvse zmogljivim značajem. 

Karbonski pokrov zunanjega ogledala M Performance, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

Karbonski pokrov zunanjega ogledala M Performance.

Pokrova zunanjih ogledal M Performance prefinjene ročne izdelave iz karbonskih vlaken poudarjata visokotehnološko poreklo vozila. Njuna dinamična oblika pa zagotavlja privlačen premijski videz ter prispeva zelo športen in individualen pridih.

Zaključki izpušnih cevi M Performance v črni mat barvi, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

Zaključki izpušnih cevi M Performance v črni mat barvi.

Izraziti poudarki na zadku. Zaradi nerjavečega jekla visoke kakovosti, obdelanega v črnem kromu matiranega videza, zaključki izpušnih cevi M Performance poskrbijo, da bo pogled od zadaj še bolj atletski. 

Ledvička M Performance v črni barvi, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

Ledvička M Performance v črni barvi.

Močan značaj. M ledvička je sestavljena iz prečk in okvirja v črni barvi visokega sijaja. Sprednjemu delu vozila podarja še zmogljivejši in odločnejši pridih. Za edinstven videz, ki pusti trajen vtis. 

22-palčna M lita alu. platišča V-spoke 755 M Jet Black mat, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

22-palčna M lita alu. platišča V-spoke 755 M Jet Black mat, set zimskih kompletov koles.

Športna 22-palčna M lita alu. platišča V-spoke 755 M v barvi Jet Black mat zagotavljajo še posebej športen videz. Set zimskih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 9,5 J x 22 s pnevmatikami 275/40 R22 107V XL spredaj in velikost platišč 10,5 J x 22 s pnevmatikami 315/35 R22 111V XL zadaj.

21-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 754 M, dvobarvna, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

21-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 754 M, dvobarvna (Orbit Grey, stružena do sijaja), set zimskih kompletov koles.

Zelo kakovostna 21-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 754 M dvobarvnega videza Orbit Grey, ki so stružena do sijaja, dajejo vozilu zelo športen videz s svojo ekskluzivnostjo. Set zimskih kompletov koles s senzorji za nadzor tlaka v praznovoznih pnevmatikah, velikost platišč 9,5 J x 21 s pnevmatikami 285/45 R21 113V XL RSC.

Volan M Performance, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

Volan M Performance.

Oprijemljiva dejstva: zaradi površine oprijema, prevlečene iz Alcantare, volan M Performance zagotavlja odličen otip in oprijem – za neposrednejši občutek krmiljenja. Njegova značilna oblika in trak iz rdečega usnja na sredini pa poudarjata slog motošporta.

BMW serije 7 Limuzina, G70, BMW M Performance deli in dodatna oprema, oblika zunanjosti

THE 7.

Popolna eleganca in razvedrilo za vse čute spremenita vožnjo z novim BMW serije 7 limuzina [2] v nepozabno doživetje na premijski ravni. Če pa bi radi dodali še ščepec motošporta, raziščite prilagojene možnosti oblikovanja programa BMW M Performance delov in dodatne opreme.

21-palčna M aerodinamična platišča 909 M, dvobarvna, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

21-palčna M aerodinamična platišča 909 M, dvobarvna, set zimskih kompletov koles.

Zelo kakovostna 21-palčna M aerodinamična platišča 909 M dvobarvnega videza (Jet Black, stružena do sijaja) podarjajo vašemu vozilu nadvse ekskluzivno noto s svojo prefinjenostjo. Set zimskih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 9 J x 21 s pnevmatikami 255/40 R21 102H XL spredaj in velikost platišč 10,5 J x 21 s pnevmatikami 285/35 R21 105H XL zadaj.

20-palčna M Performance lita alu. platišča Y-spoke 911 M Jet Black mat, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

20-palčna M Performance lita alu. platišča Y-spoke 911 M Jet Black mat, set letnih kompletov koles.

Zelo kakovostna 20-palčna M Performance lita alu. platišča Y-spoke 911 M so zasnovana v barvi Jet Black mat. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 9 J x 20 s pnevmatikami 255/45 R20 105Y XL spredaj in velikost platišč 10,5 J x 20 s pnevmatikami 285/40 R20 108Y XL zadaj. 

BMW M8 Gran Coupé, F93, BMW M Performance deli in dodatna oprema, oblika zunanjosti

THE M8.

BMW M8 Gran Coupé združuje M gene z največjo ekskluzivnostjo. Poteze naprednega oblikovanja opredeljujejo novi videz luksuznih športnih avtomobilov s štirimi vrati. Natančno prilagojeni sestavni deli iz karbonskih vlaken in drugih prvovrstnih materialov pa čudovito zaokrožijo ekskluzivni videz.

Karbonska M bočna reža za zrak, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

Karbonska M bočna reža za zrak.

Športna na eni. Individualna na drugi strani. M bočna reža za zrak je izdelana iz karbonskih vlaken premijske kakovosti. Je eleganten vizualni poudarek na boku vozila.

Karbonski sprednji nastavek M Performance, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

Karbonski sprednji nastavek M Performance.

Ustvari močan vtis. M sprednji spojler, izdelan iz 100-odstotnih karbonskih vlaken, poudarja mišičasto zunanjost vozila na zelo ekskluziven način. Edinstven videz motošporta za vse, ki ne želijo sprejemati kompromisov. 

Karbonska ledvička M Performance, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

Karbonska ledvička M Performance.

Pokažite svoj slog. Okvir ledvičke M Performance je iz 100-odstotno ročno izdelanih karbonskih vlaken premijske kakovosti, okrasne prečke pa so sestavljene iz izjemno robustne plastike. Vizualni poudarek na sprednji strani vozila za izjemno eleganten, športen in individualen videz. Z logotipom M8.

Karbonska ledvička M Performance, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

Karbonski M zadnji spojler.

Še markantnejši. Karbonski M zadnji spojler poudarja premijsko kakovost in dinamičen videz vozila. Zaradi visokotehnološkega materiala je izredno lahek, obenem pa izredno robusten. Z dovršeno ročno izdelavo iz karbonskih vlaken visoke kakovosti popolnoma ustreza oblikovanju vozila, pa tudi drugim M komponentam iz karbonskih vlaken.

Karbonski M pokrov zunanjega ogledala, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

Karbonski M pokrov zunanjega ogledala.

Poskrbite za pravo razpoloženje z najsodobnejšo tehniko. M pokrov zunanjega ogledala iz 100-odstotnih karbonskih vlaken je rezultat dovršene ročne spretnosti. Dinamično, premijsko oblikovanje jasno oznanja: individualnost je vse.

20-palčna M Performance kovana platišča Y-spoke 863 M Ferric Grey mat, BMW M Performance deli in dodatna oprema, pogled od blizu

20-palčna M Performance kovana platišča Y-spoke 863 M Ferric Grey mat, set letnih kompletov koles.

Zelo kakovostna 20-palčna M Performance kovana platišča Y-spoke 863 M so zasnovana v barvi Ferric Grey mat in opremljena z barvnim M logotipom, kar daje vozilu posebno športen videz. Set letnih kompletov koles s senzorji za nadzor tlaka v pnevmatikah, velikost platišč 9,5 J x 20 s pnevmatikami 275/35 ZR20 (102Y) XL spredaj in velikost platišč 10,5 J x 20 s pnevmatikami 285/35 ZR20 (104Y) XL zadaj.

BMW M Performance Parts, servisni partner BMW, svetovanje

VAŠ SERVISNI PARTNER BMW VAM BO Z VESELJEM SVETOVAL.

Servisni partner BMW vam bo z veseljem osebno svetoval glede vseh izdelkov, storitev in M Performance dodatkov za vaš BMW. Vzemite si več časa za prijetne stvari v življenju in se takoj obrnite na servisnega partnerja BMW v bližini!

Small Teaser Headline

Small Teaser Headline

Small Teaser Headline

Poraba goriva in emisije CO2.

BMW M2 Coupé[3]:
Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 10,2 – 9,6
Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 231 – 218

BMW M3 Competition Touring:
Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 10,4 – 10,1
Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 235 – 229

BMW serije 3 Limuzina:
Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,5 – 1,3
Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 192 – 29

BMW serije 3 Touring
Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,8 – 1,4
Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 197 – 31

BMW X7:
Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 12,9 – 7,7
Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 292 – 203

BMW serije 7 Limuzina:
Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 6,8 – 1,0
Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 178 – 22

BMW M8 Gran Coupé:
Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 11,0 – 6,7
Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 251 – 174

Uradne številke o porabi goriva, emisijah CO₂ in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti WLTP upoštevajo vso dodatno opremo v primeru izmerjenih dosegov. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 uradne specifikacije obstajajo samo v skladu z WLTP. Dodatne informacije o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije.

Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW M2 Coupé[3]:
  Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 10,2 – 9,6
  Emisije CO2 (kombinirane po WLTP) v g/km: 231 – 218

  BMW M3 Competition Touring:
  Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 10,4 – 10,1
  Emisije CO2 (kombinirane po WLTP) v g/km: 235 – 229

  BMW serije 3 Limuzina:
  Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,5 – 1,3
  Emisije CO2 (kombinirane po WLTP) v g/km: 192 – 29

  BMW serije 3 Touring
  Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,8 – 1,4
  Emisije CO2 (kombinirane po WLTP) v g/km: 197 – 31

  BMW X7:
  Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 12,9 – 7,7
  Emisije CO2 (kombinirane po WLTP) v g/km: 292 – 203

  BMW serije 7 Limuzina:
  Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 6,8 – 1,0
  Emisije CO2 (kombinirane po WLTP) v g/km: 178 – 22

  BMW M8 Gran Coupé:
  Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 11,0 – 6,7
  Emisije CO2 (kombinirane po WLTP) v g/km: 251 – 174

  Uradne številke o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti WLTP upoštevajo vso dodatno opremo v primeru izmerjenih dosegov. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 uradne specifikacije obstajajo samo v skladu z WLTP. Dodatne informacije o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije.

  [1] Vsi deli vozila na sliki niso na voljo v času prihoda na trg. Folija na sliki ni del programa M Performance deli in dodatna oprema.

  [2] Platišča na sliki bodo predvidoma na voljo v drugi polovici leta 2023.

  [3] Začasne številke. V času objave niso bili na voljo nobeni manjkajoči podatki.