Moški z BMW iX po zasneženi pokrajini

VREDNO JO JE RAZISKATI.

#KARKOLISEZGODI. UŽIVAJTE V HLADNI SEZONI Z ORIGINALNIMI PLATIŠČI IN PNEVMATIKAMI BMW, DODATNO OPREMO ZA JESEN IN ZIMO, TER BMW SERVICE.

Ob prehodu v nov letni čas je pravi trenutek, da raziščete pokrajino. Ponujamo vam popolno opremo za varno vožnjo in uživanje ob vsakem trenutku potovanja, ne glede ali je zunaj deževno in hladno, z zimsko BMW originalno dodatno opremo ni nobenega razloga, da bi ostali doma. Zgrabite priložnost za odkrivanje čarobne plasti sveta. Izkusite BMW Service, zimske komplete koles BMW, ter izdelke dodatne opreme BMW za jesen in zimo, ki so popolnoma prilagojeni vašemu BMW.

Preberi več
VREDNO JO JE RAZISKATI.#KARKOLISEZGODI. UŽIVAJTE V HLADNI SEZONI Z ORIGINALNIMI PLATIŠČI IN PNEVMATIKAMI BMW, DODATNO OPREMO ZA JESEN IN ZIMO, TER BMW SERVICE.

ORIGINALNA PLATIŠČA IZ LAHKE ZLITINE IN DODATNA OPREMA BMW.

Užitek v vožnji ne pozna slabega vremena.

Za voznike, ki želijo izkusiti novi vzorec profila tekalne površine in uživati v optimalnem oprijemu tako jeseni kot pozimi, smo v sodelovanju z vodilnimi svetovnimi proizvajalci pnevmatik, kot so Dunlop, Goodyear, Michelin in Pirelli, pripravili posebne sezonske ponudbe za pnevmatike z oznako zvezde. Pnevmatike BMW, označene z zvezdo, zagotavljajo brezhibno vožnjo, najboljši oprijem in največjo varnost. Torej ena stvar je jasna: originalna zimska platišča in pnevmatike BMW niso kompromis glede sloga, ampak izražajo jasno stališče.

Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, 17-palčna BMW lita alu platišča V-spoke 618 Reflex Silver, set zimskih kompletov koles

19-palčna M lita alu platišča Double-spoke 871 M v barvi Jet Black mat, set zimskih kompletov koles.

Zelo kakovostna 19-palčna M lita alu platišča Double-spoke 871 M so zasnovana v barvi Jet Black. Kot set zimskih kompletov koles s senzorji za nadzor tlaka v pnevmatikah, velikost platišč 8 J x 19 s pnevmatikami 245/45 R19 102H XL.

Na izdelek
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, 17-palčna BMW lita alu platišča Y-spoke 896 Refined Silver

17-palčna BMW lita alu platišča Y-spoke 896 Refined Silver, set zimskih kompletov koles.

Osupljiva 17-palčna BMW lita alu platišča Y-spoke 896 v barvi Refined Silver dajejo vozilu zelo edinstven videz, kot set zimskih kompletov koles s senzorji za nadzor tlaka v pnevmatikah, kolesa so združljiva s snežnimi verigami, velikost platišč 7J x 17 s pnevmatikami 205/65 R17 100V XL.

Na izdelek
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, 21-palčna BMW aerodinamična platišča Star-spoke 1012, dvobarvna

21-palčna BMW aerodinamična platišča Star-spoke 1012 dvobarvna Midnight Grey, stružena do sijaja, set zimskih kompletov koles.

Zelo kakovostna 21-palčna BMW aerodinamična platišča Star-spoke 1012 M so zasnovana v dvobarvni izvedbi Midnight Grey in stružena do sijaja, s svojim športnim videzom pa vozilu vtisnejo pridih individualnosti, kot set zimskih kompletov koles s senzorji za nadzor tlaka v pnevmatikah, velikost platišč 9 J x 21 s pnevmatikami 255/50 R21 109H XL M+S.

Na izdelek
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, 21-palčna BMW aerodinamična platišča Star-spoke 1011 Jet Black

21-palčna BMW aerodinamična platišča Star-spoke 1011 Jet Black, set zimskih kompletov koles.

Zelo kakovostna 21-palčna BMW aerodinamična platišča Star-spoke 1011 so zasnovana v barvi Jet Black in zagotavljajo izjemno športen videz. Kot set zimskih kompletov koles s senzorji za nadzor tlaka v pnevmatikah, velikost platišč 9 J x 21 s pnevmatikami 255/50 R21 109H XL M+S.

Na izdelek
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, 19-palčna M lita alu platišča Y-spoke 859 M, dvobarvna

19-palčna M lita alu platišča Y-spoke 859 M, dvobarvna Jet Black, stružena do sijaja, set zimskih kompletov koles spredaj in zadaj.

Ekskluzivna 19-palčna M lita alu platišča Y-spoke 859 M so zasnovana v dvobarvni izvedbi Jet Black, stružena do sijaja in zagotavljajo posebej športen videz. Kot set zimskih kompletov koles s senzorji za nadzor tlaka v pnevmatikah, velikost platišč 8,5 J x 19 s pnevmatikami 245/40 R19 98V XL spredaj in 9 J x 19 s pnevmatikami 255/40 R19 100V XL zadaj.

Na izdelek
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, snežne verige BMW Comfort Plus

Snežne verige BMW Comfort Plus.

Snežne verige BMW Comfort Plus, ki jih je mogoče enostavno in varno namestiti s pomočjo samonapenjalnega mehanizma, zagotavljajo najboljši možni oprijem. Ker se popolnoma prilegajo pnevmatikam, ni potrebna nobena dodatna zaščita platišča, medtem ko obroč iz vzmetnega jekla omogoča hitro namestitev.

Na izdelek
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, komplet za popravilo predrte pnevmatike BMW

Komplet za popravilo predrte pnevmatike BMW.

Komplet za popravilo predrte pnevmatike BMW, ki je intuitiven za uporabo, zagotavlja hitro vrnitev na cesto v primeru neljubega dogodka. Ne glede na velikost pnevmatike je mogoče odpraviti poškodbo na njeni tekalni površini, manjšo od 4 mm, kar omogoča nadaljevanje vožnje do servisnega partnerja BMW v bližini.

Na izdelek
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, nepremični pokrov kolesnega pesta BMW

Nepremični pokrov kolesnega pesta BMW.

Nepremični pokrov kolesnega pesta je sestavljen iz logotipa BMW, ki se ne vrti več s kolesom, ampak ostane poravnan. Pokrov pesta je mogoče namestiti na vsa platišča iz lahke zlitine BMW s premerom delilnega kroga 112 mm.

Na izdelek
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, kapice za ventile z logotipom BMW

Kapice za ventile z logotipom BMW.

Kakovostne kapice za ventile BMW iz aluminija učinkovito ščitijo aluminijaste ventile s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) pred umazanijo in vlago. Hkrati pa izboljšajo videz pnevmatike. Komplet je sestavljen iz štirih kapic za ventile. Z logotipom BMW.

Na izdelek

SERVIS PLATIŠČ IN PNEVMATIK BMW.

Servis platišč in pnevmatik BMW

Dobro je vedeti, da so pomembne stvari v najboljših rokah.

Prave pnevmatike za hladno sezono: vabimo vas na servis pnevmatik BMW – ne le, da vam zamenjamo pnevmatike, ampak preverimo tudi globino njihovega profila in zavore. Naša ponudba za največje udobje: vaše letne pnevmatike očistimo in jih shranimo za vas do pomladi.

ORIGINALNE PNEVMATIKE BMW Z OZNAKO ZVEZDE.

Originalne pnevmatike BMW z oznako zvezde

Kakovost, izkušnje in varnost so glavne prednostne naloge, ko gre za platišča in pnevmatike.

Oznaka zvezde pomeni, da je bila pnevmatika izdelana posebej za BMW – in skladno z najvišjimi standardi BMW. Razvoj pnevmatik se prav tako začne v zgodnji fazi razvoja vozila in lahko traja do tri leta, na koncu pa se zaključi z obsežnim testiranjem. Pnevmatike, označene z zvezdo, so preskušene na šestih splošnih področjih, kot so varnost, obraba, udobje, učinkovitost, pa tudi na dveh področjih užitka v vožnji, tako značilnega za blagovno znamko BMW, kot sta slog vožnje in športno obnašanje. Poleg tega so razvite v sodelovanju z izbranimi vrhunskimi proizvajalci pnevmatik, kot so Dunlop, Goodyear, Michelin in Pirelli. Preprosto povprašajte svojega servisnega partnerja BMW glede pnevmatik, označenih z zvezdo, ki so natančno prilagojene vozilu, preskušene in varne.

ORIGINALNA DODATNA OPREMA BMW ZA JESEN IN ZIMO NA ZUNANJOSTI.

Navdušuje, kamor koli pogledate.

Če bi radi uživali v zimskih radostih, morate biti dobro opremljeni. To pa z originalno dodatno opremo BMW ni noben problem. Izkoristite še več voznega udobja in odkrijte široko paleto možnosti, zasnovanih tako, da bo vaš BMW popoln spremljevalec pri uresničevanju vaših zimskih načrtov.
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, strešni kovček BMW 420 v črni/Titanium Silver barvi

Strešni kovček BMW 420 v črni/Titanium Silver barvi.

Sodoben strešni kovček BMW črne barve z bočnimi stranicami v barvi Titanium Silver ima prostornino 420 litrov in je združljiv z vsemi strešnimi nosilnimi sistemi BMW. Ker se lahko odpira z obeh strani in ima trojno centralno zaklepanje na vsaki strani, omogoča zelo enostavno natovarjanje in odlično zaščito proti kraji.

Na izdelek
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, strešni kovček BMW 520 v črni/Titanium Silver barvi

Strešni kovček BMW 520 v črni/Titanium Silver barvi.

Sodoben črn strešni kovček z bočnimi stranicami v barvi Titanium Silver ima prostornino 520 litrov in je združljiv z vsemi strešnimi nosilnimi sistemi BMW. Ker ga lahko odpirate z obeh strani in ima trojno centralno zaklepanje na vsaki strani, omogoča zelo enostavno natovarjanje in odlično zaščito proti kraji.

Na izdelek
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, držalo za smuči in snežne deske BMW, raztegljivo na strani

Držalo za smuči in snežne deske BMW, raztegljivo na strani.

Držalo za smuči in snežne deske BMW s ključavnico, ki ga je mogoče izvleči na straneh, zagotavlja varno prevažanje do petih parov smuči ali snežnih desk in olajša natovarjanje na višja vozila. Kombinirate ga lahko s katerimkoli strešnim prtljažnikom BMW, poleg tega pa je nanj mogoče pritrditi tudi smučarske palice.

Na izdelek
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, LED-projektorji na vratih BMW

LED-projektorji na vratih BMW

Novi LED-projektorji na vratih BMW z izboljšano kakovostjo projekcije in nadpovprečno življenjsko dobo poskrbijo, da je vstop in izstop iz vozila edinstveno doživetje. Samodejno se aktivirajo, takoj ko odprete vrata, in osvetlijo območje vstopa na povsem individualni način s projiciranjem slike na tla ob vozilu. Voznik lahko osebno izbere sliko, ki se projicira s pomočjo izmenljivih diapozitivov in izbira med logotipom BMW in logotipom BMW M.

Na izdelek

ORIGINALNA DODATNA OPREMA BMW ZA JESEN IN ZIMO V NOTRANJOSTI.

Izjemen od znotraj.

Originalna dodatna oprema BMW je skladno s svojim imenom zasnovana z izjemno natančnostjo in navdihnjena s čisto zmogljivostjo. Razširite svoj prostor, slog ali varnost ali pa kar vse navedeno. Izberite najenostavnejši način združevanja varnosti in elegance.

Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, univerzalno držalo BMW za tablične računalnike z zaščitnim etuijem BMW za sistem Travel & Comfort

Univerzalno držalo BMW za tablične računalnike z zaščitnim etuijem BMW za sistem Travel & Comfort.

Univerzalno držalo, ki je nastavljivo po velikosti, je pritrjeno na ločeno razpoložljiv osnovni nosilec ali sistem Travel & Comfort iz nabora dodatne opreme. Nudi varno oporo za široko paleto tabličnih računalnikov Apple ali Samsung z zaščitnim etuijem BMW velikosti od 7 do 11 palcev. Možno pa ga je tudi zasukati za 360 stopinj in zakleniti v poljubnem položaju.

Na izdelek
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, osnovni nosilec BMW in univerzalna kljuka za sistem Travel & Comfort

Univerzalna kljuka za sistem Travel & Comfort.

Univerzalna kljuka sistema Travel & Comfort omogoča, da na naslonjalo obesite kose oblačila ali lažje torbe in s tem preprečite stik z umazanijo v prostoru za noge. Zaradi vtične spojke jo je mogoče enostavno in varno pritrditi na ločeno dobavljiv osnovni nosilec ali opcijsko razpoložljivo opremo Travel & Comfort.

Na izdelek
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, obešalnik BMW za sistem Travel & Comfort

Obešalnik BMW za sistem Travel & Comfort.

Obešalnik BMW omogoča obešanje oblačil na hrbtni strani naslonjala. Zahvaljujoč vtični spojki ga je mogoče enostavno in varno pritrditi na ločeno dobavljiv osnovni nosilec ali izbirno razpoložljivo opremo Travel & Comfort. S pomočjo hotelske funkcije (kot standardni obešalnik) pa ga lahko uporabljate tudi zunaj avtomobila. 

Na izdelek
Dodatki BMW za jesen in zimo, vsevremenski preprogi BMW spredaj

Vservremenska tepiha BMW predaj.

Po meri narejena, trpežna vsevremenska tepiha BMW z dvignjenim robom elegantne oblike varujeta prostor pred umazanijo. S črno barvo in napisom BMW se brezhibno prilegata notranjosti.

Na izdelek
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, preproga za prtljažnik BMW

Tepih za prtljažnik BMW.

Zelo trpežni, protizdrstni in vodoodporni tepih za prtljažnik BMW z dvignjenim obrobnim robom na vseh straneh in elegantno obliko ščiti prtljažnik pred umazanijo in vlago. Nameščen tepih je zasnovan v črni barvi in opremljen z visokokakovostno značko iz nerjavečega jekla z logotipom BMW, se čudovito zlije z notranjostjo prtljažnega prostora.

Na izdelek
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, torba za naslonjalo BMW v antracitni/modri barvi

Torba za naslonjalo BMW v antracitni/modri barvi.

BMW Advanced Car Eye 2.0 je izjemno občutljiva kamera Full-HD, ki zajema dogodke pred in za vozilom, tudi ko je parkirano. V primeru nenavadnega premikanja zunaj vozila kamera samodejno posname stanje, da bi dokumentirala morebitne nesreče ali (poskuse) vlomov.
Na izdelek
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro je sestavljen iz kamer QHD in Full HD visoke kakovosti, ki spremljata dogajanje pred in za vozilom, tudi ko je parkirano. Če sistem zazna vibracije in nenavadno premikanje zunaj vozila, samodejno posname dogodek, da dokumentira morebitne nesreče ali (poskuse) vlomov.

Na izdelek
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, usnjen etui za avtomobilski ključ BMW

Usnjen etui za avtomobilski ključ BMW.

Etui za avtomobilski ključ BMW visoke kakovosti je privlačna zaščitna prevleka za ključ na radijski signal. Eleganten etui iz črnega napa usnja z drobnimi porami zanesljivo ščiti ključ pred umazanijo in praskami. Posebej praktično pa je, da pri upravljanju funkcijskih tipk ključa ni treba jemati iz etuija.

Na izdelek
Ženska se nagiba skozi okno avtomobila

ODKRIJTE DODATNO OPREMO BMW ZA JESEN IN ZIMO.

Vožnja čez gorski prelaz, preživet dan v mestu ali spontan izlet v neznano – za vas je vse v najlepšem redu. Odkrijte nepozabne trenutke, ki jih ponujata hladnejša letna časa z originalno dodatno opremo BMW za jesen in zimo. Izbirajte med različnimi možnostmi ter oblikujte lasten jesenski in zimski videz svojega BMW. Izrazite elegantno plat brez sklepanja kompromisov pri varnosti.

BMW CARE PRODUCTS.

Visokokakovostna in nežna nega za vaš BMW.

Poskrbite za svoj avtomobil. Ponujamo vam prava orodja za jasno vidljivost in čudovit videz v vseh razmerah, ker konec koncev vaša platišča niso bila narejena, da bi sijala za prazen nič.

Preberi več
Dodatki BMW za jesen in zimo, teleskopsko strgalo za led BMW z metlico za sneg

Teleskopsko strgalo za led BMW z metlico za sneg.

Brez ledu in snega. Strgalo za led ima tudi metlico za sneg, kar vam omogoča enostavno odstranjevanje ledu in snega na vseh oknih vozila. Zaradi brezstopenjsko nastavljive dolžine teleskopskega ročaja (od 78 do 100 cm) boste zlahka dosegli tudi površine zunaj dosega.

Preberi več
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, komplet za nego BMW, Winter Edition

Komplet za nego BMW, Winter Edition.

Bodite dobro pripravljeni na hladno sezono. Komplet za nego BMW, Winter Edition je popolnoma prilagojen potrebam nege vozila v zimskem času. Čistilno tekočino z antifrizom, sredstvo za odmrzovanje vetrobranskega stekla, čistilo za notranjost in strgalo za led lahko priročno shranite v priloženo platneno torbico za nego.

Preberi več
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, tekočina za pranje vetrobranskega stekla z antifrizom

Tekočina za pranje vetrobranskega stekla z antifrizom.

Preprečuje zmrzovanje naprave za pranje vetrobranskega stekla, s čistilnimi snovmi visoke kakovosti pa v hladnem vremenu zagotavlja popoln pogled brez sledi na steklu. S prijetno dišavo Apricelle, značilno za znamko BMW.

Preberi več
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, krpa iz mikrovlaken za notranjost vozila

Krpa iz mikrovlaken za notranjost vozila.

Optimalna nega za notranjost vozila. Zaradi posebne tehnologije tkanja je krpa iz mikrovlaken BMW še posebej nežna do notranjih površin.

Preberi več

NAJBOLJŠI DELI JESENI: M PERFORMANCE PARTS.

Doživite vznemirljiv občutek motošporta z ekskluzivnimi izdelki BMW M Performance Parts.

Ko motošport postane vseprisoten. Vsak izdelek programa M Performance Parts daje vašemu BMW edinstven pridih in mu vtisne pristni značaj motošporta. Izbirate lahko iz širokega nabora dodatkov iz kategorij aerodinamike, pogonskega sklopa, oblikovanja zunanjosti, cokcpita, podvozja in platišč. Ste pripravljeni doživeti športno individualnost?

Preberi več
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, 19-/20-palčna M kovana platišča Y-spoke 963 M Frozen Gunmetal Grey

19-/20-palčna M kovana platišča Y-spoke 963 M v barvi Frozen Gunmetal Grey, set zimskih kompletov koles.

Zelo kakovostna 19-/20-palčna M kovana platišča Y-spoke 963 M so zasnovana v barvi Frozen Gunmetal Grey z rezkanim napisom M Performance, s svojim ekskluzivnim videzom pa dajejo vozilu posebno športen značaj. Kot set zimskih kompletov koles s senzorji za nadzor tlaka v pnevmatikah, velikost platišč 9,5 J x 19 s pnevmatikami 275/35 R19 100V XL spredaj in 10,5 J x 19 s pnevmatikami 285/30 R20 99V XL zadaj. 

Preberi več
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, M karbonska pokrova zunanjih ogledal

M karbonska pokrova zunanjih ogledal.

Osupljiva M pokrova zunanjih ogledal prefinjene ročne izdelave iz karbonskih vlaken poudarjata tehnološko napreden značaj vozila. Njuna dinamična oblika pa zagotavlja privlačen premijski videz ter prispeva zelo športen in individualen pridih.

Preberi več
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, izpušni sistem M Performance iz titana

Izpušni sistem M Performance iz titana.

Brutalen zvok. Izpušni sistem M Performance navdušuje z brezkompromisnim zvokom po vzoru motošporta. Glušnik in modul športnih končnih izpušnih cevi sta v celoti izdelana iz titana.

Preberi več
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, prevleka naslonjala M Performance

Prevleka naslonjala M Performance iz Alcantare/karbonskih vlaken.

Prevleka naslonjala M Performance daje sedežem visokokakovosten videz motošporta. Karbonski element v predelu naslona za glavo je obdelan s poliuretansko barvo in poliran do visokega sijaja. Preostala prevleka naslonjala je iz prefinjene Alcantare. Na voljo z aluminijasto značko M Performance.

Preberi več
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, naslon za roko M Performance

Naslon za roko M Performance iz Alcantare

Ker so malenkosti zelo pomembne: sredinski naslon za roko M Performance iz Alcantare doda piko na i ekskluzivnemu videzu kokpita po zgledu motošporta. Z vpadljivimi šivi v M barvah in napisom M Performance.

Preberi več
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, vlečni trak M Performance

Vlečni trak M Performance.

Vlečni trak M Performance rdeče barve za namestitev spredaj in zadaj je namenjen uporabi na dirkališču. Črni M logotip krepi vez z motošportom. Tako kot standardna zanka za vleko je tudi vlečni trak enostaven za pritrditev. Še posebej praktično: homologiran za javni promet pri številnih modelih, vklj. z adapterjem, ki se privije na navoj zanke za vleko.

Preberi več
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, kljukica na vratih M Performance

Kljukica na vratih M Performance.

Paša za oči za vse ljubitelje najmočnejše črke na svetu: kljukica na vratih M Performance zaokroži vzdušje vsake športne notranjosti. Izdelana je iz črnega eloksiranega aluminija, ima barvni M logotip in se popolnoma ujema z videzom drugih sestavnih delov M Performance. 

Preberi več
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, kapice za ventile z M logotipom

Kapice za ventile BMW z M logotipom.

Kakovostne kapice za ventile BMW iz aluminija učinkovito ščitijo aluminijaste ventile s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) pred umazanijo in vlago. Hkrati pa izboljšajo videz pnevmatike. Komplet je sestavljen iz štirih kapic za ventile. Z M logotipom.  

Preberi več

BMW SERVICE PO VAŠI MERI.

Računajte na nešteto možnosti.

Uživajte v hladnejših mesecih brez skrbi in izkoristite odličnost BMW Service, kjer se bodo naši strokovnjaki poskrbeli za vaš avtomobil. Naša naloga je poskrbeti, da je vaš BMW vedno v brezhibnem stanju, tako da boste lahko varno prebrodili jesen in zimo ter se še naprej veselili užitka v vožnji.
Dodatna oprema BMW za jesen in zimo, ženska z zaprtimi očmi v BMW X1
BMW Service Inclusive, moški pred BMW i4 (G26) na obali

BMW Service Inclusive.

Samo sprostite se in se osredotočite na tisto, kar resnično šteje – užitek v vožnji. Z BMW Service Inclusive je to mogoče. Konec koncev si boste z enkratnim plačilom zagotovili kritje vseh vključenih servisnih in vzdrževalnih del za časovno obdobje po svoji lastni izbiri. Hkrati pa bo vaš BMW vedno v najboljših rokah pri vseh sodelujočih servisnih partnerjih BMW po vsem svetu.

Odkrijte zdaj
BMW Value Service, moški in ženska pred garažo z BMW X5

BMW Value Service.

Nekaj, na kar se lahko zanesete: BMW Value Service. Ne glede na to, ali gre za zavore, olje ali mikrofilter, je nekaj jasno: z BMW Value Service so nadomestni deli in servisno delo vključeni v eno nadvse privlačno in pregledno ceno. Izjemna ponudba je namenjena vsem modelom BMW, ki so stari pet let ali več, kajti starejše kot je vaše vozilo, privlačnejši so naši pogoji servisa.

BMW Service, ženska in moški se pogovarjata pred BMW iX

Celoten nabor storitev BMW Service.

Raziščite tudi naše preostale privlačne servisne ponudbe in poiščite servis po meri – za svoj model BMW, svoje individualne potrebe in brezskrben užitek v vožnji.

Odkrijte zdaj
Aplikacija My BMW, ženska s pametnim telefonom stoji pred BMW

Aplikacija My BMW.

Pametna, posodobljena in prefinjena: aplikacija My BMW vas s svojo sodobno zasnovo in intuitivnim uporabniškim vmesnikom spremlja skozi povsem novo izkušnjo mobilnosti. Načrtujte naslednje potovanje, preverite stanje svojega BMW, rezervirajte naslednji servisni termin ali uporabite eno od številnih funkcij upravljanja na daljavo, vse v največjem udobju s pomočjo pametnega telefona.

Odkrijte zdaj