ZABAVA NE POZNA MEJA.

ZABAVA NE POZNA MEJA.

Posebne ponudbe za uvožene modele vozil BMW.

Naš najpomembnejši cilj je vsem lastnikom BMW zagotoviti največjo mero užitka v vožnji. Za to poskrbimo s široko paleto storitev – ne glede na to, ali ste BMW kupili pri lokalnemu trgovcu, v tujini ali pa ste se odločili za rabljeno vozilo.

Registrirajte se danes in izkoristite vrsto storitev, ki so prilagojene vašim potrebam.

Najsi gre za brezplačna navodila za uporabo BMW v slovenskem jeziku, posodobitev digitalnega cestnega zemljevida, varnostni pregled BMW, osnovni set BMW Natural Air ali preverjanje aktualnih tehničnih težav – uživajte v občutku zavedanja, da je vaše BMW vozilo v najboljših rokah!

Preberi več
ZABAVA NE POZNA MEJA.Posebne ponudbe za uvožene modele vozil BMW.

POSEBNE PONUDBE ZA UVOŽENE MODELE VOZIL BMW.

Brezplačna navodila za uporabo BMW

BMW brezplačna navodila za uporabo.

Priskrbite si navodila za uporabo vašega BMW vozila v slovenskem jeziku. Povsem brezplačno. Zahtevajte jih zdaj.

Preberi več
Posodobitev navigacije Digital Road Map

Posodobitev digitalnega cestnega zemljevida.

Ceste se nenehno spreminjajo, prav tako kot vaše poti. Naši BMW strokovnjaki vas obveščajo o posodobljeni različici programske opreme, ki je združljiva z vašim navigacijskim sistemom BMW.

Preberi več
Varnostni pregled BMW

BMW varnostni pregled.

Varnost je pomembna. Naj vam zavorni sistem, osvetlitev, krmiljenje, pnevmatike in druge funkcije, ki vplivajo na varnost vašega vozila BMW, temeljito pregledajo naši servisni strokovnjaki za vozila BMW.

Preberi več
Osnovni kit za osveževanje zraka Natural Air

BMW Natural Air osnovni set.

Osvežite zrak v svojem BMW vozilu – z osnovnim setom BMW Natural Air, ki vsebuje vložek z dišavo in držalo.

Preberi več
Preverjanje tehničnih težav

Preverjanje tehničnih težav.

Izkoristite priložnost, da preverimo morebitne tehnične težave na vašem uvoženem vozilu BMW. Bodite brezskrbni – za popoln užitek v vožnji!

Preberi več
Owners Manual

BMW NAVODILA ZA UPORABO.

Povsem brezplačna in v slovenskem jeziku.

Užitek govori vse jezike. In užitek je, ko vam ni treba razmišljati o jezikovnih ovirah. Vseeno pa lahko obstaja težava: Ste kupili svoje BMW vozilo v tujini? Ali ste se odločili za rabljen BMW model? Potem imate morda navodila za uporabo BMW, vendar žal v tujem jeziku. Da bi povečali vaš užitek v vožnji, vam ponujamo navodila za uporabo vašega BMW vozila v slovenskem jeziku. Registirajte se danes in prejmite svoj brezplačen izvod v slovenskem jeziku.

Kako do navodil za uporabo BMW vozila?

Registrirajte se – in poslali vam bomo navodila za uporabo BMW.

 

Digital Roadmap

POSODOBITEV DIGITALNEGA NAVIGACIJSKEGA ZEMLJEVIDA.

Na vsaki cesti se počutite kot doma.

Ceste se stalno spreminjajo, enako kot vaši cilji. Najsi iščete najkrajšo pot, slikovite ceste, kako se izogniti prometnim zastojem, parkirno mesto ali celo nasvete glede restavracij – digitalni cestni zemljevidi BMW za navigacijske sisteme BMW imajo odgovor za vas. Zahvaljujoč tem posodobljenim digitalnim navigacijskim zemljevidom, boste vedno našli najboljšo pot do svojega cilja, prav tako pa boste imeli trenutne prometne in turistične informacije vedno na dosegu roke! Naši strokovnjaki za vozila BMW vam bodo z veseljem svetovali glede združljive različice programske opreme za vaš BMW navigacijski sistem.

Cena enkratne posodobitve navigacijskega zemljevida znaša 103,00 EUR*

Cena 2-letne posodobitve navigacijskega zemljevida znaša 130,66 EUR*

V ceno ni vključen dodaten medij za shranjevanje podatkov (kjer je potreben). Ponudba velja za vsa vozila BMW, ki so mlajša od 09/2002.


* Vključno z DDV, brez stroškov montaže. Ponudba je na voljo izključno pri pooblaščenih trgovcih z vozili BMW. Pridržujemo si pravico do napak.

Kako posodobiti svoj digitalni navigacijski zemljevid?

Registrirajte se – in vaš lokalni trgovec z vozili BMW bo stopil v stik z vami glede dodatnih podrobnosti.

Safety Check

BMW VARNOSTNI PREGLED.

Varnost, na katero se lahko zanesete.

Zagotavljamo vam varnost vašega vozila BMW. To pomeni, da lahko uživate v čistem užitku v vožnji in ste obenem prepričani, da ste vi in vaši potniki povsem varni. Pri varnostnem pregledu BMW naši servisni strokovnjaki BMW temeljito pregledajo vse komponente, ki vplivajo na varnost vašega vozila BMW, in sicer s pomočjo 12-točkovnega seznama – vse od zavornega sistema in osvetlitve do krmiljenja in pnevmatik. Varnostni pregled BMW je v prvi vrsti dobra naložba v vašo varnost, obenem pa je tudi popoln način, kako se pripraviti na obvezen tehnični pregled ali če želite izvesti cenitev svojega vozila.

Naročite svoje BMW vozilo na varnostni pregled.

Registrirajte se – in vaš lokalni trgovec z vozili BMW bo stopil v stik z vami, da se dogovorite za termin.

Natural Air

BMW NATURAL AIR OSNOVNI SET.

Osvežite zrak v svojem vozilu BMW.

Osnovni set BMW Natural Air je najbolj udoben način, da ustvarite osvežujoče in prijetno vzdušje v notranjosti vozila ter še bolj prijeten ambient – z vonji naravnih eteričnih olj in ekskluzivno izdelan za vozila BMW. Osnovni set BMW Natural Air vsebuje vložek z dišavo „Sparkling Raindrops“ in držalo, ki se barvno ujema z notranjostjo vozila ter se hitro in enostavno pritrdi na kakršno koli prezračevalno rešetko BMW. Osvežite se!

Naročite svoj BMW Natural Air osnovni set.

Registrirajte se – in vaš lokalni trgovec z vozili BMW bo stopil v stik z vami glede dodatnih podrobnosti.

PREVERJANJE TEHNIČNIH TEŽAV.

Uredimo kakršne koli tehnične težave.
 

Na vašem vozilu je lahko prisotna tehnična težava, ki morda še ni v celoti izražena in za katero ne veste.

Posredujte nam svoje podatke in strokovnjaki pri izbranem servisnem partnerju BMW bodo z veseljem preverili, ali je na vašem vozilu prisotna kakršna koli tehnična težava. V kolikor jo bodo našli, vam bodo nemudoma zagotovili servisni termin. Potrebno delo bo opravljeno brezplačno. Skrbimo, da bo vaše BMW vozilo ostalo v najboljši formi.

Preverite morebitne tehnične težave na svojem vozilu BMW.

Registrirajte se – in vaš lokalni servisni partner BMW bo stopil v stik z vami glede dodatnih podrobnosti.