JOY KNOWS NO BOUNDARIES.

ZABAVA NE POZNA MEJA.

Posebna ponudba za uvožene modele BMW.

ZABAVA NE POZNA MEJA.

Posebna ponudba za uvožene modele BMW.

ZABAVA NE POZNA MEJA.Posebna ponudba za uvožene modele BMW.

Naš najpomembnejši cilj je vsem lastnikom BMW zagotoviti največjo mero užitka v vožnji. Za to poskrbimo s široko paleto storitev – ne glede na to, ali ste BMW kupili pri lokalnemu trgovcu, v tujini ali pa ste se odločili za rabljeno vozilo. Prijavite se danes in prejmite brezplačen izvod navodil za uporabo BMW v vašem jeziku. BMW ponuja tudi druge storitve, kot so posodobitev navigacije Digital Road Map, varnostni pregled BMW ali pa osnovni kit za osveževanje zraka Natural Air. Servis še nikoli ni bil tako pošten, vaš BMW pa je v najboljših rokah.

POSEBNE PONUDBE ZA UVOŽENE MODELE.

Brezplačna navodila za uporabo BMW

Brezplačna navodila za uporabo BMW.

Priskrbite si navodila za uporabo BMW v vašem maternem jeziku. Povsem brezplačno. Priskrbite si jih takoj.
Posodobitev navigacije Digital Road Map.

Posodobitev navigacije Digital Road Map.

Ceste se nenehno spreminjajo, prav tako pa tudi vaše poti. Naši BMW strokovnjaki vas obveščajo o ustrezni različici programske opreme za vaš navigacijski sistem BMW.
Varnostni pregled BMW

Varnostni pregled BMW.

Varnost je pomembna. Dovolite strokovnjakom BMW Service, da temeljito pregledajo zavorni sistem, luči, krmiljenje, pnevmatike in ostale varnostne elemente vašega BMW.
Osnovni kit za osveževanje zraka Natural Air

Osnovni kit za osveževanje zraka Natural Air.

Osvežite notranjost vašega BMW – z osnovnim kitom za osveževanje zraka BMW Natural Air, ki vključuje dišavni vložek in držalo.
Owners Manual

NAVODILA ZA UPORABO BMW.

Povsem brezplačno in v vašem jeziku.

Užitek govori vse jezike. In užitek je, ko vam ni treba razmišljati o jezikovnih ovirah. Vseeno pa lahko obstaja težava: ste kupili BMW v tujini? Ali pa ste se odločili za rabljen model BMW? Potem imate navodila za uporabo BMW, a žal v tujem jeziku. Da bi maksimirali užitek v vožnji, vam BMW ponuja navodila za uporabo BMW v vašem maternem jeziku. Prijavite se danes in si priskrbite brezplačen izvod v vašem jeziku.

Kako do navodil za uporabo BMW.

Prijavite se pri nas – in poslali vam bomo navodila za uporabo BMW.

Digital Roadmap

POSODOBITEV NAVIGACIJE DIGITAL ROAD MAP.

Počutite se doma na vsaki cesti.

Navigacijske karte Digital Road Map za navigacijske sisteme BMW vam prinašajo aktualne prometne in turistične informacije na doseg roke. Ceste se vedno spreminjajo, prav tako pa vaše destinacije – naj si iščete najkrajšo pot, slikovite ceste, manj prometne povezave, parkirna mesta ali celo priporočila za dobre restavracije, imajo navigacijske karte BMW vse odgovore. S posodobitvijo cestnih kart boste vedno našli najboljšo pot do cilja. Naši BMW strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagati izbrati ustrezno različico programske opreme za vaš navigacijski sistem BMW.

 

Brez vgradnje in dela za vse modele BMW od letnika september 2002 dalje.

Kako do posodobitve navigacijskih kart Digital Road Map.

Prijavite se pri nas – in vaš lokalni partner BMW bo stopil z vami v stik za dodatna navodila.

Safety Check

VARNOSTNI PREGLED BMW.

Varnost, na katero se lahko zanesete.

Jamčimo za varnost vozila BMW. To pomeni, da lahko uživate v vožnji brez skrbi za vašo varnost in varnost sopotnikov. Med varnostnim pregledom BMW naši strokovnjaki temeljito preverijo vse varnostne elemente v vašem BMW po kontrolnem seznamu z dvanajstimi točkami – od zavornega sistema in luči, do krmiljenja in pnevmatik. Varnostni pregled BMW je prav tako idealen način priprave na obvezne teste oziroma ocene tehnične brezhibnosti motornih vozil, če se odločate za prodajo vozila. Kot naložba za vašo varnost se vam bomo oglasili in se dogovorili za obisk servisa.

 

Vsa potrebna dodatna dela in menjava avtomobilskih tekočin proti doplačilu.

Zagotovite si varnostni pregled BMW.

Prijavite se pri nas – in vaš lokalni partner BMW bo stopil z vami v stik za dodatna navodila.

Natural Air

OSNOVNI KIT ZA OSVEŽEVANJE ZRAKA NATURAL AIR.

Osvežite si notranjost vašega BMW.


Osnovni kit za osveževanje zraka BMW Natural Air je najboljši način za osvežitev ambienta notranjosti – z dišavami iz naravnih eterični olj, izdelanih ekskluzivno za BMW. Komplet za osveževanje zraka BMW Natural Air sestoji iz vložka z dišavo “Sparkling Raindrops” in držala, ki je barvno usklajen z notranjostjo in omogoča hitro in enostavno pritrditev na reže prezračevalnega sistema vseh BMW. Osvežite se!

Priskrbite si osnovni kit za osveževanje zraka Natural Air.

Prijavite se pri nas – in vaš lokalni partner BMW bo stopil z vami v stik za dodatna navodila.