BMW 225xe Active Tourer

NAELEKTRENO OZRAČJE.

NAELEKTRENO OZRAČJE.

NAELEKTRENO OZRAČJE.

Naelektri cesto.

BMW 225xe Active Tourer priključni hibrid

Moč motorja: 165 kW | Konjske moči: 224 | Tip goriva: Bencin / Električna energija | Barva zunanjosti: Alpine White | Notranjost: Blago Grid Anthrazit | Black.
 • Akcijska cena: 31.490,00 EUR
 • Eko sklad subvencija: 2.000,00 EUR
 • Redna cena po ceniku: 41.810,00 EUR
BMW 225xe Active Tourer

SERIJSKA IN DODATNA OPREMA.

BMW 225xe Active Tourer

Serijska oprema: Steptronic menjalnik, Multifunkcijski volan, Usnjen športni volan, 17" lita alu. platišča V-Spoke 479, Avtomatska klimatska naprava, Notranje okrasne letve Oxide Silver Dark mat s poudarjenim zaključkom Black, visoki sijaj, Odlagalni paket, Performance nadzor, Storitve Teleservices, Storitve eDrive, Storitve ConnectedDrive, Sistem za klic v sili, Preproge iz velurja, Prikazovalnik tlaka v pnevmatikah, Set za popravilo pnevmatik, Varnostni trikotnik.

Preberi več
BMW 225xe Active Tourer

Dodatna oprema: LED žarometi, Parkirni asistent, Nadzor razdalje pri parkiranju (PDC), spredaj in zadaj, Asistent za uravnavanje hitrosti z zavorno funkcijo, Media, Strešni nosilci v črni barvi, Avtomatsko delovanje pokrova prtljažnika, Naslon za roke spredaj, Senzor za dež, Možnost izklopa sovoznikove zračne blazine, Varnostni vijaki platišč 

Preberi več
BMW 225xe Active Tourer
 • Service Inclusive - 5 let ali 100.000 km
 • Repair Inclusive - 3 leta ali 200.000 km
Preberi več

Omejene serije.

BMW Serije 2 Active Tourer

BMW Serije 2 Active Tourer

JOY Edition že za 20.990 EUR.
Več o ponudbi.
BMW 225xe Active Tourer

BMW 225xe Active Tourer priključni hibrid

PHEV Edition že za 31.490 EUR.
Več o ponudbi.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html