LJUBEZEN DO VELIKEGA MESTA.

BMW serije 2 Gran Tourer.

LJUBEZEN DO VELIKEGA MESTA.

BMW serije 2 Gran Tourer.

LJUBEZEN DO VELIKEGA MESTA.BMW serije 2 Gran Tourer.

Nazivna moč v kW (KM) pri 1/min (220d xDrive)

140 (190)/4.000

Kombinirana poraba goriva v l/100 km (220d xDrive)

4,9–4,6(3)

Kombinirane emisije CO2 v g/km (220d xDrive)

129–128(3)

Prostornina prtljažnika

645 do 1.905 litrov

Imejte kar največ od mestnega življenja: z vozilom BMW serije 2 Gran Tourer. Nudi vam zares veliko in zmore še več. In ravno to je velika prednost v velikem mestu. Hektičnih situacij se loteva z igrivo sproščenostjo, mladostno in samozavestno, hkrati pa v polni meri uživa življenje. Vedno pa se obnaša tudi odločno in športno, zahvaljujoč močnim 3 oz. 4-valjnim motorjem BMW TwinPower Turbo. Za užitek v vožnji, ki sega do roba mesta in naprej.

BMW 220d xDrive Gran Tourer(3):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 4,9–4,6
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 129–128

POSKRBI ZA GOVORICE V MESTU.

Pravi svetovljan: vozilo BMW serije 2 Gran Tourer – dinamično in samozavestno, vsestransko in sodobno. Ceste so zanj avenija, po kateri se sprehaja s športno sproščenostjo, ki jo povzroči karizmatičen sprednji del z veliko dvojno ledvičko in vstopnimi odprtinami za zrak ter dolgo medosno razdaljo s kratkimi previsi karoserije. Višja strešna linija obljublja, skupaj z velikimi vrati, prostornost in udobje. To je vozilo sproščenega in suverenega značaja, ki sproži govorice na prvi pogled.

„To je užitek v vožnji v popolnoma novi obliki!“
Dr. Ian Robertson, ambasador podjetja BMW Group v Veliki Britaniji in nekdanji član uprave podjetja BMW AG.

ODLIČNA UPRIZORITEV.

Bodisi ogled turistične znamenitosti skupine sedmih prijateljev ali na počitnice z vso prtljago, ki vam pride pod roke – vozilo BMW serije 2 Gran Tourer je prava rešitev za vsako pustolovščino. Z množico praktičnih možnosti za odlaganje stvari in spremenljivo drugo sedežno vrsto nudi popolno fleksibilnost spredaj in zadaj ter do 1.905 litrov prtljažnega prostora. Še posebej pa je prijazen družinam: zahvaljujoč dodatno razpoložljivi tretji vrsti sedežev je po potrebi na voljo sedem mest. Vozilo BMW serije 2 Gran Tourer – več prostora za vaše življenje.

POVEŽITE SE.

Naj vas med vožnjo po mestu spremlja ves svet. Ne glede na to, kam vas vodi pot ali kakšne načrte imate, BMW ConnectedDrive vam vedno stoji ob strani s koristnimi digitalnimi storitvami in asistenčnimi sistemi za voznika iz paketa BMW Personal CoPilot. Da boste pri sebi imeli vse, kar vam pomeni veliko in da boste na svoj cilj vedno prispeli varno in sproščeno.

Read more

Ni ga čez dobro povezavo.

Telefonija z brezžičnim polnjenjem obsega polnilni predal z brezžično funkcijo polnjenja. Povezava s strešno anteno poskrbi za boljši mobilni sprejem. Prek Bluetooth se lahko hkrati povežejo dva mobilna telefona in en avdio predvajalnik. Oprema pa vključuje tudi Bluetooth Office in predpripravo za dostopno točko Wi-Fi.
Read more

Pogled na cesto, vse podrobnosti pred očmi.

Barvni BMW Head-Up projektor projicira vse pomembne podatke za vožnjo na projekcijsko steklo v vidnem polju voznika in s tem prepreči daljše odvračanje pozornosti od dogajanja na cesti. Med drugim se prikažejo podatki, kot so navigacijski napotki, Speed Limit Info vklj. s prikazom prepovedi prehitevanja in telefonski ter razvedrilni seznami.
Read more

Vzdržuje varno razdaljo.

Oprema Driving Assistant Plus vam nudi znatno večjo varnost in udobje. Ta vključuje opozorilo pred naletom in opozorilo o zaznanem pešcu z mestno funkcijo zaviranja, opozorilo za zapustitev voznega pasu, asistenta za dolgo luč, Speed Limit Info, asistenta za uravnavanje hitrosti s funkcijo Stop&Go s kamero in asistenta pri zastoju.
Read more

Svoboda, ki vam odlično pristaja.

Vedno dlje brez omejitev, zahvaljujoč povezljivosti, ki je usmerjena v prihodnost: z BMW ConnectedDrive boste stalno povezani z vsem, kar vam veliko pomeni – za še bolj udobno potovanje. Prepričajte se sami!
Read more

PREPUŠČA SE TOKU.

PREPUŠČA SE TOKU.

Po mestnih ulicah, na podeželju in avtocestah – z vozilom BMW serije 2 Gran Tourer postane vsaka vožnja najljubše potovanje. Odgovor se ne eni strani skriva v zelo učinkovitih dizelskih in bencinskih motorjih z visokim navorom. Na drugi strani pa dolga medosna razdalja in kratki previsi karoserije omogočajo optimalno agilnost vozila. Skupaj s stikalom za uravnavanje vozne dinamike, prilagodljivim podvozjem in številnimi aerodinamičnimi ukrepi nastanejo natančne in živahne vozne lastnosti, ki spremenijo vsako potovanje v cilj.

Read more

MESTNO SREDIŠČE DO SPUSTA NAVZDOL.

Od posebej varčnih 3-valjnih dizelskih motorjev do zelo prožnih 4-valjnih bencinskih motorjev z visokim navorom: vozilo BMW serije 2 Gran Tourer nudi ustrezno motorizacijo za vsako zahtevo. Vsem motorjem sta skupna tehnologija BMW TwinPower Turbo in dosledna usmerjenost k učinkovitosti in vozni dinamiki. Z inteligentnim sistemom štirikolesnega pogona xDrive ali športno prilagojenim 7-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko pa postane vozilo BMW serije 2 Gran Tourer avtomobil tisočerih talentov z najboljšimi voznimi lastnostmi, ki je vedno pripravljen na odkrivanje novih poti.

KAR SI ŽELIJO VSI: NEKAJ POSEBNEGA.

Natanko tako, kot si ga želite – zahvaljujoč bogati izbiri dodatne opreme za vozilo BMW serije 2 Gran Tourer. Od praktičnih dodatkov za notranjost in stilskih pripomočkov do odličnih rešitev za prtljago. Odločitev je vaša. Opremite vozilo BMW serije 2 Gran Tourer glede na svoje potrebe in po lastnih predstavah – in odkrijte svet novih možnosti.

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko spreminja med konfiguracijo.

    (1) Za vozila do datuma proizvodnje 31. 05. 2018. Prosimo, stopite v stik s svojim trgovcem z vozili glede razpoložljivosti vozila.

    Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. Pri teh vozilih se lahko za izračun davka ali drugih dajatev, ki se nanašajo (tudi) na emisije CO2, vrednosti razlikujejo od navedenih podatkov, odvisno od nacionalne zakonodaje.

    Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.