ADRENALIN ZA NA CESTO.

Modeli M Performance vozila BMW serije 5 Limuzina.

BMW M Performance

ADRENALIN ZA NA CESTO.

Modeli M Performance vozila BMW serije 5 Limuzina.

ADRENALIN ZA NA CESTO.Modeli M Performance vozila BMW serije 5 Limuzina.

Vznemirljiv: z modeli M Performance BMW serije 5 Limuzina potisnete meje do neslutenih višav. Čisti adrenalin. Iz športnega v motošportni značaj. Ker dovolj ni nikoli dovolj.

BMW M550i xDrive Limuzina(1):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7.2 / 7.7
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 190.0 / 200.0

Preberi več

ŠPORTNI PAKETI MOČI.

Vrstni 6-valjni dizelski motor M Performance TwinPower Turbo v BMW M550d je edinstven v vseh pogledih. Najsodobnejše tehnologije – kot sta večstopenjsko polnjenje s štirimi turbopolnilniki in neposredno vbrizgavanje goriva preko skupnega voda – zagotavljajo izjemno moč v vseh voznih razmerah zahvaljujoč navoru do 760 Nm.

VZNEMIRJA VSEPOVSOD.

VZNEMIRJA VSEPOVSOD.

Prilagodljivo M podvozje je spuščeno za 10 mm. Tudi krmilni mehanizem je izpopolnjen, medtem ko so M športne zavore nastavljene za skrajno upočasnjevanje. In če vas vse to še vedno ne vznemirja dovolj, imate na voljo dodatno prilagodljivo M podvozje Professional za še več vozne dinamike: Modeli M Performance vozila BMW serije 5 Limuzina postavljajo pravila na področju voznega doživetja. Navsezadnje so glavni igralci, ki diktirajo igro.

Preberi več

POSPEŠEVALNIK UTRIPA.

Pogled, ki sprosti adrenalin: na vozilu BMW M550i xDrive s paketom M Aerodynamics izstopajo ogromne odprtine za zrak in posebni oblikovni poudarki v barvi Cerium Grey. Ta ekskluzivna barva se pojavi tudi na markantnem okvirju dvojne ledvičke, aerodinamičnih ohišjih zunanjih ogledal in znački modela. Samozavesten videz zaokrožujeta dve posebni obliki platišč z velikostjo 19 in 20 palcev, ki sta na voljo za modele M Performance.

VRHUNSKA ŠPORTNIKA PODOLGEM IN POČEZ.

Vstopne letve z oznako modela, posebni instrumenti z digitalno oznako modela, M usnjen volan in druga oprema paketa M Sport: tudi v notranjosti vozila BMW M550d xDrive je prisoten edinstven izraz športne odličnosti.

INTENZIVEN UŽITEK V VOŽNJI

INTENZIVEN UŽITEK V VOŽNJI

Avtomobili M Performance osupnejo z izredno zmogljivostjo. Razvijejo skrajno vozno dinamiko in pri tem ne žrtvujejo udobja. In z napredno obliko dokazujejo, da gresta športnost in eleganca z roko v roki. BMW M Performance. Intenziviran užitek v vožnji.

Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

    Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

    Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

    Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

    Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html