ADRENALIN ZA NA CESTO.

Modeli M Performance vozila BMW serije 5 Limuzina.

BMW M Performance

ADRENALIN ZA NA CESTO.

Modeli M Performance vozila BMW serije 5 Limuzina.

ADRENALIN ZA NA CESTO.Modeli M Performance vozila BMW serije 5 Limuzina.

Vznemirljiv: z modeli M Performance BMW serije 5 Limuzina potisnete meje do neslutenih višav. Čisti adrenalin. Iz športnega v motošportni značaj. Ker dovolj ni nikoli dovolj.

BMW M550i xDrive Limuzina:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9,1–8,9
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 209–204

BMW M550d xDrive Limuzina:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,1–5,9
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 159–154

ŠPORTNI PAKETI MOČI.

Pod pokrovom motorja BMW M550i xDrive preži čista moč: 8-valjni bencinski motor M Performance TwinPower Turbo je glavni igralec vseh dinamičnih disciplin. Ne morete ga preslišati – kajti njegov prodoren zvok, ki se vali iz M športnega izpušnega sistema, priča o nadvse športni DNK.

Vrstni 6-valjni dizelski motor M Performance TwinPower Turbo v BMW M550d je edinstven v vseh pogledih. Najsodobnejše tehnologije – kot sta večstopenjsko polnjenje s štirimi turbopolnilniki in neposredno vbrizgavanje goriva preko skupnega voda – zagotavljajo izjemno moč v vseh voznih razmerah zahvaljujoč navoru do 760 Nm.

VZNEMIRJA VSEPOVSOD.

VZNEMIRJA VSEPOVSOD.

Prilagodljivo M podvozje je spuščeno za 10 mm. Tudi krmilni mehanizem je izpopolnjen, medtem ko so M športne zavore nastavljene za skrajno upočasnjevanje. In če vas vse to še vedno ne vznemirja dovolj, imate na voljo dodatno prilagodljivo M podvozje Professional za še več vozne dinamike: Modeli M Performance vozila BMW serije 5 Limuzina postavljajo pravila na področju voznega doživetja. Navsezadnje so glavni igralci, ki diktirajo igro.

POSPEŠEVALNIK UTRIPA.

Pogled, ki sprosti adrenalin: na vozilu BMW M550i xDrive s paketom M Aerodynamics izstopajo ogromne odprtine za zrak in posebni oblikovni poudarki v barvi Cerium Grey. Ta ekskluzivna barva se pojavi tudi na markantnem okvirju dvojne ledvičke, aerodinamičnih ohišjih zunanjih ogledal in znački modela. Samozavesten videz zaokrožujeta dve posebni obliki platišč z velikostjo 19 in 20 palcev, ki sta na voljo za modele M Performance.

VRHUNSKA ŠPORTNIKA PODOLGEM IN POČEZ.

Vstopne letve z oznako modela, posebni instrumenti z digitalno oznako modela, M usnjen volan in druga oprema paketa M Sport: tudi v notranjosti vozila BMW M550i xDrive in M550d xDrive je prisoten edinstven izraz športne odličnosti.

INTENZIVEN UŽITEK V VOŽNJI

INTENZIVEN UŽITEK V VOŽNJI

Avtomobili M Performance osupnejo z izredno zmogljivostjo. Razvijejo skrajno vozno dinamiko in pri tem ne žrtvujejo udobja. In z napredno obliko dokazujejo, da gresta športnost in eleganca z roko v roki. BMW M Performance. Intenziviran užitek v vožnji.

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Podatki o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so odvisni od izbranih velikosti platišč in pnevmatik. Vrednosti porabe so bile določene na osnovi preskusnega cikla ECE.

    Doseg je odvisen od različnih dejavnikov, zlasti: osebnega sloga vožnje, stanja cest, zunanje temperature, ogrevanja/klimatizacije in predtemperiranja.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.