ADRENALIN ZA NA CESTO.

Modeli M Performance vozila BMW serije 5 Limuzina.

BMW M Performance

ADRENALIN ZA NA CESTO.

Modeli M Performance vozila BMW serije 5 Limuzina.

ADRENALIN ZA NA CESTO.Modeli M Performance vozila BMW serije 5 Limuzina.

Vznemirljiv: z modeli M Performance BMW serije 5 Limuzina potisnete meje do neslutenih višav. Čisti adrenalin. Iz športnega v motošportni značaj. Ker dovolj ni nikoli dovolj.

BMW M550d xDrive Limuzina:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,1–5,9
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 159–154

Read more

ŠPORTNI PAKETI MOČI.

Vrstni 6-valjni dizelski motor M Performance TwinPower Turbo v BMW M550d je edinstven v vseh pogledih. Najsodobnejše tehnologije – kot sta večstopenjsko polnjenje s štirimi turbopolnilniki in neposredno vbrizgavanje goriva preko skupnega voda – zagotavljajo izjemno moč v vseh voznih razmerah zahvaljujoč navoru do 760 Nm.

VZNEMIRJA VSEPOVSOD.

VZNEMIRJA VSEPOVSOD.

Prilagodljivo M podvozje je spuščeno za 10 mm. Tudi krmilni mehanizem je izpopolnjen, medtem ko so M športne zavore nastavljene za skrajno upočasnjevanje. In če vas vse to še vedno ne vznemirja dovolj, imate na voljo dodatno prilagodljivo M podvozje Professional za še več vozne dinamike: Modeli M Performance vozila BMW serije 5 Limuzina postavljajo pravila na področju voznega doživetja. Navsezadnje so glavni igralci, ki diktirajo igro.

Read more

POSPEŠEVALNIK UTRIPA.

Pogled, ki sprosti adrenalin: na vozilu BMW M550i xDrive s paketom M Aerodynamics izstopajo ogromne odprtine za zrak in posebni oblikovni poudarki v barvi Cerium Grey. Ta ekskluzivna barva se pojavi tudi na markantnem okvirju dvojne ledvičke, aerodinamičnih ohišjih zunanjih ogledal in znački modela. Samozavesten videz zaokrožujeta dve posebni obliki platišč z velikostjo 19 in 20 palcev, ki sta na voljo za modele M Performance.

VRHUNSKA ŠPORTNIKA PODOLGEM IN POČEZ.

Vstopne letve z oznako modela, posebni instrumenti z digitalno oznako modela, M usnjen volan in druga oprema paketa M Sport: tudi v notranjosti vozila BMW M550d xDrive je prisoten edinstven izraz športne odličnosti.

INTENZIVEN UŽITEK V VOŽNJI

INTENZIVEN UŽITEK V VOŽNJI

Avtomobili M Performance osupnejo z izredno zmogljivostjo. Razvijejo skrajno vozno dinamiko in pri tem ne žrtvujejo udobja. In z napredno obliko dokazujejo, da gresta športnost in eleganca z roko v roki. BMW M Performance. Intenziviran užitek v vožnji.

Read more

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

    (1) Vrednosti veljajo do 15. 04. 2018. Prosimo, preverite razpoložljivost pri svojem trgovcu z vozili BMW.

    Vrednosti za vozila, ki so označena z (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

    Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

    Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.