ADRENALIN ZA NA CESTO.

Modeli M Performance vozila BMW serije 5 Limuzina.

BMW M Performance

ADRENALIN ZA NA CESTO.

Modeli M Performance vozila BMW serije 5 Limuzina.

ADRENALIN ZA NA CESTO.Modeli M Performance vozila BMW serije 5 Limuzina.

Vznemirljiv: z modeli M Performance BMW serije 5 Limuzina potisnete meje do neslutenih višav. Čisti adrenalin. Iz športnega v motošportni značaj. Ker dovolj ni nikoli dovolj.

BMW M550i xDrive Limuzina (1):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9,1–8,9
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 209–204

BMW M550d xDrive Limuzina:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,1–5,9
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 159–154

ŠPORTNI PAKETI MOČI.

Pod pokrovom motorja BMW M550i xDrive preži čista moč: 8-valjni bencinski motor M Performance TwinPower Turbo je glavni igralec vseh dinamičnih disciplin. Ne morete ga preslišati – kajti njegov prodoren zvok, ki se vali iz M športnega izpušnega sistema, priča o nadvse športni DNK.

Vrstni 6-valjni dizelski motor M Performance TwinPower Turbo v BMW M550d je edinstven v vseh pogledih. Najsodobnejše tehnologije – kot sta večstopenjsko polnjenje s štirimi turbopolnilniki in neposredno vbrizgavanje goriva preko skupnega voda – zagotavljajo izjemno moč v vseh voznih razmerah zahvaljujoč navoru do 760 Nm.

VZNEMIRJA VSEPOVSOD.

VZNEMIRJA VSEPOVSOD.

Prilagodljivo M podvozje je spuščeno za 10 mm. Tudi krmilni mehanizem je izpopolnjen, medtem ko so M športne zavore nastavljene za skrajno upočasnjevanje. In če vas vse to še vedno ne vznemirja dovolj, imate na voljo dodatno prilagodljivo M podvozje Professional za še več vozne dinamike: Modeli M Performance vozila BMW serije 5 Limuzina postavljajo pravila na področju voznega doživetja. Navsezadnje so glavni igralci, ki diktirajo igro.

POSPEŠEVALNIK UTRIPA.

Pogled, ki sprosti adrenalin: na vozilu BMW M550i xDrive s paketom M Aerodynamics izstopajo ogromne odprtine za zrak in posebni oblikovni poudarki v barvi Cerium Grey. Ta ekskluzivna barva se pojavi tudi na markantnem okvirju dvojne ledvičke, aerodinamičnih ohišjih zunanjih ogledal in znački modela. Samozavesten videz zaokrožujeta dve posebni obliki platišč z velikostjo 19 in 20 palcev, ki sta na voljo za modele M Performance.

VRHUNSKA ŠPORTNIKA PODOLGEM IN POČEZ.

Vstopne letve z oznako modela, posebni instrumenti z digitalno oznako modela, M usnjen volan in druga oprema paketa M Sport: tudi v notranjosti vozila BMW M550i xDrive in M550d xDrive je prisoten edinstven izraz športne odličnosti.

INTENZIVEN UŽITEK V VOŽNJI

INTENZIVEN UŽITEK V VOŽNJI

Avtomobili M Performance osupnejo z izredno zmogljivostjo. Razvijejo skrajno vozno dinamiko in pri tem ne žrtvujejo udobja. In z napredno obliko dokazujejo, da gresta športnost in eleganca z roko v roki. BMW M Performance. Intenziviran užitek v vožnji.

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Disclaimer reference invalid