BODITE LOVEC. NE PLEN.

Novo vozilo BMW X2.

BODITE LOVEC. NE PLEN.Novo vozilo BMW X2.

Popolnoma edinstven. Preprosto izjemen. Novi BMW X2 že na prvi pogled jasno kaže svoje športne ambicije. Zahvaljujoč drzni atletski pojavi zagotavlja dinamično, okretno vožnjo brez tekmeca v svojem razredu. Prištejmo še visokokakovostno notranjost in številne inovativne tehnologije – in pred nami je samozavestni akter nove dobe. Ste pripravljeni?

BMW X2 xDrive20d (3):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana vožnja): 5.6 / 6.2
Emisije CO2 v g/km (kombinirana vožnja): 147 / 162
 

Preberi več

5 MOČNIH ARGUMENTOV:

 • 01 Poraba goriva v l/100 km (skupno): 5.6 / 6.2
 • 02 Emisije CO₂ v g/km (skupno): 147 / 162
 • 03 Prvič na voljo s paketom M Sport X
 • 04 Odlična vozna dinamika in zmogljivi motorji
 • 05 Inovativni koncept upravljanja in brezhibna povezljivost

OSTAJA EDINSTVEN.

Podrobnosti oblike zunanjosti.

Novo vozilo BMW X2 sledi svoji poti – in to tudi jasno pokaže. Njegova ekstrovertirana oblika mu daje, skupaj z njegovimi dinamičnimi potezami, zelo športen značaj kupeja. Pri tem pa njegova izrazita sorazmerja in edinstveni, inovativni oblikovni poudarki skrbijo za izjemen videz. Idealno vozilo za vse, ki radi ubirajo nove poti.

Preberi več

Vstopne odprtine za zrak.

Neustavljiva privlačnost na prvi pogled: samozavesten sprednji del z močnim odbijačem in velikimi vstopnimi odprtinami za zrak, ki so razdeljene na tri dele in skrbijo za še boljše hlajenje zavor in motorja. Poleg tega pa oblikovna elementa Air Curtain, ki sta integrirana v odprtinah, prispevata k temu, da se zniža zračni upor karoserije.
Preberi več

Okovi koles.

Športna celotna slika: izrazite maske kolotekov v barvi Frozen Grey iz paketa M Sport X dajejo spektakularnim platiščem posebej dinamičen okvir. Enako kot markantna bočna pragova predstavljajo nezamenljivo značilnost za to, da je vozilo BMW X2 polnopravni član družine X.
Preberi več

Bočna pragova.

Kar vozilo BMW X2 začne, naredi do konca: to dokazujeta tudi inovativni oblogi, ki prekrivata bočna pragova v barvi Frozen Grey. Obenem pa vzpostavljata brezhibno povezavo med maskami kolotekov, ki so prav tako lakirane v barvi Frozen Grey, in dosledno vodita močno prepletanje laka in okrasnih elementov do zadka.
Preberi več

M zadnji spojler.

Dinamika do zadnje podrobnosti: dodatno razpoložljiv M zadnji spojler nadalje poudarja športno obliko raztegnjene silhuete kupeja. S svojimi izrazitimi konturami je še ena paša za oči, ki čudovito zaokroži zadek vozila BMW X2 s široko držo.
Preberi več

Oblika zadka.

Premišljen do konca: edinstven oblikovni jezik je dobro viden vse do zadka. Vrata prtljažnika so poravnana z odbijačem, kar povzroči izjemno estetski videz. Skladno z oblikovanjem je ročaj vrat prtljažnika neopazno integriran v znački BMW.
Preberi več

Panoramska steklena streha.

Tudi v zaprtem stanju je odprta za svetlobne učinke: dodatno razpoložljiva dvodelna panoramska steklena streha prekriva skoraj vso stropno oblogo vozila BMW X2. S tem dobi notranjost dodatno svetlobo, hkrati pa se znatno poveča občutek prostora. Sprednji del strehe nudi možnost brezstopenjskega odpiranja.
Preberi več

* Tu prikazan model se lahko razlikuje od sedanjega modela

Preberi več

VEDNO KORAK SPREDAJ.

BMW ConnectedDrive.

Vedno dlje brez omejitev, zahvaljujoč v prihodnost usmerjene povezljivosti: z BMW ConnectedDrive se boste vedno lahko osredotočili na to, kar vam je zares pomembno – za še bolj udobno potovanje. Prepričajte se sami!
Preberi več

VOZI SPREDAJ. NIKOLI ZADAJ.

Vozna dinamika.

VOZI SPREDAJ. NIKOLI ZADAJ.

Vozna dinamika.

Močni motorji. Neposredno krmiljenje. Dodatno razpoložljivo M športno podvozje. Zelo natančne vozne lastnosti, ki določajo merila v tem razredu vozil. Za temperamentno dinamiko in odlično agilnost – bodisi za sprint ali dolge razdalje, mestno vožnjo ali ovinkasto podeželsko cesto. Vse to lahko doživite še bolj intenzivno, če se odločite za sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive, ki zagotovi novemu vozilu BMW X2 izvrstno trakcijo in smerno stabilnost, zaradi česar boste tudi najbolj ostre zavoje odpeljali kot po tirih. Razbijanje srca je vključeno – za vse, ki so pripravljeni.

Preberi več

IZZIVA DNEVNO RUTINO.

Novo vozilo BMW X2 težko naleti na nepremostljivo oviro. Še posebej, če je opremljeno z izdelki iz bogate ponudbe dodatne opreme. Vseeno, katero pot ubere: vedno je pripravljeno na vse izzive. Doživite njegovo kakovostno in praktično opremo – in tudi sami izzovite dnevno rutino.

LOREM IPSUM.

LOREM IPSUM.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in  na https://www.bmw.si/content/dam/bmw/marketSI/bmw_si/redirects/BMW_prirocnik_0719-WLTP.pdf ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html