BODITE LOVEC. NE PLEN.

Novo vozilo BMW X2.

BODITE LOVEC. NE PLEN.

Novo vozilo BMW X2.

BODITE LOVEC. NE PLEN.Novo vozilo BMW X2.

Popolnoma edinstveno. Izjemno. Novo vozilo BMW X2 že na prvi pogled jasno izraža športni značaj. S svojimi drznimi atletskimi značilnostmi nudi dinamično in agilno zmogljivost, ki je brez primere še v tem razredu vozil. Skupaj s kakovostno notranjostjo in množico inovativnih tehnologij je pravi družaben protagonist novega obdobja. Ste pripravljeni?


BMW X2 xDrive20d:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 4,6–4,8
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 121–126

Read more

5 MOČNIH ARGUMENTOV:

 • 01 Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6,2-4,5
 • 02 Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 142-118
 • 03 Prvič na voljo s paketom M Sport X
 • 04 Odlična vozna dinamika in zmogljivi motorji
 • 05 Inovativni koncept upravljanja in brezhibna povezljivost

OSTAJA EDINSTVEN.

Podrobnosti oblike zunanjosti.

Novo vozilo BMW X2 sledi svoji poti – in to tudi jasno pokaže. Njegova ekstrovertirana oblika mu daje, skupaj z njegovimi dinamičnimi potezami, zelo športen značaj kupeja. Pri tem pa njegova izrazita sorazmerja in edinstveni, inovativni oblikovni poudarki skrbijo za izjemen videz. Idealno vozilo za vse, ki radi ubirajo nove poti.

Read more

Vstopne odprtine za zrak.

Neustavljiva privlačnost na prvi pogled: samozavesten sprednji del z močnim odbijačem in velikimi vstopnimi odprtinami za zrak, ki so razdeljene na tri dele in skrbijo za še boljše hlajenje zavor in motorja. Poleg tega pa oblikovna elementa Air Curtain, ki sta integrirana v odprtinah, prispevata k temu, da se zniža zračni upor karoserije.
Read more

Okovi koles.

Športna celotna slika: izrazite maske kolotekov v barvi Frozen Grey iz paketa M Sport X dajejo spektakularnim platiščem posebej dinamičen okvir. Enako kot markantna bočna pragova predstavljajo nezamenljivo značilnost za to, da je vozilo BMW X2 polnopravni član družine X.
Read more

Bočna pragova.

Kar vozilo BMW X2 začne, naredi do konca: to dokazujeta tudi inovativni oblogi, ki prekrivata bočna pragova v barvi Frozen Grey. Obenem pa vzpostavljata brezhibno povezavo med maskami kolotekov, ki so prav tako lakirane v barvi Frozen Grey, in dosledno vodita močno prepletanje laka in okrasnih elementov do zadka.
Read more

M zadnji spojler.

Dinamika do zadnje podrobnosti: dodatno razpoložljiv M zadnji spojler nadalje poudarja športno obliko raztegnjene silhuete kupeja. S svojimi izrazitimi konturami je še ena paša za oči, ki čudovito zaokroži zadek vozila BMW X2 s široko držo.
Read more

Oblika zadka.

Premišljen do konca: edinstven oblikovni jezik je dobro viden vse do zadka. Vrata prtljažnika so poravnana z odbijačem, kar povzroči izjemno estetski videz. Skladno z oblikovanjem je ročaj vrat prtljažnika neopazno integriran v znački BMW.
Read more

Panoramska steklena streha.

Tudi v zaprtem stanju je odprta za svetlobne učinke: dodatno razpoložljiva dvodelna panoramska steklena streha prekriva skoraj vso stropno oblogo vozila BMW X2. S tem dobi notranjost dodatno svetlobo, hkrati pa se znatno poveča občutek prostora. Sprednji del strehe nudi možnost brezstopenjskega odpiranja.
Read more

VEDNO KORAK SPREDAJ.

BMW ConnectedDrive.

Vedno dlje brez omejitev, zahvaljujoč v prihodnost usmerjene povezljivosti: z BMW ConnectedDrive se boste vedno lahko osredotočili na to, kar vam je zares pomembno – za še bolj udobno potovanje. Prepričajte se sami!
Read more

VOZI SPREDAJ. NIKOLI ZADAJ.

Vozna dinamika.

VOZI SPREDAJ. NIKOLI ZADAJ.

Vozna dinamika.

Močni motorji. Neposredno krmiljenje. Dodatno razpoložljivo M športno podvozje. Zelo natančne vozne lastnosti, ki določajo merila v tem razredu vozil. Za temperamentno dinamiko in odlično agilnost – bodisi za sprint ali dolge razdalje, mestno vožnjo ali ovinkasto podeželsko cesto. Vse to lahko doživite še bolj intenzivno, če se odločite za sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive, ki zagotovi novemu vozilu BMW X2 izvrstno trakcijo in smerno stabilnost, zaradi česar boste tudi najbolj ostre zavoje odpeljali kot po tirih. Razbijanje srca je vključeno – za vse, ki so pripravljeni.

Read more

IZZIVA DNEVNO RUTINO.

Novo vozilo BMW X2 težko naleti na nepremostljivo oviro. Še posebej, če je opremljeno z izdelki iz bogate ponudbe dodatne opreme. Vseeno, katero pot ubere: vedno je pripravljeno na vse izzive. Doživite njegovo kakovostno in praktično opremo – in tudi sami izzovite dnevno rutino.

LOREM IPSUM.

LOREM IPSUM.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW X2 M35i(2):
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,4–8,1
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 191–185

  Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko spreminja med konfiguracijo.

  Vrednosti za vozila, ki so označena z (2), so začasne.

  Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije