Vozilo BMW X5 potuje skozi mesto ponoči

NOVI BMW X5.

Možnost poslovnega najema že za 989 EUR na mesec.

NOVI BMW X5.

Možnost poslovnega najema že za 989 EUR na mesec.

Novi BMW X5.Možnost poslovnega najema že za 989 EUR na mesec.

Šef je tukaj in je postavil vse na svoje mesto: novo vozilo BMW X5. Njegova navzočnost se kaže na njegovem obrazu – pokončna, močna in elegantna. Mogočna enodelna rešetka hladilnika v obliki ledvičk nakazuje, kaj se bo zgodilo, ko bo močno zajela sapo. Zaradi izrazite X oblike žarometov pa je povsem jasno, kdo bo prevzel vodstvo. Novo vozilo BMW X5, ki je opremljeno z novimi tehnologijami za večjo varnost in najvišjo vozno dinamiko na vsaki površini, dobro ve, kam iti. In kako priti prvi.

BMW X5 xDrive40i(3)(4):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,8–8,5
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 200–193

Preberi več

KAKOVOST VODENJA KRAT 5.

 • 01 Značilna X laserska luč z modrimi elementi
 • 02 Največja vozna dinamika zahvaljujoč paketu xOffroad z zračnim vzmetenjem na obeh premah
 • 03 Značilna X oblika, interpretirana z izjemno močjo
 • 04 Popolna povezava, zahvaljujoč inovativni tehnologiji povezljivosti in asistenčnim sistemom za voznika
 • 05 Pametno upravljanje prtljažnega prostora⁽⁴⁾ za največje udobje

BOGATO OPREMLJENI BMW X5 ŽE ZA 989 EUR NA MESEC

Ponudba za podjetja

Novi BMW X5 je več kot avto, pusti svoj pečat na cesti in brezpotju. Za vas smo pripravili posebno ponudbo podjetja, kjer lahko bogato opremljeni BMW X5 s financiranjem preko BMW Financial Services odpeljete domov že za 989 EUR na mesec.

*Ponudba velja za pravne osebe za operativni najem

Preberi več
Bogata dodatna oprema

BOGATO OPREMLJEN ŽE ZA 989 EUR NA MESEC

Posebna ponudba BMW X5 xDrive30d že serijsko vsebuje bogato opremo:

 

 • Avtomatski menjalnik
 • Usnjeno oblazinjenje
 • Sistem BMW Life Cockpit Professional
 • Električna nastavitev prednjih sedežev

 

Vse to že za 989 EUR na mesec preko BMW Financial Services.

 

*Finančna ponudba poslovnega najema velja za pravne osebe in za vozilo BMW X5 xDrive30d, MPC 78.105,00 EUR. Ponudba je neobvezujoča in velja v primeru financiranja preko BMW Financial Services, ki si pridržuje pravico, do spremembe pogojev ali zavrnitev financiranja, brez dodatne obrazložitve. Ekskluzivna ponudnika finančnih storitev BMW Financial Services v Sloveniji  sta Gorenjska banka d.d. in GB Leasing d.o.o.. Več informacij o ponudbi, pogojih nakupa, izračunu mesečnega obroka ali personalizacijo ponudbe lahko dobite pri svojem najbližjem pooblaščenem trgovcu BMW. Slika je simbolna.

Preberi več
BRI BSI

PAKET SERVICE INCLUSIVE IN PODALJŠANO JAMSTVO

Vsi, ki svoje novo vozilo BMW X5 financirajo preko BMW Financia Services poleg privlačnega mesečnega obroke 989 EUR pridobijo še brezplačni paket BMW Service Inclusive in podaljšano jamstvo.

 

 • BMW Service Inclusive velja 5 let ali 100.000 kilometrov, karkoli se zgodi prej.
 • Podaljšano jamstvo velja 3 leta ali 200.000 kilometrov, karkoli se zgodi prej.

 

*Ponudba velja za poslovni najem vozila preko BMW Financial Services

Preberi več
BMW X5 FS

BMW FINANCIANCIAL SERVICES

Izbira novega avtomobila je popolnoma osebna stvar – zakaj bi bilo financiranje drugačno? Nakup novega vozila BMW je več kot enostavna finančna transakcija. Gre za začetek pomembnega, dolgoročnega partnerstva. 
Zato smo pri BMW Financial Services oblikovali široko ponudbo finančnih produktov, ki so prav tako individualni, kot ste vi.

Preberi več
BMW X5

VODJA.

Cestni užitki ali dinamična vožnja po brezpotju. Novi BMW X5 je kos vsem izzivom in pooseblja DNK družine vozil BMW X. Ste kos izzivom, ki jih ponuja?

Preberi več
Pogled s strani vozila BMW X5, oba dela vrat prtljažnika sta odprta
Posnetek prtljažnika BMW X5

POPOLNO UPRAVLJANJE.

Prtljažnik vozila BMW X5 ponuja udobje nove generacije. Za udobno nakladanje in razkladanje se lahko spodnji in zgornji del ločenih vrat prtljažnika odpirata in zapirata popolnoma električno. V povezavi s komfortnim dostopom za to zadostuje že kratek usmerjen zamah z nogo pod zadnjim odbijačem. Paket prtljažnika(4) zagotavlja urejenost in varnost: z odpiranjem vrat prtljažnika se električno prekrivalo za prtljago v prtljažniku povleče nazaj in se skrije pod vstavljeni pod s pritiskom gumba, medtem ko vgrajene drsne in proti zdrsne letve zagotavljajo prtljagi potrebno pritrditev in oporo med vožnjo.

Novo vozilo BMW X5 pooseblja DNK družine vozil BMW X. V svoji četrti generaciji je ta model vozila najbolj izrazit do danes na področju navzočnosti in sodobnosti. Opredeljuje nov X oblikovni jezik na robusten, jasen in natančen način. Nova notranjost pa ponuja še več razkošja in intuitiven koncept upravljanja.
Adrian van Hooydonk, direktor oddelka oblikovanja pri podjetju BMW Group
Kokpit in koncept upravljanja vozila BMW X5

NADZORNO SREDIŠČE.

Inovativen koncept upravljanja v vozilu BMW X5.

NADZORNO SREDIŠČE.

Inovativen koncept upravljanja v vozilu BMW X5.

Inovativen koncept upravljanja operacijskega sistema BMW 7.0 zagotavlja še bolj enostavno upravljanje funkcij vozila s pomočjo gest, govora, zaslona na dotik in upravljalnika iDrive – povsem intuitivno. Za ta namen smo posodobili funkcionalnosti upravljalnika. Na primer, vse digitalne storitve, kot so aplikacije, se lahko zdaj izberejo neposredno.

Preberi več

VEDNO DVA KORAKA SPREDAJ.

Digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika v vozilu BMW X5.

Popolnoma povezani, samozavestno naprej. Vozilo BMW X5 je opremljeno z najnovejšo generacijo tehnologij povezljivosti BMW. Inteligentne digitalne storitve in asistenčni sistemi za voznika ustvarjajo brezhibno povezavo z zunanjim svetom ter vam zagotavljajo največje udobje in največjo možno varnost zahvaljujoč intuitivnemu upravljanju.

Preberi več
BMW X5 Remote Software Upgrade

Vedno aktualne.

Ali želite, da je vaše vozilo BMW opremljeno z najnovejšo programsko opremo? Z Remote Software Upgrade bo vaše vozilo BMW vedno kot novo. Udobno, zanesljivo in brez stresa – ne da bi morali obiskati svojega trgovca z vozili BMW. Posodobitve se namestijo po zraku (over the air), prav tako kot na vašem pametnem telefonu.

Preberi več
BMW X5 Digital Key

Udobje brez ključa.

Zakaj bi morali vstavljati avtomobilski ključ, če imate svoj pametni telefon s seboj? Digital Key vam omogoča odklepanje in zaklepanje vašega vozila BMW ter tudi zagon motorja brez potrebe po fizičnem ključu. Na svoj pametni telefon si ga lahko prenesete prek aplikacije BMW Connected ter ga delite z družino in prijatelji.

Trajanje je eno leto.

Preberi več
BMW X5 Connected Navigation

Neposredno do cilja.

Da bi v bližini cilja našli parkirni prostor? S pomočnikom za parkirni prostor je to enostavno. Predlaga vam prosta mesta v parkirnih garažah ali na ulici in po izbiri najde najboljšo pot za vas z največjo verjetnostjo razpoložljivega prostora za parkiranje. Parkirni listek lahko brezgotovinsko poravnate kar s kartico ParkNow.

Veljavnost znaša tri leta.

Preberi več
Vrstni 6-valjni bencinski motor BMW TwinPower Turbo v vozilu BMW X5

VZORNIK ZA RAVNOVESJE DELO-DELO.

Vrstni 6-valjni bencinski motor BMW TwinPower Turbo.

VZORNIK ZA RAVNOVESJE DELO-DELO.

Vrstni 6-valjni bencinski motor BMW TwinPower Turbo.

Vozilo BMW X5 xDrive40i(4) črpa iz vseh svojih virov. Nadalje razvit agregat BMW TwinPower Turbo zagotavlja moč, ki skupaj z vrhunsko trakcijo pogona na vsa kolesa xDrive obljublja užitek v vožnji na najvišji ravni. 6-valjni bencinski motor razvije izjemnih 250 kW (340 KM), pri čemer se gorivo vbrizgava v valje s tlakom do 350 barov za še učinkovitejše zgorevanje. Tlak, ki ga vozilo BMW X5 samozavestno pretvarja v največjo učinkovitost.

Preberi več

SAMOZAVEST JE NAELEKTRENA.

BMW X5 xDrive45e

Tisti, ki želijo prevzeti vodilno vlogo trajnostno in odgovorno, morajo na cesto prinesti v prihodnost usmerjene tehnologije. S tehnologijo eDrive iz BMW EfficientDynamics vozilo BMW X5 xDrive45e
samozavestno orje ledino. Posledica tega je večja moč, boljše pospeševanje, večji doseg, bistveno manjša poraba goriva in nadaljnje zmanjšanje emisij. Vendar pa ni nobenih omejitev, ki bi vladala čustvom, ki jih povzroča potovanje v BMW X5 Plug-in-Hybrid.

Preberi več
BMW X5, BMW X5 xDrive45e

Vodilne sile.

Inovativni pogonski koncept v BMW X5 xDrive45e
vključuje nov, še močnejši 6-valjni bencinski motor BMW TwinPower Turbo in zelo učinkovit elektromotor eDrive. S sistemsko močjo 290 kW (394 KM) in 600 Nm navora dosega kombinirano porabo goriva 2,1 l/100 km. BMW X5 Plug-in-Hybrid pospeši od 0 do 100 km v 5,6 sekunde. Impresivna zmogljivost, ki zahvaljujoč tehnologiji BMW EfficientDynamics obljublja čisto dinamiko in je hkrati še bolj varčna pri porabi. Tudi vrednost emisij CO2 se je znatno zmanjšala na 49 g/km.

Preberi več
BMW X5, eBoost

Inteligentno učinkoviteje.

S popolnoma električnim dosegom 80 km se BMW X5 Plug-in-Hybrid odpravlja proti novim obzorjem. Uspeh v tej misiji je posledica priključnega hibridnega koncepta BMW,v katerem igra inteligentno upravljanje z energijo ključno vlogo. Usklajuje medsebojno delovanje vseh pogonskih komponent in optimizira učinkovitost hibridnega pogona s strategijo predvidljivega delovanja. V tem procesu uporablja navigacijske podatke, na primer za izračun odsekov poti, ki so najbolj primerni za uporabo elektromotorja ali polnjenje visokonapetostne baterije. BMW X5 xDrive45e ima tudi različne načine vožnje, ki lahko pomembno vplivajo na vrednosti realne porabe. Visokonapetostno baterijo je mogoče polniti zelo preprosto ali prek domače vtičnice, s pomočjo polnilne postaje BMW i Wallbox ali na poti na javnih polnilnih postajah.

Preberi več
BMW X5, aplikacija BMW Connected

Nadaljevanje z inovacijami.

Da bi se prepričali, da ste vedno pozorni na trenutne vrednosti porabe in učinkovitosti svojega BMW X5 xDrive45e,lahko uporabite aplikacijo BMW Connected prek pametnega telefona (iOS ali Android) za priklic funkcij, posebnih za hibridna vozila, kot so napolnjenost baterije, preostali doseg in lokacija najbližje polnilne postaje. Operacijo polnjenja je mogoče nadzorovati prek oddaljenih funkcij in učinkovitosti, izmerjene za vsako potovanje, in zahvaljujoč koristnim nasvetom, optimizirane za še večji doseg. Da bi si zagotovili popolno počutje, ko ste na poti, lahko temperaturo v vozilu zelo enostavno nastavite prek upravljalnika iDrive ali aplikacije BMW Connected.

Preberi več
Slika vozila BMW X5 M50d pri vožnji v mestu ponoči

NOVO VOZILO BMW X5 M50D.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 715/2007, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazani doseg pa upošteva različne velikosti izbranih platišč in pnevmatik ter se lahko med konfiguracijo spreminja.

  Vrednosti za vozila, ki so označena s (3), so že določene na osnovi novega globalno usklajenega preskusnega postopka za lahka vozila (WLTP) in so prilagojene novemu evropskemu voznemu ciklu (NEDC) za namen primerjave. [Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.]

  Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in Pkw-EnVKV, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije, ter temeljijo na porabi goriva in vrednostih CO2 v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

  Vse dodatne informacije lahko najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih vozil, ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije.

  (4) Predvidoma na voljo od četrtega četrtletja 2018 naprej.