BMW Vision Neue Klasse, konceptni avtomobil, 2023, zunanjost, vožnja na podeželski cesti

THE NEW

BMW VISION NEUE KLASSE

NOVA DOBA MOBILNOSTI.

POBLIŽE SI OGLEJTE BMW VISION NEUE KLASSE V VIDEOPOSNETKU.

0:00
0:00 /  0:00

POUDARKI BMW VISION NEUE KLASSE.

BMW Vision Neue Klasse, konceptni avtomobil, 2023, notranjost, projektor BMW Panoramic Vision, BMW iDrive

BMW PANORAMIC VISION

RAZŠIRJA VAŠ POGLED NA STVARI.

BMW Panoramic Vision, 3D-projektor Head-Up, osrednji in multifunkcijski volan so del naslednje generacije BMW iDrive. Projicira informacije po celotni širini vetrobranskega stekla. Bodisi virtualne informacije o vožnji, informativno-razvedrilno vsebino ali navigacijo.

BMW Vision Neue Klasse, konceptni avtomobil, 2023, zunanjost, štiripetinski stranski pogled, parkiranje pred steno z žensko

OBLIKA

OBLIKA, KI NAPOVEDUJE NOV PRISTOP V OBLIKOVANJU.

BMW Vision Neue Klasse – športna limuzina. Elegantna in brezčasna oblika s čistimi linijami. Velike površine in značilne poteze, zmanjšane na bistveno. Z več prostora za posebnosti blagovne znamke. Kot je na primer digitalna interaktivna površina, ki vključuje mrežo hladilnika in žaromete ter notranjost, ki je preplavljena s svetlobo zahvaljujoč velikim oknom.

BMW Vision Neue Klasse, konceptni avtomobil, 2023, zunanjost, dvotretjinski stranski pogled, vožnja v gozdu

TRAJNOST

UŽITEK ZA VEDNO. TAKO DANES KOT JUTRI.

Pravi užitek v vožnji se začne danes. In že razmišlja o jutri. BMW Neue Klasse zmanjšuje ogljični odtis svojih vozil v celotnem življenjskem ciklu. Zahvaljujoč proizvodnji, ki varčuje z viri, povečani uporabi sekundarnih surovin in popolnoma električnemu pogonu visoke učinkovitosti.

BMW Vision Neue Klasse, BMW i Vision Dee, BMW i Vision Circular, ponudba modelov, pogled na družino, zunanjost, parkiranje

ELEKTRIČNO. DIGITALNO. KROŽNO.

BMW Vision Neue Klasse je daleč pred svojim časom. Predstavlja skok v novo dobo. In združuje najnovejše inovacije, da ustvari nepozabno izkušnjo.

BMW Vision Neue Klasse, konceptni avtomobil, 2023, zunanjost, stranski pogled, parkiranje pred steno s tremi osebami

OSTANITE NA TEKOČEM GLEDE BMW NEUE KLASSE.

Vizija je šele začetek. Doživite skok v novo dobo z BMW Neue Klasse. Prijavite se in ostanite na tekočem.

VIZIJE, KI SO ŽE RESNIČNOST.

BMW Vision Neue Klasse BMW i4

Novi BMW i4.

BMW i4 kot prvi popolnoma električni Gran Coupé impresivno prikazuje kako dinamična in trajnostna je danes lahko mobilnost. S svojo športno zasnovo in vozno dinamiko proizvaja impresivnih 250 kW (390 KM). Udobna vsakodnevna vožnja in daljša potovanja, z dosegom do 590 km.

BMW Vision Neue Klasse BMW i5

Novi BMW i5.

Športna, popolnoma električna limuzina BMW serije 5. BMW i5 združuje popolnoma električni pogon z zmogljivimi 250 kW (340 KM). Ponaša se z dinamično zasnovo s podporo prek pametnih asistenčnih sistemov za voznika. Z dosegom do 582 km tudi daljše razdalje niso nobena težava.