BMW Apps, storitve mobilnosti BMW, oprema BMW

STORITVE MOBILNOSTI IN OPREMA

STORITVE MOBILNOSTI IN OPREMA
BMW Apps, aplikacija My BMW na pametnih telefonih

APLIKACIJA MY BMW*: YOUR WORLD. MY BMW.

Aplikacija My BMW vam pristaja tako kot vašemu BMW. Je vaša neposredna povezava z vozilom, tudi ko ne sedite za volanom svojega BMW – in še veliko več kot to. Ste že razmišljali, kam želite zdaj? Z aplikacijo My BMW bo konkreten načrt hitro postal resničnost. Vnesite cilj v navigacijo, medtem ko še vedno sedite doma na kavču. Preverite, ali bi morali natočiti gorivo ali pa vnaprej prezračiti notranjost. Z aplikacijo My BMW se užitek v vožnji začne še preden se odpravite na pot. Toda tudi, ko boste zapustili svoje vozilo, bo aplikacija My BMW še vaša idealna spremljevalka. Če niste povsem prepričani, ali ste zaklenili vozilo, lahko to preprosto preverite v aplikaciji in kadarkoli zaklenete svoj BMW s pomočjo pametnega telefona. Za optimalno vzdrževanje BMW je aplikacija My BMW neposredna vez do vašega servisnega partnerja BMW. Rezervirajte naslednji servisni termin ali se obrnite neposredno na osebnega svetovalca, če imate kakršna koli vprašanja o svojem BMW. Če pa bi se kljub vsemu kdaj kaj zalomilo, boste v primeru okvare prek aplikacije My BMW prejeli hitro in enostavno pomoč.

  • Prednosti na kratko
BMW Apps, BMW Connected Classic

CONNECTED CLASSIC: VAŠ OSEBNI ASISTENT MOBILNOSTI

Načrtujte potovanja, izogibajte se prometnim konicam in odklenite svoj BMW na daljavo – uživajte v storitvah z aplikacijo BMW Connected Classic. Omogoča vam varno in udobno uporabo tako splošnih funkcij kot funkcij, povezanih z vozilom, pred, med in po vožnji z vašim BMW-jem*.

*Uporaba je možna v BMW-ju z datumom proizvodnje od meseca julija 2013 dalje, na seznamu dodatne opreme pa mora biti tudi možnost "Apps" ali "Storitve ConnectedDrive" (odvisno od trga in modela). Naslednji modeli, ki so se še vedno proizvajali po mesecu juliju 2013, ne podpirajo aplikacije: BMW serije 1 Cabrio, BMW serije 1 Coupé, BMW serije 3 Cabrio (model iz leta 2010), BMW X1 (model iz leta 2009), BMW X5 (model iz leta 2006), BMW X6 (model iz leta 2008) in BMW Z4 (model od leta 2009 dalje).

Za več informacij o združljivih pametnih telefonih obiščite www.bmw.com/bluetooth.

  • Pregled prednosti
BMW Apps, BMW iV

BMW IV: VAŠE ELEKTRIČNO VOZILO V VAŠIH ROKAH

BMW iV je nova aplikacija za uporabo v domačem omrežju, ki ponuja funkcijo daljinskega upravljanja postopka polnjenja vašega električnega ali hibridnega vozila prek BMW i Wallbox ali Connect. Prav tako vam omogoča, da svoje vozilo polnite takrat, ko je to najbolj primerno in učinkovito.

  • Pregled prednosti
BMW Apps, BMW Advanced Car Eye 2.0

ADVANCED CAR EYE 2.0: VAŠA ZANESLJIVA PRIČA

BMW Advanced Car Eye 2.0 je sestavljen iz dveh kakovostnih kamer Full HD s širokokotnim objektivom za vaše vozilo. Uporablja radarske senzorje in senzor vibracij za zaznavanje kritičnih razmer, ki jih posname kot dokaz. Aplikacija Advanced Car Eye 2.0 je vaš zaslon in nadzorno središče za vaše kamere. Posnete videoposnetke in slike si lahko ogledate in jih prenesete, videoposnetke in slike pa lahko snemate tudi ročno. Poleg tega lahko prek aplikacije Advanced Car Eye 2.0 izvajate tudi vse nastavitve:

Načini snemanja

Merila za snemanje

Podatki o videoposnetku/sliki

  • Pregled prednosti
BMW Apps, BMW India, aplikacija BMW Customer

APLIKACIJA BMW CUSTOMER

Stranke BMW India imajo zdaj na voljo preprostejši način ne le pri rezervaciji servisnega termina za svoje vozilo, ampak lahko dostopajo tudi do številnih drugih ugodnosti in storitev iz sveta BMW. Predstavljamo vam aplikacijo BMW Customer, intuitivno aplikacijo BMW India, ki bo postala vaš cilj z enim postankom za vse stvari BMW. Torej, če ste lastnik BMW-ja, prenesite aplikacijo BMW Customer in rezervirajte svoj naslednji servisni termin s tapkanjem po zaslonu svojega mobilnega telefona. S to aplikacijo boste lahko spremljali potek servisa svojega BMW-ja od trenutka, ko ste ga izročili pooblaščenemu servisnemu partnerju BMW, do trenutka, ko vam bo servisni svetovalec vrnil avtomobilski ključ. S tem pa ugodnosti za vas še ni konec. Ko boste naslednjič potrebovali pomoč na cesti, enostavno uporabite svoj mobilni telefon in prek aplikacije BMW Customer zahtevajte službo za pomoč na cesti. To so le nekateri od načinov, s katerimi bo aplikacija BMW Customer ponesla vašo izkušnjo lastništva BMW-ja kar nekaj korakov višje. Prenesite jo zdaj, da začnete svojo izkušnjo.

  • Pregled prednosti
BMW Apps, aplikacija 24/7 Service

APLIKACIJA 24/7 SERVICE

Aplikacija 24/7 Service je razvita z namenom, da bi rezervacija vašega servisnega termina pri pooblaščenem servisnem partnerju BMW ali MINI postala hitrejša, prožnejša in enostavnejša. Servisni termin lahko rezervirate kadarkoli in kjerkoli, ali pa samo navežete stik s svojim servisnim partnerjem v digitalni obliki. Prometnim zastojem se lahko izognete tako, da vrnete ali prevzamete svoj avtomobil izven delovnega časa. Vse informacije o svojem trgovcu z vozili, pogodbi o vzdrževanju ali trenutnem terminu boste našli s samo nekaj kliki. Aplikacija 24/7 Service vas skozi vsak termin vodi na zelo preprost način in skrbi, da ste vedno na tekočem.

  • Pregled prednosti
BMW Apps, BMW Loyality+

LOYALITY+.

Digitalizacija v vsem svojem sijaju. Odkrivajte, spremljajte in sodelujte z našo novo mobilno aplikacijo, ki je zasnovana z namenom, da bi življenje na poti teklo tako gladko kot vaša vožnja. Zagotovite si najnovejše informacije o prireditvah in privilegirane ugodnosti ter odkrijte udobje financiranja BMW, ki je vedno tam za vas in vašo vožnjo.

  • Pregled prednosti

* Aplikacija My BMW je združljiva z vsemi modeli BMW, proizvedenimi od leta 2014, v kombinaciji z opcijo ConnectedDrive Services in združljivim pametnim telefonom. Razpoložljivost in funkcije aplikacije My BMW se lahko razlikujejo glede na državo.

Preberi več