Ženska uporablja MyModes iz BMW iDrive z upravljanjem na dotik

BMW iDRIVE.

Na podlagi naravnega dialoga med človekom in vozilom vam BMW iDrive ponuja vozno izkušnjo, prilagojeno vašim osebnim željam.

BMW iDRIVE.Na podlagi naravnega dialoga med človekom in vozilom vam BMW iDrive ponuja vozno izkušnjo, prilagojeno vašim osebnim željam.

BMW iDrive vam omogoča doživetje popolnoma intuitivne funkcije In-Car Experience. BMW iDrive združuje BMW Operating System, novo generacijo zaslonov in upravljalnih elementov ter izjemno zmogljivo povezljivost. Ko imate prave informacije na pravem mestu neposredno na ukrivljenem zaslonu BMW, se vaš avtomobil spremeni v veččutno doživetje.

Preberi več

BMW iDRIVE S FUNKCIJO QUICK SELECT.

Razvoj BMW Operating System vam prinaša uporabniški vmesnik z intuitivnim seznamom hitrih funkcij, pripomočki v živo ter operacijskim sistemom, optimiziranim za upravljanje na dotik in glasovno upravljanje.
Notranjost BMW, uporabniški vmesnik na ukrivljenem zaslonu BMW

Uporabniški vmesnik s funkcijo QuickSelect.

Nov uporabniški vmesnik s funkcijo QuickSelect je jasen in intuitiven. Njegova optimizirana struktura menija s simboli, vključno z gumbom Domov na dnu zaslona, vas takoj vrne naravnost na začetni zaslon ali druge pogosto uporabljene menije, kot je klimatska naprava. V ozadju pa ostanejo stalno vidni navigacijski zemljevid ali drugi individualno izbirni prikazi, kot je My Modes. 

Notranjost BMW, ukrivljeni zaslon BMW s pripomočki in My Modes v ozadju

Prilagojeno in interaktivno upravljanje s pripomočki v živo.

Na voznikovi strani so pripomočki v živo, ki na prvi pogled prikazujejo ključne informacije, še preden odprete aplikacijo. Z navpičnim potegom preklapljate med pripomočki, ki prikazujejo informacije, vključno s trenutnim stanjem vozila ali vremenom. Zdaj lahko že na prvi pogled vidite, kaj je pomembno. Posamezno izbirne funkcije, kot je My Modes, pa so ves čas vidne v ozadju. 

Notranjost BMW, ukrivljeni zaslon BMW, ženska upravlja meni z dotikom

Intuitivna uporaba s pomočjo dotika in glasovnega upravljanja.

Oblikovanje in meniji so navdihnjeni s pametnimi telefoni in sistematično zasnovani za upravljanje z dotikom in glasom. Pripomočki vam omogočajo intuitivno krmarjenje s potegom. Upravljanje na dotik pa nudi neposreden dostop do želene funkcije in konfiguracijo dodatnih nastavitev.

DOŽIVITE BMW iDRIVE S FUNKCIJO QUICK SELECT.

BMW iDrive s funkcijo QuickSelect v videoposnetku

BMW OPERATING SYSTEM 8.5.

Notranjost BMW, moški si ogleduje BMW Maps na zaslonu z Operating System 8.5

BMW Operating System 8.5 vam omogoča krmarjenje po vseh menijih na eni ravni z dotikom, glasovnim upravljanjem ali upravljalnikom BMW iDrive. Začetni zaslon s funkcijo QuickSelect je jasno in intuitivno prilagojen za ukrivljeni zaslon BMW. Z ikonami ob spodnjem robu zaslona lahko neposredno dostopate do medijev, klimatske naprave ter glavnih menijev za telefon in navigacijo, ali pa se kadarkoli vrnete na začetni zaslon. Igre AirConsole in pretakanje videoposnetkov zagotavljajo nove digitalne vsebine na dosegu rok.[1]

BMW OPERATING SYSTEM 9.

Notranjost BMW, BMW Maps na zaslonu z Operating System 9

BMW Operating System 9 je enako preprost, intuitiven in neposreden za uporabo kot BMW Operating System 8.5 – z upravljanjem na dotik in glasovnim upravljanjem. Prav tako lahko uporabljate številne storitve povezljivosti in aplikacije, kot so navigacija, telefon in BMW Intelligent Personal Assistant, brez omejitev. Opcijski paket BMW Digital Premium pa razširi vašo digitalno izkušnjo z dodatnimi funkcijami BMW Maps, še več aplikacijami in pretakanjem razvedrilnih vsebin, vključno z dostopom do podatkov.[2]

VSESTRANSKA POVEZLJIVOST.

Digitalni izdelki in storitve BMW ConnectedDrive vam ponujajo širok nabor uporabnih funkcij, kot je BMW Intelligent Personal Assistant. Pametne in inovativne funkcije so zasnovane na način, da izboljšajo vašo izkušnjo z BMW iDrive.
Notranjost BMW, ženska gleda na ukrivljeni zaslon BMW

Prilagajanje prek BMW ID.

Naj bo vsak BMW vaš. Zahvaljujoč osebnemu BMW ID, vsak BMW pozna vaše individualne nastavitve. Poleg položaja sedeža in zunanjih ogledal se My Modes in digitalni prikazi prilagajajo vašim predhodno določenim željam in potrebam. 

Notranjost BMW, ukrivljeni zaslon BMW in volan

BMW ConnectedDrive Upgrades.

Opcija BMW ConnectedDrive Upgrades skrbi, da je vaš BMW ves čas digitalno posodobljen. Zdaj prejemate redne funkcionalne nadgradnje in izboljšave prek Remote Software Upgrades. Prav tako lahko po potrebi naročite dodatne nove individualne funkcije in pakete v BMW ConnectedDrive Store.[3]

Izvedite več o BMW ConnectedDrive Upgrades
Notranjost BMW, ukrivljeni zaslon BMW in volan

BMW Intelligent Personal Assistant.

Vedno tu za vas: BMW Intelligent Personal Assistant.  Uporabite svoj naravni glas, da intuitivno upravljate različne funkcije vozila ali prikličete informacije o stanju vozila in poti. Vaš digitalni avtomobilski strokovnjak vam bo z veseljem razložil vse funkcije vašega BMW. 

FAQ: NAJPOMEMBNEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI O BMW iDRIVE.

 • Kaj je BMW iDrive?
 • Katere dodatne funkcije ponuja BMW Intelligent Personal Assistant v mojem vozilu z BMW iDrive?
 • Kdaj in pri katerih modelih BMW bo uveden novi BMW iDrive z BMW Operating System 8.5 in BMW Operating System 9?
 • Katere prednosti ponujata BMW Operating System 8.5 in BMW Operating System 9?
 • Kaj imata skupnega BMW Operating System 8.5 in BMW Operating System 9?
 • Kakšne so pomembne razlike med BMW Operating System 8.5 in BMW Operating System 9?
 • Katere so prednosti naročnine na BMW Digital Premium za stranke?
 • Ali je mogoče BMW Operating System 8 ali BMW Operating System 8.5 nadgraditi na BMW Operating System 9 z opcijo BMW Digital Premium?
 • Katere podobnosti obstajajo med BMW Operating System 8.5 in BMW Operating System 8?
 • Kakšne so razlike med BMW Operating System 8.5 in BMW Operating System 8?
 • Ali je BMW Operating System 8 mogoče nadgraditi na BMW Operating System 8.5?

BMW CONNECTED DRIVE: DODATNE INFORMACIJE IN POVEZAVE.

BMW ConnectedDrive, pregled, ženska s pametnim telefonom stoji pred BMW

NAZAJ NA PREGLED.

Želite odkriti več storitev in izdelkov iz BMW ConnectedDrive? Kliknite tukaj, da se vrnete na pregled.
BMW ConnectedDrive Store, moški s pametnim telefonom sedi na kavču

BMW CONNECTED DRIVE STORE.

Obiščite spletno trgovino BMW ConnectedDrive Store in zakupite nove digitalne storitve za svoj BMW, ki jih lahko nato takoj uporabite za naslednje potovanje.
BMW ConnectedDrive, podpora uporabnikom BMW, zaposleni pri BMW Service izroči ključ stranki

PODPORA UPORABNIKOM BMW.

Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete dodatne informacije o storitvah in izdelkih BMW ConnectedDrive, se preprosto obrnite na službo za podporo uporabnikom BMW.