BMW 7 Protection, G73, signalne luči v temi, enotretjinski stranski pogled

NOVI 7 PROTECTION.

Welcome to a new era of protection.

NOVI 7 PROTECTION.Welcome to a new era of protection.

BMW 7 Protection: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km[1][2]: 14,6[3]; Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km[1][2]: 328,1[3]

Preberi več

NOVI 7 PROTECTION.

Novi BMW 7 Protection predstavlja šesto generacijo zaščitnih vozil BMW, ki temeljijo na luksuzni limuzini BMW serije 7. Pričakujte najvišjo raven zaščite, udobja in zmogljivosti, posebej prilagojene vašim osebnim varnostnim potrebam.

Preberi več

NOVI STANDARD ZAŠČITE.

BMW 7 Protection, G73, signalne luči, pogled od spredaj med parkiranjem

Novi BMW 7 Protection je zasnovan za ljudi s posebnimi potrebami po zaščiti, hkrati pa postavlja standarde tudi v smislu elegance in estetike. Na primer, zaradi popolnoma prenovljenega varnostnega koncepta ima neprebojno zaščito. Linije in oblika pa so skoraj enake kot pri običajnem BMW serije 7, kar ponuja veliko prostora za sprostitev. Tudi vrata, ki so oklepna v pravem pomenu besede, je mogoče upravljati brez napora in jih samodejno zapreti od znotraj prek nadzorne plošče, ki je vgrajena v vrata. To tehnologijo imenujemo "Effortless Door" in je popolnoma nevidna od zunaj. Kljub temu, da je novi BMW 7 Protection oklepno vozilo, boste na to dejstvo pozabili v trenutku, ko boste sedli vanj in uživali v njegovi izjemni prostornosti.

DOŽIVETJE VISOKE ZMOGLJIVOSTI.

Pospešek in hitrost lahko v odločilnih trenutkih pomenita preživetje. Zaradi zmanjšane teže, skupaj z najnovejšo generacijo V8-motorjev BMW, zmogljivost novega BMW 7 Protection postavlja nove standarde v njegovem razredu. 

Preberi več
BMW 7 Protection, G73, polovični pogled od spredaj med vožnjo na avtocesti 

KONCEPT ZAŠČITE.

BMW 7 Protection, G73, enotretjinski stranski pogled, balistično testiranje

PROTECTION CORE.


Novi BMW 7 Protection ponuja najvišjo raven zaščite pred balističnimi napadi ali eksplozijami, kar dokazujejo obsežne in zahtevne študije, ki jih je uradno potrdil nemški certifikacijski organ Beschussamt. Če bi morali v nujnem primeru zapustiti vozilo, je mogoče vsa potniška vrata opremiti s funkcijo izhoda v sili.

Preberi več
BMW 7 Protection, G73, dvotretjinski pogled od spredaj med obračanjem

ZASNOVAN, DA OSTANE MOBILEN.


V kritičnih situacijah je za preživetje ključnega pomena ne ustaviti vozila. Zato je vse v novem BMW 7 Protection zasnovano tako, da vas ohranja mobilne v najbolj neugodnih pogojih, tudi če je bilo vozilo že poškodovano ali obstreljeno.

Preberi več

ZAŠČITNA OPREMA.

Novi BMW 7 Protection ponuja širok nabor zaščitne opreme za zunanjost. Na primer, snemljive modre rotacijske luči in utripajoče luči za namestitev za ledvičko, pomožno vzvratno ogledalo (digitalno) ali dodatna balistična zaščita. Opcijsko so na voljo tudi držala za zastavice na obeh straneh vozila.
BMW 7 Protection, G73, Protection Core, značka

BMW PROTECTION CORE.

Jedrna struktura novega BMW 7 Protection je osnova za njegovo edinstveno zaščitno arhitekturo. Imenujemo jo PROTECTION CORE. Robustno in neprebojno notranje jedro obdaja celotno potniško kabino ter očem nevidno zagotavlja zaščito za potnike v vozilu brez primere. Majhna teža PROTECTION CORE povečuje vozno zmogljivost. Hkrati je zasnovana tako, da velikost ne omejuje notranjega prostora v primerjavi s standardnim vozilom. Kar pomeni, da boste v novem BMW 7 Protection uživali v enako prostornem udobju kot v BMW serije 7.

BMW 7 Protection, G73, kokpit z ukrivljenim zaslonom BMW

Sistem BMW Protection Command Touch.

Inovativni koncept upravljanja na dotik s posebnimi funkcijami, pomembnimi za zaščito in večje udobje za sodobno, diskretno in individualno upravljanje.

BMW 7 Protection, G73, 20-palčna platišča iz lahke zlitine s praznovoznimi pnevmatikami

20-palčna platišča iz lahke zlitine s praznovoznimi pnevmatikami BMW.

Kolesa PAX so bila posebej razvita za novi BMW 7 Protection. Njihove prednosti vključujejo krajše zavorne poti, boljši pospešek in prečno dinamiko. Zahvaljujoč praznovoznim obročem v novo razvitih pnevmatikah omogočajo nadaljevanje vožnje tudi po izgubi tlaka v pnevmatikah.

BMW 7 Protection, G73, izhodi v sili, odprta vrata

Izhodi v sili za vsa vrata.

Bodite pripravljeni za nujne primere. Vsa vrata je mogoče opremiti s funkcijo za izhod v sili. V primeru, da morate hitro zapustiti vozilo.

BMW 7 Protection, G73, držalo za zastavico

Držalo za zastavico BMW.

Novi BMW 7 Protection je videti nevsiljivo in elegantno, razen če imate v mislih kaj drugega. Za posebne reprezentativne zahteve ga je mogoče opremiti z držali za zastavice (na voljo za obe strani vozila).

BMW 7 Protection, G73, rotacijske luči, streha

Utirajoče in rotacijske luči BMW.

Snemljive modre luči je mogoče naročiti z zvočnimi opozorilnimi signali (ECE ali ameriški standard). Poleg tega so na voljo modre in rdeče utripajoče luči za sprednjo in zadnjo stran ter modre utripajoče luči za zunanja ogledala ali bok vozila.

POUDARKI NA ZUNANJOSTI.

BMW 7 Protection, G73, Effortless Door, šofer odpira vrata

BMW Effortless Door.

Tudi vrata, ki so oklepna v pravem pomenu besede, je mogoče zapreti ne le gladko, ampak tudi popolnoma samodejno, zahvaljujoč tehnologiji, ki smo jo poimenovali "Effortless Door".

BMW 7 Protection, G73, notranjost, armaturna plošča in volan

Integralno aktivno krmiljenje BMW.

Še bolj okretno in vodljivo zahvaljujoč integriranemu aktivnemu krmiljenju BMW. Pri veliki hitrosti se poveča stabilnost vožnje.

BMW 7 Protection, G73, pogled od spredaj

Parkirni asistent Plus BMW.

Boljši pregled med parkiranjem in manevriranjem. Zaradi panoramskega in 3D-pogleda okolice vozila boste brez težav manevrirali tudi na zelo omejenem prostoru. Asistent preprečuje poškodbe med parkiranjem in nesreče v nejasnih razmerah.

BMW 7 Protection, G73, ledvička BMW in sprednja rotacijska luč, podroben posnetek

Ledvička BMW Iconic Glow.

Vizualni poudarek na zunanjosti. Osvetlitev obrisa nadvse osupljivo prikaže ledvičko BMW Iconic Glow bodisi med postankom ali vožnjo. Ko je tehnologija izklopljena, ni vidna.

BMW 7 Protection, G73, kristalni žarometi BMW Iconic Glow, podroben pogled

Kristalni žarometi BMW Iconic Glow.

Ikonična oblika sprednjega dela: kristalni žarometi BMW Iconic Glow dajejo vašemu BMW posebno avro in estetiko.

BMW 7 Protection, G73, stranski pogled

Na voljo je še veliko druge standardne in dodatne opreme za zunanjost.

Na voljo je še veliko druge standardne in dodatne zaščitne opreme. Za več podrobnosti se obrnite na nas.

POUDARKI V NOTRANJOSTI.

BMW 7 Protection, G73, notranjost, senčilo za zaščito pred soncem

Senčilo za zaščito pred soncem BMW.

Dobrodošli v ekskluzivnem zasebnem salonu, morda najvarnejšem in najudobnejšem zatočišču, kjer ste bili kdaj koli. Tukaj boste uživali predvsem v eni stvari: prostoru. Uporabite ga lahko za sprostitev ali po potrebi za pripravo na naslednje naloge. Če bi radi neopazno pokukali navzven, preprosto uporabite vodoravna senčila, ki vam ponujajo vohunsko funkcijo skozi majhno režo.

BMW 7 Protection, G73, notranjost, multifunkcijski sedeži

Multifunkcijski sedeži BMW spredaj in zadaj.

Visoka raven udobja sedenja. Multifunkcijski sedeži BMW spredaj in zadaj ponujajo dodatne možnosti nastavitve. Z električno nastavitvijo širine naslonjala, zgornjega dela naslonjala ter višine in globine naslona za glavo lahko sedež optimalno prilagodite lastnim potrebam. V primeru nesreče aktivna naslona za glavo zmanjšata nevarnost poškodb.

BMW 7 Protection, G73, zvočnik sistema za prostorski zvok BMW Bowers & Wilkins Diamond z značko

Sistem za prostorski zvok BMW Bowers & Wilkins Diamond.

Sistem za prostorski zvok BMW Bowers & Wilkins Diamond ustvari 1265-vatno zvočno izkušnjo z 28 visokotonci, srednjetonci, centralnimi basi in stresalniki.

BMW 7 Protection, G73, notranjost, ekskluzivni salonski sedež zadaj

Ekskluzivni salonski sedež BMW.

Naslonite se nazaj in uživajte. Kot sopotniku zadaj za sovoznikovim sedežem vam ekskluzivni salonski sedež BMW ponuja udoben in sproščujoč položaj z neprekinjenim naslonom za noge. Za še več prostora na zadnjemu delu lahko sovoznikov sedež premaknete naprej za do 110 mm.

BMW 7 Protection, G73, sistem Travel & Comfort, držalo za tablični računalnik, zadnji sedeži

Sistem BMW Travel & Comfort.

Sistem BMW Travel & Comfort, vklj. s priključkom USB tipa C je predpogoj za varno pritrditev tabličnega računalnika na hrbtno stran ustreznega sprednjega sedeža. Prilagodljiva rešitev, ki se popolnoma ujema s celotno sliko notranjosti.

BMW 7 Protection, G73, hladilna skrinja, zadnji sedeži

Hladilna skrinja BMW.

Hladilna skrinja BMW je elegantno vgrajena med zadnjima sedežema. Naslednja osvežitev, pijača ali prigrizek, bo vedno na dosegu roke.

TEHNIČNI PODATKI ZA NOVI BMW 7 PROTECTION.

Najv. moč v kW (KM) pri vrt./min[1]:

390 (530)[3]

Pospešek 0–100 km/h v sek[1]:

6,6[3]

Kombinirana poraba goriva v l/100 km[1][2]:

14,6[3]

Kombinirane emisije CO₂ v g/km[1][2]:

328,1[3]

Masa praznega vozila v kg[4]:

3965

BMW 7 Protection, G73, skice z merami

Poraba goriva in emisije CO₂.

BMW 7 Protection: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km[1][2]: 14,6[3]; Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km[1][2]: 328,1[3]

Preberi več