VAŠE PREDNOSTI.

Sodelovanje z varnostnimi vozili BMW.

Koliko zaščite potrebujete je odvisno od okoliščin – kjer živite in delate, kakšno delo opravljate in kako visok je vaš javni profil. BMW je edini proizvajalec, ki upošteva različne potrebe, s tem da nudi tri stopnje varnosti, pri tem pa se opira na več kot 30-letne izkušnje izdelovanja oklepnih vozil. Kot takšen nudi BMW obsežno paleto rešitev za varno vožnjo – kar pomeni, vsakdo lahko dobi kar potrebuje, da se počuti varno.

Preberi več

BREZ KOMPROMISA.

Z varnostnimi vozili BMW vam ni potrebno pristajati na kompromise pri stvareh, ki vam kaj pomenijo. BMW ima več kot 30 let izkušenj pri razvoju in izdelovanju oklepnih vozil – in se nenehno izpopolnjuje, da zaščiti ne le vas, ampak tudi občutek čistega užitka v vožnji. Lahko ste absolutno prepričani, da ste dobili najboljšo možno zaščito in pri tem niste pristali na nobene kompromise. Ker je od prvih skic do končnega postopka poliranja laka, vse naše lastno delo. Osebna varnost je preveč pomembna, da bi se zaupala komurkoli drugem, razen pravim strokovnjakom. Vsako vozilo BMW je izdelano z enormno natančnostjo in pazljivostjo, hkrati pa se v okviru globalne proizvodne mreže BMW izpolnjujejo najstrožji kakovostni standardi. Zato le BMW nudi maksimalno zaščito – narejeno od BMW.

  • Vozna dinamika
  • Funkcionalnost in udobje

DISKRETNOST.

Zaščita je bolj učinkovita, če drugi ne vedo, da jo imate. Anonimnost je močan varnostni ukrep. Zato BMW posveča toliko napora zaščiti svojih vozil na način, da drugi tega ne opazijo.

BMW CONNECTEDDRIVE IN VARNOSTNI SISTEMI.

BMW ConnectedDrive odraža filozofijo integracije vozila, voznika in okolja v inteligentno mrežo. Majhne oddaljenosti se premostijo z ultrazvokom, medtem ko se mobilna radijske tehnologija uporablja za večje. Inteligentna interakcija med spletnimi storitvami, asistenčnimi sistemi za voznika, storitvami klicnega centra in rešitvami za pametne telefone podpira voznike BMW na številne načine – bodisi z zagotavljanjem večjega udobja, prave informacije ob pravem času bodisi občutka, da ste varno na poti.

  • Alarm v primeru napada in sistem intercom
  • Night Vision

DODATNA OPREMA ZA POSEBNE ZAHTEVE.

Včasih potrebujete več kot le zaščito. Za naloge, kot so prevažanja dostojanstvenikov ali obveznosti varnostnega spremstva, mora imeti vozilo možnost, da v hipu razkrije svojo uradno dolžnost in s tem opravi svoje delo. BMW že več kot 50 let proizvaja uradna vozila in tesno sodeluje z uradnimi organi ter vladnimi agencijami po celem svetu. Utripajoče luči, opozorilni sistemi z različnimi učinki siren, signalne naprave, radiji in celo držala za zastavice za uradne prevoze.

  • Oprema za uradne osebe
  • Držalo za zastavico za diplomatske in uradne prevoze
  • Ohranitev mobilnosti

USPOSABLJANJE ZA VOZNIKE BMW.

Usposabljanje za scenarij v najslabšem primeru je dobra priložnost, da se zagotovi, da nikoli ne pride do tega. Pristop BMW do varnosti presega samo vozilo. V okviru usposabljanja voznikov so na voljo tudi posebej prilagojeni poligoni, kjer se vozniki naučijo koristnih spretnosti, in demonstracije, kako iztisniti maksimum iz vozil BMW X5 Security in BMW X5 Security Plus. Pri treh različnih vrstah usposabljanj je voznikom dana možnost, da preizkusijo najboljše rešitve za izhod iz nevarnih situacij – da na ta način, upajmo, nikoli ne bo prišlo do tovrstnih situacij. Prosimo, da si več informacij o treh tečajih usposabljanja za voznike BMW, ki jih izvajamo, preberete v brošuri.

  • Osnovno usposabljanje BMW za poklicne voznike
  • Intenzivno usposabljanje BMW za poklicne voznike
  • Izpopolnjeno usposabljanje BMW za poklicne voznike