Originalni deli BMW, nadomestni deli BMW, novi deli BMW, obnovljeni deli BMW

ORIGINALNI DELI BMW.

ORIGINALNI DELI BMW.

Zagotovite, da bo vaš BMW ostal original.

Od svojega BMW vsak dan zahtevate visoko zmogljivost, in če želite, da ostane popolnoma funkcionalen, morajo vsi deli med seboj brezhibno sodelovati. To je razlog, zakaj bi morali izbrati originalne dele BMW: popolno zmogljivost je mogoče doseči le, če so vsi deli natančno usklajeni z zahtevami posameznega modela BMW. Naj gre za originalne nove dele BMW ali za originalne obnovljene dele BMW, za vsak originalni del BMW veljajo enaki standardi kakovosti kot za vozila BMW, vse od konstrukcijskega načrtovanja do zagotavljanja kakovosti. Natančnost in visoka kakovost izdelave vsakega originalnega dela BMW zagotavljata, da vse komponente vašega BMW delujejo brezhibno za optimalno zmogljivost, največjo varnost in dolgo življenjsko dobo.

Preberi več

VAŠ PREDNOSTI:

 • 01 Najvišja kakovost v vseh pogledih
 • 02 Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo
 • 03 Zagotovljeno dolgoročno ohranjanje vrednosti vašega vozila BMW
 • 04 Prvovrstno strokovno znanje o BMW
 • 05 Do 24-mesečna garancija*

* Velja za originalne nove dele BMW in originalne obnovljene dele BMW.

Preberi več
Originalni deli BMW, servisni partner BMW, servisni termin BMW

VAŠ SERVISNI PARTNER BMW VAM BO Z VESELJEM SVETOVAL.

Servisni partner BMW vam bo z veseljem svetoval glede vseh izdelkov in servisnih storitev za vaš BMW. Vzemite si več časa za prijetne stvari v življenju in se dogovorite za termin s servisnim partnerjem BMW v bližini!

ORIGINALNI NOVI DELI BMW.

SAMO NAJBOLJŠE JE DOVOLJ DOBRO.

V primeru obrabe, poškodbe ali okvare vam BMW ponuja natančno usklajen originalni novi del BMW za vsako komponento modela na trgu še vsaj 12 let po prenehanju njegove proizvodnje, s čimer zagotavlja zanesljivost, ohranjanje vrednosti in užitek v vožnji. Za celotno življenjsko dobo vašega vozila.

Originalni deli BMW, novi deli, zavorni koluti, zavorne obloge

Originalni zavorni koluti in obloge BMW.

Originalni zavorni koluti in obloge BMW odlično sodelujejo z vsemi sestavnimi deli vozila ter tako zagotavljajo najboljši zavorni učinek in zanesljivost. ABS pri vašem BMW je na primer natančno zasnovan za delovanje v kombinaciji z originalnimi zavornimi koluti in oblogami BMW. Brezhibna zmogljivost zaviranja je med drugim posledica velikega premera zavornih kolutov, ki je natančno izračunan za vsak model BMW posebej. Originalne zavorne obloge BMW se odlikujejo s komponentami visoke trdnosti, ki se odlično obnesejo tudi pri ekstremnih obremenitvah, vključno z dolgo življenjsko dobo zaradi majhne obrabe med delovanjem.
Poiščite servisnega partnerja BMW
Originalni deli BMW, novi deli, akumulator BMW

Originalni akumulator BMW s tehnologijo AGM in originalni akumulator BMW s kalcijevo tehnologijo.

Originalni akumulatorji BMW s tehnologijo AGM, ki vključuje vpojno kopreno iz steklenih mikrovlaken, so idealni za izpolnjevanje stalno naraščajočih energetskih zahtev sodobnih električnih sistemov. Ko je bilo vozilo tovarniško opremljeno s tehnologijo AGM, akumulatorja v prihodnje nikoli ne smete zamenjati z drugo tehnologijo. Originalni akumulator BMW s kalcijevo tehnologijo, ki se ponaša tako z visoko zmogljivostjo tudi pri ekstremnih temperaturah kot tudi z zanesljivostjo pri hladnem zagonu motorja, je še posebej primeren za vozila BMW brez funkcij EfficientDynamics.
Poiščite servisnega partnerja BMW
Originalni deli BMW, novi deli, filter

Originalni filter za notranjost BMW, zračni filter, filter za gorivo in filter za drobne delce.

Trdni delci, cvetni prah ali onesnaževala: originalni filtri za notranjost BMW odstranijo vse te nevarne snovi in znatno izboljšajo kakovost zraka v potniškem prostoru. Originalni zračni filtri BMW so natančno prilagojeni posameznim motorjem BMW in jim zagotavljajo pravo količino prečiščenega zraka. Ne glede na to, ali je vaš motor bencinski ali dizelski, mu originalni filter za gorivo BMW omogoča, da razvije svojo moč do najvišjih vrtljajev in preprečuje onesnaženje sistema za vbrizgavanje. Takoj ko vstopite v svoj BMW, lahko globoko zajamete sapo in počutili se boste spočiti, sproščeni ter polni energije. Zaradi novega originalnega filtra za drobne delce BMW in njegove inovativne filtrirne tehnike se količina škodljivih delcev v zraku, ki vstopa v vaše vozilo, zmanjša na najnižjo mogočo raven.
Poiščite servisnega partnerja BMW
Originalni deli BMW, novi deli, metlice brisalcev

Originalne metlice brisalcev BMW.

Sneg, voda ali umazanija: originalne metlice brisalcev BMW se ponašajo z optimalno učinkovitostjo čiščenja in se odlično obnesejo v vseh vremenskih razmerah, tudi po 300 urah uporabe. Združujejo dve različni mešanici materialov. Trd, trpežen rob za optimalno porazdelitev tlaka pri stiku s steklom in mehka gumijasta podloga za vlaženje roba metlice brisalca.
Poiščite servisnega partnerja BMW
Originalni deli BMW, novi deli, zadnje LED-luči

Originalne zadnje LED-luči BMW.

Originalne zadnje luči BMW z LED-tehnologijo ne naredijo izjemnega vtisa le s svojo estetiko in trpežnimi materiali visoke kakovosti, ampak predvsem s svojo stroškovno učinkovitostjo in varnostjo. Inovativna LED-tehnologija prinaša prihranek energije do 50 % v primerjavi z običajnimi sijalkami, hkrati pa zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivejše delovanje. Zaradi njihove takojšnje odzivnosti bodo vozniki za vami prejeli informacije v realnem času in se tako hitreje odzvali, kar pomeni večjo varnost v cestnem prometu. Originalne zadnje luči in žarometi BMW so nameščeni v izvirni kakovosti opreme proizvajalca in vsebujejo originalne sijalke BMW, skladne z zadevnimi nacionalnimi pravnimi predpisi, kot so ECE v Evropi in SAE v ZDA.
Poiščite servisnega partnerja BMW
Originalni deli BMW, novi deli, blažilniki

Originalni blažilniki BMW.

Originalni blažilniki BMW zagotavljajo največjo varnost in izjemno udobje med vožnjo. Njihova dvocevna plinska konstrukcija ponuja tri bistvene prednosti: izboljšane vozne lastnosti zaradi natančnega vodenja koles in neposrednega odziva, opazno zmanjšanje hrupa ter občutno izboljšano funkcionalno stabilnost tudi v ekstremnih pogojih zaradi uporabe posebnega olja. Sama zasnova in popolna uglašenost s posebnostmi vsakega modela BMW zagotavljata vozne lastnosti, značilne za blagovno znamko BMW, skupaj z optimalnim udobjem in vrhunsko dinamiko. Blaženje udarcev prav tako ohranja stabilnost strukture karoserije in zmanjšuje obrabo pnevmatik ter obremenitev sestavnih delov podvozja.
Poiščite servisnega partnerja BMW

ORIGINALNI OBNOVLJENI DELI BMW.

KOT NOVI, LE CENEJŠI.

Osnovna zamisel je recikliranje: do 90 % vseh sestavnih delov je mogoče ponovno uporabiti. Hkrati za originalne obnovljene dele BMW veljajo enake smernice glede kakovosti kot za originalne nove dele BMW, in kar je še pomembnejše, imajo 24-mesečno jamstvo. Vsi sestavni deli, ki jih ni mogoče obdelati neposredno, se do 95% reciklirajo. To je naš izračun, ki se obrestuje tako za okolje kot za vašo denarnico.

Preberi več

Originalni obnovljeni deli BMW.

 • Originalni obnovljeni motorji BMW.
 • Originalni obnovljeni avtomatski menjalniki BMW.
 • Originalna obnovljena razdelilna gonila BMW.
 • Originalni obnovljeni okrovi krmila BMW.
 • Originalni obnovljeni turbopolnilniki BMW.
 • Originalni obnovljeni zaganjalniki BMW.

POSTOPEK OBNOVE BMW.

Originalni deli BMW, obnovljeni deli, postopek obnove, razstavljanje

Strokovno razstavljanje.

Ustrezni deli se vrnejo nazaj v cikel delov prek organizacije trgovcev ali pa se strokovno odstranijo iz rabljenih vozil.
Originalni deli BMW, obnovljeni deli, postopek obnove, čiščenje

Temeljito čiščenje.

Na začetku postopka obnove so vsi deli, ki bodo obnovljeni, podvrženi temeljitemu postopku čiščenja, npr. s suhim ledom.
Originalni deli BMW, obnovljeni deli BMW, postopek obnove, preizkušanje

Vizualni pregled in funkcionalno preizkušanje.

Pred obnovo morajo deli opraviti vizualne preglede in funkcionalne preskuse, da bi se potrdila možnost njihove uporabe kot originalnih obnovljivih delov BMW.
Originalni deli BMW, obnovljeni deli BMW, postopek obnove, obnova

Visokotehnološka obnova.

Med postopkom predelave se deli strokovno razstavijo, če so okvarjeni, se sestavni deli se nato preizkusijo in zamenjajo v industrijski montaži. Predelani deli se nato ponovno temeljito pregledajo. Občutljive obrabne komponente se preventivno zamenjajo, po možnosti pa se elektronika nadgradi na najnovejše stanje programske opreme.
Originalni deli BMW, obnovljeni deli BMW, postopek obnove, zagotavljanje kakovosti

Strogo zagotavljanje kakovosti.

Originalni obnovljeni deli BMW so podvrženi enakim standardom kakovosti kot novi deli in morajo opraviti enake stroge postopke pregleda. Zagotavljanje kakovosti skupaj s 24-mesečnim jamstvom pomeni, da kakovost obnovljenega izdelka ustreza kakovosti na novo proizvedenega dela.