VARNOST JE NA PRVEM MESTU, A SLOG PRITEGNE POZORNOST.

BMW originalna dodatna oprema.

Dnevi so krajši in zunaj je hladno. Samozavestno sedete v svoj BMW in veste, da ste popolnoma pripravljeni na zimo. Namreč z BMW originalno dodatno opremo imate vse pod nadzorom. Počutite se varni in pripravljeni na zimske dogodivščine. BMW originalna dodatna oprema ustreza vsem vremenskim razmeram in se popolnoma prilega vašemu BMW. Brez težav prevažajte smučarsko opremo v originalnem BMW strešnem kovčku. Za vaš eleganten slog pa naj poskrbijo izdelki edinstvene BMW Lifestyle kolekcije. Veselimo se vašega obiska, kjer vam bomo z veseljem svetovali.

Preberi več
VARNOST JE NA PRVEM MESTU, A SLOG PRITEGNE POZORNOST.BMW originalna dodatna oprema.

BMW ORIGINALNI ZIMSKI KOMPLETI KOLES.

BMW originalni zimski kompleti koles so vaša povezava s cesto. Tudi v najtežjih vremenskih pogojih vam zagotavljajo vznemirljivo in varno doživetje v vožnji, ki ste ga navajeni od svojega BMW vozila. Vsako zimo vam ponujamo kolekcijo naprednih kompletov koles, ki se optimalno prilegajo vašemu BMW vozilu in dopolnjujejo vaše zahteve. To sezono se prepustite navdihu z velikim izborom BMW originalnih zimskih kompletov koles, ki so jih naši oblikovalci razvili posebej za vas. Poiščite popolna kolesa zase in za svoje BMW vozilo v naši spletni trgovini z BMW originalno dodatno opremo.

VRHUNSKE PNEVMATIKE ZA NAJBOLJŠI OPRIJEM.

BMW originalni zimski kompleti koles so posebej razviti v tesnem sodelovanju z izbranimi proizvajalci vrhunskih pnevmatik, kot so npr. Bridgestone, Continental, Dunlop in Goodyear, in so zasnovani tako, da se ujemajo z vami in vašim BMW vozilom. Originalne BMW pnevmatike so označene z dobro znano zvezdo. Ta označuje najvišje standarde BMW in obsežne postopke testiranja:

 

  • Prilagojeno: Vsi BMW originalni zimski kompleti koles so razviti za vožnjo in fizikalne lastnosti določenega modela BMW.
  • Preizkušeno: Vsaka pnevmatika je prestala stroga testiranja z do 50 različnimi kriteriji kakovosti (standardizirana EU oznaka pnevmatike zahteva skladnost s samo tremi kriteriji).
  • Športno: Pnevmatike so popolnoma uglašene s sestavnimi deli vzmetenja in prilagodljivimi sistemi za največji oprijem in zmogljivost.
  • Varčno: Sistematična uporaba posebnih materialov zmanjšuje porabo goriva in ravni hrupa.
  • Varno: Pnevmatike z oznako zvezde prepričajo s posebno dolgo življenjsko dobo, vrhunskimi varnostnimi ocenami in najsodobnejšo tehnologijo praznovoznih pnevmatik.

BMW ORIGINALNA DODATNA OPREMA.

Na soncu svetlikajoč se sneg. Čas za vas, družino in prijatelje. Ali morda vikend v gorah – veliko stvari je del popolne zime. Zlasti občutek, da imate vse pod nadzorom. Z BMW originalno dodatno opremo je vse tako zelo enostavno. Odkrijte paleto originalne BMW dodatne opreme za svoje vozilo BMW.

NAROČITE SE NA ZIMSKI PREGLED.

Je vaše vozilo BMW pripravljeno na zimo? Naši BMW servisni strokovnjaki skrbno pregledajo vaše vozilo in ga pripravijo na hladno sezono. Ključnega pomena je, da to opravijo strokovnjaki. Vaša varnost in udobje sta odvisna od tega.
 
Cena zimskega pregleda znaša 49 €.*
 
* Vsaka prilagoditev ali potrebno dolivanje tekočine se zaračuna posebej.

BMW LIFESTYLE KOLEKCIJA.

Vaša budilka zazvoni. Pogledate skozi okno. Mesto se prebuja. Termometer kaže minus stopinje. Kako se toplo obleči, in predvsem, dobro? Odgovor je enostaven. Z BMW Lifestyle kolekcijo. Jakna, pulover ali šal – izbira je vaša. Odkrijte naše izdelke in se veselite hladnih zimskih dni.