Različni modeli BMW M različnih barv zunanjosti s postavitvijo v obliki črke V

BMW INDIVIDUAL.

SLOG PROTI OBIČAJNEMU.

Ko se morate odločiti, izberete slog in ne pravila. Vedno imate raje tako nepričakovano kot edinstveno. Zakaj tega ne bi pokazali? Z BMW, ki do potankosti ustreza vašim željam. Program BMW Individual vam omogoča, da lahko svoj značaj poudarite na ekskluziven način. Pa naj bo to z osupljivim lakom zunanjosti, impresivnim usnjenim oblazinjenjem ali popolnoma usklajenimi podrobnostmi premijske kakovosti. Izstopite iz množice s svojim osebnim slogom in izberite individualne poudarke na zunanjosti in v notranjosti, ki takoj pritegnejo pozornost. Konec koncev je slog tudi vprašanje značaja.

Preberi več
BMW INDIVIDUAL.SLOG PROTI OBIČAJNEMU.

SVOBODA OBLIKOVANJA IME IME.

Ekskluzivni način prikaza značaja. Doživite fascinantne umetnine, posebne omejene izdaje in navdušujoče rešitve iz BMW Individual, z izbranimi primeri pa raziščite številne raznolike možnosti, ki vam jih ponuja program za izbrance.

Preberi več
BMW M3 Limuzina, G80, 2021, BMW Individual, barva Verde Mantis, tričetrtinski pogled, BMW M3 Limuzina, G80, 2021, BMW Individual, barva Mint Green, sprednja dela drug proti drugemu, pogled od blizu, pogled iz ptičje perspektive

BARVE ZUNANJOSTI BMW INDIVIDUAL: RAZNOVRSTNI IZRAZ VAŠE OSEBNOSTI.

Dajte svoji ustvarjalnosti prosto pot. Z BMW Individual lahko izbirate med več kot 100 briljantnimi barvnimi odtenki za ekskluzivno oblikovanje vašega zelo osebnega BMW. Od Macau Blue do Lime Rock Grey. In od Fire Orange do Frozen Black. Matirani ali kovinski, zadržani ali kričeči, prav vsi odtenki navdihujejo s svojim brezhibnim leskom in spektakularno globino barve. Prvovrstna kakovost barv postavlja v ospredje vaš BMW iz vseh zornih kotov. Ne glede na to, ali je parkiran pred hišnim pragom, reže ovinke na alpskih serpentinah ali križari po aveniji, obdani s palmami na sončni rivieri. V vsakem primeru bosta njegovo osebnost zaznamovala slog in edinstven značaj.

SIJAJEN KOVINSKI SLOG.

BMW M4 Competition Coupé, G82, 2021, BMW Individual, kovinska barva Thundernight, tričetrtinski pogled od spredaj na odseku, bližnji pogled od zgoraj

Sijajni obeti za suvereno zmogljivost. Kovinske barve zunanjosti iz programa BMW Individual čudovito poudarijo linije vašega BMW z lomom svetlobe, zlasti pri neposrednih sončnih žarkih. Občudujete lahko edinstvene svetlikajoče učinke, ki jih povzroči spreminjajoč vpad sončne svetlobe v kombinaciji s spektakularnim globokim sijajem. Številne izrazne barve podarjajo vašemu BMW tisto nekaj več skladno z vašim osebnim slogom.

FASCINANTEN MATIRAN VIDEZ.

BMW M4 Competition Coupé, G82, 2021, kovinska barva Frozen Dark Grey, pogled od spredaj med mirovanjem na odseku, bližnji pogled od zgoraj

Naj bo vaš BMW še privlačnejši: z barvnimi odtenki matiranega videza iz BMW Individual. Samozavestno poudarjajo zmogljiv in atletski oblikovalski jezik vašega vozila, hkrati pa mu dajejo nadvse sodoben videz. Najboljše od vsega pa je, da matirane barve zunanjosti kažejo vznemirljivo prepletanje med natančno oblikovanimi površinami v skoraj vseh svetlobnih pogojih, s čimer povzročijo največjo izraznost z vsako podrobnostjo.

BMW Individual, ki je ekskluzivni program prilagoditev opreme pod okriljem BMW M, vam pomaga doseči presenetljivo neodvisen učinek in hkrati največjo izraznost.
Markus Flasch, glavni izvršni direktor BMW M GmbH

BARVE ZUNANJOSTI BMW INDIVIDUAL ZA MODELE BMW X.

Štirje različni modeli BMW X s postavitvijo v obliki bloka na podeželski cesti

Z ekskluzivnimi in visokokakovostnimi barvnimi odtenki BMW Individual boste svojemu modelu X vtisnili prav poseben pečat. Ali so vam všeč svetlejše barve, kot so na primer Atlantis, Le Mans Blue in Java Green ali pa imate raje fascinantno matiran učinek, kot ga na primer pričarata barvi Frozen Black in Frozen Marina Bay Blue, preprosto prilagodite športno zunanjost lastnim željam ter privoščite svojemu športnemu terencu ali terenskemu kupeju še osebnejši, dinamičnejši ali ekskluzivnejši videz. Vas zanima? Z vizualizatorjem BMW Individual boste hitro dobili prvi informativni vtis.

BMW M4 Competition Edition x KITH z oblazinjenjem BMW Individual v črnem usnju Merino in školjkastima prednjima sedežema M Carbon v M značilnem tribarvnem videzu

USNJENO OBLAZINJENJE BMW INDIVIDUAL: NEPRECENLJIVE NOTRANJE VREDNOTE.

Izrazite svoj slog. S prefinjenostjo. Izberite brezhibno oblazinjenje BMW Individual iz usnja Merino drobnozrnate strukture. Notranjost vašega BMW spremeni v ekskluzivno in zelo osebno zatočišče. Najboljše pri vsem tem pa je, da vam BMW Individual ponuja izjemno širok nabor materialov, barv in kombinacij.
Od posebej športnega, športno elegantnega in razkošnega prek enobarvnega ali dvobarvnega, z diskretnimi ali ekskluzivnimi kontrastnimi šivi do kombinacij z najodličnejšo Alcantaro. Raznolik izbor ekskluzivnih možnosti oblazinjenja iz usnja vam omogoča, da svoj BMW oblikujete vse do najmanjše podrobnosti, popolnoma v skladu z lastnimi predstavami.

BMW Individual našim strankam omogoča, da plavajo proti toku z najbolj dovršenim slogom, se dvignejo nad veljavnimi standardi in hkrati v celoti izrazijo svoj lastni značaj.
Lothar Schupet, vodja oddelka za podporo strankam pri BMW M
BMW Individual notranje obloge iz plemenite vrste lesa Fineline Black z vložki Aluminium, pogled od blizu

NOTRANJE OBLOGE BMW INDIVIDUAL: POPOLN KONČNI PRIDIH.

Prava paša za oči, ki seže prek površja. Z imenitnimi notranjimi oblogami BMW Individual boste notranjost svojega BMW opremili s posebej ekskluzivnimi, športnimi ali razkošnimi poudarki. Slog, popolnoma po meri vašega okusa, ki se ujema z značajem vašega vozila. Hkrati imajo vse notranje obloge eno skupno stvar. Izdelane so iz najboljših materialov, prestanejo brezhibno nadaljnjo predelavo in navdušujejo z odlično površinsko obdelavo. Ali iz aluminijaste mreže, karbonskih vlaken ali plemenite vrste lesa lahko v notranjosti svojega BMW oblikujete zanimive kontraste ali dosežete skladne učinke med notranjostjo in okrasnimi oblogami ter usnjenim oblazinjenjem.

BMW M4 Competition Coupé, G82, 2021, BMW Individual, barva Signal Green, pogled od spredaj med mirovanjem na prehodu

OBLIKUJTE SVOJ AVTOMOBIL Z OPREMO BMW INDIVIDUAL ZDAJ.

Z vizualizatorjem BMW Individual dobite natančno predstavo o tem, kako bo videti BMW, ki ste si ga zamislili. Oblikujte svoj sanjski avtomobil, vključno z lakom, oblazinjenjem, okrasnimi oblogami in platišči iz lahke zlitine. Udejanjite svoje zamisli. BMW Individual vam to omogoča.
BMW Individual, luči M Shadow Line, pogled od blizu
BMW Individual, vstopne letve BMW M Town, pogled od blizu
BMW M5 Limuzina, M ledvička, M Shadow Line visokega sijaja

POPOLNO USKLAJENI POUDARKI.

Podarite svojemu BMW zelo osebno noto. Z ekskluzivnimi oblikovnimi elementi iz programa BMW Individual, kot so izrazna platišča iz lahke zlitine z barvnimi poudarki, prilagojene vstopne letve na pragovih vrat, vezeni napisi na naslonih za glavo, razkošno oblazinjenje v dvo- ali tribarvni izvedbi ali pa volan iz Alcantare z najboljšim oprijemom elegantnega videza. Lahko pa izberete podrobnosti v črni barvi visokega sijaja, ki so popolnoma usklajene z barvo zunanjosti vozila z opcijo M Shadow Line visokega sijaja, kot so na primer okvir ledvičke, pokrova zunanjih ogledal in zadnji spojler. Luči M Shadow Line so tako spektakularne kot razpoznavne po končni obdelavi s črnim premazom za vse kromirane dele glavnih žarometov. Kakorkoli se boste že odločili, visokokakovostne skrbno izbrane opcije opreme BMW Individual prinašajo posebne poudarke in čudovito zaokrožijo videz BMW po vaši meri.

EKSKLUZIVNI POSEBNI IZDAJI BMW M.

BMW M4 Competition x KITH in BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000 predstavljata posebna modela BMW M, izdelana v strogo omejeni izdaji, ki sta v enaki meri pustila neizbrisen pečat tako pri mednarodnih strokovnjakih kot širši javnosti. Čeprav sta bili obe izdaji razprodani v rekordnem času, je vseeno vredno raziskati vlogo, ki jo je pri njunem nastajanju odigral BMW Individual.

Preberi več
BMW M4 Competition Edition x KITH, G82, 2020, BMW Individual, barva Frozen Black, posnetek od zgoraj na sivem ozadju

EDTION x KITH – ZAKON ULICE.

Ko se moda združi z visoko zmogljivostjo. Sodelovanje med newyorško modno znamko Kith in BMW M je privedlo do impresivnega rezultata: BMW M4 Competition x KITH. Nezamenljivo vozilo, ki združuje vrhunsko oblikovanje in dinamiko, videz ulice in brutalno moč ter strast in visoko zmogljivost na čimbolj učinkovit način. Posebni poudarki na zunanjosti so izrazit logotip Kith in trije barvni odtenki BMW Individual, kot so Frozen Black, Frozen Dark Silver in Frozen Brilliant White, ki jih je mogoče izbrati za lak karoserije. Notranjost pritegne pozornost z ekskluzivno oblikovanimi sedeži M Carbon tribarvnega videza v tipični M kombinaciji črne, svetlo modre in rdeče.
BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000, F87, 2020, BMW Individual, barva Frozen Black, tričetrtinski pogled od spredaj, pogled od blizu na ročno poslikan podaljšan sprednji odbijač

EDITION FUTURA 2000 – ULIČNA. UMETNOST.

Zmogljiva umetnost na kolesih. BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000 je strogo omejen in blesti predvsem po opcijah opreme, ki so posledica ročnega dela priznanega umetnika. Newyorški ulični umetnik, znan pod psevdonimom FUTURA 2000, slovi po svoji značilni uporabi barv, koncentričnih oblik in kinetičnih kompozicij. Mednarodno priznani avtor je posebno izdajo kompaktnega športnega avtomobila v veliki meri oblikoval tako na zunanjosti kot v notranjosti, s čimer je na svojstveni način poudaril njegovo uporniško naravo. Posebno pozornost si zaslužijo okrasne obloge BMW Individual na armaturni plošči in sredinski konzoli. Ker jih je umetnik poslikal ročno, je vsak od 500 primerkov edinstvena stvaritev.
BMW M3 Competition Limuzina, G80, 2021, BMW Individual, kovinska barva Isle of Man Green, tričetrtinski pogled od spredaj med vožnjo skozi ovinek

RAZIŠČITE VISOKOZMOGLJIVE MODELE BMW M.

Dinamika, prežeta z adrenalinom, v vrhunski obliki. To so visokozmogljivi avtomobili znamke BMW M. Po meri narejeni za individualni videz z ekskluzivnimi oblikovnimi elementi BMW Individual. Prepustite se najintenzivnejšemu občutku fascinantnega športnega duha.
BMW M4 CS, G82, 2021, stranski pogled z opremo M Performance Parts

PALETA IZDELKOV BMW M PERFORMANCE PARTS.

Za največji odmerek športne individualnosti. Izdelki programa BMW M Performance Parts, ki brez izjeme črpajo navdih iz sveta motošporta, vam ponujajo brezkompromisno kakovost, posebno estetiko in dinamiko v popolnosti. Omogočajo vam, da svojemu BMW vtisnete pristen avtomobilskega dirkalnega športa .
BMW M760Li xDrive Limuzina, G11, G12, 2019, kovinska barva Frozen Dark Silver, tričetrtinski stranski pogled v mestnem okolju

EDINSTVENO: LUKSUZNI RAZRED BMW.

Doživite ekskluzivne avtomobile v popolnosti – z napredno obliko, izrazito zmogljivostjo in okretno vozno dinamiko v športnem in elegantnem vzdušju. Raziščite luksuzni razred BMW.
BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000, F87, 2020, dva modela s postavitvijo v obliki črke V, pogled od zgoraj na siva tla

SODOBEN NAČIN SPODBUJANJA UMETNOSTI.

Izvedite vse o pomembni kulturni vključenosti BMW Group na področju moderne in sodobne umetnosti, džeza in klasične glasbe, pa tudi arhitekture in oblikovanja.

Poraba goriva in emisije СО₂.

 • BMW M2 Competition:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana):
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane):

  BMW M3 Limuzina:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9,8
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 224 – 223

  BMW M3 Competition Limuzina:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 10,2 – 10,0
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 231 – 227

  BMW M4 Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 10,1 – 9,9
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 230 – 226

  BMW M4 Competition Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9,8
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 224 – 223

  BMW M5 Competition:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 11,3 – 11,1
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 259 – 253

  BMW M8 Competition Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 11,4 – 11,0
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 260 – 251

  BMW M8 Competition Cabrio:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 11,6 – 11,2
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 264 – 255

  BMW X6 M:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 13,3 – 13,1
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 305 – 299

  BMW X6 M Competition:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 13,3 – 13,1
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 305 – 299

  BMW M340i xDrive Limuzina:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,2 – 7,5
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 188 – 172

  BMW Z4 M40i Roadster:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,0 – 7,8
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 182 – 177

  BMW M760Li xDrive Limuzina:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 12,5 – 12,4
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 285 – 282

  BMW M850i xDrive Coupé:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 10,8 – 10,6
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 247 – 242

  MW M850i xDrive Cabrio:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 10,9 – 10,8
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 248 – 246

  BMW X7 M50i:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 12,8 – 12,3
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 292 – 280

  Uradni podatki o porabi goriva in emisijah CO2 so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. V primeru dosega vrednosti po WLTP upoštevajo vso dodatno opremo. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 uradne specifikacije obstajajo samo v skladu z WLTP. Več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije.

  Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 novih osebnih avtomobilov lahko najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je brezplačno na voljo na vseh prodajnih mestih in spletni strani www.bmw.si/emisije.