Njegovo poslanstvo: postavljanje novih standardov. BMW serije 5 je utelešenje sodobne poslovne limuzine. Zaradi svojega dinamičnega in hkrati elegantnega videza, prepričljivo izpolnjuje pričakovanja, ki jih danes zahtevamo od vozila v njegovem razredu: estetska športnost in užitek v vožnji z najsodobnejšo tehnologijo.

Razmišljajte ustvarjalno. Sledite razvoju. Dva bistvena pristopa za trajnostne koncepte. BMW 530e Plug-in Hybrid popolnoma uresničuje oba pristopa in ostaja daleč pred svojim časom. Stavi na naelektren užitek v vožnji in se po zaslugi priključnega hibridnega pogona veseli svetle prehodnosti.
 

Izvrstna vozna dinamika, športna oblika, skrajno udobje – BMW serije 5 Touring je pravi zmagovalec svojega razreda. Je vsestranski talent, opremljen z najmodernejšo tehniko, najvišjo stopnjo funkcionalnosti in veliko mero športnosti. Množica digitalnih storitev in asistenčnih sistemov za voznika jamči udobje, varnost in najvišjo produktivnost. Velikodušna notranjost izpolnjuje visoko vrednost in nudi z do 1.700 litri prostornine prtljažnika dovolj prostora za aktivnosti vseh vrst. Jamstvo za užitek v vožnji, ki ponese prosti čas in službene obveznosti na novo raven.
 

Bodisi iščete novo ali rabljeno vozilo BMW serije 5 – tukaj boste našli vse informacije, testna poročila in ponudbe financiranja in leasinga aktualnih vozil BMW serije 5. In seveda tudi trgovca z vozili BMW za testno vožnjo.

Preberi več