Njegova misija je postavljanje novih standardov. BMW serije 5 Limuzina je utelešenje moderne poslovne limuzine. Po zaslugi dinamičnega in hkrati elegantnega videza prepričljivo izpolni vsa pričakovanja, ki se danes zahtevajo od vozila njegovega razreda: estetska športnost in užitek v vožnji z najmodernejšo tehnologijo.

Razmišljajte ustvarjalno in ostanite v koraku s časom. To sta dva bistvena koncepta za trajnostni uspeh. BMW 530e iPerformance odlično udejanja oba pristopa in s tem ostaja pred svojim časom. Stavi na naelektren užitek v vožnji in se po zaslugi priključnega hibridnega pogona veseli svetle prehodnosti.

Z vznemerljivimi modeli M Performance, kot sta BMW M550i Limuzina in BMW M550d Touring, boste potisnili meje v neslutene višave. Čisti adrenalin. Iz športnega v motošportni značaj. Ker dovolj ni nikoli dovolj.
 

Izvrstna vozna dinamika, športna oblika, skrajno udobje – BMW serije 5 Touring je pravi zmagovalec svojega razreda. Je vsestranski talent, opremljen z najmodernejšo tehniko, najvišjo stopnjo funkcionalnosti in veliko mero športnosti. Množica digitalnih storitev in asistenčnih sistemov za voznika jamči udobje, varnost in najvišjo produktivnost. Velikodušna notranjost izpolnjuje visoko vrednost in nudi z do 1.700 litri prostornine prtljažnika dovolj prostora za aktivnosti vseh vrst. Jamstvo za užitek v vožnji, ki ponese prosti čas in službene obveznosti na novo raven.
 

Bodisi iščete novo ali rabljeno vozilo BMW serije 5 – tukaj boste našli vse informacije, testna poročila in ponudbe financiranja in leasinga aktualnih vozil BMW serije 5. In seveda tudi trgovca z vozili BMW za testno vožnjo.

Preberi več