Njegova misija: postavljanje novih standardov. BMW serije 5 je utelešenje sodobne poslovne limuzine. Zahvaljujoč svojemu dinamičnemu in hkrati elegantnemu videzu prepričljivo izpolnjuje pričakovanja, ki so danes postavljena na vozilo svojega razreda: estetski atletizem in užitek v vožnji z najsodobnejšo tehnologijo.

Razmišlja kreativno. Premakni se s časom. Dva bistvena elementa trajnostnih konceptov. Priključni hibrid BMW 530e odlično izvaja oba pristopa in ostaja daleč pred svojim časom. Zanaša se na električni užitek v vožnji in se zahvaljujoč priključnemu hibridnemu pogonu veseli svetle prihodnosti.
 

Izjemna vozna dinamika, športni dizajn, največje udobje - BMW serije 5 Touring je pravi mojster svojega razreda. Je vsestranski vsestranski, opremljen z vrhunsko tehnologijo, maksimalno funkcionalnostjo in veliko športnega šarma. Nešteto digitalnih storitev in sistema za pomoč vozniku zagotavljajo udobje, varnost in največjo produktivnost. Zelo dimenzionirana notranjost zagotavlja absolutno kakovost in z do 1.700 litri prostornine prtljažnega prostora ponuja dovolj prostora za dejavnosti vseh vrst. Garancija užitka v vožnji, ki dviguje prosti čas in poslovanje na novo raven.

BMW 530e Touring priključni hibrid združuje močan bencinski motor z elektromotorjem s tehnologijo BMW eDrive. Rezultat je navdušujoča zmogljivost ob hkratnem znižanju porabe goriva in zmanjšanju izpustov CO2.
 

Ne glede na to, ali iščete rabljeno ali novo vozilo BMW serije 5 - tukaj boste našli vse informacije, poročila o testih in ponudbe za financiranje in zakup trenutnih modelov BMW serije 5 - in seveda prodajalca za svojo testno vožnjo.

Preberi več