BMW X6, pogled od zadaj iz ptičje perspektive.

THE X6

PODROBNOSTI IN OPREMA ZA BMW X6

BMW X6 dokazuje svojo prevlado na vseh ravneh. Opremljen je s tehnologijo, usmerjeno v prihodnost, kot so prilagodljivo M-podvozje Professional, prilagodljivo dvoosno zračno vzmetenje in paket xOffroad, hkrati pa ponuja edinstveno vozno dinamiko. Inovativne tehnologije, kot je ledvička BMW Iconic Glow ali laserska luč BMW v obliki črke X, kažeIconic Glow alijo svoj razkošni in pionirski duh. Sistemi za pomoč vozniku BMW najnovejše generacije zagotavlja najvišjo raven varnosti. V notranjosti potnike pričakajo nadaljnje pionirske funkcije, kot so držala za pijačo z uravnavanjem temperature ali koncept upravljanja, ki temelji na operacijskem sistemu BMW 7, z impresivnim 12,3-palčnim zaslonom na dotik. Status pro namesto statusa quo.

Preberi več
THE X6PODROBNOSTI IN OPREMA ZA BMW X6

MODELI IN MOŽNOSTI OPREME ZA BMW X6.

Avtoriteta se kaže v mnogih oblikah.

xLine

BMW xLine izraža robustno športnost. Na zunanjosti zelo izrazni oblikovni elementi ustvarjajo značilen X-značaj – prepoznaven po ledvički in podaljšanem zadnjem odbijaču v videzu satiniranega aluminija, kot tudi po bočnih pragovih v satiniranem aluminiju, ki tako tvorijo popoln okvir za naslednjo pustolovščino.

BMW X6, xLine, konfiguracija.

BMW xLine izraža robustno športnost. Na zunanjosti zelo izrazni oblikovni elementi ustvarjajo značilen X-značaj – prepoznaven po ledvički in podaljšanem zadnjem odbijaču v videzu satiniranega aluminija, kot tudi po bočnih pragovih v satiniranem aluminiju, ki tako tvorijo popoln okvir za naslednjo pustolovščino.

  • Zunanjost

  • Notranjost

Paket M Sport

Paket M Sport daje vozilu še bolj športen pridih. Poleg številnih podrobnosti na zunanjosti in v notranjosti, ki izpopolnijo videz, paket M Sport zagotavlja tudi večji užitek v vožnji. Prilagodljivo M-podvozje, športni menjalnik Steptronic, M-športni izpušni sistem, M-športne zavore in paket M Aerodynamics znatno optimizirajo vozno dinamiko.

BMW X6, paket M Sport, konfiguracija.

Paket M Sport daje vozilu še bolj športen pridih. Poleg številnih podrobnosti na zunanjosti in v notranjosti, ki izpopolnijo videz, paket M Sport zagotavlja tudi večji užitek v vožnji. Prilagodljivo M-podvozje, športni menjalnik Steptronic, M-športni izpušni sistem, M-športne zavore in paket M Aerodynamics znatno optimizirajo vozno dinamiko.

  • Zunanjost

  • Notranjost

BMW Individual

Možnosti opreme BMW Individual poudarjajo prepoznavni videz BMW X6 z ekskluzivnimi laki zunanjosti v kombinaciji z oblazinjenjem iz najboljšega usnja in notranjimi oblogami.

BMW X6, BMW Individual, konfiguracija.

Možnosti opreme BMW Individual poudarjajo prepoznavni videz BMW X6 z ekskluzivnimi laki zunanjosti v kombinaciji z oblazinjenjem iz najboljšega usnja in notranjimi oblogami.

  • Exterior

  • Interior

VOZNA DINAMIKA BMW X6.

Ne vozi, ampak ukazuje.

Ali BMW X ali BMW M, vrhunska zmogljivost ne prizanese nobenemu terenu. S komponentami za povečanje vozne dinamike, kot je prilagodljivo M-podvozje Professional v kombinaciji s sistemom štirikolesnega pogona xDrive, BMW X6 razvije najboljšo zmogljivost na vsakem terenu. Doživite prevlado podrobno.

Pogled od blizu na M-športni izpušni sistem BMW X6.

M-športni izpušni sistem.

M-športni izpušni sistem zagotavlja akustiko, ki jo je mogoče prilagoditi še bolj intenzivnemu zvoku motorja z gumbi za uravnavanje vozne dinamike v programih SPORT in SPORT+, medtem ko daje program, usmerjen k udobju, prednost bolj diskretni akustiki motorja.
BMW X6, prilagodljivo M-podvozje Professional.

Prilagodljivo M-podvozje.

Prikazovalnik tlaka v pnevmatikah prikazuje točen tlak v pnevmatikah in vas samodejno opozori, če pride do izgube tlaka. Sistem uporablja senzorje, ki spremljajo podatke za vsako pnevmatiko, preden jih brezžično posredujejo krmilni enoti. Na ta način lahko prikazovalnik tlaka v pnevmatikah prikaže postopno in nenadno izgubo zračnega tlaka.
BMW X6, pogled od blizu na M-karbonske pokrove ogledal.

M-karbonski pokrovi ogledal.

M-karbonski pokrovi ogledal poudarjajo močno in športno obliko vozila.
BMW X6, pogled od blizu na M-karbonski zadnji spojler.

M-karbonski zadnji spojler.

Zadnji spojler M Carbon poudarja močno, športno obliko vozila in občutno zmanjšuje neželeno aerodinamično dviganje na zadnji premi.
BMW X6, notranjost s poudarkom na športnih sedežih.

Športna sedeža za voznika in sovoznika.

Dinamična in udobna: standardna in individualno nastavljiva športna sedeža za voznika in sovoznika imata na voljo številne možnosti električnega nastavljanja, vključno s širino naslonjala in nagibom sedeža. Skupaj z nastavljivo stegensko oporo zagotavljajo višje stranice sedeža in naslonjala izvrstno ergonomijo ter boljšo bočno oporo pri dinamični vožnji skozi ovinke.
BMW X6 z inteligentnim sistemom štirikolesnega pogona xDrive.

xDrive.

Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive brezhibno in spremenljivo porazdeli pogonski moment med sprednjo in zadnjo premo za največji možni oprijem, vozno dinamiko in varnost v vseh voznih razmerah. Za še boljšo okretnost pa na primer elektronsko nadzorovana porazdelitev moči izravna prekrmiljenje ali podkrmiljenje v ovinkih.
BMW X6, notranjost s poudarkom na načinih Offroad.

Paket xOffroad.

BMW X6 je opremljen s paketom xOffroad, ki vam omogoča varno in hitro potovanje po cesti in na manj utrjenih površinah. Štirje izbirni načini terenske vožnje še bolj natančno prilagodijo štirikolesni pogon xDrive trenutni vozni površini – za še boljši oprijem na pesku, kamenju, gramozu ali snegu.
BMW X6, notranjost s poudarkom na stikalu za uravnavanje vozne dinamike.

Stikalo za uravnavanje vozne dinamike.

Stikalo za uravnavanje vozne dinamike nudi vozniku izbiro med med standardnim načinom COMFORT, načinom ECO PRO, usmerjenim k učinkovitosti, in načinom SPORT, ki omogoča še bolj dinamično vožnjo. Nova interaktivna funkcija Adaptive Mode stalno prilagaja prilagodljivo podvozje, krmiljenje in menjalnik Steptronic glede na trenutne vozne razmere.

POUDARKI DIZAJNA BMW X6.

Določa tempo vašemu srčnemu utripu.

Na prvi pogled mišičasta karoserija BMW X6 namiguje na brutalno moč, ki čaka na ukaz v mogočnem 8-valjnem bencinskem motorju BMW TwinPower Turbo s 530 konji. Njegov atletski oblikovni jezik je okronan z brezkompromisnimi 22-palčnimi M-platišči iz lahke zlitine v obliki V-krakov skupaj z drugimi športnimi podrobnostmi. Možnosti opreme, kot so ledvička BMW Iconic Glow, laserske luči BMW v obliki črke X in panoramska steklena streha Sky Lounge, določajo nadaljnje prepoznavne poudarke. Notranjost je ravno tako impresivna s svojimi ekskluzivnimi oblikovnimi podrobnostmi, kot so steklene prevleke "CraftedClarity" na upravljalnih elementih, športni sedeži in ambientalna razsvetljava.

Moški se naslanja na BMW X6 v stranskem pogledu v mestnem okolju.
Pogled od blizu na sprednji del BMW X6 z ledvičko BMW Iconic Glow iz ptičje perspektive.

Ledvička BMW Iconic Glow.

Ledvička BMW Iconic Glow določa izjemne vizualne poudarke. S svojo inovativno LED-tehnologijo optičnih vlaken omogoča senzacionalne scenarije bele svetlobe – na primer med vožnjo ali pri odpiranju in zapiranju vašega vozila.
Pogled od blizu na BMW X6 s poudarkom na laserski luči.

Laserske luči BMW.

V načinu laserske dolge luči ima laserska luč BMW edinstvene zasnove v obliki črke X domet do 500 m, kar je skoraj dvakrat dlje od konvencionalnih žarometov. Boljša vidljivost v temi znatno poveča varnost. X-podpis modre barve in napis "BMW Laser" pa poudarjata tehnološke standarde vozila.
Stranski pogled na BMW X6 s poudarkom na Welcome Light Carpet.

Welcome Light Carpet.

Funkcija Welcome Light Carpet projicira grafiko ambientalne razsvetljave pred vrati vozila in ustvarja prijeten ambient dobrodošlice ob samem vstopu v vozilo. Tudi izstopanje v temi je zaradi svetlobne preproge še bolj udobno in varno.
Pogled od blizu na BMW X6 s panoramsko stekleno streho Sky Lounge.

Panoramska steklena streha.

Ko je panoramska steklena streha odprta, zagotavlja veliko svežega zraka Zaprta pa ustvari svetlo in s svetlobo preplavljeno vzdušje v notranjosti. Odpira in zapira se popolnoma avtomatsko s pritiskom gumba ali ključem vozila. Opremljena pa je z drsno in dvižno funkcijo, senčnim rolojem in usmerjevalnikom zračnega toka.
BMW X6, zunanjost s poudarkom na platišču iz lahke zlitine.

22-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 742 M s kombiniranimi pnevmatikami.

22-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 742 M v barvi Jet Black s kombiniranimi pnevmatikami, velikost spredaj 9,5 J x 22 s pnevmatikami 275/35 R22, velikost zadaj 10,5 J x 22 s pnevmatikami 315/30 R22.
BMW X6, kokpit s pogledom na 12,3-palčni zaslon v ozadju ambientalne razsvetljave.

Ambientna razsvetljava.

Standardna ambientalna razsvetljava, vključno z ambientalno konturno osvetlitvijo na sprednjih in zadnjih vratih, ustvarja sproščeno in udobno svetlobno vzdušje v notranjosti. Welcome Light Carpet pa osvetljuje prostor pred sprednjimi vrati vozila pri vstopanju in izstopanju. Na voljo je šest barv luči z možnostjo zatemnitve: bela, modra, oranžna, bronasta, lila in zelena.
BMW X6, notranjost s poudarkom na stekleni prevleki "CrafterClarity"

Steklena prevleka "CrafterClarity" za notranje elemente.

Steklena prevleka CraftedClarity obsega ročno izdelane steklene elemente, ki vizualno in na otip izboljšajo notranjost vozila. Podrobnosti prestavne ročice, upravljalnika iDrive in gumba Start/Stop so izdelane iz finega kristala.
BMW X6, notranjost s pogledom od blizu na panoramsko stekleno streho Sky Lounge.

Panoramska steklena streha Sky Lounge.

Panoramska steklena sončna streha Sky Lounge ustvarja velikodušen občutek prostora podnevi, ponoči pa daje notranjosti prijetno vzdušje z zasnovo osvetlitve, ki jo sestavlja več kot 15.000 svetlobnih elementov. Poleg tega imata hrbtišči sprednjih sedežev vgrajena svetila ambientalne razsvetljave. Zasnovo osvetlitve in osvetlitev sedežev lahko preklapljate med šestimi barvami ambientalne razsvetljave.

INOVATIVNE TEHNOLOGIJE BMW X6.

Prihodnost je čakala na to.

BMW X6 doseže vodilni položaj čisto preprosto: z vrsto najsodobnejših tehnologij in funkcij, ki omogočajo, da je vsako potovanje pospremljeno z največjim možnim udobjem. Inovativne funkcije, kot so digitalni ključ, držala za pijačo z uravnavanjem temperature ali impresiven 12,3-palčni nadzorni prikazovalnik z upravljanjem na dotik, vas podpirajo v vsaki situaciji. Zahvaljujoč paketu zabavne vsebine Professional zadaj, komfortnim sedežem z masažno funkcijo in funkcijo zračenja poleg paketa ambientalnih osvežilcev zraka, pa imate na voljo največjo možno količino zabave in dobrega počutja.

Pogled od blizu na prtljažni paket BMW X6.

Prtljažni paket.

Prtljažni paket ne vključuje le fleksibilnih mrež za pritrditev tovora ter drsnih in protizdrsnih letev v prtljažnem prostoru, temveč tudi fleksibilno mrežo, ki se lahko pritrdi na različne zanke in se lahko uporablja tudi kot nakupovalna torba.
Pogled od blizu na notranjost BMW s poudarkom na držalu za pijačo z uravnavanjem temperature.

Držalo za pijačo z uravnavanjem temperature.

Držali za pijačo z uravnavanjem temperature v sredinski konzoli lahko posamezno hladita ali ohranjata pijače tople. Uravnavanje temperature aktivirate s pomočjo gumbov na levi in desni. To funkcijo lepo ponazarja tudi ambientalna razsvetljava (modra za hlajenje ali rdeča za ogrevanje).
BMW X6, kokpit s pogledom na projektor Head-Up.

Projektor BMW Head-Up.

Polnobarvni projektor BMW Head-Up projicira vse informacije, ki so pomembne za vožnjo, neposredno v vaše vidno polje, kar vam omogoča, da se popolnoma osredotočite na vožnjo. Prikažejo se informacije, kot so trenutna hitrost, navigacijski napotki in informacije o omejitvi hitrosti, vklj. s prikazom prepovedi prehitevanja, skupaj s telefonskimi in razvedrilnimi seznami.
BMW X6, kokpit s pogledom na BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional z navigacijsko funkcijo vključuje dva zelo kakovostna zaslona, sestavljena iz 12,3-palčnega nadzornega prikazovalnika visoke ločljivosti z upravljanjem na dotik in popolnoma digitalne 12,3-palčne instrumentne plošče. Operacijski sistem BMW različice 7 pa lahko upravljate tudi s pomočjo upravljalnika iDrive Touch.
Pogled od blizu na notranjost BMW s poudarkom na zvočniku.

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System.

Sistem za prostorski zvok Bowers & Wilkins Diamond z dvema diamantnima visokotonskima zvočnikoma ponuja izjemen zvok studijske kakovosti na vseh sedežih. 20 premišljeno nameščenih zvočnikov s skupno izhodno močjo 1500 vatov zagotavlja osupljivo zvočno doživetje. Posamezni zvočniki so poudarjeni s posebno osvetlitvijo, kar vizualno poudarja izvrstno kakovost zvoka tega sistema.
Pogled od blizu na notranjost BMW s poudarkom na paketu zabavne vsebine Professional zadaj.

Paket zabavne vsebine Professional zadaj.

Paket zabavne vsebine Professional zadaj vključuje dva ločena 10,2-palčna barvna zaslona visoke ločljivosti s funkcijo upravljanja na dotik z možnostjo nagiba in pogon Blu-Ray. Na ta način lahko med vožnjo uporabljate navigacijske in internetne funkcije (če imate sklenjeno pogodbo mobilne telefonije). Poleg tega so vključeni tudi priključek USB in povezave za predvajalnike MP3, igralne konzole in slušalke (tudi brezžične).
BMW X6, pogled na dišave paketa ambientalnih osvežilcev zraka.

Paket ambientalnih osvežilcev zraka.

Paket ambientalnih osvežilcev zraka obsega funkciji razpršitve dišave in ionizacije zraka. Izbirate lahko med različnimi dišavami, ki so bile posebej razvite za vozilo. Dve izmed njih lahko uporabljate vzporedno in ju izbirate izmenično.

SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU IN FUNKCIJE POVEZLJIVOSTI V BMW X6.

Pionir popolnosti.

Poleg vseh tehnologij in funkcij, kot je projektor BMW Head-Up, ima BMW X6 še vedno več kot dovolj prostora za različne pomočnike in storitve. Opremljen je z asistenčnimi sistemi BMW najnovejše generacije, kot so asistent za vzvratno vožnjo ali Driving Assistant Professional z asistentom za krmiljenje in ohranjanje vozila na voznem pasu, vklj. s pomočjo za manevriranje na ozkem prostoru, lokalnim opozarjanjem na nevarnosti in opozorilom za zapustitev voznega pasu z aktivno zaščito pred bočnim trkom, ki zagotavljajo največjo stopnjo varnosti v vsakem trenutku. Zahvaljujoč inovativnemu sistemu glasovnega upravljanja BMW Intelligent Personal Assistant, pa se lahko osredotočite na tisto, kar je bistveno: užitek v vožnji.

BMW X6, kokpit s pogledom na projektor Head-Up.
BMW X6, kokpit s pogledom na BMW Intelligent Personal Assistant na projektorju Head-Up.

BMW Intelligent Personal Assistant.

»Hej BMW. Kdo si?« Ali ne bi bilo neverjetno, če bi bil vaš BMW opremljen tudi z osebnim pomočnikom? Komunicirajte s svojim vozilom s pomočjo BMW Intelligent Personal Assistant. Pozna vas, postaja boljši iz dneva v dan in vas podpira v vsaki situaciji. Lahko mu dodelite tudi svojo osebno aktivacijsko besedo. In lahko pojasni vse o vašem vozilu in vam pomaga, da še bolje spoznate svoj BMW.
BMW X6, kokpit s pogledom na parkirni asistent Plus na projektorju Head-Up.

Parkirni asistent Plus.

Parkirni asistent Plus olajša parkiranje in manevriranje vozila. Med drugim vključuje sistem Surround View, vključno s Top View, Panorama View, Remote View 3D, pa tudi pomoč pri bočnem parkiranju, funkcijo zaviranja v sili aktivnega nadzora razdalje pri parkiranju, parkirnega asistenta z vzdolžnim in prečnim vodenjem in asistenta za vzvratno vožnjo.
BMW X6, kokpit s pogledom na Driving Assistant Professional na projektorju Head-Up.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional omogoča optimalno udobje in varnost med vožnjo v kritičnih ali monotonih prometnih razmerah. Poleg funkcij sistema Driving Assistant vključuje še za krmiljenje in ohranjanje vozila na voznem pasu z razširjenimi funkcijami, asistenta pri menjavi voznega pasu in asistenta pri menjavi voznega pasu in asistenta za zaustavitev v sili ter in asistenta za ohranjanje voznega pasu z aktivno zaščito pred bočnim trkom kot tudi druge.
Moški drži v roki paket Connected Professional.

Paket Connected Professional.

Concierge Service, Remote Services, integracija pametnih telefonov, vklj. z Apple CarPlay in Android Auto, In-Car Experiences, Connected Music ali BMW Maps s Connected Navigation in Connected Parking? Zakaj bi jih naročali posamično? Zagotovite si vse! S paketom Connected Professional lahko brezplačno preizkusite te storitve iz BMW ConnectedDrive kot tudi BMW Music.
Tehnični podatki za BMW X6

TEHNIČNI PODATKI ZA BMW X6

Poraba goriva in emisije CO₂.

  • Disclaimer reference invalid