BMW X7, G07, 2019, barva Arctic Grey, pogled od zadaj med vožnjo

THE X7

BMW X7: MOTORJI IN TEHNIČNI PODATKI

THE X7BMW X7: MOTORJI IN TEHNIČNI PODATKI

Odkrijte zmogljive bencinske in dizelske motorje kot tudi mere in druge tehnične podatke BMW X7.

 

Preberi več

TEHNIČNI PODATKI ZA BMW X7.

Pokaži več
Izberite menjalnik

Price from

Primerjaj tehnične podatke

Platišča in pnevmatike BMW, oznaka EU za pnevmatike, pogled od blizu

PLATIŠČA IN PNEVMATIKE BMW.

Naše pnevmatike so povržene strogim postopkom preskušanja, ki zajemajo do 50 različnih meril kakovosti, kar je precej več od predpisanih zahtev enotne uredbe o označevanju pnevmatik, ki velja po vsej Evropi. Tukaj boste našli vse informacije o lastnostih pnevmatik, ki se uporabljajo pri BMW.

Poraba goriva in emisije CO₂ za BMW X7.

  • BMW X7 xDrive40i:
    Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 10,8 – 10,1
    Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 247 – 231

    Uradni podatki o porabi goriva in emisijah CO2 so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. V primeru dosega vrednosti po WLTP upoštevajo vso dodatno opremo. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 uradne specifikacije obstajajo samo v skladu z WLTP. Več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije

    Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 novih osebnih avtomobilov lahko najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je brezplačno na voljo na vseh prodajnih mestih in spletni strani www.bmw.si/emisije.