BMW serije 2 Gran Coupé

Novi BMW serije 2 Gran Coupé

že za 28.990 EUR.

Novi BMW serije 2 Gran Coupéže za 28.990 EUR.

Ni tipičen kupe.

Ampak neverjetna izkušnja.

BMW 218i Gran Coupé

Moč motorja: 103 kW | Konjske moči: 140 | Tip goriva: Bencin | Barva zunanjosti: Alpine White ali Black | Notranjost: Blago Trigon/Sensatec Black
 • Akcijska cena: 28.990,00 EUR
 • Redna cena po ceniku: 35.950,00 EUR
BMW 218i Gran Coupé

SERVISNE STORITVE BMW.

Kakovost, učinkovitost in moč inovacij – trije stebri kompetence BMW Service, na katere se naše stranke lahko zanesejo danes in jutri. 5 let ali 100.000km rednega vzdrževanja (karkoli se zgodi prej) BMW Service Inclusive paket za BMW 218i Gran Coupé je na voljo že za 436 EUR.

Prednosti.

STROŠKI - Nižja cena paketa v primerjavi s posameznimi stroški vzdrževalnih servisnih del.
PREGLEDNOST - Enkratna, transparentna cena paketa omogoča nadzor nad stroški za obdobje trajanja paketa.
KAKOVOST - Visokokakovostne storitve serviserjev BMW in uporaba originalnih delov BMW pri pooblaščenih partnerjih BMW po vsem svetu.
PRILAGODLJIVOST - izbirate lahko obseg storitev (BSI / BSI Plus), obdobje trajanje paketa in število prevoženih kilometrov.
PRENOSLJIVOST - BSI paket samodejno preide na naslednjega lastnika in ohrani vrednost vozila.

BMW FINANCIAL SERVICES.

Izbira novega avtomobila je popolnoma osebna stvar – zakaj bi bilo financiranje drugačno? Nakup novega vozila BMW je več kot enostavna finančna transakcija. Gre za začetek pomembnega, dolgoročnega partnerstva. Zato smo pri BMW Financial Services oblikovali široko ponudbo finančnih produktov, ki so prav tako individualni, kot ste vi.

Ponudbe financiranja.

 • Financiranje 50 / 50: Polovico vozila plačate takoj, polovico pa čez eno leto, brez obresti in z možnostjo refinanciranja drugega obroka z mesečnim odplačevanjem do 84 mesecev.
 • Financiranje 1/3 - 1/3 - 1/3: Eno tretjino vozila plačate takoj, drugo tretjino čez eno leto in preostanek čez dve leti z obrestno mero 2,22%
 • Finančni leasing z atraktivno 3,99% obrestno mero

Več informacij.

BMW Serije 2 Gran Coupé

Več o modelu.

Poglejte si več o BMW serije 2 Gran Coupé in se prepustite, da vas očara.
Kliknite tukaj.
BMW logo

Odkrij užitek.

Preverite ostale akcijske ponudbe.
Več o ponudbi.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html