Divje, uporniško, edinstveno. Vozilo BMW serije 2 Coupé ima vse, kar opredeljuje športni kupe. Nezamenljiva atletska oblika simbolizira vozno dinamiko, ki ga postavlja na čelo v njegovem razredu. Idealna razporeditev osne obremenitve v razmerju 50 : 50 in močni motorji BMW TwinPower Turbo odlikujejo kupe, podobno kot inteligentni ukrepi BMW EfficientDynamics. Absolutni vrhunec pa doseže svojo dinamiko v M240i, ko kupe od 0 do 100 km/h pospeši s hitrostjo, ki jemlje sapo. V skladu z njegovim motom. Užitek v vožnji. Kompakten.

Lagoden videz, kompaktna sorazmerja – to so značilnosti sploh prvega BMW serije 2 Cabrio. Njegov ekstrovertiran oblikovni jezik s kratkimi previsi karoserije, močnimi linijami in mišičastim zadkom izžareva samozavesten značaj. Luxury Line, Sport Line in paket M Sport ter bogata originalna oprema BMW še dodatno krepijo ta značaj. BMW serije 2 Cabrio ne sledi nikomur, ampak si utira svojo pot. BMW M240i pa je še bolj vročekrven. S svojim vrstnim 6-valjnim bencinskim motorjem TwinPower Turbo sprošča energično plat BMW serije 2 Cabrio in ne pospešuje le zračnega toka, ampak pomika užitek v vožnji na povsem novo raven.

Prostoren, vsestranski, dinamičen. s svojimi kompaktnimi, močnimi sorazmerji in raztegnjenimi linijami BMW serije 2 Active Tourer iz vsakega zornega kota izžareva čisto športnost. Zaradi svoje kompaktne zunanjosti je razpoložljiv prostor v notranjosti še toliko bolj osupljiv: pomični in zložljivi sedeži, zložljivo dno v prtljažniku in številne možnosti za shranjevanje nudijo veliko manevrskega prostora za funkcionalnost. S svojo kombinacijo BMW eDrive in bencinskega motorja, BMW 225xe Active Tourer ponuja tako električni užitek v vožnji kot neomejeno mobilnost.

 

Za vsakodnevno življenje polno vznemirjenja in udobna potovanja: s svojim velikodušnim prtljažnikom, do sedmimi sedeži in neštetimi možnostmi za spravljanje ter odlaganje se vozilo BMW serije 2 Gran Tourer zlahka prilagodi vsem komfortnim potrebam. Povrh inteligentnega koncepta pa s svojimi atletskimi potezami in 3 ter 4-valjnimi motorji s tehnologijo BMW TwinPower Turbo z velikim navorom vsekakor odraža športno figuro.

 

Športnik za izjemne izkušnje: sploh prvi BMW serije 2 Gran Coupé uvaja novo obliko avtoritete z odločnim značajem v kompaktni razred. Nastopaški, nekonvencionalen in individualen. Predvsem pa je brezkompromisno močna estetika tista, ki poudarja njegovo športno osebnost. V kombinaciji z odlično uglašenimi funkcijami vozne dinamike in vrhunskimi tehnologijami, BMW serije 2 Gran Coupé dviguje čisti užitek v vožnji na povsem novo raven.

Preberi več