Divje, uporniško, edinstveno. Vozilo BMW serije 2 Coupé ima vse, kar opredeljuje športni kupe. Nezamenljiva atletska oblika simbolizira vozno dinamiko, ki ga postavlja na čelo v njegovem razredu. Idealna razporeditev osne obremenitve v razmerju 50 : 50 in močni motorji BMW TwinPower Turbo odlikujejo kupe, podobno kot inteligentni ukrepi BMW EfficientDynamics. Absolutni vrhunec pa doseže svojo dinamiko v M240i, ko kupe od 0 do 100 km/h pospeši s hitrostjo, ki jemlje sapo. V skladu z njegovim motom. Užitek v vožnji. Kompakten.

Lagoden videz, kompaktna sorazmerja – to so značilnosti sploh prvega vozila BMW serije 2 Cabrio. Njegov ekstrovertiran oblikovni jezik s kratkimi previsi karoserije, močnimi linijami in mišičastim zadkom izžareva samozavesten značaj. Luxury Line, Sport Line in paket M Sport ter bogata originalna oprema BMW nadalje krepijo ta značaj. Vozilo BMW serije 2 Cabrio ne sledi nikomur, temveč si utira svojo pot. Še bolj vročekrvno: vozilo BMW M240i. S svojim vrstnim 6-valjnim bencinskim motorjem M Performance TwinPower Turbo sprosti silovito plat kabrioleta in ne pospeši le turbulenc, ampak predvsem užitek v vožnji.

Za vsakodnevno življenje polno vznemirjenja in udobna potovanja: s svojim velikodušnim prtljažnikom, do sedmimi sedeži in neštetimi možnostmi za spravljanje ter odlaganje se vozilo BMW serije 2 Gran Tourer zlahka prilagodi vsem komfortnim potrebam. Povrh inteligentnega koncepta pa s svojimi atletskimi potezami in 3 ter 4-valjnimi motorji s tehnologijo BMW TwinPower Turbo z velikim navorom vsekakor odraža športno figuro.

Preberi več