Divji, uporniški, edinstven. BMW serije 2 Coupé ima vse, kar opredeljuje športni kupe. Nezamenljiva atletska oblika simbolizira vozno dinamiko, ki ga postavlja v samo ospredje njegovega razreda. Odlikujejo ga idealna razporeditev osne obremenitve v razmerju 50 : 50, močni motorji BMW TwinPower Turbo in inteligentni ukrepi BMW EfficientDynamics. Dinamika doseže svoj absolutni vrhunec v M240i, ko kupe od 0 do 100 km/h pospeši s hitrostjo, ki jemlje sapo. V skladu z njegovim motom: manj pravil, več zmogljivosti.

Lagoden videz in kompaktna sorazmerja – to so značilnosti prvega BMW serije 2 Cabrio. Njegov ekstrovertiran oblikovni jezik s kratkimi previsi karoserije, močnimi linijami in mišičastim zadkom izžareva samozavesten značaj. Luxury Line, Sport Line in paket M Sport ter bogata originalna oprema BMW dodatno krepijo ta značaj. BMW serije 2 Cabrio ne sledi nikomur, temveč si utira svojo pot. Še bolj vročekrven pa je BMW M240i. S svojim vrstnim 6-valjnim bencinskim motorjem M Performance TwinPower Turbo sprosti silovito stran kabrioleta in ne pospeši zgolj turbulenc, temveč predvsem užitek v vožnji.

Prostoren, vsestranski, dinamičen. S svojimi kompaktnimi, močnimi sorazmerji in raztegnjenimi linijami BMW serije 2 Active Tourer iz vsakega zornega kota izžareva čisto športnost. Zaradi zunanje kompaktnosti je njegova prostornost še toliko bolj osupljiva: pomični in zložljivi sedeži, zložljivo dno v prtljažniku in številne možnosti za shranjevanje nudijo veliko manevrskega prostora za funkcionalnost. BMW 225xe iPerformance Active Tourer nudi s kombinacijo BMW eDrive in bencinskega motorja električno vozno doživetje in neomejeno mobilnost.

Za razburljiv vsakdan in udobna potovanja: s svojim velikodušnim prtljažnikom, do sedmimi sedeži in neštetimi možnostmi za spravljanje ter odlaganje se BMW serije 2 Gran Tourer prilagodi vsem komfortnim potrebam. Poleg inteligentnega koncepta s svojimi atletskimi potezami ter 3- in 4-valjnimi motorji s tehnologijo BMW TwinPower Turbo z velikim navorom vsekakor izžareva športno figuro.