Povsem nov BMW serije 4 Coupé navdušuje s svojo edinstveno estetiko, športno dinamiko in kakovostno notranjostjo. Kombinacija edinstvenega dizajna in navdušujoče okretnosti razvija izjemno privlačnost.

Ne glede na to, ali iščete rabljeno ali novo vozilo BMW serije 4 - tukaj boste našli vse informacije, poročila o testih in ponudbe za financiranje in zakup trenutnih modelov BMW serije 4 - in seveda prodajalca za svojo testno vožnjo.

BMW serije 4 Coupé označujeta močna estetika in športna dinamika. Zraven sodi še edinstven vozni občutek, ki se doseže po zaslugi nizkega težišča, optimalne razporeditve osne obremenitve, visoke karoserijske togosti in motorjev s tehnologijo TwinPower Turbo. Z BMW Lines oz. izvedbama opreme Sport in Luxury ter paketom M Sport se lahko BMW serije 4 Coupé opremi povsem po željah uporabnika. Poudarek v pravem pomenu besede so novi prilagodljivi LED žarometi z neslepečim asistentom za dolgo luč (BMW Selective Beam). Inovativni Air Breather ni le razburljiv oblikovni element, ampak zmanjša tudi porabo goriva in emisije CO2. Za še več užitka v vožnji skrbijo 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic in asistenčni sistemi za voznika, kot je npr. BMW Head-Up projektor.

Naravna eleganca: BMW serije 4 Gran Coupé združuje fascinantno estetiko in značilno zmogljivost BMW s premišljenimi funkcionalnostmi. Vozilo navdušuje z veliko prostora v predelu glave in nog, velikimi električnimi vrati prtljažnika in izjemnimi oblikovnimi elementi. Dinamične vozne lastnosti vozila so poudarjene z dodatnim M podvozjem in zmogljivimi ter učinkovitimi motorji TwinPower Turbo. S tem je BMW serije 4 Coupé odlična kombinacija dinamike, elegance in udobja.

BMW serije 4 Cabrio dosega novo dimenzijo razburljive športnosti v kombinaciji s stilsko dovršeno eleganco. Svoj atletski značaj predstavlja z obliko sprednjega dela, ki silovito sili naprej, široko držo in osupljivim zadkom. Za čisti občutek vožnje z odprto streho in edinstven užitek v vožnji v vseh letnih časih skrbi zložljiva trda streha. Tekoče poteze in dvojni zaobljen rob na boku poudarjajo elegantno podobo. Posebne poudarke dajejo dodatni prilagodljivi LED žarometi z neslepečim asistentom za dolge luči (BMW Selective Beam) in inovativna elementa Air Breather na zunanjem delu sprednjih okrovov koles, ki kot aerodinamična ukrepa prispevata k zmanjšanju porabe goriva in znižanju emisij. Tehnologija motorjev TwinPower Turbo zagotavlja dinamično zmogljivost. Najnovejše tehnologije iz BMW ConnectedDrive, po meri voznika izdelana zelo kakovostna notranjost z maksimalnim udobjem in inteligentna funkcionalnost za aktivni življenjski slog zaokrožujejo izjemen celotni koncept.

Preberi več