BMW X5 G05 2018, kovinska Mineral White, tričetrtinski pogled od spredaj, vožnja ponoči
X5 xDrive40i
Shop The Look
Cena71.950,00
Tip gorivaBencinDizel

THE X5

BMW X5: VSI POUDARKI.

Cena71.950,00
Tip gorivaBencinDizel
THE X5BMW X5: VSI POUDARKI.

BMW X5, ki je opremljen z novimi tehnologijami za večjo varnost in največjo vozno dinamiko na vsaki površini, dobro ve, kam iti.

BMW X5 xDrive40i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 10,7 – 8,9
Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 244 – 204

Preberi več

IZBRANE KONFIGURACIJE ZA BMW X5.

BMW X5 xDrive25d

ESSENCE.

BMW X5, G05, 2018, tričetrtinski pogled od spredaj, konfiguracija, Essence, xDrive25d, barva Sophisto Grey Brilliant Effect
 • BMW X5 xDrive25d z 170 kW (231 hp)
 • HiFi zvočni sistem
 • Aluminijasta tekaška deska

BMW X5 xDrive45e

BALANCE.

BMW X5, G05, 2018, tričetrtinski pogled od spredaj, konfiguracija, Balance, BMW Individual, kovinska barva Tanzanite Blue
 • Plug-In hibrid
 • xLine
 • Prilagodljivo dvoosno zračno vzmetenje

BMW X5 xDrive40i

SIGNATURE.

BMW, X5, G05, 2018, tričetrtinski pogled od spredaj, konfiguracija, Signature, xDrive40i, barva Mineral White
 • Model M Sport
 • Extended Shadow Line
 • Bowers & Wilkins Diamond Surround zvočni sistem

IZBRANE KONFIGURACIJE ZA BMW X5.

X5 xDrive25d

ESSENCE.

X5 xDrive45e

BALANCE.

X5 xDrive40i

SIGNATURE.

DOŽIVITE VOZNO DINAMIKO BMW X5 V VIDEOPOSNETKU.

BMW X5 ponuja užitek v vožnji na vsakem terenu, zahvaljujoč izboljšanemu agregatu  TwinPower Turbo in izjemnemu oprijemu, ki ga ponuja sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive. Opcijski paket xOffroad zagotavlja natančnejšo nastavitev: štirje izbirni načini terenske vožnje prilagodijo vsekolesni pogon trenutnim razmeram na cesti.

Preberi več
BMW X5, G05, 2018, vrstni 6-valjni bencinski motor BMW TwinPower Turbo

Vozilo na videoposnetku ima dodatno opremo, ki ni več na voljo.

Preberi več

BMW X5: NAJBOLJŠI OPRIJEM S PAKETOM xOFFROAD.

BMW X5, G05, 2018, način vožnje xSand, kovinska barva Mineral White, stranski pogled med vožnjo po pesku

xSand.

V terenskem načinu "xSand" so prednastavljeni naslednji parametri: dodatna oddaljenost vozila od tal za 20 mm, terenski ABS je mogoče aktivirati pri hitrosti 10 km/h, takojšen nadzor odziva pedala za plin. Rezultat: optimalen oprijem tudi na makadamskih cestah.
BMW X5, G05, 2018, način vožnje xGravel, kovinska barva Mineral White, stranski pogled med vožnjo na neutrjeni, kamniti podlagi

xGravel.

Če aktivirate način "xGravel", so prednastavljeni naslednji parametri: dodatna oddaljenost vozila od tal za 20 mm, terenski ABS je mogoče aktivirati takoj in udoben odziv pedala za plin. Rezultat: popolno ravnovesje tekoče vožnje in varnosti na neutrjeni, kamniti podlagi.
BMW X5, G05, 2018, terenski način xRocks, kovinska barva Mineral White, stranski pogled

xRocks.

V terenskem načinu "xRock" so prednastavljeni naslednji parametri: dodatna oddaljenost vozila od tal za 40 mm, terenski ABS je mogoče aktivirati pri hitrosti 10 km/h in takojšen nadzor odziva pedala za plin. Rezultat: močna potisna sila in veliko prostora pod vozilom.
BMW X5, G05, 2018, način vožnje xSnow, kovinska barva Mineral White, stranski pogled med vožnjo po snegu

xSnow.

Ko so ceste ledene in spolzke, so v terenskem načinu "xSnow" prednastavljeni naslednji parametri: DSC je aktiviran, pnevmatsko vzmetenje je nastavljeno na običajno raven in vozilo spelje v drugi prestavi. Rezultat: tudi na spolzkih cestah je na voljo zadosten oprijem.

PRIKLJUČNI HIBRID BMW X5 xDRIVE45e.

Najboljše iz obeh svetov: z BMW X5 xDrive45e boste doživeli trajnostno mobilnost in učinkovito vozno dinamiko. Raziščite številne prednosti tega inovativnega hibridnega vozila BMW.

BMW X5 xDrive45e, G05, priključni hibrid, tričetrtinski stranski pogled med polnjenjem
BMW X5 xDrive45e, G05, priključni hibrid, pogled od spredaj pred garažo z manekenko

Priključna hibridna tehnologija BMW X5 xDrive45e.

Priključni hibrid BMW X5 xDrive45e združuje tehnologijo električnega pogona BMW eDrive z zmogljivim motorjem z notranjim zgorevanjem BMW. Obe pogonski enoti skupaj povzročita vsestransko izkušnjo vožnje, ki odvisno od načina vožnje poteka lokalno brez emisij in skoraj neslišno ali z vznemirljivim odmerkom navora in zadostno zalogo goriva tudi za daljše razdalje.
Raziščite elektromobilnost BMW
BMW X5 xDrive45e, G05, priključni hibrid, tričetrtinski pogled od spredaj med vožnjo po cesti

Načini vožnje BMW X5 xDrive45e.

Popolnoma električen na poti do službe ali zmogljiv in dinamičen na potovanju ob koncu tedna, z električnim dosegom do 88 kilometrov vam BMW X5 xDrive45e ponuja vse možnosti. Ko ste na poti, inteligentni načini vožnje zagotavljajo optimalno prepletanje med motorjem z notranjim zgorevanjem in elektromotorjem v vsaki situaciji.
Raziščite elektromobilnost BMW
BMW X5 xDrive45e, G05, priključni hibrid, stranski pogled pred garažo z manekenko

Polnjenje BMW X5 xDrive45e.

Ali ste doma ali na poti: BMW Charging vam ponuja prilagojene rešitve za polnjenje vašega priključnega hibrida BMW X5. Poleg standardnega polnilnega kabla načina 2 za gospodinjske vtičnice seznam dobave zajema tudi polnilni kabel načina 3 za polnjenje na javnih polnilnih postajah in kartico BMW Charging, ki vam ponuja privlačne pogoje za javno dostopno polnilno infrastrukturo*. * Ponudba, prilagojena glede na trg.
Izvedite več o temi polnjenja
BMW X5 xDrive45e, G05, priključni hibrid, pogled od blizu na navigacijski sistem

Digitalne storitve pri BMW X5 xDrive45e.

BMW vam ponuja inovativne digitalne storitve, ki naredijo vsakdanje življenje z BMW X5 xDrive45e še lažje in bolj priročno. BMW Connected Charging vas zanesljivo usmerja do najbližjih polnilnih postaj, ko ste na poti in zagotavlja dodatne podrobne informacije.
Raziščite elektromobilnost BMW

OBLIKA BMW X5.

BMW X5, G05, 2018, kovinska barva Mineral White, tričetrtinski pogled od spredaj med mirovanjem ponoči

Prednji del.

Velika ledvička nekoliko šesterokotne zasnove, opcijske laserske luči z modrimi elementi oblike X in markantne vstopne odprtine za zrak v sprednjem odbijaču BMW X5 pretvorijo zmogljivost in dinamiko v vznemirljiv oblikovalski jezik.
BMW X5 xDrive40i, G05, 2018, kovinska barva Mineral White, tričetrtinski pogled od zadaj

Zadek.

Vodoravne linije na zadku novega BMW X5 kažejo visoko funkcionalnost tega vozila, kot npr. z dvodelnimi vrati prtljažnika, ki jih je mogoče odpreti in zapreti ločeno, popolnoma električno in s pritiskom gumba.
BMW X5 xDrive40i, G05, 2018, kokpit

Kokpit.

V notranjosti BMW X5 jasen oblikovalski jezik z materiali premijske kakovosti povzroči ekskluziven ambient, ki ponuja vzdušje odprtega prostora zlasti po zaslugi opcijske panoramske steklene strehe. Prav tako opcijske prevleke iz finega stekla na prestavni ročici, upravljalniku BMW, gumbu start/stop in gumbu za nadzor glasnosti pa pričarajo edinstveno izkušnjo prefinjenega oblikovanja v kokpitu.
BMW X5 xDrive40i, G05, 2018, zadek

Zadek.

Velikodušni občutek prostora v BMW X5 sega tudi do nadvse udobne druge vrste sedežev. Če vam skupno pet sedežev ni dovolj, lahko razpoložljivo zmogljivost sedenja zadaj razširite z dodatnim parom sedežev z opcijo tretje vrste sedežev.

DODATNA OPREMA IN BMW M PERFORMANCE PARTS ZA BMW X5.

Deli iz programa BMW M Performance Parts vam omogočajo, da svojemu BMW X5 vtisnete največ pristnega značaja motošporta. Izberite med vizualno izboljšanimi oblikovnimi poudarki na zunanjosti ter nadvse privlačnimi kovanimi platišči in drugimi opcijami iz lahke zlitine. Z originalno dodatno opremo BMW boste svoj BMW prilagodili svojim lastnim predstavam. Vsi izdelki se v smislu kakovosti, oblike in zmogljivosti popolnoma ujemajo z BMW X5.

BMW X5, G05, 2018, 20-palčna lita alu. platišča Star-spoke 748 M, zunanjost

20-palčna lita alu. platišča Star-spoke 748 M Jet Black mat.

Zelo kakovostna 20-palčna lita alu. platišča Star-spoke 748 M so zasnovana v barvi Jet Black mat z barvnim M logotipom, s svojim ekskluzivnim videzom pa dajejo vozilu zelo športen videz. Prednje platišče velikosti 9 J x 20 brez pnevmatike.
BMW X5, G05, 2018, 22-palčna M Performance lita alu. platišča Star-spoke 749 M dvobarvna, zunanjost

22-palčna M Performance lita alu. platišča Star-spoke 749 M dvobarvna.

Zelo kakovostna 22-palčna M Performance lita alu. platišča Star-spoke 749 M z optimizirano maso so zasnovana v dvobarvni izvedbi Jet Black, stružena do sijaja ter imajo M logotip in napis M Performance. Prednje platišče velikosti 9,5 J x 22 brez pnevmatike.
BMW X5, G05, 2018, strešni kovček BMW 520 v črni/Titanium Silver barvi, zunanjost

Strešni kovček BMW 520 v črni/Titanium Silver barvi.

Sodoben črn strešni kovček z bočnimi stranicami v barvi Titanium Silver ima prostornino 520 litrov in je združljiv z vsemi strešnimi nosilnimi sistemi BMW. Ker se lahko odpira z obeh strani in ima trojno centralno zaklepanje na vsaki strani, omogoča zelo enostavno natovarjanje in odlično zaščito proti kraji.
BMW X5, G05, 2018, zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0, zunanjost

Zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0.

Zadnji prtljažnik za kolesa Pro 2.0 znamke BMW je lahek, vendar zelo stabilen z nosilnostjo do 60 kg. Je izjemno enostaven za uporabo in lahko prevaža dve običajni ali električni kolesi (z namestitvijo razširitve pa sprejme tri kolesa). Njegova funkcija nagiba omogoča enostaven dostop do prtljažnika v vsakem trenutku.
BMW X5, G05, 2018, vsevremenski preprogi BMW spredaj, notranjost

Vsevremenski preprogi BMW spredaj.

Po meri narejeni, trpežni vsevremenski preprogi BMW z dvignjenim robom elegantne oblike varujeta prostor za noge spredaj pred vlago in umazanijo. Na voljo sta v črni barvi in imata vložek iz nerjavečega jekla.
BMW X5, G05, 2018, univerzalna kljuka BMW črne barve, Travel & Comfort, notranjost

Univerzalna kljuka BMW črne barve, Travel & Comfort.

Univerzalna kljuka sistema Travel & Comfort omogoča, da na naslonjalo obesite kose oblačila ali lažje torbe in s tem preprečite stik z umazanijo v prostoru za noge. Zaradi vtične spojke jo je mogoče enostavno in varno pritrditi na ločeno dobavljiv osnovni nosilec ali opcijsko razpoložljivo opremo Travel & Comfort.
BMW X5, G05, 2018, preproga za prtljažnik, notranjost

Preproga za prtljažnik.

Protidrsna, vodoodporna in zelo trpežna preproga z dvignjenim obodnim robom na vseh straneh ščiti prtljažnik pred umazanijo in vlago. V črni barvi čudovito dopolnjuje notranjost vozila z opremo Basic.
BMW X5, G05, 2018, karbonski zadnji difuzor M Performance, zunanjost

Karbonski zadnji difuzor M Performance.

100-odstotna visoka tehnologija. 100-odstotni značaj motošporta. 100-odstotna paša za oči. Zadnji difuzor je izdelan iz karbonskih vlaken, ki so skrbno oblikovana z ročno spretnostjo. S tem se ustvari še bolj dinamičen videz – mišičasta zunanjost avtomobila pa deluje še bolj impresivna.
BMW X5, G05, 2018, karbonska zadnja zakrilca M Performance, zunanjost

Karbonska zadnja zakrilca M Performance.

Široka drža: zadnji zakrilci M Performance razširita zadnji del vozila in s tem krepita njegov športni, ekskluzivni videz. Izdelani sta iz zelo kakovostnih karbonskih vlaken, se popolnoma prilegata obliki vozila in sta v popolni harmoniji z drugimi zunanjimi komponentami iz karbonskih vlaken.
BMW X5, G05, 2018, karbonski pokrov zunanjega ogledala M Performance, zunanjost

Karbonski pokrov zunanjega ogledala M Performance.

Izraziti pokrovi zunanjih ogledal M Performance prefinjene ročne izdelave iz karbonskih vlaken poudarjajo visokotehnološko poreklo vozila. Njuna dinamična oblika pa zagotavlja privlačen premijski videz ter prispeva zelo športen in individualen pridih.
BMW X5, G05, 2018, volan M Performance, notranjost

Volan M Performance.

Oprijemljiva dejstva: zahvaljujoč površini oprijema, prevlečeni iz Alcantare, volan M Performance zagotavlja odličen otip in oprijem – za še bolj neposreden in odziven občutek krmiljenja. Njegova značilna oblika in trak iz rdečega usnja na sredini pa poudarjata slog motošporta.
BMW X5, G05, 2018, pedalne prevleke M Performance iz nerjavečega jekla, notranjost

Pedalne prevleke M Performance iz nerjavečega jekla.

Minimalističen videz, natančna ročna spretnost: zaradi asimetrične zasnove gumijaste vrhnje plasti stabilne pedalne prevleke iz nerjavečega jekla tudi v prostoru za noge ustvarijo nadvse dinamičen, visokotehnološki videz. Čudovita dopolnitev k preostalim izdelkom M Performance.

POVEZLJIVOST IN DIGITALNE STORITVE V BMW X5.

BMW X5 je opremljen s tehnologijo povezljivosti BMW najnovejše generacije. Inteligentne digitalne storitve in sistemi za pomoč vozniku zagotavljajo brezhibno povezavo z zunanjim svetom ter vam nudijo največje udobje in največjo možno varnost zahvaljujoč intuitivnemu upravljanju.

BMW X5, G05, 2018, zaslon instrumentne plošče, Driving Assistant Professional, kokpit

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional omogoča optimalno udobje in varnost pri vožnji v kritičnih ali monotonih prometnih razmerah. Poleg funkcij sistema Driving Assistant vključuje še asistenta za krmiljenje in ohranjanje vozila na voznem pasu z razširjenimi funkcijami, asistenta pri menjavi voznega pasu in asistenta za zaustavitev v sili ter asistenta za ohranjanje voznega pasu z aktivno zaščito pred bočnim trkom.
BMW X5, G05, 2018, notranjost, voznik uporablja Connected Navigation

Connected Navigation.

Ali želite najti parkirno mesto v bližini svojega cilja? To je povsem enostavno z asistentom za parkirna mesta. Priporoča vam prosta mesta na večjih parkiriščih ali na ulici in na osnovi vaše izbire poišče najboljšo pot za vas z najvišjo verjetnostjo za prosto parkirno mesto. Parkirnino lahko poravnate tudi brez gotovine z uporabo PARK NOW. Veljavnost je tri leta.
Ženska pije skodelico kave, medtem ko posodablja programsko opremo svojega BMW X5 prek Remote Software Upgrade, G05, 2018

Remote Software Upgrade.

Na krovu imejte ves čas najnovejšo različico programske opreme. Z Remote Software Upgrade bo vaš BMW vedno posodobljen. Nadgradnje preprosto prenesite prek aplikacije My BMW ali kartice SIM, nameščene v vozilu, in jih nato namestite. S tem boste aktivirali tudi druge razpoložljive funkcije v BMW.
BMW X5, G05, 2018, paket Connected Professional

Paket Connected Professional.

Concierge Service, BMW Maps, integracija pametnih telefonov, vklj z Apple CarPlay in Android Auto ali In-Car Experiences? Zakaj naročiti posamezne možnosti, ko pa lahko imate vse skupaj? S paketom Connected Professional lahko uživate te storitve iz BMW ConnectedDrive.

BMW Intelligent Personal Assistant, BMW X5, G05, 2018, kokpit

BMW Intelligent Personal Assistant.

Komunicirajte s svojim vozilom prek BMW Intelligent Personal Assistant. Izgovarjajte naravne ukaze za upravljanje številnih funkcij vozila. Asistent lahko pojasni teme o vašem vozilu in vam pomaga, da se še bolje seznanite s svojim BMW.
BMW X5 (G05) Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key spremeni vaš združljivi pametni telefon* v čisto pravi avtomobilski ključ. Da bi odklenili vrata, preprosto pridržite pametni telefon poleg kljuke na vratih. Preden zaženete BMW, pa ga odložite v predal za pametni telefon. Poleg tega lahko digitalni ključ pošljete največ petim osebam in na primer tudi omejite največjo hitrost – odlična funkcija za voznike začetnike.

* BMW Digital Key je združljiv samo z izbranimi pametnimi telefoni. Seznam združljivih pametnih telefonov boste našli na bmw.com/digitalkey. Za uporabo BMW Digital Key je potrebna opcija Teleservices.

TEHNIČNI PODATKI ZA BMW X5.

BMW X5 xDrive40i in drugi motorji.

Najv. moč v kW (KM) pri vrt./min:

245 (333)/5500 – 6250

Največja hitrost v km/h:

243

Pospešek 0 – 100 km/h v s:

5,7

Kombinirana poraba goriva v l/100 km:

10,7 – 8,9

Kombinirane emisije CO₂ v g/km:

244 – 204

BMW X5 G05 tehnični podatki skica
Platišča in pnevmatike BMW, oznaka EU za pnevmatike, pogled od blizu

PLATIŠČA IN PNEVMATIKE BMW.

Naše pnevmatike so povržene strogim postopkom preskušanja, ki zajemajo do 50 različnih meril kakovosti, kar je precej več od predpisanih zahtev enotne uredbe o označevanju pnevmatik, ki velja po vsej Evropi. Tukaj boste našli vse informacije o lastnostih pnevmatik, ki se uporabljajo pri BMW.

CENE, FINANCIRANJE IN LIZING ZA BMW X5.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW X5.

BMW X5 med mirovanjem iz ptičje perspektive

Pridite do cilja čim hitreje in prilagodljivo s finančnimi produkti po meri iz BMW Financial Services. Naj gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam. Izvedite več o privlačnih rešitvah financiranja ali ustrezni ponudbi lizinga za svoj novi BMW X5.

SERVIS IN ASISTENCA ZA BMW X5.

BMW Service, zaposleni pomaga stranki

ŽELITE OSEBNO SVETOVANJE?

Če imate kakršna koli vprašanja, potrebujete dodatne informacije ali želite posebne ponudbe za BMW X5, se obrnite na trgovca z vozili BMW v svoji bližini. Naše strokovno servisno osebje BMW vam bo z veseljem svetovalo po telefonu ali neposredno na kraju samem.

BMW SERVICE INCLUSIVE ZA BMW X5.

Zaposleni pri BMW Service pozdravi stranko

#whateverhappens. Vsestransko in brezskrbno potovanje: ta paket vam ponuja 100-% preglednost in preprosto načrtovanje za izbrano obdobje trajanja ali število prevoženih kilometrov.

Vsebina servisnega paketa:

 • Servisni pregled vozila skladno s smernicami BMW
 • Servis mikrofiltra
 • Servis zavorne tekočine

Poraba goriva, poraba električne energije in emisije CO₂ za BMW X5.

 • BMW X5 xDrive40i:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 10,7 – 8,9
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 244 – 204

  BMW X5 xDrive45e:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 1,7 – 1,2
  Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 39 – 27
  Kombinirana poraba električne energije v kWh/100 km: 27,7 – 24,3

  Uradni podatki o porabi goriva, emisijah CO₂, porabi električne energije in električnem dosegu so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. V primeru dosega vrednosti po WLTP upoštevajo vso dodatno opremo. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 uradne specifikacije ne obstajajo več po NEDC, ampak le v skladu z WLTP. Več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije.

  Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO₂ novih osebnih avtomobilov lahko najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je brezplačno na voljo na vseh prodajnih mestih in na spletni strani www.BMW.si/emisije