Rdeč BMW Z4 First Edition na delno zatemnjeni ulici pred vrsto hiš z žensko

RAZKRITA EDINSTVENOST.

Novo vozilo BMW Z4 First Edition.

Samozavesten nastop: novo vozilo BMW Z4 First Edition razkriva novo dimenzijo odprtega užitka v vožnji iz vsakega zornega kota. Model posebne izdaje z estetiko roadsterja in dinamiko avtomobila BMW M. Omejen na 444 primerkov po vsem svetu. Ekskluzivno lakiran v kovinski barvi Frozen Orange. Z odprto ali zaprto zložljivo platneno streho – ta izjemni BMW Roadster si prizadeva doseči brezmejno svobodo z vsako od 340 konjskih moči.

Preberi več
RAZKRITA EDINSTVENOST.Novo vozilo BMW Z4 First Edition.

5 MOČNIH ARGUMENTOV

  • 01 Omejena posebna izdaja s 444 primerki
  • 02 Puristična oblika, natančno in jasno strukturirana
  • 03 Motor M TwinPower Turbo za največjo vozno dinamiko
  • 04 Zelo športen videz s paketom M Aerodynamics
  • 05 K vozniku usmerjen digitalni kokpit z dvema 10,25-palčnima zaslonoma

RAZKRIVA VAŠO INDIVIDUALNSOT.

Oblika vozila BMW Z4 First Edition.

Pustite večinski trend za seboj in doživite edinstveno svobodo: to je tisto, kar opredeljuje vozilo BMW Z4 First Edition od sprednjega dela do zadka. Ekskluzivno lakiranje v kovinski barvi Frozen Orange uprizarja mišične površine v izjemno natančnem oblikovnem jeziku. In s tem pridobiva novo raven ekspresivne moči iz klasičnih genov roadsterja. BMW Z4 First Edition – poklon individualnemu užitku v vožnji.

Preberi več
Rdeč BMW Z4 First Edition, ki stoji v ovinku pred gorsko pokrajino

Spektakularno.

Vozilo BMW Z4 First Edition je športno in samozavestno. Šesterokotni dvojni LED žarometi s cevmi, ki so prvič nameščene navpično, so lepo poravnani ob strani, kar razkriva pogled na sredino: plosko, globoko zasidrano dvojno ledvičko BMW mrežaste zasnove. Skupaj z M-specifičnimi odprtinami za zrak se sprednja stran dodatno optično razširi. Izjemna športnost, narejena za cesto.

Preberi več
Vožnja BMW Z4 First Edition s pogledom od zadaj na gorski cesti

Osupljivo.

Pri pogledu od zadaj, vozilo BMW Z4 First Edition posreduje čisto dinamiko. Značilni zadnji spojler izstopa elegantno od površine, medtem ko tekoče bočne oblikovne črte na ramenih obkrožajo ozki LED enoti zadnjih luči. Zmogljiv zaključek: zadnji podaljšan odbijač paketa M Aerodynamics, ki v kombinaciji z difuzorjem in zaključki izpušnih cevi izraža posebno navzočnost in športnost.

Preberi več
Posnetek notranjosti BMW Z4 First Edition z odprto zložljivo streho, volanom in sedeži

Estetsko.

Tako izgleda odprt užitek v vožnji: dolg pokrov motorja, klasična zložljiva platnena streha in kratki previsi opredeljujejo značilno silhueto roadsterja BMW Z4 First Edition. Športni profil je poudarjen z minimalističnim oblikovanjem svetlih in temnih površin od sprednjega dela do zadka. Dinamična oblika, ki kulminira v močni ramenski liniji.

Preberi več
Rdeč BMW Z4 First Edition med vožnjo iz ptičje perspektive
BMW Z4 First Edition z odprto zložljivo platneno streho in pogledom na kokpit

RAZKRIVA PREDNOSTI.

Pospešek. Moč. Natančnost. Tri lastnosti, ki zaznamujejo vozilo BMW Z4 First Edition v vsakem zavoju. Model posebne izdaje pospeši od 0 do 100 km/h v samo 4,4 sekunde. Doživetje, ki poglablja apetit za več – s kombinacijo trdnega vzmetenja, neposrednega krmiljenja in nizke mase pa užitek v vožnji postane čisto športno razodetje.