BMW Service 5+, moški in ženska pred garažo z BMW X5

PRIVLAČNE SERVISNE PONUDBE ZA MODELE BMW, STARE 5 ALI VEČ LET.

#KARKOLISEZGODI. BMW SERVICE 5+.

PRIVLAČNE SERVISNE PONUDBE ZA MODELE BMW, STARE 5 ALI VEČ LET.#KARKOLISEZGODI. BMW SERVICE 5+.Je vaš BMW star 5 let ali več? Z BMW Service 5+ ponudbo ne boste našli le rešitve za varnost in ohranjanje vašega BMW, temveč boste za pregled vozila ali v primeru obrabe z BMW Service 5+ dobili servisno storitev, ki jo potrebujete z velikim cenovnim prihrankom. Izkoristite privlačne servisne pogoje in prijeten občutek, ko se zaveste, da je vaš BMW v najboljših rokah. #karkolisezgodi.

Preberi več

EKSKLUZIVNE PREDNOSTI BMW SERVICE 5+.

 • 01 Privlačen cenovni prihranek za modele, stare 5 let ali več
 • 02 Najvišja raven kakovosti servisa zaradi strokovnjakov BMW
 • 03 Dolgoročno ohranjanje vrednosti vašega BMW
 • 04 Uporaba originalnih nadomestnih delov BMW
 • 05 Trajnostni življenjski cikel delov z obnovitvijo vrednosti

KAJ JE BMW SERVICE 5+?

BMW Service 5+ je ekskluzivna ponudba za modele BMW, stare 5 let ali več. Ne glede na to, ali potrebujete zamenjavo olja, servis zavor ali pregled vozila, naše nadvse privlačne cene vključujejo delo in vse potrebne originalne nadomestne dele BMW.

Preberi več

BMW SERVICE 5+ NA KRATKO.

Smo najboljši partner pri podpori in zagotavljanju, da se boste še dolgo veselili užitka v vožnji s svojim BMW. Z BMW Service 5+ vam ponujamo storitev, ki je enako kakovostna, kot je stroškovno učinkovita, zahvaljujoč strokovnemu znanju naših strokovnjakov BMW in uporabi originalnih nadomestnih delov BMW.

BMW Value Service, uslužbenec servisne delavnice si ogleduje notranjost vozila

PREGLED VOZILA.

Z inovativnimi diagnostičnimi in programerskimi tehnologijami preverimo pomembne funkcije vašega BMW in takoj odpravimo kakršne koli okvare, povezane s starostjo vozila. To je ključni dejavnik pri zagotavljanju, da bo vaše vozilo ostalo varno in ohranilo svojo vrednost.
BMW Value Service, uslužbenec servisne delavnice izvaja dela na vozilu

OBRABA.

Tudi deli visoke kakovosti se sčasoma obrabijo. Zato za vas preverimo zavore, mikrofiltre in metlice brisalnikov ter jih po potrebi zamenjamo izključno z originalnimi nadomestnimi deli BMW.
BMW Value Service, uslužbenec servisne delavnice drži alternator

OBNOVITEV VREDNOSTI.

Pri modelih BMW, starih 5 let ali več, uporabljamo natančno obnovljene originalne nadomestne dele BMW, pri katerih veljajo popolnoma enake zahteve glede kakovosti BMW kot v primeru novih delov. Z našo storitvijo obnovitve vrednosti zagotavljamo, da bodo popravila ostala trajnostna in cenovno privlačna za vas.

 • Podrobno o pregledu vozila
 • Podrobno o obrabi
 • Podrobno o obnovitvi vrednosti

ALI JE BMW SERVICE 5+ NA VOLJO ZA MOJ MODEL BMW?

BMW Service 5+ je na voljo za izbrane modele BMW, stare 5 let ali več (začetek veljavnosti od prve registracije ali od datuma prvega servisnega termina). Odkrijte ali je vaš BMW del servise ponudbe Service 5+ na BMW konfiguratorju Service 5+.

Preberi več
BMW Service Inclusive, moški pred BMW i4 na obali

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Ne bi radi uživali v brezskrbni vožnji? Po zaslugi BMW Service Inclusive vam lahko ponudimo prilagojene ponudbe, ki vam bodo dolgoročno prihranile stroške vzdrževanja. Razširitev obstoječega paketa na BMW Service Inclusive Plus dodatno krije tudi stroške obrabe. In to z udobnim enkratnim plačilom, ki krije vse, kar je zajeto v času trajanja izbranega obdobja veljavnosti ali števila prevoženih kilometrov.
BMW Service, moški in ženska stojita pred BMW iX pri servisnem partnerju BMW

CELOTEN NABOR STORITEV BMW SERVICE.

Raziščite tudi naše preostale privlačne servisne ponudbe in poiščite servis po meri – za svoj model BMW, svoje individualne potrebe in brezskrben užitek v vožnji.

BMW SERVICE 5+ : NAJPOMEMBNEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI.

 • Kaj je BMW Service 5+ ?
 • Katere servisne možnosti BMW poleg BMW Service 5+ se izvajajo za rabljena vozila?
 • Zakaj je pomembno, da paketi BMW Service 5+ uporabljajo originalne nadomestne dele BMW in ne generičnih nadomestnih delov?