BMW M760Li xDrive Limuzina, BMW M7, BMW 760Li Individual, obveščaj me

THE 7

BMW M760Li xDRIVE LIMUZINA

BMW M760Li xDrive Limuzina predstavlja izjemno razkošje in edinstven občutek na novo opredeljenih meja. Ravno zaradi tega so na voljo različne izbrane funkcije opreme vozne dinamike, možnosti oblikovanja zunanjosti in notranjosti, kot tudi tehnološke inovacije in povezljivost, ki ponujajo neskončne možnosti individualizacije.

Preberi več
THE 7BMW M760Li xDRIVE LIMUZINA

RAZKOŠJE IN ADRENALIN

OBLIKA IN VOZNA DINAMIKA BMW M760Li xDRIVE LIMUZINA

Če bi čisto moč in vrhunsko eleganco morali ponazoriti le z eno linijo, bi imela nezamenljivo silhueto BMW M760Li xDrive Limuzina. Medtem ko ekskluzivni oblikovni elementi v barvi Cerium Grey, kot so 20-palčna M-platišča iz lahke zlitine ali impresivne dvojne končne izpušne cevi, poudarjajo prepoznavni slog na zunanjosti, pa notranjost prikriva dinamični potencial brez primere. BMW M760Li xDrive Limuzina s svojim 12-valjnim bencinskim motorjem M TwinPower Turbo skupaj z ustreznimi in popolnoma usklajenimi komponentami podvozja zaznamuje novo obdobje na področju avtomobilske vozne dinamike. Posebnost je edinstveno potovalno udobje, ki ga je mogoče izkusiti v vsaki podrobnosti notranje opreme. Od električno nastavljivih komfortnih sedežev za voznika in sovoznika z aktivnima naslonoma za glavo do elegantne, velikodušne panoramske steklene strehe Sky Lounge, BMW M760Li xDrive ponuja najvišjo raven udobja in neponovljiv občutek razkošja.
BMW M760Li xDrive Limuzina, oblika, dinamika
BMW M760Li xDrive Limuzina, panoramska steklena streha Sky Lounge

Panoramska steklena streha Sky Lounge

Panoramska steklena streha Sky Lounge ustvarja velikodušen občutek prostora čez dan, ponoči pa daje notranjosti prijetno vzdušje z zasnovo osvetlitve, ki jo sestavlja več kot 15.000 svetlobnih elementov. Oblikovanje svetlobe lahko preklapljate med šestimi barvami ambientalne razsvetljave.
BMW M760Li xDrive Limuzina, 20-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 760 M s kombiniranimi pnevmatikami

20-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 760 M s kombiniranimi pnevmatikami

20-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 760 M dvobarvna Cerium Grey s kombiniranimi pnevmatikami, polirana, velikost spredaj 8,5J x 20 s pnevmatikami 245/40 R20, velikost zadaj 10J x 20 s pnevmatikami 275/35 R20.
BMW M760Li xDrive Limuzina, komfortna sedeža spredaj, električno nastavljiva

Komfortna sedeža spredaj, električno nastavljiva

Komfortna sedeža za voznika in sovoznika vključujeta aktivna naslona za glavo in ju je mogoče električno nastaviti na različne načine. Zgornji del naslonjala, širino naslonjala, stegensko oporo in višino naslona za glavo lahko nastavite individualno. Paket opreme pa vključuje še ledveno oporo in spominsko funkcijo za voznika in sovoznika.
BMW M760Li xDrive Limuzina, BMW serije 7 M Performance, M-usnjen volan

M-usnjen volan

M-usnjen volan z multifunkcijskimi gumbi in M-emblemom ima športno obliko treh krakov. Volanski obroč, oblečen v črno usnje Walknappa z izoblikovanima oporama za palec, zagotavlja zelo neposreden, športen občutek krmiljenja.
BMW M760Li xDrive Limuzina, izpušne cevi z zaključki

Izpušne cevi z zaključki, levo in desno

Dve dvojni izpušni cevi, ki sta vgrajeni v zadnji podaljšani odbijač na desni in levi strani, sta zaključeni s pokrovom trapezaste oblike.
BMW M760Li xDrive Limuzina, M-zadnji spojler

M-zadnji spojler

M-zadnji spojler poudarja atletsko silhueto avtomobila in zmanjšuje neželeno aerodinamično dviganje. S tem ko proizvaja pritisno silo na zadnji premi, pa zagotavlja vozilu večjo stabilnost vožnje.
BMW M760Li xDrive Limuzina, motor BMW M760Li, 12-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo

12-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo

12-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo uteleša popolnost pogonskega sklopa. Najmočnejšo motorizacijo serije zaznamujeta suverena moč in izjemno miren tek, ki ju je mogoče doseči le z motorjem V12. Ta značaj zagotavlja neprimerljivo doživetje vožnje in potovanja.
BMW M760Li xDrive Limuzina, odličnost BMW M760Li, Executive Drive Pro

Executive Drive Pro

Sistem za uravnavanje podvozja Executive Drive Pro zagotavlja izvrstno udobje vožnje v kombinaciji z izjemno vozno dinamiko. Temelji na aktivnih stabilizatorjih, ki se med vožnjo neprekinjeno uravnavajo elektromehansko, kar zmanjšuje nagibanje karoserije na minimum.
BMW M760Li xDrive Limuzina, 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic nudi neverjetno športno pretikanje. Ali samodejno ali ročno z uporabo prestavne ročice ali prestavnih vzvodov na volanu – za udobno umirjeno ali zelo dinamično vožnjo. V načinu SPORT in s prestavno ročico v levem položaju S/M so vklopi prestav nastavljeni za najboljšo zmogljivost.
BMW M760Li xDrive Limuzina, integralno aktivno krmiljenje

Integralno aktivno krmiljenje

Integralno aktivno krmiljenje združuje podporo, ki se spreminja glede na kot krmiljenja na sprednji premi, in zadnji kolesi, ki prav tako prispevata h krmiljenju. Pri nižjih hitrostih zagotavlja izpopolnjeno manevriranje in okretnost, s tem da se zadnji kolesni par obrača v nasprotni smeri kot sprednji. Od hitrosti približno 60 do 80 km/h se zadnji kolesi obračata vzporedno s prednjima, kar izboljša stabilnost vožnje in udobje.
BMW M760Li xDrive Limuzina, BMW M7 Performance, paket M Aerodynamics

Paket M Aerodynamics

Paket M Aerodynamics poudarja športnost vozila in spreminja njegov količnik zračnega upora. Vključuje podaljšan sprednji odbijač z večjimi odprtinami za zrak, edinstvena bočna pragova in podaljšan zadnji odbijač z difuzorskim vložkom v kovinski izvedbi Dark Shadow.

PIONIRSKE TEHNOLOGIJE

REVOLUCIONARNE TEHNOLOGIJE BMW M760Li xDRIVE LIMUZINA

Intuitivno v prihodnost. Kmalu boste imeli možnost izbirati, ali želite voziti sami ali pa vas vaš avtomobil pelje avtonomno. Danes inteligentni sistemi za pomoč vozniku BMW Personal CoPilot že nudijo predogled, kakšna bo vožnja v bližnji prihodnosti. Podpirajo voznika ali celo popolnoma prevzamejo določene naloge. V BMW M760Li xDrive Limuzina je vse osredotočeno na voznika. Tako lahko na primer zaslone BMW Live Cockpit Professional zelo preprosto prilagodite po svoji meri. BMW Intelligent Personal Assistant vam omogoča hitro in udobno upravljanje posameznih funkcij. Novo obdobje tehnologije.
BMW M760Li xDrive Limuzina, operacijski sistem BMW 7.0

Operacijski sistem BMW 7.0

Inovativni koncept upravljanja operacijskega sistema BMW 7.0 omogoča še bolj enostavno upravljanje funkcij vozila, na primer s pomočjo kretenj, govora, zaslona na dotik in upravljalnika iDrive – povsem intuitivno. V ta namen je bila funkcionalnost upravljalnika ustrezno nadgrajena. Na primer, vse digitalne storitve, kot so aplikacije, lahko zdaj izberete neposredno.
BMW M760Li xDrive Limuzina, Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional omogoča optimalno udobje in varnost pri vožnji v kritičnih ali monotonih prometnih razmerah. Poleg funkcij sistema Driving Assistant vključuje še asistenta za krmiljenje in ohranjanje vozila na voznem pasu z razširjenimi funkcijami, asistenta za zaustavitev v sili in asistenta za ohranjanje voznega pasu z aktivno zaščito pred bočnim trkom.
BMW M760Li xDrive Limuzina, parkirni asistent Plus

Parkirni asistent Plus

Parkirni asistent Plus znatno olajša parkiranje in manevriranje vozila. Med drugim vključuje sistem Surround View, vključno s Top View, Panorama View, Remote View 3D, pa tudi pomoč pri bočnem parkiranju, aktivni nadzor razdalje pri parkiranju, funkcijo zasilnega zaviranja, parkirnega asistenta s vzdolžnim in prečnim smernim vodenjem in asistenta pri vzvratni vožnji.
BMW M760Li xDrive Limuzina, Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade

Ali želite, da je vaš BMW posodobljen z najnovejšo programsko opremo? Z Remote Software Upgrade bo vaš BMW vedno kot nov. Udobno, zanesljivo in brez stresa kot nov, Nadgradnje se namestijo po zraku (OTA), prav tako kot za vaš pametni telefon.
BMW M760Li xDrive Limuzina, BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional z navigacijsko funkcijo vključuje visokokakovostno prikazno omrežje, ki obsega 10,25-palčni nadzorni prikazovalnik visoke ločljivosti z upravljanjem na dotik in popolnoma digitalno 12,3-palčno instrumentno ploščo.
BMW M760Li xDrive Limuzina, BMW M760Li xDrive, tehnični podatki

BMW M760Li xDRIVE LIMUZINA: TEHNIČNI PODATKI

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO₂.

BMW M760Li xDrive Limuzina:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 13.1 – 13.8
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 299 – 315

Preberi več