BMW X7 M, G07, 2019, barva Mineral White, tričetrtinski pogled od zadaj med vožnjo po avtocesti
Zmogljivost motorja.Up to 390 kW (530 hp)
Tip gorivaBencin

THE X7

BMW X7 M, G07, 2019, barva Mineral White, tričetrtinski pogled od zadaj med vožnjo po avtocesti

BMW X7 M

Zmogljivost motorja.Up to 390 kW (530 hp)
Tip gorivaBencin
THE X7BMW X7 M

Razkošje na vsakem terenu. Modeli BMW X7 M združujejo vrhunsko eleganco s športno terensko zmogljivostjo. Izjemen videz z impresivnim genskim zapisom športnega terenca in M posebnimi oblikovnimi elementi priča o njihovem neverjetnem potencialu v smislu vozne dinamike. Obljuba visoke zmogljivosti, ki jo BMW X7 M50i zlahka zagotovita zahvaljujoč nadvse zmogljivim motorjem M TwinPower Turbo, M posebnemu pogonskemu sklopu in tehnologijam podvozja.

BMW X7 M50i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 12.8 – 12.3
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 292 – 280

Preberi več

BMW X7 M – POUDARKI IZDELKA.

Vozna dinamika in oblikovni poudarki in BMW X7 M50i.

Dovršen užitek v vožnji. Vozna dinamika in oblika BMW X7 M napovedujeta nove standarde v zadevnem razredu. Športni značaj je poudarjen z izjemno zmogljivimi komponentami, ki izvirajo neposredno iz sveta motošporta, kot sta 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic in izpušni sistem M Sport – standardni opciji, ki odlikujeta tako BMW X7 M50i. Atletski videz, prežet z razkošjem, pa čudovito zaokrožijo ekskluzivne M posebne funkcije ter oblikovni poudarki na zunanjosti in v notranjosti.  

BMW X7 M, G07, 2019, barva Mineral White, tričetrtinski pogled od spredaj med mirovanjem
BMW X7 M50i, G07, 2019, oznaka modela na zadku

BMW X7 M50i.

BMW X7 M50i zagotavlja izjemno natančnost in okretnost. Zaradi natančno umerjenega podvozja, posebnega za M50i, spremenljivega športnega krmiljenja, standardnih zavor M Sport, diferenciala M Sport in izpušnega sistema M Sport ima izboljšane dinamične lastnosti in ponuja intenziven užitek v vožnji.
BMW X7 M, diferencial M Sport, G07, 2019, pogled pogled od zadaj

Diferencial M Sport.

Diferencial M Sport optimizira oprijem in vozno stabilnost pri dinamičnem menjavanju voznega pasu, pospeševanju iz ovinka, vožnji skozi ovinek z veliko hitrostjo in različnih razmerah na cesti. Oprijem se optimizira s pomočjo elektronsko krmiljene lamelne zapore, ki zmanjšuje razliko vrtilne frekvence med zadnjima kolesoma.
BMW X7 M, športni menjalnik Steptronic, G07, 2019, kokpit

Športni menjalnik Steptronic.

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic ponuja neverjetno športno pretikanje. Samodejno ali ročno z uporabo prestavne ročice ali prestavnih vzvodov na volanu – za udobno jadranje ali zelo dinamično vožnjo. V načinu SPORT in s prestavno ročico v levi stezi S/M so vklopi prestav nastavljeni za najboljšo zmogljivost.
BMW X7 M, izpušni sistem M Sport, G07, 2019, bližnji pogled od zadaj

Izpušni sistem M Sport.

Izpušni sistem M Sport zagotavlja akustiko, ki se lahko prilagodi še intenzivnejšemu zvoku motorja z gumbi za uravnavanje vozne dinamike v programih SPORT in SPORT+, medtem ko daje program, usmerjen k udobju, prednost diskretnejšemu zvoku motorja.
BMW X7 M, zavore M Sport, G07, 2019, pogled od blizu na platišče iz lahke zlitine

Zavore M Sport.

Zavore M Sport imajo štiribatna nepremična zavorna sedla spredaj in enobatna plavajoča zavorna sedla zadaj v modri barvi ter so opremljene z M oznako. Na voljo imajo velike zavorne kolute, kar zagotavlja izvrstno zmogljivost zaviranja.
BMW X7 M, paket M Aerodynamics, G07, 2019, tričetrtinski stranski pogled

Paket M Aerodynamics.

Paket M Aerodynamics poudarja športnost vozila in izboljšuje njegov količnik zračnega upora. Vključuje podaljšan sprednji odbijač z večjimi odprtinami za zrak, edinstvena bočna pragova in podaljšan zadnji odbijač z difuzorskim vložkom v kovinski izvedbi Dark Shadow.
BMW X7 M, sistem za uravnavanje podvozja Executive Drive Pro, G07, 2019, tričetrtinski pogled od zadaj med vožnjo

Executive Drive Pro.

Sistem za uravnavanje podvozja Executive Drive Pro zagotavlja izvrstno udobje vožnje z neverjetno vozno dinamiko. Sistem temelji na aktivnih stabilizatorjih, ki se stalno elektromehansko uravnavajo med vožnjo, s čimer kar najbolj zmanjšajo nagibanje karoserije.
BMW X7 M, M posebni zaključki izpušnih cevi, G07, 2019, pogled od blizu na izpušno cev

M posebni zaključki izpušnih cevi.

M posebni zaključki izpušnih cevi v barvi Cerium Grey vizualno opozorijo nase in zagotavljajo športnejši videz vozila.
BMW X7 M, M lita alu. platišča V-spoke 755 M, G07, 2019, pogled od blizu na platišče

M lita alu. platišča.

22-palčna M lita alu. platišča V-spoke 755 M dvobarvna Orbit Grey s kombiniranimi in praznovoznimi pnevmatikami, stružena do sijaja, velikost spredaj 9,5 J x 22 s pnevmatikami 275/40 R22, velikost zadaj 10,5 J x 22 s pnevmatikami 315/35 R22.
BMW X7 M, M usnjen volan, G07, 2019, kokpit

M usnjen volan

M usnjen volan z multifunkcijskimi gumbi, M značko in integrirano zračno blazino za voznika se ponaša s trikrako zasnovo. Volanski obroč, oblečen v črno usnje Walknappa s črnimi šivi in izoblikovanima oporama za palec, pa zagotavlja neposreden, športen občutek krmiljenja.
BMW X7 M, M multifunkcijski sedeži, G07, 2019, pogled od blizu na nastavitev sedeža

M multifunkcijski sedeži.

M multifunkcijska prednja sedeža ekskluzivne oblike z M logotipom na naslonih za glavo odražata atletski videz vozila. Nižja sedežna blazina in visoki bočni stranici poudarjajo školjkasti videz in zagotavljajo odlično bočno oporo. Z obsežnimi možnostmi nastavitev pa je mogoče doseči največje udobje.
BMW X7 M, panoramska steklena streha Sky Lounge, G07, 2019, notranjost

Panoramska steklena streha Sky Lounge.

Panoramska steklena streha Sky Lounge ustvarja prijetno vzdušje, zlasti v temi, z grafiko osvetlitve, ki obsega več kot 15.000 svetlobnih elementov. Svetlobo lahko preklapljate med šestimi barvami ambientalne razsvetljave.
BMW X7 M, oblazinjenje BMW Individual iz usnja Merino z razširjeno vsebino, G07, 2019, notranjost

Oblazinjenje BMW Individual iz usnja Merino VATQ z razširjeno vsebino.

Oblazinjenje BMW Individual iz usnja Merino VATQ z razširjeno vsebino v barvi Tartufo, notranjost v črni barvi.

BMW X7 M: INOVATIVNE TEHNOLOGIJE.

Digitalne storitve, sistemi za pomoč vozniku in komfortne funkcije pri BMW X7 M50i.

Izjemno udobje v notranjosti BMW X7 M50i se začne, še preden sploh vstopite vanj. To pa zato, ker z Digital Key v prihodnje ne boste več potrebovali tradicionalnega avtomobilskega ključa za odklepanje. Inovativne tehnologije, kot so sistemi za pomoč vozniku iz BMW Personal CoPilot in druge napredne storitve ConnectedDrive, pomagajo, da je vsako potovanje kar najbolj prijetno. Hkrati pa je pionirski informativno-razvedrilni sistem z upravljanjem s kretnjami ves čas posodobljen zaradi rednih Remote Software Upgrades.

BMW X7 M, BMW Live Cockpit Professional, G07, 2019

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional z navigacijsko funkcijo vključuje dva zelo kakovostna zaslona, sestavljena iz 12,3-palčnega nadzornega prikazovalnika visoke ločljivosti z upravljanjem na dotik in popolnoma digitalne 12,3-palčne instrumentne plošče. Operacijski sistem BMW različice 7 pa lahko upravljate tudi s pomočjo upravljalnika iDrive Touch.
BMW X7 M, upravljanje s kretnjami BMW, G07, 2019

Upravljanje s kretnjami BMW.

Z upravljanjem s kretnjami BMW lahko izbrane funkcije upravljate z določenimi gibi rok. Za nekatere ukaze bo sistem prepoznal kretnje, kot so "drsanje" ali "kazanje" za sprejem ali zavrnitev dohodnega klica ali krožni gibi kazalca za prilagoditev glasnosti.
BMW X7 M, Driving Assistant Professional, G07, 2019, armaturna plošča

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional omogoča optimalno udobje in varnost pri vožnji v kritičnih ali monotonih prometnih razmerah. Poleg funkcij sistema Driving Assistant vključuje še asistenta za krmiljenje in ohranjanje vozila na voznem pasu z razširjenimi funkcijami, asistenta za zaustavitev v sili in asistenta za ohranjanje voznega pasu z aktivno zaščito pred bočnim trkom.
BMW X7 M, parkirni asistent Plus, G07, 2019, nadzorni prikazovalnik

Parkirni asistent Plus

Parkirni asistent Plus olajša parkiranje in manevriranje vozila. Med drugim vključuje sistem Surround View, vključno s Top View, Panorama View, Remote View 3D, pa tudi pomoč pri bočnem parkiranju, funkcijo zaviranja v sili aktivnega nadzora razdalje pri parkiranju, parkirnega asistenta z vzdolžnim in prečnim vodenjem ter asistenta za vzvratno vožnjo.
BMW X7 M, asistent za iskanje parkirnega prostora, G07, 2019, nadzorni prikazovalnik

Asistent za iskanje parkirnega prostora.

Ali želite najti parkirno mesto v bližini svojega cilja? To je povsem enostavno z asistentom za iskanje parkirnega prostora. Priporoči vam prosta mesta v parkirnih garažah ali na ulici in na podlagi vaše izbire poišče najboljšo pot za vas z največjo verjetnostjo razpoložljivega prostora.
BMW X7 M, Remote Software Upgrade, G07, 2019, nadzorni prikazovalnik

Remote Software Upgrade.

Na krovu imejte ves čas najnovejšo različico programske opreme. Z Remote Software Upgrade bo vaš BMW vedno posodobljen. Nadgradnje preprosto prenesite prek aplikacije My BMW ali kartice SIM, nameščene v vozilu, in jih nato namestite. S tem boste aktivirali tudi druge razpoložljive funkcije v BMW.
BMW X7 M, Experience Modes Upgrade, G07, 2019, kokpit

Experience Modes.

Vam je bolj všeč zmernost ali produktivnost na cesti? Z Experience Modes, kot je Executive ali Expressive Mode, lahko ustvarite izkušnjo za svoje čute, ki se popolnoma ujema z vašim razpoloženjem, zahvaljujoč popolnoma usklajeni celotni predstavitvi v notranjosti. Samo recite: »Hej, BMW. Aktiviraj Expressive Mode.«
BMW X7 M, Welcome Light Carpet, G07, 2019

Welcome Light Carpet.

Funkcija Welcome Light Carpet, ki projicira svetlobno grafiko pred vrati vozila, pričara čudovito vzdušje dobrodošlice že ob vstopu. Izstopanje iz vozila v temi pa bo zdaj še varnejše in udobnejše.
BMW X7 M, sistem za prostorski zvok Harman Kardon, G07, 2019, zvočnik, pogled od blizu

Sistem za prostorski zvok Harman Kardon.

Tonsko izvrstni sistem za prostorski zvok Harman Kardon se ponaša z digitalnim ojačevalnikom z izhodno močjo 464 vatov, devetimi kanali in 16 zvočniki. Njegov prefinjeni zvok popolnoma zapolni notranjost vozila.
BMW X7 M, paket zabavne vsebine Professional zadaj, G07, 2019

Paket zabavne vsebine Professional zadaj.

Paket zabavne vsebine Professional zadaj vključuje dva ločena 10,2-palčna barvna zaslona visoke ločljivosti s funkcijo upravljanja na dotik z možnostjo nagiba in pogon Blu-Ray. Na ta način lahko med vožnjo uporabljate funkcije navigacije in interneta, če imate sklenjeno pogodbo mobilne telefonije. Obenem so vključeni tudi priključek USB in povezave za predvajalnike MP3, igralne konzole in slušalke (tudi brezžične).
BMW X7 M, držali za pijačo z uravnavanjem temperature, G07, 2019

Držali za pijačo z uravnavanjem temperature.

Držali za pijačo z uravnavanjem temperature v sredinski konzoli lahko individualno hladita ali ohranjata pijače tople. Uravnavanje temperature aktivirate s pomočjo gumbov na levi in desni. Ambientalna razsvetljava prav tako prikazuje funkcijo (modra za hlajenje oziroma rdeča za ogrevanje).
BMW X7 M, avtomatska klimatska naprava s petpodročnim upravljanjem, G07, 2019

Avtomatska klimatska naprava s petpodročnim upravljanjem.

Zahvaljujoč avtomatski klimatski napravi s petpodročnim upravljanjem je mogoče temperaturo za voznika in sovoznika, levo in desno stran druge vrste sedežev in tretjo vrsto sedežev nastaviti neodvisno eno od druge. Vsak potnik lahko tako uživa v zase najprijetnejši temperaturi.

TEHNIČNI PODATKI ZA BMW X7 M.

BMW X7 M50i.

Moč motorja v kW (KM) pri 1/ min:

390 (530) / 5500-6000

Maks. navor v Nm pri 1/min:

750 / 1800-4600

Pospešek 0 – 100 km/h v s:

4,7

Poraba goriva - kombinirana v l/100km:

12,3 - 12,8 

BMW X7 M50i, G07, 2019, skica, mere
BMW X7 xDrive40i v barvi Arctic Grey, tričetrtinski pogled od spredaj, G07, 2019

THE X7

BMW X7 poleg impresivnega videza odlikujejo ekskluzivno razkošje, občutek velikodušne prostornosti in vozna dinamika z vrhunskim udobjem.

CENE, FINANCIRANJE IN LIZING ZA MODELE BMW X7 M.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW X7 M.

BMW X7 M, G07, 2019

Prilagojeni finančni produkti iz BMW Financial Services vam prisluhnejo in vas hitro pripeljejo do cilja. Ali gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam. Izvedite več o privlačnih rešitvah financiranja ali ustrezni ponudbi lizinga za svoj novi BMW X7 M.

BMW SERVICE INCLUSIVE ZA BMW X7 M.

Zaposleni pri BMW Service pozdravi stranko

#whateverhappens. Vsestransko brezskrbno potovanje: paket vam ponuja 100% preglednost in priročno enostavnost načrtovanja za izbrani čas trajanja ali prevožene kilometre.

  • Servisni pregled vozila skladno s smernicami BMW
  • Servis mikrofiltra
  • Servis zavorne tekočine

Poraba goriva in emisije CO2 pri BMW X7 M.

  • BMW X7 M50i:
    Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 12,3-12,8
    Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 280 - 292