BMW Apps, aplikacija My BMW na pametnih telefonih

YOUR WORLD. MY BMW.

Nova aplikacija My BMW*.

BMW Apps, BMW Driver’s Guide

BMW DRIVER’S GUIDE

Znanje in izkušnje BMW vedno na krovu.

YOUR WORLD. MY BMW.

Nova aplikacija My BMW*.

BMW DRIVER’S GUIDE

Znanje in izkušnje BMW vedno na krovu.

BMW Driver's Guide App Stage

BMW KATALOGI & VODNIK ZA VOZNIKE V APP.

Vedno posodobljeni: odkrijte aplikacije BMW, ki vas sprejmejo ter uvedejo v svet BMW in vam prinesejo ključne informacije o vašem modelu BMW neposredno v vaš pametni telefon ali tablični računalnik.

BMW Apps, storitve mobilnosti BMW, oprema BMW

STORITVE MOBILNOSTI IN OPREMA

Največja mobilnost: povežite se s svojim BMW-jem ali si olajšajte mobilni vsakdan s pametnimi storitvami BMW. Aplikacije iz razdelka Storitve mobilnosti in oprema vam ponujajo inteligentne rešitve za največje udobje.

BMW Apps, BMW M, BMW Motorsport

BMW M IN MOTOŠPORT

Užitek v vožnji je mogoče izmeriti: te aplikacije so nepogrešljivo orodje za vsakega športno nastrojenega voznika. S pametnim telefonom, pametno uro ali tabličnim računalnikom lahko analizirate podatke o slogu vožnje in zmogljivosti, delite svoje merilne rezultate s prijatelji in po malem izboljšate svoje spretnosti vožnje na asfaltu.

BMW Apps, sejem BMW, razstava BMW

SEJMI IN RAZSTAVE

Ne glede na to, ali ste na kraju samem ali na udobni razdalji: te aplikacije vas zbližajo. Izkoristite ekskluzivne informacije o naših razstavah in sejmih ter se potopite v čudoviti svet BMW-ja.

BMW Apps, BMW Financial Services

FINANČNE STORITVE.

Iščete popolno finančno rešitev za svoj BMW, ki vam bo še vedno pustila dovolj manevrskega prostora tudi za druge želje? BMW Financial Services vam ponuja prilagojene koncepte za lizing, financiranje in zavarovanje – ki se lahko posamezno prilagodijo vašim potrebam in proračunu. Izberite osebne nastavitve v ustreznih aplikacijah in že od samega začetka sodelujte pri oblikovanju svoje popolne ponudbe.

* Aplikacija My BMW je združljiva z vsemi modeli BMW, proizvedenimi od leta 2014, v kombinaciji z opcijo ConnectedDrive Services in združljivim pametnim telefonom. Razpoložljivost in funkcije aplikacije My BMW se lahko razlikujejo glede na državo.

Preberi več