BMW Apps, aplikacija My BMW na pametnih telefonih

YOUR WORLD. MY BMW.

Nova aplikacija My BMW*.

BMW Apps, BMW Driver’s Guide

BMW DRIVER’S GUIDE

Znanje in izkušnje BMW vedno na krovu.

YOUR WORLD. MY BMW.

Nova aplikacija My BMW*.

BMW DRIVER’S GUIDE

Znanje in izkušnje BMW vedno na krovu.

BMW Apps, katalogi BMW

KATALOGI IN VODNIKI ZA LASTNIKE BMW

Vedno na tekočem: odkrijte zabavne aplikacije BMW, ki vas popeljejo v čarobni svet BMW in vam prinašajo pomembne informacije o želenem modelu BMW neposredno na vaš pametni telefon ali tablični računalnik.

BMW Apps, storitve mobilnosti BMW, oprema BMW

STORITVE MOBILNOSTI IN OPREMA

Največja mobilnost: povežite se s svojim BMW-jem ali si olajšajte mobilni vsakdan s pametnimi storitvami BMW. Aplikacije iz razdelka Storitve mobilnosti in oprema vam ponujajo inteligentne rešitve za največje udobje.

BMW Apps, BMW M, BMW Motorsport

BMW M IN MOTOŠPORT

Užitek v vožnji je mogoče izmeriti: te aplikacije so nepogrešljivo orodje za vsakega športno nastrojenega voznika. S pametnim telefonom, pametno uro ali tabličnim računalnikom lahko analizirate podatke o slogu vožnje in zmogljivosti, delite svoje merilne rezultate s prijatelji in po malem izboljšate svoje spretnosti vožnje na asfaltu.

BMW Apps, sejem BMW, razstava BMW

SEJMI IN RAZSTAVE

Ne glede na to, ali ste na kraju samem ali na udobni razdalji: te aplikacije vas zbližajo. Izkoristite ekskluzivne informacije o naših razstavah in sejmih ter se potopite v čudoviti svet BMW-ja.

BMW Apps, BMW Financial Services

FINANČNE STORITVE.

Iščete popolno finančno rešitev za svoj BMW, ki vam bo še vedno pustila dovolj manevrskega prostora tudi za druge želje? BMW Financial Services vam ponuja prilagojene koncepte za lizing, financiranje in zavarovanje – ki se lahko posamezno prilagodijo vašim potrebam in proračunu. Izberite osebne nastavitve v ustreznih aplikacijah in že od samega začetka sodelujte pri oblikovanju svoje popolne ponudbe.

* Aplikacija My BMW je združljiva z vsemi modeli BMW, proizvedenimi od leta 2014, v kombinaciji z opcijo ConnectedDrive Services in združljivim pametnim telefonom. Razpoložljivost in funkcije aplikacije My BMW se lahko razlikujejo glede na državo.

Preberi več